Találatok a következő kifejezésre: Anál szex el lehet menni (2 db)

Az anál szex során is épp úgy el lehet menni mint a rendes szexnél?

Legjobb válasz: ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D

ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D
Van aki élvezi, van aki nem. Van, aki el tud menni és van, aki nem.
Nem egyértelmû a kérdés. A fiú szemszögébõl vagy a lányéból? A fiú biztos el tud élvezni, ha azt veszem, hogy spontán magömlés is létezik úgy, hogy nem is tud róla. Hallottam már, hogy lányok az anális szex közben orgazmust éltek át, hogy aztán kézzel segítettek e rá, azt nem tudom.
Én már több lánnyal szexeltem análisan és eddig mindegyiknek volt orgazmusa. Ha jól csináljátok (oda figyelsz párodra, ellazultok stb) és mind ketten akarjátok és élvezitek, akkor nagyon nagy a valószínûsége, hogy elélvez a csaj. Persze hallottam olyat is, hogy nem tud elmenni anális szex közben, de ugye az se baj végül is van más módszer arra, hogy a csaj elmenjen. Persze ha csak most próbálod ki elõször ne is várd, hogy sikerülni fog elsõre, sok gyakorlat kell hozzá.

Anál szex közben el lehet menni? Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ki szeretném próbálni?

Legjobb válasz: Szia. Àlltalában az a gond,hogy a férfi szeretné,a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni,és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni,+ csikló,(és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.

Szia. Àlltalában az a gond, hogy a férfi szeretné, a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni, és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni, + csikló, (és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.
IGen, el lehet érni orgazmust, bár nekem akkor is kellett a csikló ingerlése hozzá. Ugyanolyan, vagy még intenzívebb orgazmus érhetõ el. "Szivem, mit szólnál, ha kipróbálnánk az análszexet?"-ilyen egyszerû...Vagy csak simán vezesd rá, áltlában a férfiak szeretik az análszexet.Egy jó kapcsolat a kommunikción alapszik, nem kell hogy gond legyen az ilyen megbeszélésése.
Szia, én lány vagyok és nekem már egyszer sikerült elmenni pedig összesen kb max 8szor csináltuk. Nagyon intenziv, de azért más, mint egy hüvelyi orgazmus

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!