Találatok a következő kifejezésre: Anál szex el lehet (3 db)

Anál szex közben el lehet menni? Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ki szeretném próbálni?

Legjobb válasz: Szia. Àlltalában az a gond,hogy a férfi szeretné,a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni,és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni,+ csikló,(és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.

Szia. Àlltalában az a gond, hogy a férfi szeretné, a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni, és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni, + csikló, (és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.
IGen, el lehet érni orgazmust, bár nekem akkor is kellett a csikló ingerlése hozzá. Ugyanolyan, vagy még intenzívebb orgazmus érhetõ el. "Szivem, mit szólnál, ha kipróbálnánk az análszexet?"-ilyen egyszerû...Vagy csak simán vezesd rá, áltlában a férfiak szeretik az análszexet.Egy jó kapcsolat a kommunikción alapszik, nem kell hogy gond legyen az ilyen megbeszélésése.
Szia, én lány vagyok és nekem már egyszer sikerült elmenni pedig összesen kb max 8szor csináltuk. Nagyon intenziv, de azért más, mint egy hüvelyi orgazmus

Anál szex során el lehet kapni fertőzést az ánuszból?

Análszexhez javasolt a gumi vagy mehet anélkül? Ha mondjuk a lány nem végez beöntést?

Legjobb válasz: el hát. úgyhogy nem javasolt a gumi, hanem KÖTELEZÕ! anális szexnél alapvetõ dolog!!! + síkosítás

el hát. úgyhogy nem javasolt a gumi, hanem KÖTELEZÕ! anális szexnél alapvetõ dolog!!! + síkosítás
nem szükséges gumi. csak úgy, szárazon a legjobb
Aztán ha már szépen kitágul a záróizom, nem látja el a feladatát többé, hát akkor jöhet ismét a pelus, lehet nosztalgiázni.
Mit törõdsz vele, ha már ilyen beteg dolgokon töröd a fejed?
Az egyik válaszadónak igaza van. A bél tele van E. coli baktériummal, ami húgyúti fertõzést okozhat.
Szerencsétlenek
mondjuk nem javasolt, hanem kötelezõ
e-coliról csak annyit, hogy nem csak húgyuti fertõzésre képes, hanem önálló mutációra is, és kb bele is lehet halni (bár ritka eset).
Ha ki van mosva jól a lány ánusza és megbízol benne, akkor mehet gumi nélkül is. De el lehet kapni ugyanúgy sok mindent, amit rendesen is.
Mindenképpen KELL gumi! A végbélben található e-colitól nagyon csúnya húgyúti fertõzést lehet kapni (illetve tünetmentesen a fiú át is adhatja a lánynak a következõ hüvelyi aktusnál), szerencsétlen esetben meddõséget okozhat...
Mindenképpen alaposan meg kell mosakodni elõtte (hogy most beöntés feltétlenül kell-e, nem tudom) és használjatok gumit, az a legbiztosabb. Én nem kísérleteznék. 23/l
Jön a seggkobold, és összeszarja a farkad hegyét. És jól kiröhög, amikor kihúztad XD
De el ám. Az elõbbiekben már említett e-coli, ami a bélben nagyon jó helyen van, de a húgyvezetékben már kevéssé. Gumit használjatok, mindenképp. Ja, és a záróizom nem fog kitágulni havi 1-2, alkalomszerû szextõl, de egyébként az az izom is ugyanúgy edzhetõ és tornáztatható, mint a hüvelyé. Aki analizál, annak nem ártana a higiénián kívül erre is figyelni. ;)

Az anál szex során is épp úgy el lehet menni mint a rendes szexnél?

Legjobb válasz: ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D

ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D
Van aki élvezi, van aki nem. Van, aki el tud menni és van, aki nem.
Nem egyértelmû a kérdés. A fiú szemszögébõl vagy a lányéból? A fiú biztos el tud élvezni, ha azt veszem, hogy spontán magömlés is létezik úgy, hogy nem is tud róla. Hallottam már, hogy lányok az anális szex közben orgazmust éltek át, hogy aztán kézzel segítettek e rá, azt nem tudom.
Én már több lánnyal szexeltem análisan és eddig mindegyiknek volt orgazmusa. Ha jól csináljátok (oda figyelsz párodra, ellazultok stb) és mind ketten akarjátok és élvezitek, akkor nagyon nagy a valószínûsége, hogy elélvez a csaj. Persze hallottam olyat is, hogy nem tud elmenni anális szex közben, de ugye az se baj végül is van más módszer arra, hogy a csaj elmenjen. Persze ha csak most próbálod ki elõször ne is várd, hogy sikerülni fog elsõre, sok gyakorlat kell hozzá.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!