Találatok a következő kifejezésre: Anál szex el (9 db)

Anál szex során el lehet kapni fertőzést az ánuszból?

Análszexhez javasolt a gumi vagy mehet anélkül? Ha mondjuk a lány nem végez beöntést?

Legjobb válasz: el hát. úgyhogy nem javasolt a gumi, hanem KÖTELEZÕ! anális szexnél alapvetõ dolog!!! + síkosítás

el hát. úgyhogy nem javasolt a gumi, hanem KÖTELEZÕ! anális szexnél alapvetõ dolog!!! + síkosítás
nem szükséges gumi. csak úgy, szárazon a legjobb
Aztán ha már szépen kitágul a záróizom, nem látja el a feladatát többé, hát akkor jöhet ismét a pelus, lehet nosztalgiázni.
Mit törõdsz vele, ha már ilyen beteg dolgokon töröd a fejed?
Az egyik válaszadónak igaza van. A bél tele van E. coli baktériummal, ami húgyúti fertõzést okozhat.
Szerencsétlenek
mondjuk nem javasolt, hanem kötelezõ
e-coliról csak annyit, hogy nem csak húgyuti fertõzésre képes, hanem önálló mutációra is, és kb bele is lehet halni (bár ritka eset).
Ha ki van mosva jól a lány ánusza és megbízol benne, akkor mehet gumi nélkül is. De el lehet kapni ugyanúgy sok mindent, amit rendesen is.
Mindenképpen KELL gumi! A végbélben található e-colitól nagyon csúnya húgyúti fertõzést lehet kapni (illetve tünetmentesen a fiú át is adhatja a lánynak a következõ hüvelyi aktusnál), szerencsétlen esetben meddõséget okozhat...
Mindenképpen alaposan meg kell mosakodni elõtte (hogy most beöntés feltétlenül kell-e, nem tudom) és használjatok gumit, az a legbiztosabb. Én nem kísérleteznék. 23/l
Jön a seggkobold, és összeszarja a farkad hegyét. És jól kiröhög, amikor kihúztad XD
De el ám. Az elõbbiekben már említett e-coli, ami a bélben nagyon jó helyen van, de a húgyvezetékben már kevéssé. Gumit használjatok, mindenképp. Ja, és a záróizom nem fog kitágulni havi 1-2, alkalomszerû szextõl, de egyébként az az izom is ugyanúgy edzhetõ és tornáztatható, mint a hüvelyé. Aki analizál, annak nem ártana a higiénián kívül erre is figyelni. ;)

Hányadik alkalomnál kezdtétek el élvezni az anál szexet?

Tegnap próbáltuk ki el?ször, de nagyon fájt.(Pár perccel kés?bb már nem fájt...). Érdemes még próbálkoznunk, több síkosítóval? Vagy ezek szerint én nem tudok annyira ellazulni, és felesleges próbálkozni?

Legjobb válasz: ha te is benne vagy, akkor próbálkozzatok tovább. a "gyakorlással" te is megtanulsz ellazulni, és hidd el, élvezni fogod! a párodnak nagyon figyelmesnek kell lennie és sok- sok síkosítót használjatok.

ha te is benne vagy, akkor próbálkozzatok tovább. a "gyakorlással" te is megtanulsz ellazulni, és hidd el, élvezni fogod! a párodnak nagyon figyelmesnek kell lennie és sok- sok síkosítót használjatok.
Mi akármennyi síkosítót használtunk, sohasem élveztem, de nem is bánom.:)
Eleinte barátnõmnek is fájt, de aztán vettünk ilyen lidocainos kenõcsöt a gyógyszertárba. Nem kell sokat használni belõle, csak éppen egy kicsit. 3x használtuk, és azóta már nem is kell, mert nem fáj neki.
A kérdező hozzászólása: Elõször 1 ujjal próbált izgatni, közben vibrátorral elégített ki, így próbáltuk ki, mennyire élvezem. Addig nem is volt gond. Sõt, 2 ujjnál sem. De mikor a péniszét berakta (nem rendelkezik extra méretekkel) akkor nagyon fájt, próbálta csak 2-3 cm-re betolni, ki és be húzogatni de nagyon fájt ezért abbahagytuk.

Anál szex közben el lehet menni? Hogy mondjam meg a páromnak, hogy ki szeretném próbálni?

Legjobb válasz: Szia. Àlltalában az a gond,hogy a férfi szeretné,a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni,és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni,+ csikló,(és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.

Szia. Àlltalában az a gond, hogy a férfi szeretné, a nö pedig nem.Nagyon el kell hozzá lazulni, és ugyan úgy a másik lukat is lehet kis fantáziával használni, + csikló, (és úgy nem fog annyira fa´jni elözször)és a végeredmény fantasztikus élmény mindkettötöknek.
IGen, el lehet érni orgazmust, bár nekem akkor is kellett a csikló ingerlése hozzá. Ugyanolyan, vagy még intenzívebb orgazmus érhetõ el. "Szivem, mit szólnál, ha kipróbálnánk az análszexet?"-ilyen egyszerû...Vagy csak simán vezesd rá, áltlában a férfiak szeretik az análszexet.Egy jó kapcsolat a kommunikción alapszik, nem kell hogy gond legyen az ilyen megbeszélésése.
Szia, én lány vagyok és nekem már egyszer sikerült elmenni pedig összesen kb max 8szor csináltuk. Nagyon intenziv, de azért más, mint egy hüvelyi orgazmus

Lányok! Anál szex közben ugyanúgy el tudtok menni?

Legjobb válasz: Ha közben izgatja magát akkor biztos.

Ha közben izgatja magát akkor biztos.
nem
Nem, bár nagyon élvezem, de csak sima análtól még nem élveztem el. Úgy igen ha közbe vagy a partnerem vagy én a csiklómat izgattam :)

A lányok szeretik az anál (popsi) szexet? El tudnak úgy élvezni?

Legjobb válasz: Ha nem vagy urológus, akkor ne közelíts a végbelemhez!

Ha nem vagy urológus, akkor ne közelíts a végbelemhez!
De szeretem, hogy ennyi ember nincs tisztában az egyénfüggõ jelentésével.
A kérdező hozzászólása: És ha urulógus vagyok? :-P xddd
és a bréddel vizsgálsz?
Elõfordulhat. Lányfüggõ.
Elsõ: az urológus nem fog közelíteni a végbeledhez, max. "privátban". :-D Akire gondolsz, az a proktológus, és andrológus. Az eredeti kérdésre a válasz: igen, el tudnak élvezni, de csak nagyon kevesen. A többség vagy eleve elutasítja, vagy csak a partnere kedvéért eltûri.
Ha ügyesen kezdi el a férfi, és szépen kitágítja elõször, és van elegendõ nedvesség, akkor bizony nagyon király érzés tud lenni! :)
el lehet találni azt a szöget, és jó tud lenni, persze ezt is tanulni, tapasztalni kell. és körültekintõen!

Már a második eset, hogy egy csaj max akkor lenne hajlandó az anál szexre, ha elõtte én is kipróbálom milyen érzés. Tul. Képp meg akar dugni egy felcsatolhatóval. Jogos?

Az lep meg h mennyire elterjed észjárás ez mostanában a nõk körében. Állítólag a barátnõk adják egymásnak ezeket a tuti tanácsokat.

Legjobb válasz: Persze! Ha azt kerned h ugorjak kutba eloszor megkernelek h mutasd be hogy kell.....aztan persze elsétálnék.

Persze! Ha azt kerned h ugorjak kutba eloszor megkernelek h mutasd be hogy kell.....aztan persze elsétálnék.
Teljesen jogos... Ha annyira seggbe akarod dugni, akkor igen is viseld el te is... ha már tõle elvárod hogy engedje, a fájdalmas análszexet. Ez így igazságos! Ha te is, akkor õ is. Igaza van.
Nem tudom mit rinyáltok ezen. Szerintem meg jó érzés, próbáltam :) 22/F
Pedig valahol fair a dolog... Ma a pornóból az jön le, ez mennyire természetes, és mennyire élvezi a nõ. Holott a nõknek csak egy kis aránya élvezi - ezzel nincs is semmi bajom, aki szereti, csinálja... Viszont ott a többség... Akiknek igenis fáj, akiknek a partnerük nem szán elegendõ figyelmet a tágítgatásra, akik elvárják ezt, és zsarolják a nõt, hogy ha nem engedi, akkor nem is szereti, meg bezzeg az exe megengedte, és hasonlók... Olyan pasik, akiknek fogalmuk sincs, mit kérnek a nõtõl. És azt sem veszik észre, hogy a nõ végigszenvedi az együttlétet, holott a szex elvileg a kölcsönös örömszerzésrõl szól! Az ilyen férfiak igenis próbálják ki, akár saját magukon vibrátorral, milyen érzés ez, és akkor rájöhetnek, hogy a saját örömükért mit várnak cserébe...
Jogos! De még mennyire! Egyszer érezd már meg te is és análkedvelõ társaid is, milyen érzés az, amikor egy nagy faszt belétek nyomnak! Amikor szétreped a seggetek és össze kell varrni a sebészeten! Amikor hetekig nem tudtok fájdalom nélkül székelni! Az természetes, hogy egy lánynak el kell viselnie, ugye? De ha veletek akarják megcsinálni, fel vagytok háborodva! Miért?
Helyesen: nem hiszem, h bele kéne menned. :) Meg én se nagyon mennék bele ilyesmibe, d enemtom mér írtam azt :D
7es a csajnak ez miért jó?
Ciano girl mondasz valamit. Lehet tényleg csak szivatni akar, különben nem leckéztetne. Am. nem hiszem h belemegyek...
semmi garancia. hallottam már ilyen sztorit, kb ugyanez a történet. csávó belement, vettek vmi felcsatolhatót, csaj meg jól megdugta, de a legjobb h közben felvette titokban videóra az egészet. csávóka persze követelte ami jár neki, csakhogy a csaj megmondta h bocs mégse. mire jól összevesztek, a csaj szakított vele, de megfenyegette h elküldi a videót mindenkinek. azóta azzal zsarolja, néha átmegy hozzá és megt.ssza a felcsatolhatóval, szegény srác nem tehet semmit. szegény gyerek, le se tud ülni, csaja sincs és még jól pofára is ejtették....
Bele ne menj.Neked izgató lenne ha a popsilyukad tömöszkölné?Ne ferdûlj már el könyörgöm!Van emberi büszkeséged te csá?
A kérdező hozzászólása: hát ezaz, mi a garancia h aztán tényleg bevállalja? 2-es: és nem bántad meg? :D
Szerintem meg ennél nagyobb bajod ne legyen az életben én azt mondom, másoknak még csaj se jut te meg itt ilyen baromságokkal próbálkozol.
Ne menj bele!Ha egy csaj akarja akkor nem azon kattog, hogy megleckéztessen.Figyu ha nagyon be van izgulva és akarja is, ott nincs semmi gond.Nagyon kellemes de csak ha igazán akarja veled!Hagyd az ilyen csajokat.Szerintem ez több mint visszataszitó!
szerintem ez teljesen így fair, velem is megtörtént már hasonló
13, te meg homó vagy.

Hogy tudnám el érni hogy az anál szex ne fájjon?

Legjobb válasz: úgy tudod elérni hogy nem csinálod, ettõl fájdalommentesebb ötletem nincs

a segglyuk nem arra való, fogjátok már fel!! Persze hogy fáj :S
úgy tudod elérni hogy nem csinálod, ettõl fájdalommentesebb ötletem nincs
síkosítóról hallottál. Ha meg nem használna, akkor a lánynak kell magát felhúznia a farokra. ennyi
Vegyél be pár aspirint vagy fújd be lidokainnal. Így tuti nem fog fájni.
Tágítás lazítás kenés!!! Kimosakodás után persze!
Sok sok tágítással.
És a többi, amiket írtam? Nem csak abból áll az elõkészület, hogy belenyom egy fél tubus vazelint, és hajrá. Kenje el, izgasson ott, ujjazzon meg, tágítsa a lyukadat az ujjaival elõször, és csak utána jöjjön a farka, az is nagyon óvatosan, amíg még nem vagy hozzászokva. Te meg nyugodtan csinálj beöntést elõtte, mert sokkal nyugodtabb leszel, hogy teljesen tiszta vagy belül, és nem történhet semmi kellemetlen baleset szex közben.
Mikor fáj? Amikor behatol, vagy amikor csinálja?
A kérdező hozzászólása: Már próbáltuk sikositoval is de ugy is nagyon fájt
feküdj le lewis hamiltonnal
Sok sikosító. Hosszú elõjáték. Óvatos partner. Ha neked segít az ellazulásban, akkor elõtte beöntés. Stb.
Jézusom, be ne fújd érzéstelenítõvel! Én nem hiszek az anális szex okozta tartós károsodásban, éppen azért, mert az ember érzi, mikor fáj neki, és hacsak nem erõszakolják éppen, akkor megkéri a partnerét, hogy hagyják abba, vagy hozzanak még sikosítót, stb. Ha viszont érzéstelenítve, akkor közben ugyan nem érzel semmit, de éppen ezért azt sem tudhatod, nem sérülsz-e meg tõle. Ennél már csak az lehetne rosszabb, ha a torkodat érzéstelenítenéd el orális szex elõtt. :S

Az anál szex során is épp úgy el lehet menni mint a rendes szexnél?

Legjobb válasz: ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D

ellehet menni, de neméri meg. netudd meg h utána milyen furán érzed magad ott hátsófertály tekintetében....leírhatatlan:D meg szaris :D
Van aki élvezi, van aki nem. Van, aki el tud menni és van, aki nem.
Nem egyértelmû a kérdés. A fiú szemszögébõl vagy a lányéból? A fiú biztos el tud élvezni, ha azt veszem, hogy spontán magömlés is létezik úgy, hogy nem is tud róla. Hallottam már, hogy lányok az anális szex közben orgazmust éltek át, hogy aztán kézzel segítettek e rá, azt nem tudom.
Én már több lánnyal szexeltem análisan és eddig mindegyiknek volt orgazmusa. Ha jól csináljátok (oda figyelsz párodra, ellazultok stb) és mind ketten akarjátok és élvezitek, akkor nagyon nagy a valószínûsége, hogy elélvez a csaj. Persze hallottam olyat is, hogy nem tud elmenni anális szex közben, de ugye az se baj végül is van más módszer arra, hogy a csaj elmenjen. Persze ha csak most próbálod ki elõször ne is várd, hogy sikerülni fog elsõre, sok gyakorlat kell hozzá.

Lányok! Ha be vagytok gerjedve, meddig mentek el a szexben? Mármint ilyenekre gondolok: anál, gruppen, leszbi, fétisek stb.

ugye ha valaki be van gerjedve akkor a normáltól kissé változik a szexuális éhsége és sokmindenre rá lehet venni amire normál esetben nem...

Legjobb válasz: Ha nagyon be vagyok gerjedve akkor is azokat a dolgokat vállalom be,mint amiket akkor amikod csak szimplán vagyok....a sima lightos szextõl, a kikötözésen és análon át, a 2 férfivel történõ kényeztetésig bármi. Orál az alap, hosszan és szenvedélyesen, de jöhet a végsõkig felhergelt finom kínzás ami az élvezésig tart, vagy fenèkcsapkodás, hajhúzás és bárhova élvezés.....színes a paletta :)

Ha nagyon be vagyok gerjedve akkor is azokat a dolgokat vállalom be, mint amiket akkor amikod csak szimplán vagyok....a sima lightos szextõl, a kikötözésen és análon át, a 2 férfivel történõ kényeztetésig bármi. Orál az alap, hosszan és szenvedélyesen, de jöhet a végsõkig felhergelt finom kínzás ami az élvezésig tart, vagy fenèkcsapkodás, hajhúzás és bárhova élvezés.....színes a paletta :)
bármeddig ami jól eseik. mostmár eljutottunk odáig, hogy kb tudjuk miaz ami a másikunknak rossz, és azt nem csináljuk. ha konrétabban szeretnéd tudni:enyhe BDSM, pisi, grupen, anál akár ököllel is.
akármeddig elmegyünk a barátommal:) értem ezalatt hogy anál kötözõs meg minden amit csak akar
Nem tom, szerintem a begerjedés senkinek nem változtatja meg a szexuális érdeklõdését, max felerõsíti. Szóval akit kancásan rá lehet venni valamire, az amúgy is bevállalná, max szégyenlõsebb lenne
A-a......majd megtudja az akinek része lesz benne :) ))
A kérdező hozzászólása: na mondd csak azokat a variációkat :D
A kérdező hozzászólása: nagyon bevállalós vagy! ez nagyon vagány :D
Egy a punciba egy a popsiba, de erre a felállásra több elképzelésem, variációm is van :)
A kérdező hozzászólása: a 2 férfival való kényeztetés az dipit jelent? (dupla behatolás)
hat en a felsoroltak kozul mindenbe bennelenneeeek . foleg sok csajjjal. vagy tobb pasival es szedjenek szett. L18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!