Találatok a következő kifejezésre: Amniocentézis után kell szigorúan pihenni, (1 db)

Amniocentézis után mennyit kell szigorúan pihenni, s ágyban lenni?

Mennyire fáj, és veszélyes? Kérem írjon az, aki már volt, alacsony AFP miatt!

Legjobb válasz: Valõszínû chorionboholy biopsziát csinálnak neked is. Nekem tavaly novemberben volt. Nem vészes, persze fáj egy kicsit de ki lehet bírni, inkább az utána lévõ várakozás rossz és hosszadalmas lelkileg. 2-3 napot érdemes feküdni, ha teheted menj táppénzre 1 hétre minimum. Emelgetni nem szabad és a sex is tilos egy 2-3 hétig. Szurkolok hogy minden rendben legyen! Ha valami érdekel írj privit! Nekem azóta 4hónapos a kisnálnyom, most már nem bánom, hogy megcsinálták, szintén alacsony afp miatt.

Valõszínû chorionboholy biopsziát csinálnak neked is. Nekem tavaly novemberben volt. Nem vészes, persze fáj egy kicsit de ki lehet bírni, inkább az utána lévõ várakozás rossz és hosszadalmas lelkileg. 2-3 napot érdemes feküdni, ha teheted menj táppénzre 1 hétre minimum. Emelgetni nem szabad és a sex is tilos egy 2-3 hétig. Szurkolok hogy minden rendben legyen! Ha valami érdekel írj privit! Nekem azóta 4hónapos a kisnálnyom, most már nem bánom, hogy megcsinálták, szintén alacsony afp miatt.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Neked mennyi volt az AFP? Nekem 0, 75.
Nekem 0, 7 volt. Sokan csak 0, 6-tól tekintik alacsonynak. Utánanéztem, 0, 7-0, 8 ig a legmagasabb a kockázata valamilyen betegségnek tényleg. Ha 0, 6 alatt van akkor vagy elszámolták, de a lényeg hogy akkor jobb az esély. Nekem a genetikán 1% esélyt számoltak a betegségre, ezért kellett megcsináltatni. Szerencsére minden rendben volt. A következõ terhességnél biztosan csináltatok integrált tesztet a 12. héten. Minden jót!
Én chorionboly vizsgálaton voltam és nem volt kellemes, de ki lehet bírni. Nekünk reggel csinálták és délután már mentünk is haza. Utána két hétig nem szabadott nehezet emelni. A kockázat pedig elenyészõ, de minden beavatkozásnál van rizikó.
Én tegnap estem át a magzatvízvizsgálaton, maga a tudat, hogy a pocakodba tut szúrnak, rosszabb, mint maga a vizsgálat.UH ellenôrzés alatt csinálják, az egész nem tartott tovább 5 percnél.Szigorú fekvést nem tanácsoltak, de az emeléstôl tartózkodni kell.3 óra múlva csináltak egy kontroll UH-t, és jôhettunk haza.Most már csak az eredményt kell kivárni, nálunk kb.2, 5 hét.Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Én nem mertem bevállalni, túl sok az az 1% - 2% esély, hogy a baba elmenjen. Inkább elmentem az Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrumba, és fizettem 20E Forintot, vettek vért, egy ún. Négyes-teszthez, amibõl sok mindent kitudnak majd szûrni.

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Védőnő lakóhely szerinti?

A védőnőt lakóhely szerint kell megkeresnem? Én hivatalosan egy másik kerületben vagyok bejelentve lakcím ügyileg, de életvitelszerűen nem ott élek! Ilyenkor melyik kerülethez tartozó védőnőt keressem fel?
Köszönöm a válaszokat!

7

Sperti kenőcs használt valakinek? Mennyi idő után? Nagxon fájt előtte?

2 napja iszonyatosan fáj az aranyerem.Már nem tudok másra koncentrálni.Tegnap kaptam a patikustól spertit, de nem érzem jobban magamat.Várjam még a hatást egyáltalán? 32hkm

4

5 hetes vagyok, és sárgás folyásom van, ez normális?

3 napja sárgás a bugyim, ilyen erős sárga kicsit okeres

4

30 hetesen 2 heten belul osszesen 40 orat kell utaznom autoval. Felvaltva vezetunk.4X 10 ora. Mire figyeljek?

4

Kivel fogok szülni 2014. Júniusban?

Arra lennék kiváncsi, hogy ki fog ugyanakkor szülni, mint én?:)

13

MIT JELENT A P2-ES CITOLÓGIAI EREDMÉNY?

Azt mondta a dokim rendben van,mégis küldtek levelet a rendelőből,de még nem tudom mi van benne mert ma megyek átvenni... de csak azmiatt jöhetett levél... másra nem tudok gondolni!!! 15 hetes kismama vagyok!!!!

9

5 hetes terhes vagyok és nagyon rosszul viselem, de vár még rám egy hosszú ut mit csináljak?

Sziasztok. 5 hetes vagyok és már minden "tunet" elojott (emelyges,hanyas,folyamatos rosszullett). Ki kellene mennem kulfoldre 12 oras ut, igaz nem én vezetek,de mar most felek. Tudnatok tanacsolni valamit?

4

38 hetes km vagyok, és eszméletlenül görcsölök. Totál olyan, mint a menstruációs görcsök. Ezek jóslófájások?

Ez a harmadik terhességem, de az előző kettő épp amiatt lett császár, mert nem éreztem a fájásokat. Igazából azt sem tudom, hogy milyen az, amikor beindul a szülés, és fájások vannak. Most, amikor programozott császárom lenne, épp most fog beindulni magától a szülés?

5

28 hetes terhes vagyok és 4 kg-t híztam eddig. Szerintetek mennyi plusz kg-val fogok szülni?

4

Van kdvetek tippelni?

18

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!