Találatok a következő kifejezésre: Amit megeszünk a babához mennyi (2 db)

Amit megeszünk az a babához mennyi idő alatt jut el?

Legjobb válasz: Hät kb ugy mehet a folyamat,ami megeszel,es feldolgoz a szervezeted ugye egy resze bekerül a veredbe is,nemhiäba van az hogy egyel sok vasat,vitamint stb....tehät amint megemesztette a szervezeted ätjut a veredbe.azon keresztül egyertelmüen a babähoz is mivel ugyea köldökzsinorod vegen a pici talälhato..:),es ö azon keresztül a te veredböl kapja a täplälekot es onnan tud hizni illetve vitamint bejutattni a szervezetbe is.

Hät kb ugy mehet a folyamat, ami megeszel, es feldolgoz a szervezeted ugye egy resze bekerül a veredbe is, nemhiäba van az hogy egyel sok vasat, vitamint stb....tehät amint megemesztette a szervezeted ätjut a veredbe.azon keresztül egyertelmüen a babähoz is mivel ugyea köldökzsinorod vegen a pici talälhato..:) , es ö azon keresztül a te veredböl kapja a täplälekot es onnan tud hizni illetve vitamint bejutattni a szervezetbe is.
A kérdező hozzászólása: Csak azért kérdeztem, mert sokan mondják, hogy evés után rögtön milyen aktív a pici, de én is úgy gondoltam , hogy kell legalább 2-4 óra egy táplálkozás után.Én még nem tapasztaltam, hogy egybõl jelzett volna, ezért nem is értettem.18 hetes vagyok. Köszi a választ!
szerintem kicsit hamarabb mint 2-4 óra. az egyszerû finomított szénhidrátok pl azonnal bekerülnek a véráramba, és ahogy az anya szervezete inzulit termel, a baba is szinte azonnal érzi a hatását. ha még csk 18 hetes vagy, akkor a mozgások java még odébb van!! ilyenkor még sok helye van a forgolódásra a picinek és még nem is olyan erõteljes taln a mozgása. (sokan csak a 20. hét tájékán érzik elõsször a mozgást). De majd idõvel szépen te is kipaszatalod :) általában amugy akkor szoktak felpörögni amikor te nyugiban vagy, és napközben, ha sok a pörgés, forgás, jövés menés, megbújnak és pihennek. Nekem akkor mozgolódott sokat amikor nyugiban voltam, ültem vagy feküdtem.

Mennyi idő alatt megy át a tejbe amit az ember megeszik vagy megeszik? Mi az ami nem jó a babának?

Pl ha most megittam egy gyengébb kávét mert alacsony a vérnyomásom és nagyon fáj a fejem az ugye élénkíti a picit(amit ugye nem akarok)azt fejés után ittam mikor fejjek legközelebb hogy ne menjen át a tejbe?Már csak nagyon kevés a tejem, a kicsikém nem is szopizott csak én fejek de míg van azt neki akarom adni.Ezért fontos az is mi az amit megehetek és megihatok.

Legjobb válasz: Nagyjabol 20 ora alatt megy at a tejbe. Amugy napi egy kavet nyugodtan meg lehet inni, csak nagyon keves koffein megy at a tejbe.

Nagyjabol 20 ora alatt megy at a tejbe. Amugy napi egy kavet nyugodtan meg lehet inni, csak nagyon keves koffein megy at a tejbe.
Szia, én minden reggel iszom egy tejeskávét, néha délután is. Nem vettem észre semmi változást a babámon, az éjszakát is átalussza (5hón.) Úgy tudom, hogy 16-20 óra alatt kerül át a tejbe, amit mi megeszünk, de nem olyan intenzíven, hogy ne ihassunk kávét vagy teát.
Néha megiszom egy kávét, de eddig nem vettem észre a babán hogy élénkebb lenne tõle, s ha reggel megiszom, akkor az a tejbe pont estére menne át, de átalussza az egész éjszakát, szóval nyugodtan idd, s add neki a tejet, nem hiszem hogy annyira éber lenne majd tõle.
Nekem azt mondta a védõnõm, hogy ha terhesség alatt is kávéztam, akkor nyugodtan ihatok, mert már megszokta.
Ne egyél olyat, ami puffaszt: káposzta, bab, borsó stb. Ha újszülött, akkor még a nyers gyümölcstõl is fájhat a hasa állítólag. Inkább csak kompótot egyél. Laktoherb teától is, azt mondják, de az enyém bírta.
akkor azt mondjatok a tejszaporito szereknek is ennyi kel hogy hassanak? en azt hittem szinte minden atmegy a tejbe max.2-3 oran belul


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!