Találatok a következő kifejezésre: Amit a jósol, (15 db)

Amit a jósnő jósol, annak mekkora az esélye, hogy be is jön?

Legjobb válasz: Van 2ismerõsöm, akiknek 100%-ig bejött, amit a jósnõ mondott.

Van 2ismerõsöm, akiknek 100%-ig bejött, amit a jósnõ mondott.
Nincs rá tudományos alap, hogy a jósnõk valóban jósolnak, , ár csak azért is, mert jelenlegi fizikai elméleteink szerint a jövõ nem megjósolható. Az, amit mondanak általában azért jön be, mert hiszel benne, hogy bekövetkezik, így belemagyarázod még abba is a jóslatot, aminek köze nincs hozzá, illetve a jóslatok általában elég általánosak. Vagyis vagy bejön vagy nem...
Ahogy a horoszkóp is, ugyanúgy a jóslás is általánosságokban szólnak vagy mondják.Van, aki hisz benne és van, aki nem.Hogy ezek mennyire jönnek be, arra nincs biztosíték.
A kérdező hozzászólása: Ez a jósnõ hol volt, amelyik 100%ban bejött? Nem hiszem, hogy azért következne be, mert hiszek benne!Nekem sokszor ugyanaz jött ki kártyából, mikor magamnak csináltam...véletlenek pedig nincsenek! Mondjuk valaki hisz benne, valaki nem...ennyi!
HA ilyen fix álláspontod van a jósnõs dolgokról akkor miért kérdezel meg minket?
A kérdező hozzászólása: Kíváncsi voltam a Ti tapasztalatotokra/véleményetekre!
Én nem hiszek az ilyesmikben... Szerintem csak véleltlen, ha kijön...

Ha minden bejött, amit a jósnő a múltamról és a jelenemről elmondott, akkor amit a jövőre nézve jósolt, azt készpénznek kell vennem?

Tegnap voltam nála, cigánykártyából jósolt. Minden bejött, amit a jelenlegi helyzetemről elmondott. Sőt, a múltam olyan részleteit, mint pl hogy volt egy súlyos sérülésem idén januárban. És én semmit sem mondtam neki előzőleg magamról, telefonon jelentkeztem be, de még a nevemet se árultam el. És ott a helyszínen se kérdezett semmit, kirakta a kártyát és sorolta az információkat. Az egyes lapok jelentéseit én is ismerem, csak összeolvasni nem tudom őket. A jövőmről annyit mondott, hogy nagy valószínűséggel hamarosan meg fogok halni, mert rengeteg bennem a negatív energia. (ez a része igaz is sajnos) Eléggé beparáztam, mivel tényleg többször is kijött egymás mellett a szerencsétlenség, halál és a levél lap. Szerintetek?

Legjobb válasz: Azt vedd készpénznek, amit a kezébe nyomtál :D

Azt vedd készpénznek, amit a kezébe nyomtál :D
a jövõdet te alakítod a gondolataiddal, és cselekedeteiddel. életkörülmény, esetleg lehet a sorsban megírva(ha ez ilyen formában létezik), de az h az adott helyzetben te mit reagálsz és hogyan az csak rajtad múlik!
így van, akkor a jósnõ saját magát is belekeverte. neked kéne húznod a lapokat, õ nem jó, menj máshoz!
igazából te jósolsz magadnak, mert te húzod ki a lapokat. a jósnõ csak értelmezi így vagy úgy, ha pontosan eltalálja, akkor bejön, ha nem, nem. szerencsétlenség+levél+halál felállás nemcsak fizikai halált jelenthet. jelenthet lelki halált is, ha olyan negatív események történnek, hogy már szinte zombiként élsz, csak végigviszed a melót, lefekszel, örömtelenül, bábként. nem tudom átéltél-e ilyen idõszakot, én át, nálad ezt jelentették a lapok. azért én figyelnék pl. utazásnál, vagy ha van egy alapbetegség, kivizsgáltatnám magam. a jóslás mindig a jelen állapotot mutatja, hogy aszerint, hogy éppen hogy élsz, merrefelé haladsz. sosem életbiztosítás és teljesen megváltoztatható.
Nem tudom milyen jósnõnél jártál, de ilyet nem szoktam mondani, hogy hamarosan meghalsz. Menj el egy másikhoz, hogy megnyugodj.
Vakszerencse, véletlenül beletrafált dolgokba: sérülés - testtartásból, mimikából és szembõl is le lehet szûrni sok dolgot. Valóban vannak hiteles látók is, de nekik nem kell kártya és semmilyen segédeszköz. Én azt mondom próbálj meg mást is.
A kérdező hozzászólása: Oké, tételezzük fel, hogy õ nem jó. Akkor hogyan csinálta, hogy minden igaz volt, amit a jelenemrõl, meg a múltamról elmondott? Mondom, semmit sem kérdezett, és nem általános, hanem konkrét dolgokat mondott. Esetleg tudtok ajánlani valakit, aki megbízható?
"Nem, nem én húztam a lapokat." Akkor hamarosan meg fog halni, szegény.
A kérdező hozzászólása: Nem, nem én húztam a lapokat. Kb 6-szor rakta ki a kártyát, mindig másképpen, én hozzá se értem a paklihoz. Illetve az egyik kirakásnál megkért rá, hogy én keverjem meg, de ennyi.
Elõzõ vagyok, elírtam, nem szoktak mondani, ezt akartam írni, mivel és nem vagyok jósnõ. :-)
"Vakszerencse, véletlenül beletrafált dolgokba: sérülés - testtartásból, mimikából és szembõl is le lehet szûrni sok dolgot. " Így igaz. De azért tartós tejet ne vegyél. :D

Mik azok a joslatok amiket Nostradamus josolt meg? Mik fognak tortenni?

Legjobb válasz: Nostradamus tévedett, sok hamis jóslatot adott. Nem fog történni semmi.

Nostradamus tévedett, sok hamis jóslatot adott. Nem fog történni semmi.
Nostradamus, rébuszokban írt, õsrégi latin nyelven (amit a mai latinul beszélõ emberek sem értenek) Sok mindent megjósolt, de mivel a fordítás nagyon macerás ezért csak utalni lehet rá...pl amit neten látsz magyar nostradamus jóslat, elég valószínû, hogy téves...elõször mai latinra kellett az eredeti forrást lefordítani, majd azt angolra (itt már sok lényeges infó kieshet, mivel 1 szónak több jelentése lehet) és a nem teljesen 100%-os angol fordítást fordítják le magyarra (és tudni lehet, hogy sok angol szónak többféle magyar jelentéssel is rendelkezhet) így elég pontatlan szöveget kapunk. Csak ha már megtörtént a baj, akkor tudunk visszautalni rá, hogy jé tényleg mivel ez ezt is jelenti mivel Nostradamus alapból is rejtvényt írt, már annak a megfejtése majdhogynem lehetetlen pontosan megfejteni...mivel amit írt régi latin nyelven jóslást, azt is szinte megfejthetetlennek írta meg...tehát ha tudnál anyanyelvû szinten ilyen ó latinul, sem tudnád megfejteni a jóslatait
A jóslatban olyasmit is olvastam, hogy az oroszok a Marsra küldtek már embert. Ez nem vált be. A jövõrõl meg annyit, hogy ki fog törni az iszlám és a kereszténység háborúja is. Persze, lehet, hogy ebben is tévedett, vagy rosszul fordították le.


(15hetes kismama) Van valami más módszer a kínai fogantatás naptár és a holdnaptáron kívül amivel meg lehetne nézni hogy kislányt vagy kisfiút jósolnak-e?

Tudom hogy ez nem megbízható de érdekelne!

Legjobb válasz: Nekem az csukló(ér) felett lógatott inga 3 lányt jósolt,a cigányasszony anno tenyérbõl 2 lányt biztosra látott+volt egy fél halvány vonal,amit nem értettem,abból kettõ lány született,de az egyik nem volt egészséges úh.20 hétnél megszakították a terhességet.Talán õ volt a fél. Most újra terhes vagyok,ha igazak a jóslatok ez is lány lesz. De mindegy csak egészséges legyen.

Nekem az csukló(ér) felett lógatott inga 3 lányt jósolt, a cigányasszony anno tenyérbõl 2 lányt biztosra látott+volt egy fél halvány vonal, amit nem értettem, abból kettõ lány született, de az egyik nem volt egészséges úh.20 hétnél megszakították a terhességet.Talán õ volt a fél. Most újra terhes vagyok, ha igazak a jóslatok ez is lány lesz. De mindegy csak egészséges legyen.
A kérdező hozzászólása: persze nekem is mind1 hogy mi lesz csak jól legyen!Csak érdekelnek az ilyesmik és nemtom hogy tudna e még valaki vmi honlapcímet mondani ahol meglehet nézni....
Ezeket én is néztem a terhességem elején, mind fiút jósoltak + mindenki fiút jósolt nekem + minden létezõ babona (hasforma, kívánósság, stb.) szerint fiam van. Ehhez képest most két napja megtudtam 4D ultrahangon, hogy lányom lesz :) :) Minden jót, 28 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: nekem is minden "jóslat" kisfiút jósol:) majd kiderül az Uh-on:)

Mi az amit látnak a kártyában a profi jósok? Összeolvasni én is tudom a lapokat és be is jön amit jósolok. De olyasmit már nem tudok megmondani mint amit telejósdában látok.

Hogyan tudják ennyire körül írni a dolgokat?

Legjobb válasz: Semmit. Nincs olyan, hogy profi jós. Max. profi szélhámos.

Semmit. Nincs olyan, hogy profi jós. Max. profi szélhámos.
A kérdező hozzászólása: Nem hinném, elég sokan vagyunk. Bár az változó hogy kinek mennyire jó az adottsága. Egymással ellentmondásosat viszont sohasem mondunk. Speciel én a halált érzem, tudom ha valaki meghalt. De halottlátó mégsem vagyok! A kérdésre pedig visszatérve lényegében a Müller Rózsára figyelt fel, õ tényleg világhírû jósnõ!
Világhírû szélhámos. Ti meg valami elképesztõen buták és hiszékenyek vagytok, ha beveszitek ezt a maszlagot!
Milyen profi jóslást látsz a telejósdában amit elmondanak mondjuk úgy 5 perc alatt? Tényleg kíváncsi vagyok mire gondolsz.
A telejósdában nem hinnék a helyedben. :) Ott nincs igazán visszajelzés arról, hogy tényleg úgy van-e, ahogy mondják, és ilyesmik. Esetleg írhatnál pontosabb példákat, mi mindent mondanak abban a telejósdában, amit te nem tudsz kiolvasni kártyából? :)
SEMENNYIRE
Én voltam nála. Olyan furcsa dolgokat mondott, hogy azt hittem nem fog beválni. De aztán minden bejött! Teljesen igaz volt minden, amit mondott, tehát végülis pozitívak a tapasztalataim, de ha rosszat mondd, akkor megszívtad.

Ha hülyeség a jóslás, akkor miért vannak emberek akiknek bejön amiket jósolnak?

Legjobb válasz: A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.

A legtöbb ember élete eléggé egysíkúan alakul: iskolába járnak, meghalnak a szeretteik, dolgoznak, családot alapítanak, stb. A "jós" veszi ezeket a standard eseményeket, és olyanná alakítja õket, amilyenek a legtöbb emberrel tényleg meg is történnek. Pénz áll a házhoz, anyagi veszteség éri, megtalálja a szerelmet, és így tovább. Ezek gyakori dolgok, amiket be lehet építeni a jóslásba. Ugyancsak lehet rejtetten rákérdezni dolgokra, majd abból jóslatot elõidézni. Ha csak sejtelmesen, szinte magának mormolva mondja, hogy egy halottat lát, majd erre a kliens rámondja, hogy igen, az xy nemrég halt meg, akkor abból egy ügyes jós könnyen épít fel történetet, aminek vannak igaz részei. Végül pedig aki jóshoz megy, az el akarja hinni, amit a jós mond, tehát egy jóst is annyira kapnak csak hazugságon, mint a papot, aki a Bibliából prédikál.
OLvasd el a horoszkópodat. Bevallom férfiasan, sokszor úgy tûnik, bejön a jóslat. Aztán elolvasom a többi csillagjegy horoszkópját is. Azok is ugyanúgy bejönnek. Ennyi.
pl így: válassz ki mondjuk 100 focidrukkert. egyik felének írd azt, hogy "A" csapat fog nyerni, a másik felének meg azt, hogy "B" csapat. várd meg a végeredményt. azután azoknak, akiknek a helyes tippet adtad írj újabb tippeket. a felének megintcsak jó tippeket fogsz mondani, nekik adj megint tippeket.... így tovább. a végén lesz valaki, aki csodálni fogja a jósolási képességeidet.
Egyrészt, mert a jóslatok szándékosan ködösen és általánosan vannak megfogalmazva, sok mindent beléjük lehet képzelni. Másrészt a jósok általában jól "olvassák" az embert, beszédébõl, testbeszédébõl, gesztusaiból sok mindenre tudnak következtetni (a jóslás szertartásának fontos része, amikor a jós mindenféle megállapításokat tesz a kuncsaftról). Harmadrészt, ha a jóslás nem lenne igaz, akkor az embernek be kellene ismernie, hogy egy rakás pénzt fizetett egy szélhámosnak önszántából, vagyis hülye. Tudod mit? Inkább te mondd meg: ha a jóslás nem csalás, miért nem jön be minden egyes jóslás?
véletlenül
Matematika.Ha elég általános dolgokat mondasz, akkor az emberek többsége talál benneolyat amit magára tudértelmezni.És ezek az emberek, akik jóshoz fordulnak, keresik ezeket a számukra "biztos" pontokat.MIvel nem elég stabilak pszichikailag, ha azt mondhatják: "látod, megjósolták", az azt jelenti a számukra, hogy:nem én tehetek róla, ez kikerülhetetlen volt. Nincs felelõsségük. Gyenge emberek.
Forer-hatás, cold reading, generalitások, megerõsítési tévképzet és véletlen. Ennyi.
mert nem hülyeség. nagyon sok csaló van, aki visszaél az emberek hiszékenységével, de vannak olyan emberek, akiknek tényleg van ilyen képességük. csak nehéz ilyennel találkozni.
Mutass nekem csak egyet is, aki bizonyíthatóan rendelkezik az adott képességgel!
Tom Benko: -a héten valami fontosat ott hagyhatsz, minden reggel ellenõrizd, mit viszel magaddal -vasárnapig valami fontos híreket kapsz, ami megváltoztathatja az életedet -figyelj a jelekre, amiket a munkahelyeden kapsz, hasznod származhat belõlük :) )))
Hû, a generalitások! :) Bizonyítékot kértem, nem bohóckodást.
Én meg bohóckodva bizonyítottam, hogy ilyen jósláshoz hasonló általános elõrejelzéseket pillanatok alatt lehet gyártani, s aki nap mint nap csinál hasonlóakat, az élõ adásban is képes rögtönözni ilyeneket.
Azert is bejohet valakinel a joslas, mert annyira hisz benne, a joslat esetleg nem igaz, de mivel annyira hisz benne, megtortenik..csinaltak erre vizsgalatot, allitolag a beteg emberek kozul azok gyogyulnak meg hamarabb, akik erosen hisznek(vagyis vallasosak, barmilyen vallas megteszi, ha eleg erosen hisz benne)..
gondolj bele, egy álló óra naponta kétszer halálpontos idõt mutat, legfeljebb tudni kell, hogy mikor.. viszont a legdrábább óra is késik vagy siet egy kicsit és csak havonta vagy évente egyszer mutat pontos idõt. hát ennyit a jóslatok pontosságáról, amikor nem talált, elfelejted, de amikor talált, elhiszed. vagy valami hasonló. mindenesetre ezekbõl az idiótaságokból azért jól lehet megélni, horoszkopok, tv-jósda stb.
A kérdés feltevõjének jósolok most: csiribú csiribá -szombatig váratlan pénzügyi kiadás fog érni -egy autó rád fog dudálni, vigyázz az úton -egy közeli ismerõssel kisebb összetûzésed támad, légy megértõbb -a szerelemben légy óvatos, lehet, hogy félrevezetnek -a héten meg fog fájdulni a fejed, pihenj többet -a munkádban sikerülni fog egy olyan dolog, amit már régóta próbálsz megvalósítani ;)
egyrészt, mert a legtöbb ember anyira akar hinni bennük, hogy a legkissebb hasonlóság esetén, máris azt mondják igaz volt az egész jóslat. másfelõl sok a mentalista jós akik ún. cold reading-et azaz testbeszédolvasást használnak. harmadrészt pedig sok az általánosítás, lyasmiket mondanak ami a korosztálynak megfeleleõ, tehát ha egy öreg hölgy kér jóslást, annak nagy valószínûséggel lesz pl reumája, vagy ha azt mondják fáj a dereka, nem lõhetnek nagyon mellé. de mégha nem is tudják az illetõ korát/nemét, ezek az általánosítások legalább az emberek 50%-ára igazak lesznek, akik máris terjesztik majd tovább, hogy ez a jós igazakat beszél...
"elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van" Ez nagyon szép, de ezt hívják általános, mindenkire érvényes diagnózisnak. A magyarok 95%-a olyan életet él - ezek szerint te is -, aminek egyenes következménye a fejfájás és a szemproblémák (tévé, monitor, olvasás), valamint az emésztési panaszok (egészségtelen ételek és mozgásszegény életmód). Nyugodtan próbáld ki, 10 emberbõl 8nál bejön ez. Az ilyenek miatt átvágás. Ha azt mondja, hogy a -3-as szemüveged helyett a bal szemedre -4.5 kéne, mert így fáj a fejed a gyenge szemüveg miatt, akkor talán érdemes lenne elgondolkozni. De ilyen általános kamuzások miatt nem, akkor sem, ha szépen adják elõ.
És hát ugye van az önbeteljesítõ jóslat fogalma is. A gondolatainknak, szavainknak teremtõ ereje van. Pontosan nem tudom, hogyan mûködik, nem is érdekes, de tapasztalat, hogy amit az ember elképzel, netalán ki is mond, gyakrabban következik be, mint amit nem. Éppen ezért veszélyes a (túlzott, és parttalan) aggódás, félelem. (A túlzott magabiztosság is, de az másért: lehetetlenné teszi, hogy az amúgy véletlenül bekövetkezõ "baj" eseményekre felkészüljön az illetõ.)
én egyszer felhívtam a tv-s jósdát azt hiszem az asztroshowt. elmondták hogy sokat fáj a fejem, emésztõrendszeri problémák, szememmel is gond van stb... minden amit mondott, igaz volt.. ez nem azt jelenti hogy hiszek bennük, mindenesetre elgondolkodtatott
üllök=ülök
20:09-nek: Ezt eddig is tudtam, nem tõled várok bizonyítékot.

Mielőtt belekezdenék, van egy ismerősöm, aki nagyon erős jós, tarot kártyából jósol, és a lényeg, hogy van egy dolog amit nem értek? (többi lent)

Ritkán beszélünk, és ma jósolt nekem és pont a szerelemre amire a legkíváncsibb voltam, megszakadt a net és elment mire vissza jött a netem, a lényeg, hogy megjósolta, hogy ha elköltözöm külföldre, szerelmes leszek és ez a szerelem viszonozva lesz és lesz egy csávó aki bosszantani fog (egy volt barát neki) és bejött, szerelembe estem, meg van a volt barát is aki bosszant, és most mikor jósolt, akkor kijött az elején 2 szív, azt mondta, hogy ő is kedvel (esetleg szeret engem, am eddig mindig bejött amit jósolt), de most azt jósolta, hogy a jövőnkre nem jött ki semmi, és más lesz az a csaj akivel együtt leszek egy idősebb nővel, ugyan akkor azt mondta hogy várjunk egy hetet mert ez változhat, és meg döglök jó lenne valahogy iformációt szerezni, hogy tényleg lesz e vele valami, nem akarnék senki mást csak őt, de, a másik, lehet ez furán hangzik de minden jós azt mondta (akikkel jósoltattam eddig), hogy olyan különleges ember vagyok és olyan csillag jegy alatt születtem, hogy az égiek figyelnek, és egy kegyelt vagyok, de akkor nem értem, ha tényleg az vagyok mert lehet ez is fura érzem hogy isten mindig velem van, mindenben megsegített amit kitatáltam vagy baj volt, rengeteg embernek segítettem és nem várok érte hálát, csak egyszer akrnék valamit, őt,1 szónak is száz a vége, elfogadom az ha nem ő lesz az és azt is ha igen, de jó lenne tudni, valahogyan hogy ha van egy kis esély is, hogy vele legyek nekem az elég, valaki segítene ebben, vagy hogy hogyan tudnám megtudni? Vagy esetleg tanács? Mert a jós azt mondta, ez változhat, és lassan apró léptekben próbálkozzak, csak apró léptekbe, csak most az egyszer akarnék valamit ennyire tényleg, és megőrjít a tanácstalanság

Legjobb válasz: ne higgy a jósoknak csak becsapnak :(

ne higgy a jósoknak csak becsapnak :(
Tedd a kezedet a képeeerrrnyõõõõõreeeeee és küldöm a jó energíját!!!!!
Mert mikor születtél? Priviben is jöhet!
Mi a kérdés? Hogy miért nem jött be?
a rezfaszu bagolyban is hisztek e? az is bejon. meghogy a joslas bejon. uristen. a hulyeseg ellen nincs mit tenni
A csillagosnak van alapja, de nem olyan mondvacsinált mint a horoszkópok, vagy hogy valaki a hasára üt mond valamit aztán ráfogja hogy jóslás. Elsõsorban az emberi test elektromos energiái teszik ezt lehetõvé, akárcsak a Telepátiát. Hosszú lenne leelemezni, akit érdekel neten rengeteg cikk van róla, bár tény, nem mind valós.
Most ez komoly? Gondolom akkor te olyan ember vagy, aki a spam-be kapott "küld tovább 10 ismerõsödnek, vagy elpatkolsz" címû üzenetet is mindenkinek elküldöd. Mi alapja van annak, hogy valaki leül és megmondja neked kártyákból, vagy a csillagok állásából, vagy tököm tudja mibõl, hogy mikor fogsz szarni következõre... Semmi.
Elég nagy ... aki az ilyenbe valóban hisz annyira, hogy meglepõdik ha nem jön be!
A kérdező hozzászólása: reakciók hát igen én sosem ugy reagálok ahogy amugy szeretném mikor zavarban vagyok vagy ideges mindig elrontom
A kérdező hozzászólása: de az az érdekes hogy a mamámnak is josolt és neki bejött
Szóval nem jött be amit a jós mondot??? Ciki... (de csak a jósnak)... De miért nem vagyok ezen meglepõdve??? A jövõ láthatatlan... Senki sem látja... Ettõl szép az élet... A jövõt mi írjuk, és döntések, akciók, reakciók, tettek és következmények olyan bonyolult összessége, hogy elõre kiszámítani sem lehet...
A kérdező hozzászólása: meg szerelmi téren eléggé õnbizalomhiányos vagyok. mert nem tudom elhinni hogy én is tetszetek valakinek stb.
akkor nem tudom hogy mi a gond biztos rossz helyen jósoltattál bocsi
A kérdező hozzászólása: azt josolta hogy van egy férfi vagy lesz már nem emlékszek tisztán egy éve volt . és hogy nem szabad biznom benne meg lesz van egy nõ aki közénk áll majd.
A kérdező hozzászólása: én hiszek benne meg a horoszkóp., de szerelemrõl josolt meg minden de nekem a horoszkópban sem jönnek be a szerelmi dolgok
az is kérdés hogy hiszel-e benne szoval apukám nem hiszi el hogy a jóslások igazak és a horoszkóp nem igaz rá én hiszek az ilyenkbe és mindig bejön te elhitted hogy meg fog történni???
A kérdező hozzászólása: igen az
"Csak két dolog végtelen, a világegyetem és az emberi butaság, de az elsõben nem vagyok biztos" Asszem ez pont ide vág :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!