Találatok a következő kifejezésre: Amikor ujjazom olyan (8 db)

Mi az, amikor ujjazok egy lányt, és a puncijában van egy érdekes valami? Olyan mint egy pici "tojás". Mi az?

És eddig minden lánynak volt "olyan".

Legjobb válasz: Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)

Még szerencse hogy az elõttem szóló talált magában méhszájat. A baj az lenne, ha nem lenne. Persze hogy minden lánynak van olyan. És akkor te már megtapasztaltad azt is, hogy ujjal is simán eléred, tehát nem kell hozzá félméteres farok :)
Az a méhszáj ti okosok...
Természetesen a méhszáj...
Nem az a baj, hogy nem vagy nõgyógyász, de szexelés elõtt(!!) az ellenkezõ nem anatómiájával illene valamennyire tisztában lenni... mi lányok is tudjuk, hogy milyen részekbõl áll a farkatok. Ha úgy gondoljátok, hogy érettek vagytok a szexre, akkor ezekkel az alapvetõ dolgokkal is tisztában lehetnétek.
Lány vagyok: én ugy gondolom, hogy lehet hogy a fiúk nincsenek annyira tisztában a biosszal, de végülis egy élvezetes sex-hez NEM kll tudni hol a méhszáj, mmijen a tapintása, meg semmi ijesmit. Egy igazi sex-hez NEM kell tudnia ezeket a dolgokat. bõven elég, ha azokat a részeket tudja mi-mi amitõl a lány jólérzi magát. (Gondolok itt az erogén zónákra, csikló...stb...)amugy én irtam azt, hogy én is tapasztaltam, MAGAMON
nem G-pont
G-pont
Nekem is van de nem hiszem hogy az a méhszáj mert ez a hüvelyem oldalán van és szerintem a méhszájnak abszolult de nem ott lenne a helye hanem a hüvely másik végén. Nemde?TI NAGYON OKOSOK!!!!Én sem tudom hogy mi az!!!
Szia. nem tudom mi az, de én is észrevettem. lány vagyok, és magamon tûnt fel.:S de a barátom nem mondott semmit, hogy zavarja, és nem is fáj, ugyhogy nem hiszem, hogy baj.
A kérdező hozzászólása: Úgy tesz itt pár hozzászóló, (gondolom természetesen lány) mintha a pasiknak ezt kötelezõ tananyagként tudni kéne... :s elnézést, hogy nem vok nõgyógyász, és hogy kíváncsi voltam. Köszönöm a hozzászólásokat!
Mondom h a méhszáj!Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!%A végén ennek a "tojásnak" van egy picike bemélyedés, ez a bemenete!Ha te sem tudod akkor meg minek írsz?!Ne vétózd meg a másik ember szavát, ha jobban ért hozzá!
Az apám nõgyógyász hadd tudja már jobban!Mondom h a méhszáj!A végén van egy kis bemélyedés, az a bemenete!Minek vétózzátok meg, ha ti sem tudjátok?!Amúgymeg igenis fontos, hogy tudja h mi hol van.Elõnyösebb ha tudja, hogy mikbõl "állsz".Te is tudod h mi az a fityma, makk stb.Nem elég ha csak azt tudja, hogy hol tud elvinni, mert ez csak az élvezetnek jó.Tudnia kell hogy ha fáj egy idõ után akkor "töri" a méhszájadat a pénisze.Igenis tudnia kell a szexhez.Persze az ujjazás más, az nem annyira "bensõséges". :)
végre nem értünk egyet:)
az pedig a gpont, ami izgalmi állapotban kitapintható.. wikipedia + google!!!! ^^
NEM GPONT! MÉHSZÁJ! Ha a közepét kitapintod, érzed, hogy van rajta egy pici lyuk, ott a "bemenet" rajta.
nem lehet hogy felnyúltál az agyáig???XD
nyomja a húgyhólyagot
A kérdező hozzászólása: de normál esetben ha nyomkodja semmit nem érzek. max fájdalmat hogy nyomkodja a hasam..:D csak akkor ha pisilnem kell és izgalmi állapotban vagyok.
Engem is felizgat, nekem pl a barátom orális szexnél nyomkodni szokta a hasam alját, ha pisilnem kell:) Nem tudom, mitõl lehet, de amíg jó érzés, addig miért számít?:D
A kérdező hozzászólása: igaz, csak mindkettõnknek elég kíváncsi természetünk van:D
hüvelyfal stimulálása külsõ hatással.
Mert a "g pont", vagyis az a mirigy, vagy minek nevezzem a húgyhólyag és a hüvely között van. Ha kemény a hólyagod, a nyomkodás átmegy a másik oldalára.
egyszer tovább kel vinni. mindenkinek ilyen ... szóval ne félj nem pisilsz be
Ha tovább mennél, átélhetnél egy hüvelyi orgazmust. Ne félj, nem pisilsz be, csak az elején olyan érzés (de ez nem az), utána egész más! :-) Pedro
A kérdező hozzászólása: Köszike, aranyosak vtok...alig várom már h továbblépjünkxD
én is megállítottam a párom az elsõnél és megijedtem, hogy bepisilek, de rájöttem hogy nem kell:) így legközelebb tovább hagytam. és basszus:) olyan nagyon jó volt, hogy amíg kellemetlenné nem válig addig hagyd:) hosszú lesz és erõs amúgy hány éves vagy?:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a kommentet:) 21 éves vagyok, ilyen szempontból kicsit más mint a többi, egyszerûen csak szerelmesen tudok ágyba bújni valakivel...Még egy nagy hibám, hogy inkább arra figyelek hogy neki mindenféle földi jót megadjak:DÉs közben azon veszem észre magam, hogy élvezem, de ha odakoncentrálnék, beleremegne minden:DPróbáltam magamra figyelni többet, de önzõ dolognak éreztem...:S
Ez nem az. Ez a G-pontod. Ha azt ingerled, az jár ilyen érzéssel.
Elvileg igen. Nekem még úgy soha nem sikerült, hogy kifejezetten ezt a pontot ingereltem. Viszont köze van hozzá, az biztos.
ugy tudom akkor tudsz a legkönnyebben elmenn ha azt a pontot megtalálod.
a g pont a hüvelyen belül van, azt nem tudod bugyin keresztül ingerelni.
Valószínû, hogy ejakulációs orgazmus közeleg, ami hasonlít a pisilési ingerhez.Sõt még átlátszó folyadék is lövell a húgycsõbõl. Google-n keress rá, még vidiót is találsz! Jó szórakozást!
Bezony ne hagyjad annyiban a dolgot az a pont egészen új dimenziókba teszi az orgazmust. és ne tartsd vissza a pisilési ingeredet hanem adj a puncidnak kõkeményen és próbáld meg kifejleszteni a ejakulációs készséget, sok pasi megõrül az ilyen csajokért(köztük én is) ja és ha nem megy kézzel szerezz be egy g pont vibrátort és azzal próbáld mert ezt nem szabad abbahagyni! ;)
én attól is elmegyek ha bugyin keresztül ingerlem a g pontot (eddig nemtudtam h az az, de nekem is pisilési ingerem van közbe, ugyhogy az lehet...)
A kérdező hozzászólása: És ettõl el tudok menni?
A G-pont izgatására a nõk elõször gyakran csak vizelési ingert éreznek, majd ez csap át gyönyör érzésébe, a mirigy megduzzad, és ebben az esetben az orgazmust a mirigy által kilövellt váladék is kíséri, ami nem a hüvelybe, hanem a húgycsõbe ürül.

Segítség 14 éves vagyok 15 leszek idén és mindig van egy olyan érzésem amikor sexelni akarok és olyan ujjazom magam mitcsináljak mi történik ilyenkor velem?

nem tudok mást csinálni segitség?!

Legjobb válasz: Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.

Érdekes, vannak, akik megértették h mit akart kérdezni.
Értelmesen is meg tudod fogalmazni a kérdést? Amúgy ez természetes, masztizz ha jól esik. Tombolnak a hormonok.
Ne is csinálj mást! Csak simogasd magadnak! "Másra" ráérsz majd pár év múlva!
Normális.. ébredezik a szexualitásod..:)
Ha te egy ilyen mondatot olvasnal, tudnad, hogy mit akar az iroja? Na latod! Mi sem tudjuk mit zagyvalsz itt ossze-vissza. Javaslom, elkuldes elott olvasd el amit irsz, es hasznalj irasjeleket.
Kezd ébredezni a szexualitásod, csak tedd ami jó esik, érezni fogod mi kell :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik válaszoltak
Beleverem a fejem a falba és fáj. Miért van ez? Hát pont azért! Ha ujjazod magad és ingerled a puncidat akkor persze hogy érzed a bizsergést! Tulajdonképp mit is szerettél volna megtudni?

Tényleg olyan fontos az "ujjazás"? Sok olyan kérdés-hozzászólás van itt, ami szerint a lányok az első szex előtt ujjaznak, kell ez?

nekem, spec. egy ujjam fér be, és nem is érzem úgy, hogy be kellene férnie még egynek, nem elég a férfira hagyni, az els? behatolást?

Legjobb válasz: Hát 1 újj..Nagyon kis szûk lehetsz..Hát hagyhatod a férfire,csak 1.-Nem biztos h befér.2.-Sokkal jobban fog fájni.De ha vállalod ezeket...

Hát 1 újj..Nagyon kis szûk lehetsz..Hát hagyhatod a férfire, csak 1.-Nem biztos h befér.2.-Sokkal jobban fog fájni.De ha vállalod ezeket...
És ha férfi ujjaz? Vagy az sem? Amúgy nem kell, de segíthet, hogy ne fájjon az elsõ...
Most én nem értem a kérdést, bocsi. Az a baj hogy a sok lány ujjazza meg tágítgatja magát és az a kérdés hogy minek?? Vagy az a kérdés hogy szex elött minek ujjazni?? Nos az elsõvel én se értek egyet mert manapság egyre többen csinálják azt h feldugdosnak mindenféle kütyüket h tágabbak legyenek meg h ne fájjon. Ígyis úgyis fájni fog. A másodikra meg annyit mondok, hogy igenis szükséges ujjazni a lányt szex elött h kitáguljon és ne fájjon annyira. És sokkal élvezetesebb ha a pasi csinálja ;)
Én ezzel nem értek egyet hogy ígyis úgyis fájni fog mert ez nem így van. Vérezni sem mindenkinek vérzik. Ha eléggé felizgulsz, két ujj is fel fog férni. Kitudsz tágulni, és nem fáj a két ujj se ha elég nedves vagy. Ez a szüzesség elvesztésénél is így van. Ha szex elõtt az elõjáték sok volt, és kellõképpen felizgatott a másik fél, akkor az sem fog fájni ha a farkát betolja, mert elég nedves vagy, és kitágultál. Az mindegy hogy ujjazod magad vagy a férfire hagyod az elsõ behatolást, mindenesetre azt mondom lehet kísérletezni magadnak a két ujjal mondjuk valami pornó nézése közben, és ezáltal okozni magadnak örömöt, annál kellemesebb lesz mikor egy férfi hatol beléd :-)
Semmit sem kell!!!!Csak ha ugy érzed vágysz rá..ha az önkielégítésre gondolsz, nem kell felnyulnod magadnak , elég ha a csiklódat simogatod...ha a szüzességed elvesztésére akkor szerintem is teljesen felesleges hogy magadnak akard kiszakítani, mert 1lehet hogy nincs is, 2 lehet hogy kicsi és nem is lehet kiszakítani, 3 szerintem az elsõnél mindenki fél annyira h kicsit szûkebb legyen a kelleténél és kicsit fájni fog..de attól még lehet jó és szép:D
Jó az a kis ujjazás a behatolás elõtt, fõleg ha nem kezdõvel van dolgod, a lényeg hogy lazulj el élvezd! Mi például minden együttlétet ujjazssal kezdünk, másképp el sem tudnám képzelni.

A fiúknak ha huzoogatjuk a fitymájukat akkor nekik ugyan olyan jó érzés mint amikor ők ujjazák a lányokat?

Fiúk írjanak inkább és azt is mondjátok el hogy jobb,gyorsan vagy lassan huzogassák a fitymát.?

Legjobb válasz: Inkább szopjál.

Inkább szopjál.
ha gyorsabban hogyha õk vannak kényesztetve és nem ÕK kényesztetnek, akkor az jobb érzés természetesen ugye csinálhatod kézzel és szájjal is.kézzel is jó, de szájjal izgatóbb és jobb érzés
gyorsan is, lassan is, erõsen is, gyengén is, ráadásul felváltva. bonyolult, tényleg jobb inkább szopni. :)
Én azt szerettem ha elõször lassan, és utána gyorsabban. De ez nem tudja pótolni az orális kielégítést, hisz azért az más és jobb is. DE Ha csak kézzel csinálja én akkor is elmegyek mindig.21/F
elõször kéz, aztán szopás aztán felváltva
Gyorsan ! Imádom a vadóc kiscsajokat !

Megtaláltam a G-pontomat? Ha ujjazom magam, a hüvelybemenet felett pár centivel nagyon jól esik simogatni egy olyan területet, ami kicsit"redősebb".

A bajom viszont az, hogy hiába dörzsölgetem, nem megyek el. A kezem is 5 perc alatt elfárad. Még hány percig kéne csinálni? Egyáltalán jó helyen tapogatózom? Mennyit kell még gyakorolnom?

Legjobb válasz: Igen, megtalátad! De saját magadnak íg télleg fárasztó! vagy vegyél egy G-pont vibrit,vagy találj hozzá egy srácot aki szintúgy tudja, hogy Neked ott esik jól!

Igen, megtalátad! De saját magadnak íg télleg fárasztó! vagy vegyél egy G-pont vibrit, vagy találj hozzá egy srácot aki szintúgy tudja, hogy Neked ott esik jól!
eltereli a figyelmedet a kényelmetlen pozicíó, elfáradsz, fáj a kezed, így nem lehet élvezni, a pasiknak meg kell mutatni a gp ontot, vagy pedig olyan segédeszközt használni, mai kicsit hosszabb így jobban hozzáférsz, élvezed is és nem fáradsz el :) mivel nincs vibrátorom, egyszer régen kipróbáltam egy tiszta répával, nagyon jó volt, de próbálkoztam már a wc pumpa nyelével, nem lett semi bajom :) tök sima felület volt
A kérdező hozzászólása: Jó, de simán ujjazással is el lehet érni az orgazmust, nem? Mennyit kéne még gyakorolnom? Vagy hány percig kéne még csinálni?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!