Találatok a következő kifejezésre: Amikor terhes nő akkor van (7 db)

Amikor terhes egy nő akkor van fehér folyása?

Legjobb válasz: de még milyen sok.ez így normális.

de még milyen sok.ez így normális.
es a feher folyas az allandoan van terhesseg alatt vagy szunetel is.nem tudom hogy kerdezzem remelem lehet erteni hogy mit szeretnek kerdezni
Én 21 hetes vagyok, és hetek óta semmilyen folyásom nincs...
A kérdező hozzászólása: naaa ??:d egy vita nyílik errõl? amúgy köszönöm az eddigi válaszokat. de még mindig nemtudom eldönteni hogy igen vagy nem ?:D
Miért halna meg? És nem 100%, hogy megfertõzõdik, természetesen.
Elõzõ vagyok. A magzat és az anya vére NEM keveredik. "Ennek a munkának a keretében valósult meg többek között a magyar HIV-pozitív nõk szervezett szülészet-nõgyógyászati ellátása és 2005 elejéig a nevemhez fûzõdik szinte az összes AIDS-beteg nõ szülésének sikeres levezetése, melynek kapcsán egyetlen AIDS-beteg gyermek sem született. " Ez pedig egy idézet Dr. Hamvas Ferenc bemutatkozásából az orvostudakozo.hu oldalról.
A kérdező hozzászólása: azért mert én azt hallottam hogy az AIDS olyan mértékben legyengíti a szervezetet hogy egy náthában meg lehet halni.
hát . többnyire a végsõ stádiumban már annyira felemészti a szervezetet a betegség, hogy egy egyszerû tüdõgyulladás vagy amint te mondtad, nátha is végez az illetõvel.
"egyszerû tüdõgyulladás" ????
Szia! Én szülésznõnek tanulok fõsulin, és így igaz, hogy az anya és a magzat vére NEM KEVEREDIK. Az anyagcsere úgy történik, hogy a arteria umbulucalis (köldök zsinór része) keresztül a magzat elhazsnálódott vére megy a placentába (méhlepénybe), itt a placenta bolyhaiban kering a magzati vér, amit az anya artériás vére vesz körül, itt történik meg a gázcsere, innen pedig a vena umbilicalis szállítja a felfrissült vért a magzat májához, stb stb... Tehát a magzat és az édesanya vére nem keveredik! Remélem érthetõen írtam le a dolgokat. :)

Miért van az, hogy amikor egy nő terhes lesz, akkor a párját hirtelen nem érdekli az egész, pedig addig minden rendben megy?

Legjobb válasz: Azalatt mit értessz hogy nem érdekli? Eddig érdeklõdött meg kérdezõsködött,és most meg nem teszi vagy ha beszélnél róla mondja hogy nem érdekli?Lehet csak azt a kritikus idõszakot akarja egy kicsit lelkesedés nélkül átvészelni.Mert ha isten ne adja nem jön össze mégsem,nem éli bele magát.Az én páromban akkor tudatosult amikor az elsõ ultrahangra eljött velem.Addig azt sem tudta mirõl beszélek,meg jött az "aha" meg az "igen" és ennyi.Már 32 hetes vagyok és le sem száll a témáról.Már engem idegesít néha hogy dicsekszik hány hetesek "vagyunk".Persze jól esik..Í:D Szóval ha még kisterhes vagy sztem ne aggódj.És légy boldog.

Azalatt mit értessz hogy nem érdekli? Eddig érdeklõdött meg kérdezõsködött, és most meg nem teszi vagy ha beszélnél róla mondja hogy nem érdekli?Lehet csak azt a kritikus idõszakot akarja egy kicsit lelkesedés nélkül átvészelni.Mert ha isten ne adja nem jön össze mégsem, nem éli bele magát.Az én páromban akkor tudatosult amikor az elsõ ultrahangra eljött velem.Addig azt sem tudta mirõl beszélek, meg jött az "aha" meg az "igen" és ennyi.Már 32 hetes vagyok és le sem száll a témáról.Már engem idegesít néha hogy dicsekszik hány hetesek "vagyunk".Persze jól esik..Í:D Szóval ha még kisterhes vagy sztem ne aggódj.És légy boldog.
Lehet , hogy a párod nem is hanyagol el, csak te érzed ugy hogy kevesebbet foglakozik veled, mert a terhesség alatt én ugy gondolom , hogy több törõdésre van szüksége egy nõnek!24.hetes kismami
Talán ez már egy visszacsinálhatatlan biztos, nem csak egy ábránd. A férfiak is megilyednek, érzika felelõsségét, félnek, hogy nem lesz szabad élet, egy életre szóló kötöttséget és felelõsséget vállalnak. A lényeg, ogy beszélgess pároddal, és osszátok meg egymással gondolataitokat, félelmeiteket..
szia! :) az enyém is eleinte megszeppent, nem nagyon kérdezett , inkább csak én beszéltem babóról, aztán miután kiveséztük a témát, a szex részét is, azóta poci puszi van meg ilyesmi. hagyd, eméssze kicsit a dolgot, nekik is kell idõ ehhez :) .

Ha a menstruációm után, 3 napig védekezés nélkül szeretkezek a barátommal, lehetek terhes? Úgy hallottam hogy van egy időszak amikor nem termékeny a nő, és akkor védekezés nélkül lehet csinálni. Az mikor van?

Legjobb válasz: uuu,te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit,sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S

uuu, te.. ez baromság!! nincs olyan idõszak, amikor a nõ nem fogékony.. ha bejutott a pasi spermája a hüvelyedbe, akkor kezdhetsz izgulni, terhes vagy-e! vagy szedj be gyorsan esemény utáni tabit, sztem. am.meg hülyén csináltad, a menstruáció ALATT van a legkisebb esély arra, h a nõ teherbe esik, nem utána..!!:S
Akkor van a legnagyobb valószínûsége. Mert ha belevesszük, hogy a spermium 5-6 napig életképes, akkor kb. pont peteérés idõpontjában vagy. Védekezni mindig kell, mert ovuláció a ciklus bármely napján bekövetkezhet. (Még erõs orgazmus hatására is.) De szerintem ezek igen komoly dolgok, úgyhogy ne ezekre a válaszokra hagyatkozz!
Abban igazad van, hogy 48 óráig életképes a spermium, de ez csak egy átlagos szám, nem lehetetlen, hogy utána is megtermékenyíti a petesejtet. Na de nem okoskodok, mert igaz hogy ilyen közegben dolgozom, de nem nõgyógyász vagyok. Remélem, nem haragszol, nem kioktatni akartalak.
Egészségügyben
Szabad kérdezni mit dolgozol?
Van az öt nap is! (Én ebben dolgozom, ha én nem tudnám, akkor ki?!) De ha nem hiszed, üsd be a keresõbe hogy "megtermékenyítés", és ott utána olvashatsz. De ha ezek után sem hiszed el, hát akkor így jártam. Nekem aztán teljesen mindegy...
Utánanéztem, tényleg rosszul tudtam, maximum 2 nap!
Te nem tudod jól! Igen is, a spermium akár 5 napig is életképes ha bejut a nõi szervezetbe! Nem hiszed? Nézz utána!!!
Ezt ki mondta neked barátom, hogy a spermium 5-6napig életképes?Jó nagy tévedés! Akkor vázolnám a szitut: Az átlagos nõi ciklus 28napos, aminek a közepén van peteérés, azaz 14.napon, ettõl számított +-5nap a legtermékenyebb idõszak.Tény h a menstruáció környéki napok a legbiztonságosabbak, de az sem 100%. Amúgy a sperma a nõi hüvelyben jó esetben 24óráig életképes.Érdekesség, hogy szabad levegõn kb 1 óráig, ha nem sérül meg.
Na már én is hülyeséget írok! (Hát hiába! A kapkodás...) Nem 48 óráig életképes, hanem 48 óráig termékenyítõképes... Szóval ebben van igazad.

Ortopédiai mutétre van szukségem amit szeptemberben tudnak elvégezni. Ha terhes lennék az ortopéd akkor is megcsinálná de szerintetek a noi orvos is beleegyezne a mutétbe vagy addig inkább védekezzunk?

Legjobb válasz: koszonom szépen a válaszod átgondoltam és uggy dontottem hogy elobb a mutét ami fontosabb hogy aztán boldogan és egészségesen várhassuk a babánk.mégegyszer koszonom.

A kérdező hozzászólása: koszonom szépen a válaszod átgondoltam és uggy dontottem hogy elobb a mutét ami fontosabb hogy aztán boldogan és egészségesen várhassuk a babánk.mégegyszer koszonom.
Nem tudom de, lehet a Elátkozottak falujára gondolsz.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez az, köszönöm! :) )))
Szívesen.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!