Találatok a következő kifejezésre: Amikor szexhez az egyik pillanatban (2 db)

Amikor szexhez készülődök az egyik pillanatban áll, a másikban meg nem áll a himvesszőm és ez nagyon zavar a szexuális életben. Mi lehet a baj?

20 éves srác vagyok, 3 hónapja van 1 barátn?m, akit nagyon szeretek.

Legjobb válasz: semmi. van akinél ez ilyen. Alapvetõen kétfajta férfi nemiszerv van. Az egyik a "hús" a másik a "vér". A kettõ között az a különbség, hogy az elsõ nyugalmi állapotban nagyobb, viszont izgalmi állapotban szinte csak merevedik, de a mérete nem vagy csak kis mértékben változik. A második az alapállapotban kisebb, viszont izgalmi állapotban igen szembetûnõ a méretváltozás. Ennek az utóbbinak jellemzõ "hibája", hogy igen látványosan reagál az izgalmi állapot változására. Márpedig az, hogy éppen a kedveseddel voglalkozol, pl. orálisan kielégíted, az elvonhatja annyira a figyelmed magadról, hogy közben -akár teljesen- lekonyul. Ezzel nincs igázan semmi baj, ha tudod és ismered magad, akkor úgy kell idõzíteni a programot, meghatározni a különbözõ fázisok egymásutániságát, hogy az jó legyen a te adottságodhoz. pl. az elõjáték során elõször te kedveskedsz a partnerednek és után õ neked, ez amúgy is jobb, egyrészt, mert gálánsan nõké az elsõbbség, másrészt az õ izgalmi állapotuk stabilabb. A férfiakra inkább jellemzõ a gyors felfutás és visszaesés. Semmi pánik, nem csak te vagy így ezzel.

semmi. van akinél ez ilyen. Alapvetõen kétfajta férfi nemiszerv van. Az egyik a "hús" a másik a "vér". A kettõ között az a különbség, hogy az elsõ nyugalmi állapotban nagyobb, viszont izgalmi állapotban szinte csak merevedik, de a mérete nem vagy csak kis mértékben változik. A második az alapállapotban kisebb, viszont izgalmi állapotban igen szembetûnõ a méretváltozás. Ennek az utóbbinak jellemzõ "hibája", hogy igen látványosan reagál az izgalmi állapot változására. Márpedig az, hogy éppen a kedveseddel voglalkozol, pl. orálisan kielégíted, az elvonhatja annyira a figyelmed magadról, hogy közben -akár teljesen- lekonyul. Ezzel nincs igázan semmi baj, ha tudod és ismered magad, akkor úgy kell idõzíteni a programot, meghatározni a különbözõ fázisok egymásutániságát, hogy az jó legyen a te adottságodhoz. pl. az elõjáték során elõször te kedveskedsz a partnerednek és után õ neked, ez amúgy is jobb, egyrészt, mert gálánsan nõké az elsõbbség, másrészt az õ izgalmi állapotuk stabilabb. A férfiakra inkább jellemzõ a gyors felfutás és visszaesés. Semmi pánik, nem csak te vagy így ezzel.
Semmi gond ezzel! A barátom ugyanilyen, fel sem merült bennem hogy ez baj lehet. Különben is, sztem a barátnõd örül annak, ha felizgathat..legalábbis én szoktam. :)

Mi lehet annak az oka, hogy férfi létemre nem okoz örömet, földöntúli élvezetet az az orális szex, amit a barátnőm nyújt, ellenben egy aktus során pillanatok alatt elmegyek?

Arra gondolok, hogy hosszú-hosszú perceken, akár fél órán át "kell" várni, mire elmegyek, ha orálisan izgat, és akkor is nekem kell besegíteni, hogy "végre" történjék valami. DIREKT írtam idézőjelbe, mert nyilván nem az a célja az egész együttlétnek, hogy jaj mikor megyek már el... nem erről van szó. Ugyanakkor sokszor fél-háromnegyed óra után még mindig nem érzem, hogy akár csak egy kicsit is közel lennék a dologhoz, és ilyenkor eszembe jut az, hogy szegény csaj mióta küzd, és semmi és vajon nem gondolja-e azt, hogy namiaf.szvanmár?? 5 éve vagyunk együtt, beszéltünk erről, ő azonban mindent tagad :-) Az érem másik oldala, mikor az aktusra kerül a sor, és bárhogyan is igyekszem változatos lenni és visszatartani, szinte nem kell 5 perc, és máris végem. Ezt a részét viszont meg én tartom nagyon gáznak, mert szeretném, ha ő is és én is egyaránt hosszasan élvezhetnénk a dolgot, de nem megy :-( Tehát szájban 30 perc, máshol 3 perc... kérlek adjatok tanácsot, mert ez kezd szörnyű szar lenni így. Még annyi, hogy sajnos (és nem az én hibámból) nagyon keveset szexelünk és miután az én hormontárolóm is véges, elég sokat, gyakorlatilag naponta maszturbálok. Szar ez így, erről is beszéltünk, de látszólag nem nagyon hallotta meg. Mint minden más normális ember, 3-4 naponta azért igényelném, arról nem is beszélve, hogy azt gondolom, hogy mindig is próbálom a maximumot kihozni a dologból, próbálok minél változatosabb és sokoldalúbb lenni, de tőlem többre már nem futja :-( Mindenkinek köszönöm a válaszokat. Kérném, hogy aki nem érez kellő intelligenciát magában komoly és kulturált válaszra, az lapozzon tovább.

Legjobb válasz: haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?

haat az ok az lehet a maszti... te talan szorosabban "fogod", amit szajjal nehezebb elerni. a korai magomles meg csak gyakorlat kerdese. vedd ki, amikor ugy erzed, veszelyes. de ne csak akard, tenyleg vedd ki. az erzes kisse "visszahuzodik". aztan kezdd ujra es megint vedd ki, amikor erzed, hogy jon. az orgazmus is nagyobb lesz ezaltal. es az 5 perc is kibovul idovel. :) amugy baratnodnek meg lehet mondani, hogy esetleg segitene, ha erosebben szivna? lehet, o nem jon ra arra, milyen erosen kell, segits neki! a jo szex alapja a beszelgetes. es hogyhogy csak nagyon ritkan van ra lehetoseg, es nem a te hibad? esetleg o nem akarja gyakrabban?
Talán amiatt, mert orális kényeztetésben részesülni némileg passzív dolog, míg az aktusban tevékenyen részt veszel. Én nõ vagyok, de ugyanez érvényes rám is, nem is szeretem, rosszul is viselem az orális kényeztetést...Adni más, azzal nincs problémám. De egyszerûen képtelen vagyok eljutni az orgazmusig orál során, mert olyan sokáig tart, hogy az már nekem kínos. Egyébként én vagyok a domináns fél a kapcsolatunkban, talán ezzel is összefügg. Ha nem én uralom a helyzetet, vagy "nincs beleszólásom" akkor nem megy. Persze ezt nem szó szerint kell érteni, próbálom rávezetni szóval merre hány lépés, de az akkor sem ugyanaz, mint belendülni és "megszerezni" ... De jó, hogy leírtad, nem is gondoltam volna, hogy ez a férfiakat is érintheti!
Nekem is ilyen a barátom :S Eltelik úgy háromnegyed óra, hogy nem vagyok képes feljuttatni a csúcsra. Sajnos nem tudom szájjal olyan ütemben csinálni, mint ahogy õ szokta magának verni. A szex része meg még nem volt, mert másfél hónapja vagyunk együtt. Látom rajta, hogy szarul érinti (bevallom én is volt, hogy elszomorodtam és sírhatnékom támadt, hogy mi a baj velem :/) De beszéltünk róla, próbálunk javítani a részidõkön :) A lényeg hogy a szerelem megvan köztünk és mindent meg tudunk beszélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat. Hogy miért van rá ritkán lehetõség? Nem gondolom, hogy ritkán lenne rá lehetõség. Egyszerûen az van, hogy amikor úgy együtt vagyunk, akkor az 95%-ban az én kezdeményezésemnek köszönhetõ. Sajnos õ nagyon ritkán jut el odáig, hogy aktívan tegyen érte valamit. Többször van úgy, hogy lezuhanyozva, fürdõköpenyben vár otthon az ágyban fekve, ami egy ideig jó érzés volt, de egy idõ után már nem tudok mit kezdeni vele. Az együttlétek során az egyetlen póz a misszionárius, más nem adatik meg és megint úgy gondolom, hogy nem az én hibámból. Nagyon sokáig próbáltam színt, változatosságot vinni a dologba, de mégis olyan az egész, mint valaki, aki 3 perces amnéziában szenved. Valami új van, valami jó, az akkor éppen tart amíg tart, a következõ alkalommal hûlt helye. És nem gondolom, hogy férfiként csak nekem lenne a feladatom az, hogy törekedjek egy teljesebbnél teljesebb nemi életre, mert komolyan lassan kezd az lenni a benyomásom, hogy ennyi erõvel egy guminõt is rángathatnék magam alatt...
lehet hogy nem jol csinalja esetleg?
Nem jól csinálja a lány! erõsebb intenzívebb élményre vágysz amit nem tud megadni neked a szájával! gyakoroljon! nem tudok rá mit mondani! én is voltam így megbeszéltem párommal. és igencsak élveztem a utána mert odatette magát rendesen!!
:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!