Találatok a következő kifejezésre: Amikor szexhez az egyik (129 db)

A szex az egyik legszebb, legtermészetesebb, legegészségesebb dolog, amit pénzért megvehetünk? XD

Legjobb válasz: Sok minden van,ami szebb,természetesebb,egészségesebb,mint a szex. Aki pedig pénzért veszi,annak az értékítéletével,mentalitásával baj van. Elég gond,ha anélkül nem talál partnert magának.

Sok minden van, ami szebb, természetesebb, egészségesebb, mint a szex. Aki pedig pénzért veszi, annak az értékítéletével, mentalitásával baj van. Elég gond, ha anélkül nem talál partnert magának.
Akinek ezt PÉNZÉRT kell vennie, azzal valami nagyon nagy baj van.
joooo, de nem pénzért
A szex valóban az egyik legszebb, legtermészetesebb és legegészségesebb dolog; de nem az, amelyiket pénzért veszed.
xd
A kérdező hozzászólása: Ne vedd komolyan a kérdésem , mert csak brahiból írtam ki! Amúgy próbáltam már prostit de azzal nem nagyon voltam megelégedve...Mármint barátnõvel jobb a szex...

Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nővel miből áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?

Nyilván változó, de mi az arány, mondjuk 10-ből hány lány mondja azt hogy fúj undorító hogy ő bekapja a cerkát, meghogy hányingere van a sperma szagától meg ilyen hülye p1csás hülyeségeket?

Legjobb válasz: "A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."

"A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."
Szerinted az itt tanyázó férfiak közül hánynak van tapasztalata 10 nõvel? Na ugye...
Adok egy tanácsot: felejtsd el a pornókat és indulj ki a hús-vér nõkbõl, akikkel dolgod volt. Tudod, akik csak gumiban voltak hajlandóak leszopni. Egyáltalán, kinyaltad õket elõtte?? Az anál meg egyik nemnél se normálisabb mint a másiknál, mert az a nyílás egyiknél se arra való, bár mindkettõnél bele lehet dugdosni dolgokat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az hogy leszop egy csaj abban mi nem normális neked? Ti teljesen elmebetegek vagytok.
Normális kapcsolatokról? Amit a pornóban látsz annak, hogy a csajokba három pasi dugdossa egyszerre mindenhová, de a kis nyelvecskéjüket meg se mozdítanák? Látszik, hogy te is onnan ismered a nõi igényeket. :)
Ja, igen, de a nõi anál-orál orrba-szájba, meg a sperma lenyelése az annyira normális, mi? Az nem aberrált, hogy a nõnek még a fülét is megdugják lassan, de a pasi CSAK a farkát hajlandó használni? :P Holott neki van olyan szerve (prosztata) ami izgalomhoz juttathatná, ott. Na, ebbõl is látszik, hogy te túl önzõ vagy, az 56%-os legalább a kölcsönösség híve, õ tenne olyat is, amit élvez a nõ. Lábnyalogatás, popsi kinyalás... te meg csak a farkad dugnád be. Ezek után ne csodálkozz!
Jah és hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jó de ti aberrált f4szok vagytok mindannyian, a férfi dugja meg a nõt meg a p1csáját az a normális, nem az hogy a nõ megb4ssza a férfit ti kórosan rend és természetellenes elméjûek. Ez a TI titkos groteszk perverziótok, én a normális kapcsolatról beszélek ti meg valami egészen másról.
Valaki írt üzit. Mivel nem gyakorizok túl sokat, így a teljes kereszt, vezetéknevemmel vagyok felregisztrálva. Szívesen válaszolok, de inkább holnap, egy másik reggel, mert ezt inkább névtelenül tenném, ha nem gond.
Ennyi minden után elhiszem neked 56%-os, hogy sok nõnél eléred, mert ezek tényleg izgalmas dolgok, de mindnél biztos nem mûködik. Az viszont tény, hogy a fiúk elõbb belemennek, ha izgatja õket, például a fenekét egyiknek se kell kinyalni hozzá, a lábukat fõleg nem kell nyalogatni, oké, ez meg amolyan nõi dolog inkább, elég fura lenne szopogatni egy férfi lábat.
Nem azonos súlyú a kettõ. De akkor nézzük, te például hagynád, hogy egy lány megujjazza a feneked, mert ez beindítja? Vagy, hogy a szádba pisiljen? Az is testnedv, bajod sem lesz tõle, sokan terápiaként alkalmazzák, kis mennyiségben. Tudom, hogy ez nem a pornóban nyomott, szokásos dolog, de nem jut jobb eszembe és egyik se túl nagy "kínzás".
Persze, mert errõl igazából nem beszélgetni kell.... A kérdezõnek se itt kellene idétlenkednie...
A kérdező hozzászólása: Akkor is, hogyha te pl szomjazol és csak nekem van vizem és nem adok mert azt nekem kellemetlenség elõvenni a táskámból, akkor nem valószínû, hogyha más nagyobb dolgokat fogsz tõlem kérni, fõleg olyat ami nagy kellemetlenség arra én leszek a legmegfelelõbb személy, nem?
Hát ha engem nem is gyõztél meg, a kérdezõnek talán segíthet, mit kell tennie, hogy esélyhez jusson. :)
Hidd el nem a semmire ilyen nagy a "pofám":) Egy testvégigcsókolgatós, talp, punci, popónyalogatós all in kényeztetés után nem kételkednek abban, h Istennõként kezelem õket így kellõen be vannak indulva, el vannak lazulva a csajok ami után egy kellõen vad, már-már erõszakos szex csak hab a tortán. Igazából hosszasan lehetne itt elemezgetni, egy biztos, neked az bõven bizonyíték, h a nõk visszahívnak, megkeresnek.
"Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;)" Na ez így leírva se hangzik rosszul, az anál meg semleges, kivéve kívül, nyelvvel, de belül én sehogy nem tudom a szexel összekötni.
Semmi gond nincs velük, akkor nem lenne többes orgazmusom. Bár tõlem is függ, biztos. :) Belül nem jó érzés, dugtam már be az ujjam. Kíváncsiságból, akkor is, ha fel voltam izgulva. A lábfétis például annak ellenére képes felizgatni, hogy a láb állítólag érzéketlen. :) Szerintem nem az... Az anált talán akkor élvezném, ha fiú lennék. :O
A kérdező hozzászólása: Kezeltetni kellene magatokat.
Az, hogy leszop, oké, ha te is kinyalod. De itt nem egészen errõl volt szó, hanem anál, sperma lenyelés. Rendben, de te is lenyeled a puncinedvét vagy a squirtet (ha tudod mi az)?
Ha nem is nekem, de magadnak odaállsz a tükör elé és õszintén igennel felelsz, azt állítod, élvezet neked nyalni-dugni a puncit, arra azt felelném: rendben, van ilyen, egyszerûen biztos csak önzõ tahó vagy, de ennyi. Elõfordul. De már a kérdésfeltevésed is fura számomra. Hülye p1csás hülyeségek, miközben azt írod, a punci az egyetlen, amit bevállal? Neked mi az egyetlen? Akkor hülye f a sz, aki csak a farkát vállalja be a szexben?
Mint ahogy a pasik többségét általában nagyon is vonzza a punci, megdugni, nyalogatni... stb. Téged? Fel tud izgatni?
Ez nem válasz a kérdésre. Már leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban, az én fenekem se alkotta jobban arra a természet, mint a tied. Nekem is a HÜVELY a fõ szex-élvezet forrás! Mint neked a farkad. És mi lesz azzal, hogy lenyeled-e a puncinedvet? A pasik többsége örömmel megteszi ám. :)
A kérdező hozzászólása: Egy normális ember ha elolvassa ezeket a természetellenes, undorító, kóros válaszokat hogy nálatok férfiakat b4sznak meg nõk, akkor mi mást gondol minthogy köcsögök és hogy természetellenes aberrált elmebetegek vagytok? Így is van, hétfõn tudom javasolni a pszichiátriát!
Egyébként jó ötlet, majd jól félrevezetnek, olvastam, hogy itt sok a szûz kisfiú, aki sose volt nõvel, de éppen ezért minden hülyeséget összehord róluk! :) )
:DDDDDD Máris megjósolom, téged az se fog meggyõzni. Inkább nézz szembe a tényekkel. Egyáltalán, fel tud izgatni a nõi hüvely? Csak egy kérdés!
A kérdező hozzászólása: Na majd inkább megkérdezek értelmes embereket kinek mennyire bevállalós a csaja, mert ti tényleg elmebetegek vagytok.
Igazad van 56%-os, felõlem akár szeretheti is így, találjon hozzá olyat aki erre vágyik, de szerintem te is látod, hogy milyen nyomi dolgokat ír.
Nekem mindegy, mit hiszel, de a saját tapasztalataid igazolnak engem. Szerintem azt is kompenzálod, hogy nem volt még komoly sikered a nõknél. Számomra az a lényeg, hogy már számtalan pasival mûködött, amit én írtam le. Neked hány nõvel megy a te verziód? :)
Jól van most nem kell ezen belazadni, õ így szereti, te meg úgy. Mondom, errõl nem beszélni kell, hanem csinálni!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt csak te állítod, mert a groteszk, kóros elméd fantáziája. A férfi b4ssza meg a nõt az a normális, a te szöveged meg csak egy kórosklub lázas hülyesége, amit ha bárki egy kisvárosban meghallana, téged tartanának a település bolondjának. Biztos vagyok benne hogy széles körben ilyen kóros dolgokat ki sem ejtesz a szádon, mert te is tudod hogy baromság.
Ez amit így összeelegyítesz, egy irtó buta, innen-onnan összeollózott, kb. 10 éves fogalmazásának a szintjén álló indoklás. De részemrõl ennyi, áltasd tovább magad. Ez a pornó, meg amolyan hülye, férfivigasztaló elméletek elegye.
Ez sem igaz, nekem éppen az jön be, ha a férfi hódol be, istennõként kezel. Ezt élvezem. :) Ahogy le lett írva, mondjuk nyalogatja a lábamat, fenekemet, jó hosszan. Na, akkor ezt a hülye elméleted felejtsd el. Melyik impotenstõl, vagy latens melegtõl olvastad? :) Azok kerülik a nõi hüvelyt, meg fantáziálnak ilyesmiket, ugyanis a nõket hibáztatják, mert képtelenek vonzódni a puncihoz. Illetve õk maguk vágynának arra, hogy fenékbe dugják õket, de a nõkre vetítik.
A kérdező hozzászólása: De a pornó engem nem érdekel azt is ti hoztátok elõ, mostmeg rámkened. A nõ behódol a férfinak ennyi, megteszi az asszony amit a férfi kér mert a férfinak van ereje és jobb vezetési tulajdonságai. Nem az hogy a férfit basszák seggbe, ti tényleg menjetek valami aberráltak klubjába.
Mibe, hogy te pornókon nõttél fel? Valahol rá kellene már jönnöd, hogy sok dologban a valóság megfordítása. Amolyan férfi-vágyálmok, de sok dolognak nincs alapja. Az eddigi tapasztalataid nem döbbentettek még rá?
Hát akkor gratulálok, mert én az vagyok, bár nem a hardcore, h talpakat dug meg egyebek. Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;) Amúgy ha a nyalás bejön onnan már csak egy lépés az ujjazas majd a szex. 100%-ig biztos vagyok benne, h a pasijaiddal volt a gond.
Sõt, akkor inkább már lábfetisisztákkal jövök inkább össze, mint anál mániásokkal, abban van valami izgató.
*akarsz
azt írják, még 30% se nyelné le, akkor sztem a szájába se engedi sokkal több miért akart te pont oda, a legtöbb nõnek nem is a spermával van baja, hanem túl pornósnak tartja, megalázónak
A kérdező hozzászólása: Arról nem írt senki hogy hogyvan, a szájukba belelehet élvezni, vagy csak szopnak egy kicsit aztán meg abbahagyják?
hát nagyjából az amit kihozott a felmérés (nem hiszem amúgy, hogy kamu, a pornónál hitelesebb lehet)
A kérdező hozzászólása: Jó de engem nem egy idióta weboldal kamuja érdekel, hanem hogy ti nálatok embereknél mi a tapasztalat.
"Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl." akkor ha úgy vesszük a pasiknak már nagyobb esélyük van élvezni, mert van prosztatájuk :) sok vágyik is rá szerintem, csak nem mernek megnyílni!
Lottenka: szal ha úgy vesszük még a sperma lenyelését is csak miatta teszed meg, nem izgat.. errõl beszélek, hogy a pornó és valóság erõsen más, ott állítólag beindulnak tõle a csajok..
Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl. Igazából a nõk nagy része azért nem akarja, mert tiniként egy tapasztalatlan sráccal kipróbálta aztán fájt meg stb. Na meg van a barna része, de az is megelõzhetõ.
Fiatal lanykent valaszolok, ha nem baj. Anal semmikepp sem, oral igen, nem vagyok rosszul a sperma szagatol, semmiilyesmi, de az arcomra ne elvezzenek. Lenyeles... ha tenyleg szeretem a parom, es ezzel oromot okozok neki, akkor igen, de "magam miatt" nem, tehat nekem nem okoz oromot, magamtol nem csinalnam. Az anal es az arcra elvezes az, amit tenyleg meg azert sem vallalnek be, hogy a szerelmemnek oromet okozzak. Na meg persze a pisi-kaki, es tarsai. 21l
"Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nõvel mibõl áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?" a kérdésre válaszolva, valószínûleg, de te is csak a farkad vállalod be, gondolom, + orál vagy lenyelnéd amit spriccol a csaj, hagynád megujjazni a feneked? a farkad használnád, mert ott esik jól, nem? a statisztika szerint pedig elõbb fog ágyhoz kötözni, mint lenyelni a spermát vagy hagyni az arcára, esetleg az anált (ezek ha jól figyeltem mind kevesebb százalékot kaptak)
ha elugrik a fõoldalra nyomjatok egy vissza nyilat http://intimcenter.com/2013/08/a-porno-es-a-szex-kozotti-kul..
A kérdező hozzászólása: Az is jó ha 10 különbözõ ember írja meg, tökmind1. Nálatok pl hogy van, vagy te még szûz vagy?
volt mostanában egy felmérés, nem tudom pontosan de az jött ki hogy anál, lenyelés a nõkre valójába 30-40%-ban se jellemzõ
Több mint 10-el :) az anal ami elutasít a nõk 90%-a . Arcra nem szoktam es ezt nem is igénylik a nõk :) aki szopik azoknak a fele nyel is
A kérdező hozzászólása: Nekem egyik csajom azzal jött hogy hát õ csak gumival szopik, meghogy még a võlegényének se szopott gumi nélkül meg ilyen hülye szöveggel jött, ezért csak azzal csinált meg anált is elutasította. A másik is, meg az csak sokadik próbálkozásra szopott le, igaz hogy õ gumi nélkül, de a végén õis menekült az anyag elõl. Mostanában inkább fizetõs lányokhoz szoktam járni és boldogabb vagyok. Érdekes hogy nagyobb áldozatot hoz egy amúgyis jól keresõ fizetõs lány szakadt 5 ezer forintért, mint a barátnõm a kapcsolatunkért. Emiatt el sem tudom képzelni, erre a 75%-ra bármi másban is, pláne valami nehéz helyzetben lehet számítani.
Kössz, de engem nem érdekel a prosztata téma, szeretek én dolgozni. Amúgy meg nem értem mit kell hisztizni a pornón, én általában Brazzers filmeket nézek és egyáltalán nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak, mondom, be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban(mielõtt elkezdõdne nekem se jön össze mindig) Attól, h egyesek odáig jutottak el a frigid barátnõjükkel, h talán engedi félig bedugni, hát csak sajnálni tudom, h nem b....aszott még egy jót.
Nem beindítás kérdése, a nem fizetõs-nõ élvezetbõl akar szexet, tehát hüvelybe, ott kell teljesíteni. Az anált, megalázó orált általában csak a pasi kényszere-kedve miatt vállalják be a papucs nõk. Aki igazi nõ, az viszont a pasiból hozza elõ, hogy megujjazhassa a prosztatáját, hiszen legtöbbjét tényleg beindítja. Szex közben kell jól megujjazni, akkor jobban is mozog. :)
Dehogynem. :) Nyalni szokták a fenekem, azt az egyet hagyom. Az anál kellemetlen, ráadásul ott semmivel nem lehet jól rászorítani a péniszre. Te hagynád análisan? Egy csaj miért vágyna jobban rá, mikor még prosztatája sincs? Annyi oké, hogy a nyelvét bedugja picit, azt bevallom élvezem, viszont az se kényszer, ha nem szereti csinálni.
Jah es még valami. Egyszerû példa: Csajoshoz odamegy az ember mondjuk tanulás közben, h esetleg egy szex és mondjuk pipával kezdenél? Mivel nincs kedve hozzá meg nem vágyik a szexre, mert nincs izgalmi állapotban így azt mondja, h most nem. De ha kicsit simogatod meg foglalkozol vele rögtön megjön a kedve a szopáshoz, amihez az elõbb még nem volt kedve. Mert beindult. Ilyen egyszerû az anál is, csak annyi, h úgy kell csinálni, h neki is jó legyen és akkor hagyja. Az a baj veled is h balfék pasikkal voltál és még nem nyalták ki jól a feneked meg egyebek.
Na, látod, azonnal magyarázat lehet a nõ beindulására, hogy te legalább megteszed neki az orált, közben azt is érezheti, hogy fontos neked az élvezete. Tehát részben már ezzel is kiérdemelted, már maga ez a gesztus izgalomba hozhatja. A másikban egyetértünk, de azok a nõk szerintem nem is igazán azért vannak a másikkal, mert annyira jó vele a szex, vagy annyira vonzódnak a személyéhez. Errõl beszélek.
Megint hülyeséget beszélsz részben. Én mondjuk nem mindig vagyok oda a nyalásért, de mindig megcsinálom, mert most mi bajom lesz tõle? Semmi, õ viszont boldog lesz, ha ennyin múlik hát legyen. Szal szerintem önfeláldozás belefér. Másrészt amúgy abban meg van valami, h tényleg mindent megcsinál, mikor meg elfogy a pénz akkor meg lelép...
Amúgy meg komolyan mondod, hogy te ebbõl méred le ezt? A nõ ellenben azt érezheti, annyira se fontos neked, hogy le tudj mondani róla, helyette elvárod, annak ellenére, hogy kellemetlen neki lenyelni. Tudod, hogy van aki kihányja, allergiás rá, mert az egy nyers-izé, egy testnedv?
"Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel." Egyébként egyáltalán nem ezt jelzi, mert sok barátnõm éppen akkor hagyta ott a párját, amikor azok elhíztak, vagy elszegényedtek, esetleg volt olyan, aki fél évre lebénult. Addig hagyták orrba-szájba, mert fontos volt nekik a kapcsolat, az, hogy valakivel legyenek. Én sose hagytam anált, de közel két évig ápoltam a lerokkant, munkanélküli barátomat egy baleset után. Egyébként tõle sem várok el semmit, amit áldozatból tenne meg az ágyban. Rendben, ha valóban elõhozható akár nõbõl, akár férfiból, finoman, fokozatosan, hogy élvezze, csinálja. Ha az 56%-osnak ez sikerül úgy, hogy a nõnek is jó legyen, hajrá. De ne ÁLDOZATHOZATALBÓL tegye, a szex nem errõl szól. Én is csak azt hozom elõ a férfiakból, amire tudat alatt vágynak, titkon, és általában örültek is neki, hogy akadt egy ilyen nõ, akivel végre meg lehet élni. Mondjuk a kötözést, a prosztata-ujjazást.
Szerintem az odaadás kölcsönös és akkor a lány is megteszi, ha elõtte kiérdemled, mondjuk jó alaposan kinyalod. De az anált én akkor se tenném, ha hagyja megujjazni magát, mert az már sok. Te is odaadod magad szexre a nõnek, õ is élvezetet akar. Jó esetben mindketten azt is akarjátok, hogy a másik is élvezze. Ne csak a nõ áldozatáról beszélj egyoldalúan.
A kérdező hozzászólása: Jó de pár csepp kellemetlen ízû akármi gyors lenyelése abszurd hogy szerinted egy súlycsoportban egy brutális hosszú kínzással. Nem a hüvelyben kell teljesíteni, hanem az egész megalázó hogy ennyire nem vagy fontos neki hogy bármi kis kellemetlenséget vállaljon. Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel.
Jól van, szerintem eleget hallottunk már tõled ma este....
Én nõ vagyok. És éppen a férfiakról állíthatom ezt. :) Kötöztem már ágyhoz akkora macsót, hogy csak na. :P
"pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki" Ha ismernéd a nõket akkor tudnád, h ha be vannak indulva hajlamosak olyat is élvezni, kívánni, amit alapjáraton nem. Na mindegy, látom az a fajta hülye vagy, aki nem enged a 21-bõl...
És a bónusz: egy frigid nõvel tényleg nagyobb esélyetek van, hogy valamiért megteszi. Nekem többszörös hüvelyi orgazmusom van, de sosem vágytam ezekre, volt akivel azért szakítottam, mert folyton felhozta az análtémát.
Különben nagyon helyes, hogy inkább prostikhoz jársz, nekik is meg kell élni, és legalább nem egy nõnek nyafogsz folyton ezek miatt.
"be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban"- pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki. Kérdezõ: az eleve rossz kiindulási pont, hogy a nõ a kapcsolatért tegye. Hogy érted? Tegyen olyasmit, amit nem is élvez, hogy kapcsolatban lehessen? Te talán ilyen rossz kapcsolatfüggõ vagy? Például kikötözhetnének és megkínozhatnának, análisan (jó, túlzás), mert annyira fontos neked a kapcsolat? Abban az esetben nem érvényes a kérdés, ha valóban mazochista hajlamaid vannak. Pasiknál az sem olyan ritka.
A kérdező hozzászólása: Vagy úgy van, hogy a nemiszervén kívül csak akkor adnak mást, hogyha ezer éve gyõzködöd meg ezer éve jártok?

30 éves nő vagyok, olyan problémám van, hogy a pasim szerint ritkán kívánom a szexet(3-6nap), amíg ez el nem jön teljesen elutasító vagyok, amikor itt az idő, szexelünk egy fantasztikusat és utána jön a "szünet". Kihez fordulhatok ilyen esetben?

Sziasztok. Fiatal koromban a szüzességemet er?szakkal vették el amit nem tudom mennyire sikerült feldolgoznom, de els? komolyabb kapcsolatomba eléggé nehézkesen ment a szex. Gyógyszert is szedek + mint kiderült candidás is vagyok. Mint olvasgattam kiderült ezek mind közrejátszhatnak a "libidó" csökkenésében. Most abbahagyom a gyógyszert és próbálom a candidát is leküzdeni, de ha ezek nem segítenek hova forduljak (szexualpszichológushoz?)? Kérlek segítsetek konkrét dolgokkal, ha tudtok vagy, ha van tapasztalat jó ötlet azokat is szívesen fogadnám. (Lehet?leg konkrét/új dolgokat írjatok ne olyat amit én is tudok és a kérdésemben leírtam már)

Legjobb válasz: Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.

Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.
Sok újat nem tudok mondani, DE: Nem biztos, hogy az erõszakon túltetted magad, érdemes elmenni pszichológushoz, sõt nagyon javallott. A candidával kapcsolatban belgyógyász segíthet, de nem feltétlenül kell, hogy közvetlenül kapcsolatban legyen a nemi vággyal, a gyógyszerek azonban okozhatnak ilyen mellékhatást. Ha ezek a problémák megszûnnek, még mindig lehet, hogy stresszes az életed (akár a candida és a kapcsolati problémád miatti elkeseredésed is okozhatja). Ha ez mind kizárt, akkor még mindig az az igazság, hogy a 3-6 nap nem tekinthetõ kórosnak, aktív mindennapokat élõ egyén esetében, aki ráadásul nem friss kapcsolatban van. Mások vagyunk, más mennyiségû szexre van szükségünk. Lehet, hogy ilyen szempontból nem illetek pontosan össze a pároddal.
És ez miért baj? Mi is ilyenek vagyunk a férjemmel. Májusban voltunk együtt utoljára. Nagyon szeretjük egymást, de miért kell, hogy minden a szexrõl szóljon?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. hozzászóló. Az elsõ az, hogy én egy kérdést tettem fel te meg közel se választ adtál rá inkább próbálsz kioktatni. Az igaz, hogy egy kapcsolatban nem minden a szexrõl szól, de egy jó kapcsolat része a jó szexuális élet. Másodszor nem tudom miben hasonlítunk mert, ha korba hozzám hasonlóak vagytok akkor inkább ti szorultok segítségre már elnézést a kifejezésért, de 30 évesen évente 1-2 szex az közel se normális és fõleg pasinál elképzelhetetlen. Nem tudom a párod, hogy van ezzel, de 100%-ra veszem (hacsak nem túl van már a 60-on), hogy vagy önkielégít vagy máshol keresi a boldogságot. Ha meg neked ennyi elég akkor meg szerintem nem is tudod mi a jó a szexben. És végül még annyit, hogy aki nem ért valamihez az ne osztogasson tanácsokat mert te szinte elõbb fejtetted ki mennyire "nem érdekel" a szex akkor miért olvasgatod ezt a fórumot???? (Talán valami hiányzik az életedbõl?) Elsõ hozzászóló: köszi a választ kb ezeket tervezem és próbálok felkeresni egy szexual-pszichológust. A többi tanácsot már próbálgattuk, de itt a vággyal van gond nem pedig feldobni kell sajnos.
Doki, doki, doki!! Amilyen gyorsan csak lehet! A városodban keress szexuálpszichológust, addig keresgélj, amíg meg nem találod a megfelelõt, aki érzed, hogy segíteni tud. Õ majd meg fogja mondani konrkétan, hogy mit tegyél még, de eleinte biztos csak hosszú beszélgetéseitek lesznek, kérdezgetni fog amennyit csak tud, ezen majd ne idegesítsd fel magad, gondolkodj el minden kérdésén. Amikor jársz már hozzá, akkor felkereshetsz egy nõdokit is, hogy valószínûleg a tabletta is befolyásolja a libidódat és kéne egy másik. Egyelõre ennyi, a szexuálszpichológus majd segít a többiben. De ne felejtsd: rajtad áll minden. Azt megkérdezhetem, hogy mi is pontosan a candida? Mert nem nagyon tudom így 17 éves fejjel:\

Amelyik férfinak nagyon fontos a szex, az nem képes elfogadni egy kapcsolatpt addig amíg nem győződött meg arról, hogy jó a szex a csajjal?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!

Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!
Amíg nincs szex, addig kapcsolat sincs.
Elfogadja, de ha nem jó a szex akkor tovább áll...
Igaza van a többieknek. A kapcsolat a szexnél kezdõdik. 24/N
A kérdező hozzászólása: De a szex mondjuk lehet attól is rossz , hogy a nõ nem képes elengedni magát , mert kapcsolatot szeretne az adott férfival , aki pedig habozik õt elfogadni .
22-es csapdája, de ebben az esetben én csak azt látom megoldásnak, ha a nõ mégiscsak elengedi magát...
Mi ez már? :D Én nõ vagyok és olyan nyugodt szívvel engedem el magam. Ez nem ismeretlen emberrel való szex, hanem azzal, akivel együtt akarsz lenni! Ettõl még õ elfogad, de tisztában kell lenni a másik szexualitásával.
ha használja a kezét
ez így van ha használja a kezét, mind magára mind a rám azért az jó érzés. Nekem mondjuk az érzéki hangok sóhajtások/nyögések.
mire: vagy magát izgatja ami ha elmegy önmagában jóérzés, vagy simogat vagy odalent irányít vele.
A kérdező hozzászólása: és mire használja a kezét?
A herezacskómat simogatja közben, az állati.
Dumálj közben. Irányítsd! Mond neki , hogy még még, még , Qurjál, nyaljál. Qurjál szét meg hasonlók.Lássa rajtad a szenvedélyt
Például az borzasztó szexi, ha szopás közben fel-felnéz idõnként a szemembe kéjesen. Olyan arccal, amin az látszik, hogy megõrül érte, hogy csinálhassa, és õ is legalább annyira élvezi, mint én. :)

Sok lány miért tekint úgy a szexre, hogy az egy szükséges rossz a kapcsolatban, nem pedig egy olyan örömforrás, ami mindkét fél számára jó?

Gondolok én itt az olyan kis nyavajgókra,akik úgy tekintenek a szexre és annak megvonására,mint egy eszközre,amivel próbára tehetik a párjukat.Akik mondjuk csak azért fekszenek le a párjukkal,hogy nehogy elveszítsék,vagy akik azért nem fekszenek le,hogy megtudják,tényleg csak szexet akar-e.

Legjobb válasz: "Akik mondjuk csak azért fekszenek le a párjukkal,hogy nehogy elveszítsék,vagy akik azért nem fekszenek le,hogy megtudják,tényleg csak szexet akar-e." Az elsõ része egy 14 éves szûzlányka felfogására vall, tehát hülyeség. A második részében pedig azért van valami. Te (ahogy leveszem fiú vagy) sem akarnál olyan lánnyal járni, aki az elsõ randin kefél veled, mert abból nem lehet, komoly kapcsolat.

"Akik mondjuk csak azért fekszenek le a párjukkal, hogy nehogy elveszítsék, vagy akik azért nem fekszenek le, hogy megtudják, tényleg csak szexet akar-e." Az elsõ része egy 14 éves szûzlányka felfogására vall, tehát hülyeség. A második részében pedig azért van valami. Te (ahogy leveszem fiú vagy) sem akarnál olyan lánnyal járni, aki az elsõ randin kefél veled, mert abból nem lehet, komoly kapcsolat.
Eddig azt hittem a szeretkezés is szex, de itt egyre jobbakat lehet tanulni 14-16 éves kisgyerekektõl. Tényleg nevetséges...Elõzõ válazoló: Majd ha megtudod milyen mikor jó nagyot d*gsz a pároddal, akkor már szerintem máshogy fogsz gondolkozni! És igenis lehet szerelembõl orbitálisat kef*lni. Amúgy kérdezõ ezt sajnos én sem értem, és sajnos tényleg nagyon sokan eszközként tekintenek a szexre! Emberi butaság... talán ennyit tudok rá mondani! :) És jót nevetek az ilyeneken. Mert saját magát bas.sza át. :) (26 L)
A kérdező hozzászólása: Tévedsz, lány vagyok és 18 éves! Nálam ez úgy mûködik, hogy elõször megismerem az illetõt emberileg, aztán jöhet a kapcsolat, ha úgy érzem, hogy összeillünk.És mivel már a kapcsolat elõtt megismertem alaposan az illetõt, így mindegy, hogy mikor jön az elsõ szex. És nem tagadom, hogy imádom a szexet!Ezért sem lennék képes úgy gondolkodni, mint egyes lányok!:-)
Az utolsó bekezdésedben megadtad a választ is. A probléma ott kezdõdik, hogy a mai fiatalok pár óra ismeretség után már lefekszenek, mert ez a divat, éljen a szabadság. Ha nincs kedve, ne szexeljen. A szex érzelem nélkül olyan, mint a fogmosás. Naponta mosom a fogam, naponta szexelek.
Bocsi kedves kérdezõ, hogy nem vagyok egy [email protected] aki csak az élvezet kedvéért összefekszek mindenkivel... én nem tudnák olyannak szeretkezni akit NEM szeretek, ezért hívom szeretkezésnek és nem szexnek... két különbözõ értelme van a két fogalomnak... 18/L
A kérdező hozzászólása: Te félreértettél. A [email protected] általában nem az élvezetért, hanem pénzért és egyéb érdekekért szexelnek. Én arra gondoltam, hogyha két ember szerelmes, akkor a szexet is igénylik és élvezik.Mert a szerelem és a szexualitás két egymástól elválaszthatatlan dolog.
A kérdező hozzászólása: 11:04 Örülök, hogy vannak még olyan lányok, akik úgy gondolkodnak, mint én.:D Egyet értek veled, szerintem is azok a lányok, akik nem igénylik a szexet vagy nem élvezik és a párjuk szívatására használják, azok még nem szexeltek soha életükben egy igazán jót!Vagy csak nagyon prûdek.De mindkettõ sajnálatos!:) Amúgy meg tudom, mi a különbség szeretkezés és szex között, csak most nyelvi igénytelenségbõl nem teszek különbséget a kettõ között...

Miért sértődik meg egy nő, ha elutasítom azért, mert kalandozott, amikor úgymond az ő szavaival élve hiányzott neki a szex?

Legjobb válasz: Azért mert használati tárgyként kezeled, az értékét a asznltsága alapján méred figyelmen kívül hagyva az emberi értékeit, és nem tiszteled az õ önálló szabad elhatározását, és úgymond elõítélkezel, amikor mégcsak nem is ismered a belsõ lényét! Tényleg gyökér módra viselkedsz! Gumibaba kell neked, nem egy önálló független és szabadon önrendelkezõ emberi lény!

Azért mert használati tárgyként kezeled, az értékét a asznltsága alapján méred figyelmen kívül hagyva az emberi értékeit, és nem tiszteled az õ önálló szabad elhatározását, és úgymond elõítélkezel, amikor mégcsak nem is ismered a belsõ lényét! Tényleg gyökér módra viselkedsz! Gumibaba kell neked, nem egy önálló független és szabadon önrendelkezõ emberi lény!
azért sértõdik meg ezen mert az õszinteségét nem értékelted. Ha õ ezt elmondta neked akkor ez azt jelenti , hogy szeretne tõled valamit. Imádom , hogy egybõl [email protected] mindenki az ilyen lányokat , holott majdnem minden férfi ezt teszi. Ha ki vagyunk éhezve akkor összeszedünk valakit... minket mégsem ribancoznak azonnal. Pfff... micsoda képmutatás. Kérdezõ... Ha szorult egy borsónyi ész a fejedbe akkor megkeresed a lányt és bocsánatot kérsz tõle. Értékelned kellett volna , hogy õszinte volt veled és nem pedig megsérteni. Remélem értesz énegem.
Ezt én se értem. Szerintem el kell tudni fogadni, ha valaki olyan típusú ember, hogy nem jönne össze olyasvalakivel, akinek ennyire különbözik az értékrendje az övétõl. Én például mindig is úgy gondoltam, hogy az a normális, ha az ember olyannal szeretkezik, akibe szerelmes, és semmi értelmét nem látom annak, hogy valaki összevissza szexel. Nem tudom megérteni azokat, és vállalom, hogy nem vagyok túl jó véleménnyel az ilyen emberekrõl... Ha valaki valaha képes volt szeretkezni szerelem nélkül, arról honnan tudjam, hogy velem nem szerelem nélkül fog e szeretkezni, vagy hogy nem teszi- e meg újra? Ha egyszer meg tudta tenni azt, hogy szerelem nélkül szeretkezik, akkor miért ne tenné meg máskor, pusztán vágyból? Honnan tudnám, hogy nem áll e majd fenn a jövõben olyan helyzet, hogy hónapokig nem szeretkezhet velem (pl veszélyeztetett terhesség, szülés után stb) és ha annyira hiányzik neki a szex, akkor nem fog mást keresni...? Én sem jönnék soha össze olyan fiúval, akinek a szex csak szükséglet, akinek nem kellenek mély érzelmek hozzá, hogy valakivel szeretkezzen. Egyszerûen az azt jelentené, hogy annyira különbözik az értékrendünk, hogy sosem szeretnék bele. 20/L
Magyarán mondva félre lépett, sajna vannak ilyen rib....Na én is dobnám a pasimat ha ilyet csinálna, az enyém állítólag csak chetelt és mégis dobtam.
Mert fáj nekik az igazság, h ribancok.
az a nõ egyébként, aki olyan helyzetbe hozza magát, hogy alkalmat egy pasinak arra, hogy visszautasítsa, az egyszerûen hülye. szóval ne sértõdjön meg, hanem viselje a hülyesége következményét.
Azért sértõdik meg, mert attól hogy egy embernek vannak hibái, senki sem boldog, amikor az orra alá dörgölöd õket. Igazából maximálisan egyetértek az utolsó válaszolóval, kár, hogy egyre kevesebb olyan lány van mint õ. 19f
Ezt a kérdést nem értem.elutasítom, mert kalandozott micsoda?
kalandozott, de Augsburg alól lógó orral jött haza :) ? vagymi? amúgy volt már...
elõzõ vagyok. annnyit még hozzátennék h általába akirõl ezt hallani h juj de mennyi pasival volt és milyen marhajo az ágyba azok a bénább kategoriába esnek nemtudom mér. talán aki kevesebb pasival volt abba van valamiféle teljesítési kényszer. hogy nemvoltam még sokkal de azért megmutatom h milyen az az odaado szex
vagy ugy fogod fel h sok pasival volt tehát könyûvérû bármikor elmegy bárkivel vagy ugy h sok pasival volt mégis téged választott. én emiatt sose itéltem el senkit.megvan nekem is a multam meg neki is. ha amugy a személyisége olyan h tudja ezt kezelni szoval nem egy k urva csak élvezi az életet(azért ez korántsem öszekeverendõ) szoval birom mint embert akkor persze lehet belõle valami hameg amugy a személyisége is ugyanolyan sekélyes mint a kapcsolatai akkor persze visszautasítom.igen hát ez a sekélyesség jellemzõbb az ilyen csajoknál de elsõ körbe csak azért mert végigment egy focicsapaton cserékkel együtt azért nem pattintom le.
J válasza Ugyérti a kérdezõ ha elötte sok egyéjszakás kapcsolata volt a lánynak. fenetudja mi mért jó lehet ugyis felfogni hogy "k...." és könnyebben megcsal majd, és egy visszafoggottabbb lány aki nemvolt még annyi palival biztos kitartobb. Meg lehet ugyis felfogni hogy "K....." és elég sok f.szt látott már kogy nelehessen elcsavarni a fejét, és egy visszafogottabb lány már csak kiváncsíságbol stb. is belemegy egy kalandba fonleg ha megbántották stb.
tegnapelõtt 11:22 "összevissza szexel." A szex nem értelme van alapon megy!!! :D Ezek szerint téged sem ért még el az spontán izgató vágy. :)
Akkor te egy normális ember vagy.
szerintem nem probléma, kifejezetten, de ha külsõleg nem tetszik neked, meg már ha felteszed eleve a kérdést, akkor már rossz a helyzet! vagy mitõl tartasz egyáltalán?
Igen, normális dolog.Bár nem tudom, te hány éves vagy(én 33 leszek)de az idõ elteltével inkább számít a belsõ, mint a külsõ.Ha szereted igazán, úgyis számodra õ lesz a legszebb.Tudom, én 8 éve vagyok kapcsolatban, és bár a párocskám kicsit meghízott ezalatt, eszembe sem jutna emiatt váltani-attól a belseje ugyanaz, akit szeretek-megszerettem anno...
sztem az a normális, ha egy pasinak a barátnõjérõl nem rögtön a szex jut az eszébe. ugyanis normál esetben egy pasi a barátnõjét nem a szex miatt tartja.
Hát, ha én lennék a nõd, és megtudnám, tuti rosszul esne. Az nagyon szép és jó, hogy a lelke bejön neked. Egy nõnek (vagy legalábbis nekem, aki egy vagyok a sok közül) fontos, hogy nõként is tetsszen a párjának. Bár lehet, hogy én vagyok rosszul összerakva. Arról nem is beszélve, hogy az egyik legfontosabb tényezõ egy kapcsolatban a szex. Ha nem tesz téged kíváncsivá a teste és a külleme, akkor hogy fogtok ti szeretkezni? De ez csak egy vélemény...

Úgy éreztem bepisilek szex közben, amikor a barátom belémhatolt. Elég nehezen ment be és amikor mozogni kezdett, egyre erősebb lett ez az érzés. Többször volt már ilyen, mitől múlhatna ez el?

Voltam el?tte WC-n és azt is tudom, hogy az orgazmus jele lehet, de ilyenkor annyira begörcsölök, hogy mi lesz, ha egyszer bepisilek, hogy gondolni sem tudok arra hogy jó lesz, nemhogyélvezni merném.

Legjobb válasz: Ne görcsölj, mással is van így, inkább próbáld meg élvezni! A leírásod alapján meg arra tippelek, hogy ez bizony a G-pont. :) Ez a normális, hidd el, egyre jobb lesz! :)

Ne görcsölj, mással is van így, inkább próbáld meg élvezni! A leírásod alapján meg arra tippelek, hogy ez bizony a G-pont. :) Ez a normális, hidd el, egyre jobb lesz! :)
úgy, hogy fizikailag vagy képtelen rá abban az állapotban, hogy bepisilj. tényleg, engedd el magad egyszerûen! hidd el csodálatos lesz
ha bepisilsz akkor se lenne semmi, én élvezném ha összehú. magad miközben .szlak
Igen. Az nekem is növelné az egóm. :-)
A kérdező hozzászólása: Fõleg akkor van, amikor õ van felül, de legutóbb pl. lovaglópóznál volt.
Engedd csak el magad. Ne izgulj. :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy ilyenkor fizikailag is görcsösebb leszek és mivel amúgy is elég szûk vagyok, fáj idõnként, de ilyenkor meg mégjobban:( Hogy tudnék nem erre gondolni?
Vagy nyolcszor volt már a kérdés. Olvasni szoktál? Amúgy: pisilj elõtte! Ha így se megy: irány a fürdõszoba! Ott engedd el magad, és menni fog.
A kérdező hozzászólása: Te szoktál olvasni? Fent írtam, hogy voltam elõtte WC-n.
Xart treeshome
Csináljuk élõbe, ha csaj vagy!! :) 27/F
hol lehet ilyet letölteni?
A kérdező hozzászólása: Ez az! Ilyen filmekre gondoltam, mint amit a 10-es küldött! Köszi!
Hát gyere csatlakozz 2 fiúhoz és egy lányhoz.Ne nézd, hanem éld át!:)
A kérdező hozzászólása: Tényleg jó az xart, de még csak kétszemélyeseket találtam :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de nekem 2 fiú egy lány fincsibb! :-)
A kérdező hozzászólása: Az elsõnek: rengeteg oldalt megnéztem már, nem válogatni szeretnék, hanem konkrét filmet találni! Azért köszi! Zöld kéz
A kérdező hozzászólása: A két fiú bármit csinálhat a lánnyal, csak ne durván. Pl.: A lány szeretkezni kezd a párjával, majd egy kis idõ után bejön a fiú barátja, és onnantól ketten simogatják, csókolják, kényeztetik minden módon a lányt!
szájba is
Az érzéki csoportosulás alatt azt érted, hogy a végén egyik fiú punciba, a másik pedig popsiba dugja a lánynak? :) Egyébként konkrét linket nem tudok, de ha érzéki jelenetet szeretnél, X-Art-on érdemes körülnézni szerintem. ;)
Foxi downhelper kiegészítõ film elindít ikonjára katt és download.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!