Találatok a következő kifejezésre: Amikor szexhez az (440 db)

Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nővel miből áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?

Nyilván változó, de mi az arány, mondjuk 10-ből hány lány mondja azt hogy fúj undorító hogy ő bekapja a cerkát, meghogy hányingere van a sperma szagától meg ilyen hülye p1csás hülyeségeket?

Legjobb válasz: "A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."

"A pornósztárok pénisze általában 15-23 cm, míg egy átlagemberé 13-18 cm. A pornósztároknak kevés, vagy semennyi nemi szõrzettel rendelkeznek, addig a való életben a nõk 65 százaléka és a férfiak 85 százaléka szõrös. A pornósztárok vaginája azt a benyomást kelti, hogy az összes ugyanúgy néz ki , igazából mindenfajta formában, nagyságban és színben elõfordulnak. Ahhoz, hogy egy átlag ember felizguljon, minimum 10-12 perc szükséges, amíg a pornósok azonnal készen állnak. Egy pornósztár órákig képes húzni, ám a való életben a férfiak 75 százaléka az elsõ 3 percben elmegy. Úgy tûnik, hogy a pornósztárok mindig elélveznek pár döféstõl, a nõk 71 százaléka nem. A pornósztárokkal ellentétben csak a nõk 11.5 százalékának volt már része azonos nemûvel való szexuális kapcsolatban, továbbá csak a nõk 40 százaléka próbálta ki az anális szexet. Csak 22 százalék vállalná be azt, hogy az arcára élvezzenek, és csak 30 százalék nyelné le. A nõknek kevesebb mint 20 százaléka csinálná hármasban. A pornóban olyan nõk vannak akik spriccelnek (squirt), addig a való életben csak 6 százalékuk képes erre. A nõknek 40 százaléka próbálta ki a BDSM-et, a szadómazó szexet."
Szerinted az itt tanyázó férfiak közül hánynak van tapasztalata 10 nõvel? Na ugye...
Adok egy tanácsot: felejtsd el a pornókat és indulj ki a hús-vér nõkbõl, akikkel dolgod volt. Tudod, akik csak gumiban voltak hajlandóak leszopni. Egyáltalán, kinyaltad õket elõtte?? Az anál meg egyik nemnél se normálisabb mint a másiknál, mert az a nyílás egyiknél se arra való, bár mindkettõnél bele lehet dugdosni dolgokat, ennyi.
A kérdező hozzászólása: Az hogy leszop egy csaj abban mi nem normális neked? Ti teljesen elmebetegek vagytok.
Normális kapcsolatokról? Amit a pornóban látsz annak, hogy a csajokba három pasi dugdossa egyszerre mindenhová, de a kis nyelvecskéjüket meg se mozdítanák? Látszik, hogy te is onnan ismered a nõi igényeket. :)
Ja, igen, de a nõi anál-orál orrba-szájba, meg a sperma lenyelése az annyira normális, mi? Az nem aberrált, hogy a nõnek még a fülét is megdugják lassan, de a pasi CSAK a farkát hajlandó használni? :P Holott neki van olyan szerve (prosztata) ami izgalomhoz juttathatná, ott. Na, ebbõl is látszik, hogy te túl önzõ vagy, az 56%-os legalább a kölcsönösség híve, õ tenne olyat is, amit élvez a nõ. Lábnyalogatás, popsi kinyalás... te meg csak a farkad dugnád be. Ezek után ne csodálkozz!
Jah és hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: Jó de ti aberrált f4szok vagytok mindannyian, a férfi dugja meg a nõt meg a p1csáját az a normális, nem az hogy a nõ megb4ssza a férfit ti kórosan rend és természetellenes elméjûek. Ez a TI titkos groteszk perverziótok, én a normális kapcsolatról beszélek ti meg valami egészen másról.
Valaki írt üzit. Mivel nem gyakorizok túl sokat, így a teljes kereszt, vezetéknevemmel vagyok felregisztrálva. Szívesen válaszolok, de inkább holnap, egy másik reggel, mert ezt inkább névtelenül tenném, ha nem gond.
Ennyi minden után elhiszem neked 56%-os, hogy sok nõnél eléred, mert ezek tényleg izgalmas dolgok, de mindnél biztos nem mûködik. Az viszont tény, hogy a fiúk elõbb belemennek, ha izgatja õket, például a fenekét egyiknek se kell kinyalni hozzá, a lábukat fõleg nem kell nyalogatni, oké, ez meg amolyan nõi dolog inkább, elég fura lenne szopogatni egy férfi lábat.
Nem azonos súlyú a kettõ. De akkor nézzük, te például hagynád, hogy egy lány megujjazza a feneked, mert ez beindítja? Vagy, hogy a szádba pisiljen? Az is testnedv, bajod sem lesz tõle, sokan terápiaként alkalmazzák, kis mennyiségben. Tudom, hogy ez nem a pornóban nyomott, szokásos dolog, de nem jut jobb eszembe és egyik se túl nagy "kínzás".
Persze, mert errõl igazából nem beszélgetni kell.... A kérdezõnek se itt kellene idétlenkednie...
A kérdező hozzászólása: Akkor is, hogyha te pl szomjazol és csak nekem van vizem és nem adok mert azt nekem kellemetlenség elõvenni a táskámból, akkor nem valószínû, hogyha más nagyobb dolgokat fogsz tõlem kérni, fõleg olyat ami nagy kellemetlenség arra én leszek a legmegfelelõbb személy, nem?
Hát ha engem nem is gyõztél meg, a kérdezõnek talán segíthet, mit kell tennie, hogy esélyhez jusson. :)
Hidd el nem a semmire ilyen nagy a "pofám":) Egy testvégigcsókolgatós, talp, punci, popónyalogatós all in kényeztetés után nem kételkednek abban, h Istennõként kezelem õket így kellõen be vannak indulva, el vannak lazulva a csajok ami után egy kellõen vad, már-már erõszakos szex csak hab a tortán. Igazából hosszasan lehetne itt elemezgetni, egy biztos, neked az bõven bizonyíték, h a nõk visszahívnak, megkeresnek.
"Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;)" Na ez így leírva se hangzik rosszul, az anál meg semleges, kivéve kívül, nyelvvel, de belül én sehogy nem tudom a szexel összekötni.
Semmi gond nincs velük, akkor nem lenne többes orgazmusom. Bár tõlem is függ, biztos. :) Belül nem jó érzés, dugtam már be az ujjam. Kíváncsiságból, akkor is, ha fel voltam izgulva. A lábfétis például annak ellenére képes felizgatni, hogy a láb állítólag érzéketlen. :) Szerintem nem az... Az anált talán akkor élvezném, ha fiú lennék. :O
A kérdező hozzászólása: Kezeltetni kellene magatokat.
Az, hogy leszop, oké, ha te is kinyalod. De itt nem egészen errõl volt szó, hanem anál, sperma lenyelés. Rendben, de te is lenyeled a puncinedvét vagy a squirtet (ha tudod mi az)?
Ha nem is nekem, de magadnak odaállsz a tükör elé és õszintén igennel felelsz, azt állítod, élvezet neked nyalni-dugni a puncit, arra azt felelném: rendben, van ilyen, egyszerûen biztos csak önzõ tahó vagy, de ennyi. Elõfordul. De már a kérdésfeltevésed is fura számomra. Hülye p1csás hülyeségek, miközben azt írod, a punci az egyetlen, amit bevállal? Neked mi az egyetlen? Akkor hülye f a sz, aki csak a farkát vállalja be a szexben?
Mint ahogy a pasik többségét általában nagyon is vonzza a punci, megdugni, nyalogatni... stb. Téged? Fel tud izgatni?
Ez nem válasz a kérdésre. Már leírtam a véleményem ezzel kapcsolatban, az én fenekem se alkotta jobban arra a természet, mint a tied. Nekem is a HÜVELY a fõ szex-élvezet forrás! Mint neked a farkad. És mi lesz azzal, hogy lenyeled-e a puncinedvet? A pasik többsége örömmel megteszi ám. :)
A kérdező hozzászólása: Egy normális ember ha elolvassa ezeket a természetellenes, undorító, kóros válaszokat hogy nálatok férfiakat b4sznak meg nõk, akkor mi mást gondol minthogy köcsögök és hogy természetellenes aberrált elmebetegek vagytok? Így is van, hétfõn tudom javasolni a pszichiátriát!
Egyébként jó ötlet, majd jól félrevezetnek, olvastam, hogy itt sok a szûz kisfiú, aki sose volt nõvel, de éppen ezért minden hülyeséget összehord róluk! :) )
:DDDDDD Máris megjósolom, téged az se fog meggyõzni. Inkább nézz szembe a tényekkel. Egyáltalán, fel tud izgatni a nõi hüvely? Csak egy kérdés!
A kérdező hozzászólása: Na majd inkább megkérdezek értelmes embereket kinek mennyire bevállalós a csaja, mert ti tényleg elmebetegek vagytok.
Igazad van 56%-os, felõlem akár szeretheti is így, találjon hozzá olyat aki erre vágyik, de szerintem te is látod, hogy milyen nyomi dolgokat ír.
Nekem mindegy, mit hiszel, de a saját tapasztalataid igazolnak engem. Szerintem azt is kompenzálod, hogy nem volt még komoly sikered a nõknél. Számomra az a lényeg, hogy már számtalan pasival mûködött, amit én írtam le. Neked hány nõvel megy a te verziód? :)
Jól van most nem kell ezen belazadni, õ így szereti, te meg úgy. Mondom, errõl nem beszélni kell, hanem csinálni!!!
A kérdező hozzászólása: Ezt csak te állítod, mert a groteszk, kóros elméd fantáziája. A férfi b4ssza meg a nõt az a normális, a te szöveged meg csak egy kórosklub lázas hülyesége, amit ha bárki egy kisvárosban meghallana, téged tartanának a település bolondjának. Biztos vagyok benne hogy széles körben ilyen kóros dolgokat ki sem ejtesz a szádon, mert te is tudod hogy baromság.
Ez amit így összeelegyítesz, egy irtó buta, innen-onnan összeollózott, kb. 10 éves fogalmazásának a szintjén álló indoklás. De részemrõl ennyi, áltasd tovább magad. Ez a pornó, meg amolyan hülye, férfivigasztaló elméletek elegye.
Ez sem igaz, nekem éppen az jön be, ha a férfi hódol be, istennõként kezel. Ezt élvezem. :) Ahogy le lett írva, mondjuk nyalogatja a lábamat, fenekemet, jó hosszan. Na, akkor ezt a hülye elméleted felejtsd el. Melyik impotenstõl, vagy latens melegtõl olvastad? :) Azok kerülik a nõi hüvelyt, meg fantáziálnak ilyesmiket, ugyanis a nõket hibáztatják, mert képtelenek vonzódni a puncihoz. Illetve õk maguk vágynának arra, hogy fenékbe dugják õket, de a nõkre vetítik.
A kérdező hozzászólása: De a pornó engem nem érdekel azt is ti hoztátok elõ, mostmeg rámkened. A nõ behódol a férfinak ennyi, megteszi az asszony amit a férfi kér mert a férfinak van ereje és jobb vezetési tulajdonságai. Nem az hogy a férfit basszák seggbe, ti tényleg menjetek valami aberráltak klubjába.
Mibe, hogy te pornókon nõttél fel? Valahol rá kellene már jönnöd, hogy sok dologban a valóság megfordítása. Amolyan férfi-vágyálmok, de sok dolognak nincs alapja. Az eddigi tapasztalataid nem döbbentettek még rá?
Hát akkor gratulálok, mert én az vagyok, bár nem a hardcore, h talpakat dug meg egyebek. Hanem aki szereti nyelvvel kényeztetni a nõket a lábfejükön is;) Amúgy ha a nyalás bejön onnan már csak egy lépés az ujjazas majd a szex. 100%-ig biztos vagyok benne, h a pasijaiddal volt a gond.
Sõt, akkor inkább már lábfetisisztákkal jövök inkább össze, mint anál mániásokkal, abban van valami izgató.
*akarsz
azt írják, még 30% se nyelné le, akkor sztem a szájába se engedi sokkal több miért akart te pont oda, a legtöbb nõnek nem is a spermával van baja, hanem túl pornósnak tartja, megalázónak
A kérdező hozzászólása: Arról nem írt senki hogy hogyvan, a szájukba belelehet élvezni, vagy csak szopnak egy kicsit aztán meg abbahagyják?
hát nagyjából az amit kihozott a felmérés (nem hiszem amúgy, hogy kamu, a pornónál hitelesebb lehet)
A kérdező hozzászólása: Jó de engem nem egy idióta weboldal kamuja érdekel, hanem hogy ti nálatok embereknél mi a tapasztalat.
"Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl." akkor ha úgy vesszük a pasiknak már nagyobb esélyük van élvezni, mert van prosztatájuk :) sok vágyik is rá szerintem, csak nem mernek megnyílni!
Lottenka: szal ha úgy vesszük még a sperma lenyelését is csak miatta teszed meg, nem izgat.. errõl beszélek, hogy a pornó és valóság erõsen más, ott állítólag beindulnak tõle a csajok..
Ez nagyon változó, de ha meg van a szöveged meg jó vagy az ágyban, technikás vagy akkor anált is simán kaphatsz bármelyiktõl. Igazából a nõk nagy része azért nem akarja, mert tiniként egy tapasztalatlan sráccal kipróbálta aztán fájt meg stb. Na meg van a barna része, de az is megelõzhetõ.
Fiatal lanykent valaszolok, ha nem baj. Anal semmikepp sem, oral igen, nem vagyok rosszul a sperma szagatol, semmiilyesmi, de az arcomra ne elvezzenek. Lenyeles... ha tenyleg szeretem a parom, es ezzel oromot okozok neki, akkor igen, de "magam miatt" nem, tehat nekem nem okoz oromot, magamtol nem csinalnam. Az anal es az arcra elvezes az, amit tenyleg meg azert sem vallalnek be, hogy a szerelmemnek oromet okozzak. Na meg persze a pisi-kaki, es tarsai. 21l
"Az átlag fiatal csajjal, vagy egy átlag középkorú nõvel mibõl áll a szex, tartalmaz olyan dolgokat is hogy orális szex szájba, arcra vagy lenyeléssel, meg anális szexet, vagy a punci az egyetlen amit bevállal az átlag?" a kérdésre válaszolva, valószínûleg, de te is csak a farkad vállalod be, gondolom, + orál vagy lenyelnéd amit spriccol a csaj, hagynád megujjazni a feneked? a farkad használnád, mert ott esik jól, nem? a statisztika szerint pedig elõbb fog ágyhoz kötözni, mint lenyelni a spermát vagy hagyni az arcára, esetleg az anált (ezek ha jól figyeltem mind kevesebb százalékot kaptak)
ha elugrik a fõoldalra nyomjatok egy vissza nyilat http://intimcenter.com/2013/08/a-porno-es-a-szex-kozotti-kul..
A kérdező hozzászólása: Az is jó ha 10 különbözõ ember írja meg, tökmind1. Nálatok pl hogy van, vagy te még szûz vagy?
volt mostanában egy felmérés, nem tudom pontosan de az jött ki hogy anál, lenyelés a nõkre valójába 30-40%-ban se jellemzõ
Több mint 10-el :) az anal ami elutasít a nõk 90%-a . Arcra nem szoktam es ezt nem is igénylik a nõk :) aki szopik azoknak a fele nyel is
A kérdező hozzászólása: Nekem egyik csajom azzal jött hogy hát õ csak gumival szopik, meghogy még a võlegényének se szopott gumi nélkül meg ilyen hülye szöveggel jött, ezért csak azzal csinált meg anált is elutasította. A másik is, meg az csak sokadik próbálkozásra szopott le, igaz hogy õ gumi nélkül, de a végén õis menekült az anyag elõl. Mostanában inkább fizetõs lányokhoz szoktam járni és boldogabb vagyok. Érdekes hogy nagyobb áldozatot hoz egy amúgyis jól keresõ fizetõs lány szakadt 5 ezer forintért, mint a barátnõm a kapcsolatunkért. Emiatt el sem tudom képzelni, erre a 75%-ra bármi másban is, pláne valami nehéz helyzetben lehet számítani.
Kössz, de engem nem érdekel a prosztata téma, szeretek én dolgozni. Amúgy meg nem értem mit kell hisztizni a pornón, én általában Brazzers filmeket nézek és egyáltalán nem tartom a valóságtól elrugaszkodottnak, mondom, be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban(mielõtt elkezdõdne nekem se jön össze mindig) Attól, h egyesek odáig jutottak el a frigid barátnõjükkel, h talán engedi félig bedugni, hát csak sajnálni tudom, h nem b....aszott még egy jót.
Nem beindítás kérdése, a nem fizetõs-nõ élvezetbõl akar szexet, tehát hüvelybe, ott kell teljesíteni. Az anált, megalázó orált általában csak a pasi kényszere-kedve miatt vállalják be a papucs nõk. Aki igazi nõ, az viszont a pasiból hozza elõ, hogy megujjazhassa a prosztatáját, hiszen legtöbbjét tényleg beindítja. Szex közben kell jól megujjazni, akkor jobban is mozog. :)
Dehogynem. :) Nyalni szokták a fenekem, azt az egyet hagyom. Az anál kellemetlen, ráadásul ott semmivel nem lehet jól rászorítani a péniszre. Te hagynád análisan? Egy csaj miért vágyna jobban rá, mikor még prosztatája sincs? Annyi oké, hogy a nyelvét bedugja picit, azt bevallom élvezem, viszont az se kényszer, ha nem szereti csinálni.
Jah es még valami. Egyszerû példa: Csajoshoz odamegy az ember mondjuk tanulás közben, h esetleg egy szex és mondjuk pipával kezdenél? Mivel nincs kedve hozzá meg nem vágyik a szexre, mert nincs izgalmi állapotban így azt mondja, h most nem. De ha kicsit simogatod meg foglalkozol vele rögtön megjön a kedve a szopáshoz, amihez az elõbb még nem volt kedve. Mert beindult. Ilyen egyszerû az anál is, csak annyi, h úgy kell csinálni, h neki is jó legyen és akkor hagyja. Az a baj veled is h balfék pasikkal voltál és még nem nyalták ki jól a feneked meg egyebek.
Na, látod, azonnal magyarázat lehet a nõ beindulására, hogy te legalább megteszed neki az orált, közben azt is érezheti, hogy fontos neked az élvezete. Tehát részben már ezzel is kiérdemelted, már maga ez a gesztus izgalomba hozhatja. A másikban egyetértünk, de azok a nõk szerintem nem is igazán azért vannak a másikkal, mert annyira jó vele a szex, vagy annyira vonzódnak a személyéhez. Errõl beszélek.
Megint hülyeséget beszélsz részben. Én mondjuk nem mindig vagyok oda a nyalásért, de mindig megcsinálom, mert most mi bajom lesz tõle? Semmi, õ viszont boldog lesz, ha ennyin múlik hát legyen. Szal szerintem önfeláldozás belefér. Másrészt amúgy abban meg van valami, h tényleg mindent megcsinál, mikor meg elfogy a pénz akkor meg lelép...
Amúgy meg komolyan mondod, hogy te ebbõl méred le ezt? A nõ ellenben azt érezheti, annyira se fontos neked, hogy le tudj mondani róla, helyette elvárod, annak ellenére, hogy kellemetlen neki lenyelni. Tudod, hogy van aki kihányja, allergiás rá, mert az egy nyers-izé, egy testnedv?
"Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel." Egyébként egyáltalán nem ezt jelzi, mert sok barátnõm éppen akkor hagyta ott a párját, amikor azok elhíztak, vagy elszegényedtek, esetleg volt olyan, aki fél évre lebénult. Addig hagyták orrba-szájba, mert fontos volt nekik a kapcsolat, az, hogy valakivel legyenek. Én sose hagytam anált, de közel két évig ápoltam a lerokkant, munkanélküli barátomat egy baleset után. Egyébként tõle sem várok el semmit, amit áldozatból tenne meg az ágyban. Rendben, ha valóban elõhozható akár nõbõl, akár férfiból, finoman, fokozatosan, hogy élvezze, csinálja. Ha az 56%-osnak ez sikerül úgy, hogy a nõnek is jó legyen, hajrá. De ne ÁLDOZATHOZATALBÓL tegye, a szex nem errõl szól. Én is csak azt hozom elõ a férfiakból, amire tudat alatt vágynak, titkon, és általában örültek is neki, hogy akadt egy ilyen nõ, akivel végre meg lehet élni. Mondjuk a kötözést, a prosztata-ujjazást.
Szerintem az odaadás kölcsönös és akkor a lány is megteszi, ha elõtte kiérdemled, mondjuk jó alaposan kinyalod. De az anált én akkor se tenném, ha hagyja megujjazni magát, mert az már sok. Te is odaadod magad szexre a nõnek, õ is élvezetet akar. Jó esetben mindketten azt is akarjátok, hogy a másik is élvezze. Ne csak a nõ áldozatáról beszélj egyoldalúan.
A kérdező hozzászólása: Jó de pár csepp kellemetlen ízû akármi gyors lenyelése abszurd hogy szerinted egy súlycsoportban egy brutális hosszú kínzással. Nem a hüvelyben kell teljesíteni, hanem az egész megalázó hogy ennyire nem vagy fontos neki hogy bármi kis kellemetlenséget vállaljon. Azt jelzi elõre, mennyire odaadó a hozzáállása. Hogyha ilyen kicsi kellemetlenséget sem vállal, hogy odaadja magát a férfinak az ágyban, azzal azt jelzi hogy bármi kellemetlenség van nem számíthatsz rá, borban jóbarát, bajban meg lelép egy rá jellemzõ ócska kifogással, hülye szöveggel.
Jól van, szerintem eleget hallottunk már tõled ma este....
Én nõ vagyok. És éppen a férfiakról állíthatom ezt. :) Kötöztem már ágyhoz akkora macsót, hogy csak na. :P
"pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki" Ha ismernéd a nõket akkor tudnád, h ha be vannak indulva hajlamosak olyat is élvezni, kívánni, amit alapjáraton nem. Na mindegy, látom az a fajta hülye vagy, aki nem enged a 21-bõl...
És a bónusz: egy frigid nõvel tényleg nagyobb esélyetek van, hogy valamiért megteszi. Nekem többszörös hüvelyi orgazmusom van, de sosem vágytam ezekre, volt akivel azért szakítottam, mert folyton felhozta az análtémát.
Különben nagyon helyes, hogy inkább prostikhoz jársz, nekik is meg kell élni, és legalább nem egy nõnek nyafogsz folyton ezek miatt.
"be kell indítani a nõt és akkor lesz minden mint a búcsúban"- pont akkor nem lesz, ha tényleg élvezni akarja, mert nem csinál olyat ami nemjó neki. Kérdezõ: az eleve rossz kiindulási pont, hogy a nõ a kapcsolatért tegye. Hogy érted? Tegyen olyasmit, amit nem is élvez, hogy kapcsolatban lehessen? Te talán ilyen rossz kapcsolatfüggõ vagy? Például kikötözhetnének és megkínozhatnának, análisan (jó, túlzás), mert annyira fontos neked a kapcsolat? Abban az esetben nem érvényes a kérdés, ha valóban mazochista hajlamaid vannak. Pasiknál az sem olyan ritka.
A kérdező hozzászólása: Vagy úgy van, hogy a nemiszervén kívül csak akkor adnak mást, hogyha ezer éve gyõzködöd meg ezer éve jártok?

30 éves nő vagyok, olyan problémám van, hogy a pasim szerint ritkán kívánom a szexet(3-6nap), amíg ez el nem jön teljesen elutasító vagyok, amikor itt az idő, szexelünk egy fantasztikusat és utána jön a "szünet". Kihez fordulhatok ilyen esetben?

Sziasztok. Fiatal koromban a szüzességemet er?szakkal vették el amit nem tudom mennyire sikerült feldolgoznom, de els? komolyabb kapcsolatomba eléggé nehézkesen ment a szex. Gyógyszert is szedek + mint kiderült candidás is vagyok. Mint olvasgattam kiderült ezek mind közrejátszhatnak a "libidó" csökkenésében. Most abbahagyom a gyógyszert és próbálom a candidát is leküzdeni, de ha ezek nem segítenek hova forduljak (szexualpszichológushoz?)? Kérlek segítsetek konkrét dolgokkal, ha tudtok vagy, ha van tapasztalat jó ötlet azokat is szívesen fogadnám. (Lehet?leg konkrét/új dolgokat írjatok ne olyat amit én is tudok és a kérdésemben leírtam már)

Legjobb válasz: Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.

Elõször azokat a problémákat küzdd le (orvosi segítséggel), amit egyedül is tudsz. Kérj tanácsot az orvostól a szexhez is. Egy plusz tanács: igyál eleget. Különösen aktus elõtt... nagyon befolyásolja a nedvesedést. Egy kevés alkohol (bor, pezsgõ) is segíthet. Utána beszéljétek meg, hogy mit kéne másképp csinálni. Mi az, amire õ vagyik, és mi az, amire te? Nincs valami titkos vágyatok? Próbáltatok már mindenfélét? Fürödtetek pl. együtt? Van spontán (elõre nem terveztt) szex? Új helyeken (nem csak az ágyban) ? Hogyan viszonyulsz hozzá, ha kedveskedni akar neked (de nem feltétlenül rögtön lefektetni) ? Ha ez még mind kevés, akkor együtt menjetek el a családsegítõkhöz.
Sok újat nem tudok mondani, DE: Nem biztos, hogy az erõszakon túltetted magad, érdemes elmenni pszichológushoz, sõt nagyon javallott. A candidával kapcsolatban belgyógyász segíthet, de nem feltétlenül kell, hogy közvetlenül kapcsolatban legyen a nemi vággyal, a gyógyszerek azonban okozhatnak ilyen mellékhatást. Ha ezek a problémák megszûnnek, még mindig lehet, hogy stresszes az életed (akár a candida és a kapcsolati problémád miatti elkeseredésed is okozhatja). Ha ez mind kizárt, akkor még mindig az az igazság, hogy a 3-6 nap nem tekinthetõ kórosnak, aktív mindennapokat élõ egyén esetében, aki ráadásul nem friss kapcsolatban van. Mások vagyunk, más mennyiségû szexre van szükségünk. Lehet, hogy ilyen szempontból nem illetek pontosan össze a pároddal.
És ez miért baj? Mi is ilyenek vagyunk a férjemmel. Májusban voltunk együtt utoljára. Nagyon szeretjük egymást, de miért kell, hogy minden a szexrõl szóljon?
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. hozzászóló. Az elsõ az, hogy én egy kérdést tettem fel te meg közel se választ adtál rá inkább próbálsz kioktatni. Az igaz, hogy egy kapcsolatban nem minden a szexrõl szól, de egy jó kapcsolat része a jó szexuális élet. Másodszor nem tudom miben hasonlítunk mert, ha korba hozzám hasonlóak vagytok akkor inkább ti szorultok segítségre már elnézést a kifejezésért, de 30 évesen évente 1-2 szex az közel se normális és fõleg pasinál elképzelhetetlen. Nem tudom a párod, hogy van ezzel, de 100%-ra veszem (hacsak nem túl van már a 60-on), hogy vagy önkielégít vagy máshol keresi a boldogságot. Ha meg neked ennyi elég akkor meg szerintem nem is tudod mi a jó a szexben. És végül még annyit, hogy aki nem ért valamihez az ne osztogasson tanácsokat mert te szinte elõbb fejtetted ki mennyire "nem érdekel" a szex akkor miért olvasgatod ezt a fórumot???? (Talán valami hiányzik az életedbõl?) Elsõ hozzászóló: köszi a választ kb ezeket tervezem és próbálok felkeresni egy szexual-pszichológust. A többi tanácsot már próbálgattuk, de itt a vággyal van gond nem pedig feldobni kell sajnos.
Doki, doki, doki!! Amilyen gyorsan csak lehet! A városodban keress szexuálpszichológust, addig keresgélj, amíg meg nem találod a megfelelõt, aki érzed, hogy segíteni tud. Õ majd meg fogja mondani konrkétan, hogy mit tegyél még, de eleinte biztos csak hosszú beszélgetéseitek lesznek, kérdezgetni fog amennyit csak tud, ezen majd ne idegesítsd fel magad, gondolkodj el minden kérdésén. Amikor jársz már hozzá, akkor felkereshetsz egy nõdokit is, hogy valószínûleg a tabletta is befolyásolja a libidódat és kéne egy másik. Egyelõre ennyi, a szexuálszpichológus majd segít a többiben. De ne felejtsd: rajtad áll minden. Azt megkérdezhetem, hogy mi is pontosan a candida? Mert nem nagyon tudom így 17 éves fejjel:\

Amelyik férfinak nagyon fontos a szex, az nem képes elfogadni egy kapcsolatpt addig amíg nem győződött meg arról, hogy jó a szex a csajjal?

Legjobb válasz: Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!

Én nõ vagyok, akinek fontos a szex egy párkapcsolatban, és én sem tudnék komolyabb kapcsolatot elképzelni, amíg meg nem gyõzõdtem róla, hogy jó a szex a partnerrel!
Amíg nincs szex, addig kapcsolat sincs.
Elfogadja, de ha nem jó a szex akkor tovább áll...
Igaza van a többieknek. A kapcsolat a szexnél kezdõdik. 24/N
A kérdező hozzászólása: De a szex mondjuk lehet attól is rossz , hogy a nõ nem képes elengedni magát , mert kapcsolatot szeretne az adott férfival , aki pedig habozik õt elfogadni .
22-es csapdája, de ebben az esetben én csak azt látom megoldásnak, ha a nõ mégiscsak elengedi magát...
Mi ez már? :D Én nõ vagyok és olyan nyugodt szívvel engedem el magam. Ez nem ismeretlen emberrel való szex, hanem azzal, akivel együtt akarsz lenni! Ettõl még õ elfogad, de tisztában kell lenni a másik szexualitásával.

Nincs igazán komoly tapasztalatom a szexben, az az igazság, hogy félek is nagyon, minden kapcsolatomban szakítottam, amikor komolyabban szexre került sor. Hogy tudnám ezt a félelmet leküzdeni?

Jelenleg nincs kapcsolatom, de szeretném ha hamarosan lenne és nem szeretnék megint elmenekülni a fizikai kapcsolat el?l, mert vágyom is rá. Nincs rossz élményem, nem molesztált soha senki, egyszer?en csak félek attól, hogy lefeküdjek valakivel.(Nem vagyok már sz?z, de nem sok pasival feküdtem le, annak ellenére, hogy feln?tt vagyok, nem tinilány.) Nehezen tudok minden érintést, simogatást elfogadni, nem vagyok igazán bújós sem, talán ezért is ijeszt?, hogy valakinek teljesen átadjam magam.

Legjobb válasz: Aki fél, nem lett tejessé a szeretetben... János levele, Biblia, Újszövetség. A szex az nem a házasságba való? Szellemi, lelki, szeretet egység. Isten ajándéka. Az állatok is szexelnek, de az ember más. Még akkor, is ha nem csak fajfentartásra kaptuk. Persze más oka is lehet a félelemnek a szexben. Rossz tapasztalat? Rossz minta? Erõszak következménye? Üdv.

Aki fél, nem lett tejessé a szeretetben... János levele, Biblia, Újszövetség. A szex az nem a házasságba való? Szellemi, lelki, szeretet egység. Isten ajándéka. Az állatok is szexelnek, de az ember más. Még akkor, is ha nem csak fajfentartásra kaptuk. Persze más oka is lehet a félelemnek a szexben. Rossz tapasztalat? Rossz minta? Erõszak következménye? Üdv.
Akkor feküdj le valakivel, ha szerelmes vagy! A leírásod alapján, igazán még soha nem lehettél szerelmes az éppeni barátodba.
mi az, amitõl félsz?
El kéne menned pszichológushoz vagy szexológushoz. Szerintem valami régi fóbiád áll a háttérben. Küzdhetsz ellene, de egyedül legyõzni nem fogod és csak megkeseríti az életedet. Egy mentális betegség csak annyira ciki, mint egy megfázás. Neked az elõbbi van. Nem gond ez, de orvoshoz kell vele menni, és õ meggyógyít. Halkan ajánlom még saját tapasztalat alapján a kineziológiát. Én két kineziológusnál voltam. Az elsõ pillanatok alatt kiszedte a legmélyebb szorongásaimat is és meg is gyógyított. Csak sajnos elment elég messzire. A másikat mindenki ajnározta, de nekem õ hatástalan volt. Ha gondolod, megpróbálkozhatsz, hátha kifogsz te is egy tehetséget, de egy lelkiismeretes szexológussal lehet, hogy jobban járnál. Vagy ha vallásos vagy, akkor keress egy papot/lelkészt. Õ is segíthet.
A kérdező hozzászólása: Nincs rossz élményem és rossz minta sem, de valószínûleg a gátlásosságom a baj. Olyan családban nõttem fel, hogy elvárás lett volna, hogy szûzen menjek férjhez és bár sokáig elfogadtam ezt én is, nem így sikerült. Férj még sehol, de a szüzességem sem. Lehet, hogy emiatt is van bennem bûntudat és ezért félek egy újabb kapcsolattól is. Pedig vágyom rá, de ettõl a bûntudattól és "rosszat teszek, nem szabadna"-érzéstõl kellene megszabadulnom, de nem tudom hogyan. Köszönöm az eddigi válaszokat, de ha van még ötletetek erre is, annak örülnék nagyon, hátha segítene.
Szerintem még nem találkoztál a megfelelõ férfival, aki elég megértõ lett volna hozzád és el tudta volna érni nálad, hogy lassan de megnyílj. Az egésznek az alapja a nyílt, õszinte kommunikáció, én eddig bármilyen gátlásásos is volt, fel tudtam lazítani a barátnõim gátlásait, mert szerencsére jó tehetségem van a lelki dolgok feltárásában, és jókat lehet velem beszélgetni, szerintem ezen múlik minden. Olyan férfi kell, akiben tényleg bízni tudsz, nem elég ha szereted, olyan mély bizalom kell, hogy kialakuljon, aminél könnyedén engeded el a félelmeidet, gátlásaidat. Van ilyen, hidd el. 25/f
Szerintem oszd meg a szerencsés nyertessel az aggályaidat, és akkor biztos tekintettel lesz rá, lassabb lesz, stb. Remélem összejön majd. Csók
A kérdező hozzászólása: De, voltam nagyon szerelems, de vele sem ment, inkább szakítottam vele is:(
A kérdező hozzászólása: De én majdnem kétszer annyi idõs vagyok mint Te:(((( Igazából ezért félek, mert tiniként ez belefér, természetes is jó ideig, de felnõttként?
szija én igaz szûz vagyok, de hasonlóan érzek mint te... :/ nem szeretem elfogadni az érintést meg félek, hogy rosszul csinálom... :/ ugyanez amit leirtál, csak nekem még annyi tapasztalatom sincs. 16L.
A kérdező hozzászólása: Örülnék, ha írna olyan, aki hasonlóképpen érez, akkor talán nem érezném magam ilyen ufónak... :(
A kérdező hozzászólása: Eleve már az érintéstõl is, de igazán attól, hogy nem tetszem, hogy rosszul csinálok valamit és a fájdalomtól is egy kicsit. És a komoly kötõdéstõl is... nehéz ezt megfogalmazni:(
Elõzõ vagyok. Annyit helyesbítenék, hogy mások elmondása szerint sajnos sok rossz pap/lelkész is van. Én még ilyennel nem találkoztam. A hittantanárom szerint (katolikus pap) a szexualitás a szerelem legmélyebb nyelve, és csak akkor bûn, ha a partner felé nincs szerelem.

Lányok! Akiknek már volt több kapcsolatuk is amiben szex is volt. Elárulnátok h milyen az ha valaki jó az ágyban vagy nem az?

Úgyértem...Biztos volt már olyan akivel jóvolt a szex , és oylanis akivel nagyon nem . Miért?Mik voltak a különbségek? Meséljetek létszi:)..

Legjobb válasz: Nem figyel rád, kötött a mozgása és unkreatív... nincs semmi érdekesség benne. Én férfi létemre így képzelem, ha "rossz a szex"-et. Szerintem nincs rossz szex, ha a vége az elélvezés. Üdv: Marton Hero

Nem figyel rád, kötött a mozgása és unkreatív... nincs semmi érdekesség benne. Én férfi létemre így képzelem, ha "rossz a szex"-et. Szerintem nincs rossz szex, ha a vége az elélvezés. Üdv: Marton Hero
A jonal osszepisilve elveztem el tobbszor is, a rossznal nem volt orgazmusom.
amikor nemjó, akkor egyszerûen nem érzem h jó:D na hofgy lehet ezt elmagyarázni:D szal nemlesz orgazmusom, különösképpen nemis nagyion érzem h mostépp szexelünk, nem izgat fel, nemérzem a szerszámát magamban, unatkozom:D, ilyenek. 24L
Barátnõm mesélte, hogy az egyik pasijánál alig várta, hogy vége legyen. Nem is élvezte, azt várta, menjen már el a pasi és legyen vége.
Nekem a rossz szex egyet jelent az unalommal. Ha nem változatos, csak egy adott pózban ugyanolyan ritmusban végeláthatatlanul lökdösnek.. Na valahogy így néz ki:D Örülj neki, hogy a pároddal jó, élvezd ki minden percét;)
Amikor 50 perc elõjáték után 2x ment el, s közben nem volt hajlandó elmozdulni alólam..... 26F
Nem volt sok kapcsolatom, de volt akivel fergeteges orgazmust éltem át, de nem szerelem volt.Most van szerelem és keressük a fergeteges orgazmust.Jó úton haladunk, csak türelem kell hozzá:
Huuu 11:26, ezt nevezem!Elismerésem!:) A rossz sexnél nincs rosszabb!Útálom, ha egy pasi önzõ!:S "Nyom, mint süket, az ajtót", én meg közben a másnapi programomat tervezem:P Ezzel szemben a pasim egy isten!:) Megad mindent, ami kell.Egyszerûen minden mozdulatábólés tettébõl érzem, hogy szeret.:) L/22
A kérdező hozzászólása: 09:37..Ezt most komolyan kérdezted ?:) Vanhogy 1, 5 , két óráig csak azt csináljuk , változatos , mindenféle pózokban csináljuk és elég nem mindig de elég gyakran van orgazmusom . Volt olyanis nem egyszer hogy egyszerre mentünk el .:) sztem viszonyitási alap nélkül is ellehet dönteni hogy mi esik jól és mi nem :) ....
nekem a legrosszabbak olyanok voltak ahol egyáltalán nem élveztem amit csinál (vagy nagyon kicsi volt neki, vagy nuku elõjáték, vagy monoton-önzõ mód "csinálta a dolgát", csak a saját orgazmusára vágyott, 5 perc volt ilyesmi...)és alig vártam hogy befejezzék csak menjen már el, és kész.A nagyon jó...hát az egetrengetõ, mikor összeolvadsz a másikkal, együtt mozogtok, tudja hogy kell a csipõjét használni, tudja milyen elõjátékra van szükség, csókolgatja a nyakam elõtte stb hogy ráálljunk egymás ütemére.
Nehogy már ne tudja valaki hogy jó e a szex vagy nem ha csak egy pasival volt. Talán jól érzi magát, élvezi az egészet. Ezt el lehet dönteni akkor is ha nincs összehasonlítási alapja. Ha meg rosszul érzi magát, nem izgul fel, nem élvezi, akkor rossz a szex. Ennyi.
09:37-nek: szerintem onnan lehet tudni, h nem vágyik más férfi érintésére, és minden tökéletes vele, ill úgyérzi...és bármi amit kiszeretne próbálni, azt csak vele próbálná ki:P
Honnan tudod, hogy a pasiddal jó, ha csak vele szexeltél eddig? Nincs viszonítási alapod.
22L.
Ja-ja..nekem is a rossz szex általában olyan volt, h alig vártam h vége legyen..Onnan tudom h rossz a szex, hogy a sulitól a bevásárlásig mindenfélén gondolkozom szex közben(4évig volt így kb)Ha jó, akkor pedig ellazulok, és hullámvölgyekben járok, bizsereg mindenem, libabõrös vagyok és csak arra gondolok, hogy Istenem de jól esik ez a szexecske:D Az az igazi, mikor a férfi képes sokáig simogatni, nyalni, csókolgatni, puszilgatni bárhol!Szóval felkészít az aktusra:) természetesen én is õt:)
Ez jól ki lett sarkítva.xD /Marton Hero/
Ha nem jó, akkor egyszerûen kb legszívesebben malmoznék közben... unott lesz az egész együttlét, semmi élvezet benne, aztán pár alkalom után már nincs is kedvem lefeküdni vele! :S Sajna volt szerencsém ilyen partnerhez. A végén az orgazmus helyett, egy nagy megkönnyebbült sóhaj jön, hogy végre túl vagyunk rajta. :S Nem szép dolog, de ezzel a sráccal, javítani sem tudtunk rajta. Tutyimutyi volt kicsit, semmi bátorsága, bármit kértem, sosem teljesítette... (pedig nem olyan kérések voltak, amit ne lehetett volna) A jó szex nálam az, amikor már csak azzal ahogy erõsen megfog, végig simít, szenvedélyesen megcsókol, harapdál teljesen beindulok, ellazulok, és megszûnik minden... olyankor nem számít semmi, csak mi ketten! Amikor érzem, hogy én vagyok a nõ az ágyban, irányítanak, ha kell megfordít, és nem félénken szól, hogy megfordulhatnék ha szeretném, de nem muszáj ám, vagy nem is tudja, csak izé... És a végén egy óriási orgazmusba torkollik, aztán pedig nem otthagyni van kedvem, hanem ölelni hosszasan magamhoz :)

A második trimeszterben megengedett a szex? Az orgazmus okoz olyan méhösszehuzódást, ami ártalmas a babára?

Legjobb válasz: A szex végig megengedett, ha az orvos nem tiltja. A méhösszehúzódások egy problémamentes terhességnél nem okoznak problémát. A nõk többsége a 2. trimeszterben a legkiegyensúlyozottabb és ilyenkor kívánják leginkább a szexet. Persze az "akrobata mutatványok" és egyéb ínyencségek kerülendõk, de élvezzétek nyugodtan!

A szex végig megengedett, ha az orvos nem tiltja. A méhösszehúzódások egy problémamentes terhességnél nem okoznak problémát. A nõk többsége a 2. trimeszterben a legkiegyensúlyozottabb és ilyenkor kívánják leginkább a szexet. Persze az "akrobata mutatványok" és egyéb ínyencségek kerülendõk, de élvezzétek nyugodtan!
Ha az orvos nem tiltott le, akkor nyugodtan. Nem lesz semmi gond. Vigyázz magatokra.
Én eddig mindehol azt olvastam, hogy ha a doki nem tiltja, nyugodtan. Nem kell félni!!
Amíg jólesik addig bátran! Az orgazmussal járó endorfinlöket a babának is örömforrás, ártani semmiképp sem árt.

A szex az egyik legszebb, legtermészetesebb, legegészségesebb dolog, amit pénzért megvehetünk? XD

Legjobb válasz: Sok minden van,ami szebb,természetesebb,egészségesebb,mint a szex. Aki pedig pénzért veszi,annak az értékítéletével,mentalitásával baj van. Elég gond,ha anélkül nem talál partnert magának.

Sok minden van, ami szebb, természetesebb, egészségesebb, mint a szex. Aki pedig pénzért veszi, annak az értékítéletével, mentalitásával baj van. Elég gond, ha anélkül nem talál partnert magának.
Akinek ezt PÉNZÉRT kell vennie, azzal valami nagyon nagy baj van.
joooo, de nem pénzért
A szex valóban az egyik legszebb, legtermészetesebb és legegészségesebb dolog; de nem az, amelyiket pénzért veszed.
xd
A kérdező hozzászólása: Ne vedd komolyan a kérdésem , mert csak brahiból írtam ki! Amúgy próbáltam már prostit de azzal nem nagyon voltam megelégedve...Mármint barátnõvel jobb a szex...
ha használja a kezét
ez így van ha használja a kezét, mind magára mind a rám azért az jó érzés. Nekem mondjuk az érzéki hangok sóhajtások/nyögések.
mire: vagy magát izgatja ami ha elmegy önmagában jóérzés, vagy simogat vagy odalent irányít vele.
A kérdező hozzászólása: és mire használja a kezét?
A herezacskómat simogatja közben, az állati.
Dumálj közben. Irányítsd! Mond neki , hogy még még, még , Qurjál, nyaljál. Qurjál szét meg hasonlók.Lássa rajtad a szenvedélyt
Például az borzasztó szexi, ha szopás közben fel-felnéz idõnként a szemembe kéjesen. Olyan arccal, amin az látszik, hogy megõrül érte, hogy csinálhassa, és õ is legalább annyira élvezi, mint én. :)
A kérdező hozzászólása: Elõjáték az orális szex is.
Ez attól függ ki hogy hazudja! Van aki már a végén a cigit meg a zuhanyzást is beleszámolja! :-D Úgy persze hogy 1 óra
Hat mi csokolozastol kezdve a sperma puncibol kifolyatasig kb 2 oraig szoktunk. De ennek haromnegyede elojatek. Ugyhogy maga a szex nalunk kb fel ora.
A kérdező hozzászólása: Én is így gondolom, nálam is nagyjából ez az idõbeosztás. Szóval aki azt mondja, hogy neki másfél-2 óra kell, az ezt is beleérti, és nem a tényleges szexre gondol. Kizárt dolog, hogy 2 órán keresztül fizikálisan bírnám az aktust magát, pedig azért 22 éves vagyok, és vizipólózok, szóval nem vagyok egy 0 állóképességû, szétcsúszott láncdohányos, aki kiköpi a tüdejét 2 perc alatt.

Mi az a kérdés, amivel szexet lehetne kezdeményezni?

Mint kiderült, az excsaj - akivel 2 év után újra felvettem a kapcsolatot -, csupán barátként tekintett rám, csakhogy furcsa, hogy egy fiú baráttal (=velem) hetente többször vannak kettesben órákat, a fiú barát egy-két-három hetente virággal lepi meg (vagy csokival), és az sem gond, hogy a fiú barát néha megsimítja az arcát… mert az ugye belefér a barátságba... JA, és az sem gáz, hogy a csaj egy kis pohár bor után a fiú barátot szenvedélyesen megcsókolja, kb. 2 héttel késõbb szintén ugyanígy köszönnek el egymástól...

Legjobb válasz: FRIENDZONE!!!!!! Az a baj, hogy nem férfi vagy, hanem egy nyálas kis b*zi. Ezt azért írom így, hogy felnyissam a szemed. Legyél rámenõsebb, nyomulj, legyél néha bunkó és határozott. Beszéld meg vele, hogy meg lesz dugva. Egyébként csak szexet úgy kapsz a legkönnyebben, ha buliztok, iszogattok, smároltok, széttapizod a testét, elkezded ujjazni és felmentek valakihez. De ilyenkor ne vallj szerelmet, csak közöld vele, hogy kívánod és ki akarod elégíteni.

FRIENDZONE!!!!!! Az a baj, hogy nem férfi vagy, hanem egy nyálas kis b*zi. Ezt azért írom így, hogy felnyissam a szemed. Legyél rámenõsebb, nyomulj, legyél néha bunkó és határozott. Beszéld meg vele, hogy meg lesz dugva. Egyébként csak szexet úgy kapsz a legkönnyebben, ha buliztok, iszogattok, smároltok, széttapizod a testét, elkezded ujjazni és felmentek valakihez. De ilyenkor ne vallj szerelmet, csak közöld vele, hogy kívánod és ki akarod elégíteni.
A kérdező hozzászólása: Vicces amit írsz, lehet, hogy igazad is van... de ha csak barátként tekint rám, miért esik nekem, és csókol meg 1 pohár bor után (tehát korántsem részegen), és miért simogatja farmeron keresztül a farkamat az utcán? :) Majd eltelik 2 hét, találkozunk, szóba se kerülnek a történtek, és búcsúzáskor megint szenvedélyesen smárolunk, közben félig felhúzva a pólóját a derekát fogom... Igaz, nem akartam nyomulni jobban, mert nem tudtam, mi a f... is van most köztünk. Rákérdezek, majd leírja, hogy mi igazából barátok vagyunk, csak valamikor a buli után nekem esett és bocsánat érte. smiley. Természetesen félreértettem a dolgot, udvarolni akartam neki.... de nyilván tudja ezt õ is. Most azonban nem tudom, mi van, ennek már 3 napja, azóta sem õ, sem én nem kerestem, nem tudom, mi van, és ilyen helyzetben hogy kérdezzek rá a szexre. (amúgy én 29 õ 28 éves)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!