Találatok a következő kifejezésre: Amikor simogat barátom, akkor (2 db)

Amikor csókolózok a barátommal vagy ő simogat már akkor benedvesedek. Alig várom, hogy belém hatoljon, de amikor szeretkezünk akkor meg nem élvezem. Nagyon zavar. Mért van ez?

Legjobb válasz: 1. nem figyel rád eléggé. 2. lehet, hogy nem jó a pozitura. 1. mivel elõjátékot emlegetsz, nem biztos, hogy a figyelem a baj. 2. beszélj a pároddal, hogy te nem élvezed a sexet. amit magadtól megtethetsz, hogy helyezkedsz egy kicsit, mert lehet, hogy a testhelyzet változásával egy olyan pontot fog maszirozni a péniszével, ami neked jólesik. Onnantol tudni fogod, hogy nem veled van a baj, hanem szimplán csak nem izgat a dolog. tudom létezik hüvelyi orgazmus is, de én amondó vagyok, hogy a "bejárat" fölötti csikló rész érzékenyebb, tehát ha ugy próbálnál elhelyezkedni, hogy a párod picit fentebbrõl gyakoroljon nyomást, akkor lehet, hogy ez segitene neked is élvezni a dolgot.

1. nem figyel rád eléggé. 2. lehet, hogy nem jó a pozitura. 1. mivel elõjátékot emlegetsz, nem biztos, hogy a figyelem a baj. 2. beszélj a pároddal, hogy te nem élvezed a sexet. amit magadtól megtethetsz, hogy helyezkedsz egy kicsit, mert lehet, hogy a testhelyzet változásával egy olyan pontot fog maszirozni a péniszével, ami neked jólesik. Onnantol tudni fogod, hogy nem veled van a baj, hanem szimplán csak nem izgat a dolog. tudom létezik hüvelyi orgazmus is, de én amondó vagyok, hogy a "bejárat" fölötti csikló rész érzékenyebb, tehát ha ugy próbálnál elhelyezkedni, hogy a párod picit fentebbrõl gyakoroljon nyomást, akkor lehet, hogy ez segitene neked is élvezni a dolgot.
Ezzel én is így vagyok, de tudok ajánlani egy jó módszert: Abban a pózban, ahogy épp nagyon benedvesedtél (mi pl. imádjuk úgy, ha a hasamon fekszem:) ) hatoljon beléd, óvatosan, elõszõr szinte alig mozogva, közben izgasson mindenfelé és csak szép fokozatosan kezdjen "löködni"' :)
Néha engem is elkap a hév, és mondjuk hirtelen nekiugrok, mert ugyanezt érzem, h kívánom, de utána mégsem akarom. Olyankor megpróbálom lelassítani a tempót, és a vadulás helyett inkább szépen lassan, finoman kezdeni bele...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi tanácsokat! Tud róla a barátom, hogy nekem nem jó. Próbáltuk, hogy én legyek alul, majd hogy felül, de sehogy sem jó.
szia! ugyanebben a cipõben járok. Imádjuk egymást a párommal és én is iszonyatosan benedvesedek de ahogy belém hatol nem hogy nem élvezem még néha fáj is. Mi is kipróbáltunk már 1000 féle dolgot alul felül oldalt mindenhogy de nem megy. Próbálkozunk folyamatosan, viszont volt egy póz, amiben már kicsit élveztem, de még nem sikerült elmennem és nem is mindig jó, de neked hátha mérföldkõ. szvl: te háton, a párod rajtad és a két lábadat a nyakába rakod. itt variálhatod hogy összébb szorítod-e a lábad vagy széjjelebb nyitod. próbáljátok ki sok sikert
Hány éves vagy h ilyet kérdezel? igen ez normális.
Igen, normális, de valóban még várnod kéne, ha ilyen dolgokkal nem vagy tisztában. A szexhez érettnek kell lenni, és nem fizikálisan, hanem lelkileg. Ne siess el semmit, mert megbánod, és visszacsinálni nem lehet.
Hogy normális-e? Ez a lehetõ legjobb dolog, ami az izgatásod során történhet. SOk nõ nem nedvesedik be kellõen, ami aztán kellemetlenné teszi a behatolást. Neked ezzel nem lesz problémád! ;)
Igen, ennek pont így kell történnie.
Minden ok, ne izgulj!
honnan veszed hogy ez nem normális? a behatoláshoz mivel egy mechanikai folyamat kenõanyag kell és jó ha bõven van, próbálj meg szárazon belekezdeni az aktusba, asszem világos lesz! A barátod meg örülhet hogy ilyen könnyen be tud pörgetni!
Ez normális, azért találta ki a természet így a dolgokat, hogy könnyebb legyen a hímvesszõ behatolása a hüvelybe. A férfiak szeretik ha egy nõ nedves, mert ez azt jelenti, hogy élvezi amit csinálnak vele és felizgult. Egyébként a férfiak péniszébõl is távozik nedvesség ha felizgulnak, az õ alsógatyájuk is nedves lesz, nem csak a te bugyid. De a kérdésedbõl ítélve, jobb ha egyenlõre még csak egymás testének felfedezésével foglalkoztok és nem mentek tovább. Elõször utánna kellene nézni a dolgoknak és majd a védekezésrõl se felejtkezzetek meg!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!