Találatok a következő kifejezésre: Amikor rámjön akkor (4 db)

Miért van az, hogyha megjön, akkor van 1-2 nap, amikor rámjön a rosszullét és remegek (nagyondurván) és falfehér leszek és iszonyatosan görcsölök?

Legjobb válasz: Van aki igen rosszul viseli a menstruáiót. Jó lenne egy labort nézetni, de ha az rendben van, akkor próbálj ezekben a napokban inkább otthon , biztonságban maradni, és vigyázni magadra.

Van aki igen rosszul viseli a menstruáiót. Jó lenne egy labort nézetni, de ha az rendben van, akkor próbálj ezekben a napokban inkább otthon , biztonságban maradni, és vigyázni magadra.
barátnõm mesélte hogy neki is volt ilyen :S én csak rosszul vagyok meg az egyik elõjele hogy rámtör egy nagy rosszullét-roham xD

Amikor rámjön valami akkor be kell mennem valahova ahol nem lát senki és muszáj kivernem, de van ez napi 5-ször hatszor is. Meg van egy lány akibe őrülten szerelmes vagyok és ha meglátom mindig föláll! Ez normális?

Legjobb válasz: hát szerintem csináld annyiszor amennyiszer jólesik :) az h egy lány miatt feláll örülj neki :) azért jó lenne tudni mennyi idõs vagy, sztem ne zavartasd magad!

hát szerintem csináld annyiszor amennyiszer jólesik :) az h egy lány miatt feláll örülj neki :) azért jó lenne tudni mennyi idõs vagy, sztem ne zavartasd magad!
nekem is ez van de nekem elég napi kétszer. :D szerintem probáld lecsökkenteni azt az 5-6 alkalmat, amikor felál gondolj valami másra amitõl egybõl lelankadna, mondjuk egy ráncos öreg nénire, nekem ez mindig bejött. :D
persze jo h annyiszor csinálod ahányszor jolesik, de szerintem kicsit visszahevehtnél. aki fiatal korában sokat maszturbál annak késöbb gondjai lehetnek sexuális életében. pl: ha egy lány csinálja neked orálisan akkor nehez fogsz elmenni
hát nemtom nekem ez kicsit állatiasnak tûnik, hogy meglátod a lányt, feláll (idáig rendben) és utána rohansz a klotyóba kiverni? icipicit visszafoghatnád magad...
hány éves vagy? az, hogy feláll a lányra a farkad, normális. :) de az, hogy muszáj kiverned napi 5-6*...még akár ezt is nevezhetjük majdnem normálisnak, de szerintem nem jól fog kihatni a késõbbi szexuális életedre.

Miért van az, hogyha rámjön a szapora, akkor szó szerint eufórikus állapotba kerülök, mindaddig, amíg nem távozik a csomag? Nagyon érdekes, jó érzés.

Komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: Ez nem valami szexuális aberráció-féleség? Egyébként elég viccesen hangzik a kérdésed. Fiú vagy lány vagy?

Ez nem valami szexuális aberráció-féleség? Egyébként elég viccesen hangzik a kérdésed. Fiú vagy lány vagy?

Az van, hogyha itthon vagyok akkor semmi bajom nincs csak néha an egy kis hányingerem. De amikor suliba vagy más közösségi helyekre megyek azonnal rámjön a hányinger. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Nekem ugyanez van csak hasmenéssel.hogy azt érzem, hogy sürgõsen wc-re kell mennem.Elsõ válaszhoz annyit, hogy én ilyen helyre járok sajnos, ahol sokan vannak:(

Nekem ugyanez van csak hasmenéssel.hogy azt érzem, hogy sürgõsen wc-re kell mennem.Elsõ válaszhoz annyit, hogy én ilyen helyre járok sajnos, ahol sokan vannak:(
suliundor:P vagy szociális fóbia, , stressz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!