Találatok a következő kifejezésre: Amikor pisilek fáj, és a hasam (2 db)

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

Miert faj a hasam aljan a hugyholyag tajan amikor reggel elsöre pisilek? Beleszur es eleg kellemetlen de aztan elmulik.

csak pisiles utan van amikor hosszab ideig nem pisilek pl. alszom es utana.olyan fajdalom mint amikor feszül a mehem körül csak ez nem ott hanem konkretan egy helyen.amugy semmi panasz a terhessegemmel.

Legjobb válasz: Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!

Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!
Nekem elsõ terhességemnél nem volt , de az császárral végzõdött és most a másodikkal már ugyanúgy ahogy te mondod. Nekem azthiszem összenõtt vagy összevartak valamit.
Ez nalam is volt , ugy ahogy most nalad. Kb 1 honapja elmulott magatol. 30 hetes pocis.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!