Találatok a következő kifejezésre: Amikor pisilek fáj, és a (10 db)

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

1. Nektek is felszokott csöpenni a wc-ből a "víz" amikor pisilsz? 2. Mi lehet ez? Sárga sűrű, büdös folyás, a kisajkam fáj, és a csiklóm nagyon érzékeny. És csíp amikor pisilek.

Legjobb válasz: 1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés,esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.

1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés, esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.
Hát ezen jót röhögtem!! :D:D:D Az élet nagy kérdései, hogyan fröccsen vissza a viz a WC-bõl:D:D:D köszi hogy jó napot szereztél ha már itt szopok a vizsgákkal!!XDXDXD Pfffúúú ez nagyon jóóó HAHAHAHA :DD
2. Kankó
1. Igen. 2. Menj orvoshoz, mert valami fertõzés.
1. Igen. 2. Valamilyen fertõzés. Orvoshoz menj, mert ha pisiléskor csíp, akkor már rámehetett a húgyutakraa is. 1.-2. A két pont között sajnos lehet összefüggés. Ezek a modern vécék jó célzást igényelnek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
Bakteriális hüvelyfertõzés jár szagos, bûzös folyással! Orvoshoz kell sürgõsen menni, lehetõleg már hétfõn. Nem jó, ha visszafröccsen a wc-rõl! gy lehet fertõzést kapni. Ha otthoni wc, akkor hipózzátok 2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Ügyelni szoktam h ne csöppenjen fel, ha esetleg felcsöppen itthon egybõl megmosom, de suliba nincs erre lehetõségem sajnos... mindig szépen lassan engedem ki h nehogy felcsöppenjen:D

2 es fel eves kislanyom fel van fazva. Budoset pisil es nagyon faj neki a pisiles . Mielodt pisil elotte fel oraval sir, nagyon nagy fajdalmai vannak. Valami hazi praktika vagy gyogyszer kenocso ami jo ra?

segitsetek anyukak legyszives gyogyszer kenocs minden johet amit tapasztalatbol tudtok koszonommmmm

Legjobb válasz: gondolom fertõzés, betegség esetén meggyengül az immunrendszer és könyebben kap el fertõzést, antibiotikumot neki, mérd meg van-e láza, és ilyenkor a vitamin sem árt.

gondolom fertõzés, betegség esetén meggyengül az immunrendszer és könyebben kap el fertõzést, antibiotikumot neki, mérd meg van-e láza, és ilyenkor a vitamin sem árt.
"14:04 na te nagy tudású gyereket az ügyeletrõl nem dobják ki , a saját gyerekemért bármit megteszek ha beteg . egyébként ha nem tünt volna fel csütörtök van vigye orvoshoz! 4 gyermekes apuka." dehogynem dobják ki, jobb esetben ülhetett volna ott 4-5 órát a gyerekkel és még pisilni se tudtak volna elmenni a kérdést meg csütörtök hajnalban írta ki ;) Kérdezõ, mi van veletek? mit kaptatok? jobban van a gyerkõc?
D-mannóz! Nagyon hatásos, bár azért van ára is...
14:04 na te nagy tudású gyereket az ügyeletrõl nem dobják ki , a saját gyerekemért bármit megteszek ha beteg . egyébként ha nem tünt volna fel csütörtök van vigye orvoshoz! 4 gyermekes apuka.
azért megnézném, hogy ti az éjszaka közepén vinnétek-e a kislányt az ügyeletre egy felfázással, mivel ki nem jönnek egy felfázás miatt és az sem biztos, hogy a rendelõben van az orvos (sõt az is lehet, hogy egy faluban vannak és nincs kocsijuk, az ügyelet meg a másik faluban van) - tapasztalatból mondom, engem konkrétan szombat délután majdnem kidobott az ügyeletes orvos a felfázásommal :S nyilván ma reggel elvitte az orvoshoz (és aki még nem volt felfázva azzal közlöm, hogy nem fokozatosan, hanem egyik percrõl a másikra alakul ki)
Ugye látta orvos, és a házi praktikát csak kiegészítésül keresed? Ha az elõírt kezeléstõl 1-2 nap alatt nem javul, vidd vissza!
kedves lökött anyuka a kislányt vidd el orvoshoz mert meg fogod ölni! lehet petefészek gyulladása, vese gyulladása de lehet más is amit kuruzslással nem lehet kigyógyítani! 4 gyermekes apuka.
Ha már ennyire súlyos a dolog akkor azonnal vidd orvoshoz. És ne most kísérletezz házi praktikákkal. Miért hagyod a lányodat szenvedni ahelyett, hogy orvoshoz vinnéd? Én is tudom milyen érzés a felfázás, a csempét majd le kapartam annak idején... Nekem Nolicin-t írtak fel, zseniális egy gyógyszer, már az elsõ szem bevétele után 30 perccel sokkal jobban voltam (azóta is tartok itthon, így az elsõ jelre már be is veszem, nem várom meg, hogy rosszabbodjon). De szerintem ilyen pici lánynak még nem fogják felírni. De biztos felírnak valamit, amitõl majd elmúlik.
Jólvan na túl sok Dr. House-t néztem :P
01:21 antibiotikumot majd ír az orvos, ne anyuka adjon neki valami elfekvõ vackot otthonról
Csak nekem jutott eszembe eddig a gyereket orvoshoz vinni?
itasd, igyon rengeteget - citromos tea, ha van otthon kamilla vagy cickafark tea, az is mehet + C-vitamin a napi ajánlott adagon felül a felesleg vizelettel ûrül és savas pH-t csinál a vizeletben a bacik nem szeretik...reggel pedig elsõ utatok a dokihoz vezessen vizeletmintával, tesztcsíkkal fog tesztelni a doki és írja az antibiotikumot
A kérdező hozzászólása: koszonom szepen a vbalszokta sajnos kulfoldon elunk es itt nem ugy megy az orvoshoz menes mint otthon de mar teljesen jol van nagyon szepen koszonom a valaszokat es a segitseget

Rengetegszer kell elmennem pisilni, és nagyon fáj, amikor pisilek, sőt, legutóbb pirosas volt. Gondolom felfázás. Mi rá a legjobb?

Nagyon kellemetlenül érzem így magam. :(

Legjobb válasz: Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.

Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.
Nekem a terhesség alatt volt genny a vizeletemben. A doki azt mondta, nem ad gyógyszert. Igyak rengeteg kamillateát, a sok folyadék szinte átmossa a hólyagot, vesét, húgyvezetéket. 1 hét múlva kontroll, addigra nem volt genny a vizeletben.
A kérdező hozzászólása: De milyen gyógyszer jó erre? Szimpla gyulladáscsökkentõ? Vagy mi? MOst jelenleg nem áll módpmban orvoshoz menni, mert nem otthon vagyok, de mindenképpen szeretném orvosolni a problémámat, mert szinte elviselhetetlen.
Sajnos, ha már pirosas volt a pisid, az azt jelenti hogy vér van benne. Ezzel már ne kísérletezz otthon. Szerintem bármelyik orvos különösebb vizsgálatok nélkül felírja a gyógyszert rá. Esetleg kérdezd meg a patikában, hogy õk mit ajánlanának, de amint lehetõséged van: orvos!! Jobbulást!
Nekem is volt ilyen. Olyan durva lett hogy két hét után visszaestem. Menj el dokihoz sürgõsen!!! Antibiotikumot fogsz kapni. Ne várj addig míg begyullad más is.
Antibiotikum, de ne kísérletezz, mert komolyabb következménye lehet, rámehet a veséd, nem ijesztgetni akarlak, csak ne húzd sokáig.Meg hát nem egy kellemes dolog, értem hogy nem tudsz orvoshoz menni, de valamilyen megoldást ki kellene találnod. És nagyon sok folyadék, kamillatea is jó.Sokkal többet igyál, mint szoktál.Ülõfürdõ, nem hideg, és nem forró, kamillateás, vagy cickafarkos.Amúgy nekem a cickafarktea bevált ivásra is, de abból sokat nem szabad egy nap.

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Nekem is volt már ilyen, de pár óra után elmúlt. Finoman bánj a brével.
A kérdező hozzászólása: na igen, csakhogy tegnap este történt.
A kérdező hozzászólása: asszem egy-két hónapig abba hagyom, nem akarok bajt
Nem kell abba hagynod , mert az sem egészséges dolog. Csak ne olyan szorosan fogd, mintha satuban lenne, és akkor nem fordul ilyen elõ .Ez gyorsan el is múlik .
A kérdező hozzászólása: Az sem egészséges, ha nem verem?

Elvesztettem a szüzességem pár napja és azóta a hüvelyben égõ érzést érzek és fáj amikor pisilek. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.

Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.
Lehet a szextõl ha kissé feldörzsölte a hüvelyedet, de nemi betegségnek is van ilyen tünete.
Menj el a nõgyógyihoz megnézetni (ha nem múlna el)

Miert faj a hasam aljan a hugyholyag tajan amikor reggel elsöre pisilek? Beleszur es eleg kellemetlen de aztan elmulik.

csak pisiles utan van amikor hosszab ideig nem pisilek pl. alszom es utana.olyan fajdalom mint amikor feszül a mehem körül csak ez nem ott hanem konkretan egy helyen.amugy semmi panasz a terhessegemmel.

Legjobb válasz: Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!

Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!
Nekem elsõ terhességemnél nem volt , de az császárral végzõdött és most a másodikkal már ugyanúgy ahogy te mondod. Nekem azthiszem összenõtt vagy összevartak valamit.
Ez nalam is volt , ugy ahogy most nalad. Kb 1 honapja elmulott magatol. 30 hetes pocis.

Amikor a barátom megujjaz vagy kinyal akkor utána fáj a hüvelybemenetem, és ha pisilek néha az is fáj. Mitől van ez?

Legjobb válasz: hámsérülés, kedves Terdik Melinda. Lehet, hogy a körme miatt.

hámsérülés, kedves Terdik Melinda. Lehet, hogy a körme miatt.
neugranormonnal gyorsabban elmúlik
A kérdező hozzászólása: Nivea krém esetleg jó lenne rá ?
A kérdező hozzászólása: mivel lehet megszüntetni ?
A kérdező hozzászólása: ez a tünet körülbelül mikor fog elmúlni ? mert már lassan meg is fog jönni...
mosson kezet elõtte
A kérdező hozzászólása: rendben köszönöm :)
az elõttem szólóknak igaza van csak egy dolgot tennék hozzá: lehet, hogy nem csinálja jól. ha kellemetlen, akkor azt mondd neki közben.
nedvesen kell csinálni körmét szépen levágod, és mondod neki, használd fiam a nyálad! :DDD
Valamint elõtte meg nem mosott kéz is okozhatja.
Nekem már egy jó ideje ez volt. Nem fajt maskor csak szex után meg néha pisileskor, elmentem dokihoz. Kiderult, hogy valami gyulladas van a huvelyemben. Harom hét no szex, de nekem megéri h végre túl leszek ezen

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!