Találatok a következő kifejezésre: Amikor pisilek fáj, és (12 db)

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Nekem is volt már ilyen, de pár óra után elmúlt. Finoman bánj a brével.
A kérdező hozzászólása: na igen, csakhogy tegnap este történt.
A kérdező hozzászólása: asszem egy-két hónapig abba hagyom, nem akarok bajt
Nem kell abba hagynod , mert az sem egészséges dolog. Csak ne olyan szorosan fogd, mintha satuban lenne, és akkor nem fordul ilyen elõ .Ez gyorsan el is múlik .
A kérdező hozzászólása: Az sem egészséges, ha nem verem?

1. Nektek is felszokott csöpenni a wc-ből a "víz" amikor pisilsz? 2. Mi lehet ez? Sárga sűrű, büdös folyás, a kisajkam fáj, és a csiklóm nagyon érzékeny. És csíp amikor pisilek.

Legjobb válasz: 1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés,esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.

1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés, esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.
Hát ezen jót röhögtem!! :D:D:D Az élet nagy kérdései, hogyan fröccsen vissza a viz a WC-bõl:D:D:D köszi hogy jó napot szereztél ha már itt szopok a vizsgákkal!!XDXDXD Pfffúúú ez nagyon jóóó HAHAHAHA :DD
2. Kankó
1. Igen. 2. Menj orvoshoz, mert valami fertõzés.
1. Igen. 2. Valamilyen fertõzés. Orvoshoz menj, mert ha pisiléskor csíp, akkor már rámehetett a húgyutakraa is. 1.-2. A két pont között sajnos lehet összefüggés. Ezek a modern vécék jó célzást igényelnek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
Bakteriális hüvelyfertõzés jár szagos, bûzös folyással! Orvoshoz kell sürgõsen menni, lehetõleg már hétfõn. Nem jó, ha visszafröccsen a wc-rõl! gy lehet fertõzést kapni. Ha otthoni wc, akkor hipózzátok 2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Ügyelni szoktam h ne csöppenjen fel, ha esetleg felcsöppen itthon egybõl megmosom, de suliba nincs erre lehetõségem sajnos... mindig szépen lassan engedem ki h nehogy felcsöppenjen:D

Rengetegszer kell elmennem pisilni, és nagyon fáj, amikor pisilek, sőt, legutóbb pirosas volt. Gondolom felfázás. Mi rá a legjobb?

Nagyon kellemetlenül érzem így magam. :(

Legjobb válasz: Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.

Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.
Nekem a terhesség alatt volt genny a vizeletemben. A doki azt mondta, nem ad gyógyszert. Igyak rengeteg kamillateát, a sok folyadék szinte átmossa a hólyagot, vesét, húgyvezetéket. 1 hét múlva kontroll, addigra nem volt genny a vizeletben.
A kérdező hozzászólása: De milyen gyógyszer jó erre? Szimpla gyulladáscsökkentõ? Vagy mi? MOst jelenleg nem áll módpmban orvoshoz menni, mert nem otthon vagyok, de mindenképpen szeretném orvosolni a problémámat, mert szinte elviselhetetlen.
Sajnos, ha már pirosas volt a pisid, az azt jelenti hogy vér van benne. Ezzel már ne kísérletezz otthon. Szerintem bármelyik orvos különösebb vizsgálatok nélkül felírja a gyógyszert rá. Esetleg kérdezd meg a patikában, hogy õk mit ajánlanának, de amint lehetõséged van: orvos!! Jobbulást!
Nekem is volt ilyen. Olyan durva lett hogy két hét után visszaestem. Menj el dokihoz sürgõsen!!! Antibiotikumot fogsz kapni. Ne várj addig míg begyullad más is.
Antibiotikum, de ne kísérletezz, mert komolyabb következménye lehet, rámehet a veséd, nem ijesztgetni akarlak, csak ne húzd sokáig.Meg hát nem egy kellemes dolog, értem hogy nem tudsz orvoshoz menni, de valamilyen megoldást ki kellene találnod. És nagyon sok folyadék, kamillatea is jó.Sokkal többet igyál, mint szoktál.Ülõfürdõ, nem hideg, és nem forró, kamillateás, vagy cickafarkos.Amúgy nekem a cickafarktea bevált ivásra is, de abból sokat nem szabad egy nap.

13 hetes vagyok es faj nagyon amikor pisilek. Az orvos felirt kupot, de nem hasznal. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Menj el urológushoz, ez inkább hugyuti gond lesz, arra õ tud írni valamit!! De a kupot is használd végig, amennyit felírtak. És a kamillás öblögetés sem fog ártani:-)

Menj el urológushoz, ez inkább hugyuti gond lesz, arra õ tud írni valamit!! De a kupot is használd végig, amennyit felírtak. És a kamillás öblögetés sem fog ártani:-)
Amikor pisilsz hol fáj?Lehet, hogy a húgycsõ és akkor arra kell gyógyszer.Jelezd az orvosnak, hogy tudjon mást felírni, addig is igyál sok kamillateát, meg ásványvizet, nem szénsavasat.

Faj amikor pisilek, es mar eleg sok ideje, mitol van ez?

Amikor eloszor lefekudtem a baratommal (par honapja), akkor kezdett el fajni. Csipo erzest erzek amikor pisilek. Vettem gyogyszert, es ideiglenesen elmult. Aztan ujra elojott, es ujra es ujra. Elmentem nogyogyazhoz, megnezett es hugyholyaggyulladasom van. Felirt gyogyszert, es beszedtem, eppen ma volt az utolso nap, de meg most is erzem, egy kicsit, hogy faj. Mi bajom lehet? Egyszeruen csak meg nincs kikezelve? Ugye nem lehet semmi komoly, hisz azt latta volna a doktorno, nem?

Legjobb válasz: Menj vissza a dokihoz.

Menj vissza a dokihoz.
Valószínû hogy az a fajta gyógyszer gyengébb volt, vagy lehet van ott más is, elég ha a húgycsõ van már csak begyulladva. Szépen menjél vissza a dokihoz mondd meg neki hogy a gyógyszer nem segített, vagy írjon fel mást, vagy kezeljen máshogy. Az is lehet hogy elkaptál valami fertõzést, fõleg ha egy nyilvános wc-re ültél rá, már az is elég.
A kérdező hozzászólása: Elofordulhat, hogy a baratomtol kaphattam el valamit? Nem tudom mennyit szamit az, hogy most voltam eloszor a baratommal, tehat most veszitettem el a szuzessegem. Befolyasolhat ez valamit? Egyebkent, 20 eves vagyok.
Meglehet. De ne hanyagold el, mert szövõdmény is kialakulhat tõle.
Biztos hogy a barátodtól kapsz el baktériumot. Nekem 1, 5 éven keresztül volt hólyaghurutom, mindig mikor együtt voltunk vért pisiltem másnap, görcseim voltak. Mindenhol azt mondták Chlamydiám van, HPV, biztos a fogamzásgátló. Egy orvosnak jutott eszébe megnézni a barátomat, kiderült hogy krónikus prosztata gyulladása van. Ennek 2, 5 éve, és azóta is kezelik. Azóta nem is voltunk együtt csak gumival, és azzal is rizikós...
A kérdező hozzászólása: Nem valoszinu, hogy vele lenne a gond mert mondta volna barmi baja is van, mert amennyire en tudom, azt erzi o is ha ilyen problemaja lenne, neki is kellemetlen. Masodszor pedig, tenyleg nem olyan reg fekudtunk le egymassal (mondjuk nem tudom ez mennyit szamit...) Szerintem velem lehet a gond, csak nem tudom mar mi. Sok fele gyogyszert kiprobaltam, de mint irtam, meg mindig erzem egy picit sajnos. Az igaz, mindig papucs nelkul jartam hazban, es nem is oltoztem fel soha rendesen, ezt belatom. De miota gyogyszerezek azota odafigyelek magamra. Nem tudom mitol lehet, es mar eleg reg nem is fekudtem le a baratommal emiatt, es csak erzem...:(
az én barátom a mai napig nem érzi, hogy bármi baja lenne, csak a vizsgálat után derült ki mi baja. Remek pl a HPV, a pasiknak semmi gondot nem okoz általában, nálad meg rákot okoz.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit csinalhatnek? Mit tanacsolsz?
együtt kellene elmennetek egy urulógushoz. Õ csinál a vizeletetekbõl egy baktérium tenyésztést, és célzott antibiitikumot, amire a nálad található baci érzékeny. Ha bél baci van a vizeletedben pl coly, akkor valószínû hogy a barátodnak lehet valamilyen mértékû prosztata gyulladása. ( ez teljesen más mint a reklámokban hirdetett, prosztata megnagyobbodás) ahova most jár a barátom (20 éves), mondta a doki hogy jelenleg 30 18-25 év közötti fiatal srácot kezel prosztata gyulladással. Amúgy igyál sokat, teából pedig kifejezetten jó rá a cickafarkfû és a vízhajtó tea. Nincs túl jó ízük, de mézzel ízesítheted.

Odalent nagyon viszket, és fáj, amikor pisilek. Nem kell sokat mennem vécére, nincs vizelési ingerem. Mi lehet ez? (folyt. Lent)

Mikor tapogattam, hogy vajon hol fáj, a legalján szúró érzést éreztem, szóval feltételezem, hogy kívülr?l fáj.

Legjobb válasz: Pedig sajnos muszáj orvoshoz menned, mert ha nem tudod mi bajod van, akkor sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, ha otthon kísérletezel. Hány éves vagy?

Pedig sajnos muszáj orvoshoz menned, mert ha nem tudod mi bajod van, akkor sokkal nagyobb bajt csinálhatsz, ha otthon kísérletezel. Hány éves vagy?
Pisiléskor fáj ---> Felfázás nincs rá házi praktika Antibiotikum Viszket---> gombás fertõzés ---> Canesten Combi Ha fáj is akkor szerintem neked fertõzésed van amit antibiotikummal szoktak kezelni elég nehezen hiszem , hogy van házi praktika. Menj el az orvoshoz (ügyelet) ott kell adnod vizelet mintát és megállapítják , kell egy gyógyszer.
Ne házi megoldásokkal akarj kísérletezni, hanem menj orvoshoz, mert nem tudod mi bajod van és ha így kísérletezel, azzal nagyobb bajt is csinálhatsz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. De félek elmenni, és szólni is anyukámnak.:'( Olvastam, hogy a grapefruit hasznos lehet. De hol/hogy kell használni?
Menj el a nõgyógyászhoz, õ kideríti, hogy fertõzés vagy gomba és ahhoz mérten fog felírni valamit. Mindenképp el kell menjél, mert sokkal rosszabb lesz, sajnos ezek maguktól nem múlnak el és mást is megfertõzhetsz.
A kérdező hozzászólása: 15 leszek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként akkor medencébe se nagyon menjek? Meg milyen dokihoz menjek? Gyerekdokimhoz nem jó?
Gyermeknõgyógyászhoz.
Ja és jobb ha kihagyod a fürdést.

Miert faj a hasam aljan a hugyholyag tajan amikor reggel elsöre pisilek? Beleszur es eleg kellemetlen de aztan elmulik.

csak pisiles utan van amikor hosszab ideig nem pisilek pl. alszom es utana.olyan fajdalom mint amikor feszül a mehem körül csak ez nem ott hanem konkretan egy helyen.amugy semmi panasz a terhessegemmel.

Legjobb válasz: Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!

Szia! Ez velem is számtalanszor elõfordul fõleg reggelente ahogyan te is mondod.Szerintem alabból ugyebár már nagyon feszíti a vizelet meghát azért ott a baba is.Ez ellen nem lehet mit tenni. Boldog babavárást!
Nekem elsõ terhességemnél nem volt , de az császárral végzõdött és most a másodikkal már ugyanúgy ahogy te mondod. Nekem azthiszem összenõtt vagy összevartak valamit.
Ez nalam is volt , ugy ahogy most nalad. Kb 1 honapja elmulott magatol. 30 hetes pocis.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!