Találatok a következő kifejezésre: Amikor pisilek fáj (26 db)

Fáj, ha pisilek, de csak egy bizonyos pontban, lehet hogy kidörzsölődött, vagy valami fertőzés lehet, de csak akkor fáj amikor pisilek, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!

Várj 1-2 napot de ha nem múlik el valószínû vmi fertõzés azt meg kezelni kell!!!
Szerintem húgyúti fertõzés. Már a körzetid is felírhat rá egy port, amit bõ folyadékkal kell bevenni, és szinte azonnal csillapítja a tüneteket. Érdemes minél elõbb elmenni a dokihoz, mert magától nem múlik el egyhamar, és egyre durvább lesz. Gyógyulj meg!!
Én nem várnék, menj orvoshoz. A kidörzsölés állandóan érzékeny lenne. Kezelni kéne!
Felfázás?A gyermekkori csíp a pisi emlékek biztos megvannak... Amúgy lehet fertõzés, gomba.Jó lenne ha elmennél nõgyógyászhoz, mertha nincsen gomba v. fertõzés, akkor felfáztál, ami baromira kellemetlen, de elmúlik.
Szerintem urológushoz menj, mert ha csak pisiléskor csíp, akkor hugyuti fertõzés, kezeltesd, mert csak durvulni fog.

Amikor pisilek nagyon fáj, és a hasam is fáj, és aktus után véreztem nagyon, mi lehet a bajom?

17 éves lány vagyok, és még gyakran járok pisilni is, mi lehet a gond?

Legjobb válasz: Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot,pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne,de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!

Nem tudom mi lehet, de mindenképp irány a doki, lehet hámsérüléstõl kezdve, komoly fertõzés is, ezért ne várj.Amíg nem jutsz dokihoz, igyál sok folyadékot, pl kamillateát, és ülõfürdõzhetsz is benne, de ne legyen nagyon forró.De mondom mi nem vagyunk orvosok, és nem is ijesztgetni akarlak, de ne szenvedj a fájdalomtól.Jobbulást!
Szerintem is irány a doki! Valami gyulladásod lehet, ami a hüvelyed nyálkahártyáját kicsit kikezdte, ehhez jött a szex közbeni "dörzsölõdés" is, amitõl csak rosszabb lett az egész, ezért vérzett. Szerintem így van, de nem vagyok orvos. Menj el a nõgyógyászhoz, õ majd belenéz a hüvelyedbe, esetleg valami mintát vesz, hogy milyen kórokozó okozza a bajt, és aszerint fog kezelni (gyógyszert ír, esetleg kúpot). Nagyjából ennyi. Ne félj, ezekkel a dolgokkal nem tanácsos várni, mert csak rosszabb lesz.

Fáj, amikor pisilek, de van, hogy pisilés nélkül is fáj, mi lehet ez?

Nem aggódtam annyira, azt hittem, hogy egyszerű felfázás, nem is mindig fájt, mikor pisiltem, most már viszont egyre többször, borzalmas, és van, hogy egyszerűen csak megyek, vagy ülök, vagy filmet nézek, vagy akármit csinálok, és fáj.. nehéz megmondani hol, fél ujjnyira a hüvelybemenettől.. van, hogy akkor is fáj, ha izomból ott összeszorítom.. több, mint fél éve hullik a hajam.. vérképet csináltunk nyáron, semmi rosszat nem mutatott ki, minimálisan nagyobb volt a fehérvérsejtjeim száma.. segítsetek, tudom, hogy el kell mennem a nőgyógyászhoz, de kérlek mondjátok, hogy mi lehet ez :(

Legjobb válasz: Mi nem vagyunk se orvosok se nõgyógyászok. Szerinted, hogy a fenébe tudnánk megmondani mi a bajod? El kell menni nõgyógyászhoz!

Mi nem vagyunk se orvosok se nõgyógyászok. Szerinted, hogy a fenébe tudnánk megmondani mi a bajod? El kell menni nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: Tudtam, hogy jönnek majd az ehhez hasonló értelmes kommentek.. Nyilván van rá okom, hogy miért nem tudok most elmenni nõgyógyászhoz (mondjuk az, hogy 5 napja itthon fekszem, hányingerem van, hányok, és hasmenésem is van, és nagyjából 20 db ropit ettem ez idõ alatt, nem igen tudok kimozdulni se..), ja és bocsi, akkor miért is van naponta 100 új kérdés ebben a témában? Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
Hólyaggyulladás, kismedencei gyulladás stb. Tök mindegy mi az, mert kezelni ezt csak orvos tudja, receptköteles készítménnyel. Ha egy kicsit jobban vagy, menj dokihoz. Már az a pár nap nem számít - persze vacak, de ha nem tudsz most menni, akkor ez van.
kérj meg valakit, hogy vigyen be az ügyeletre!
A kérdező hozzászólása: Csak az abaj, hogy szörnyen gyáva is vagyok.. Fél éve halogatom... Attól félek, hogy tényleg valami szörnyû lesz, vagy hogy amiatt lesz szörnyû, mert ennyi ideig halogattam. Kikészülök!! Már a méhnyakrák és ehhez hasonlók után olvasgatok állandóan!!!
Jaj, ne viccelj, semmi szörnyû nem lesz. Menj el minél hamarabb!
Jelentkezz be egy nõi dokihoz, akinél elviselhetõbb jóval a vetkõzés és a terpesztés is. Azon kivûl õ félszavakból is megért téged, hiszen õ is nõbõl van...

Az normális, h császár után 8 nappal még fáj a katéter helye vagy mi amikor pisilek?

Legjobb válasz: Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni,hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.

Hogyha magamból indulok ki akkor én normálisnak mondanám. Nekem kb.3 hétig tartott ez az érzés.Olyan volt mintha fel lennék fázva meg is ilyedtem. Szerencsére elmúlt. Azt tudom javasolni, hogy igyál nagyon sok folyadékot és sûrûn menjél pisilni. Meglátod pár nap és sokkal jobb lesz. Nekem fõleg a pisilés vége felé fájt. Hogyha mégsem múlna el azért kérdezz rá a dokidtól.
Én is nehezen épültem fel a császárból, úgyéreztem mintha a húgycsövem meg a húgyhólyagom szúrna. Fõképp amikor elkezdtem pisilni vagy csak fel akrtam kelni az ágyból. Az orvosom vizeletfertõtlenítõt írt fel, ami miatt egy idõre ki kellett öntenem a tejemet az antibiotikum miatt. Késõbb azonban kiderült, hogy gyulladással gyógyult a mûtét és kissebb öszenövések lettek, attól voltak akkora fájdalmaim. Mégegyszer nem szeretnék császárt...

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán
Nekem is volt már ilyen, de pár óra után elmúlt. Finoman bánj a brével.
A kérdező hozzászólása: na igen, csakhogy tegnap este történt.
A kérdező hozzászólása: asszem egy-két hónapig abba hagyom, nem akarok bajt
Nem kell abba hagynod , mert az sem egészséges dolog. Csak ne olyan szorosan fogd, mintha satuban lenne, és akkor nem fordul ilyen elõ .Ez gyorsan el is múlik .
A kérdező hozzászólása: Az sem egészséges, ha nem verem?

1. Nektek is felszokott csöpenni a wc-ből a "víz" amikor pisilsz? 2. Mi lehet ez? Sárga sűrű, büdös folyás, a kisajkam fáj, és a csiklóm nagyon érzékeny. És csíp amikor pisilek.

Legjobb válasz: 1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés,esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.

1. Igen. 2. Hüvelyi fertõzés, esetleg gomba. Nõgyógyász, vagy Canesten Kombi. Ha nem használ, akkor tényleg nõgyógyász.
Hát ezen jót röhögtem!! :D:D:D Az élet nagy kérdései, hogyan fröccsen vissza a viz a WC-bõl:D:D:D köszi hogy jó napot szereztél ha már itt szopok a vizsgákkal!!XDXDXD Pfffúúú ez nagyon jóóó HAHAHAHA :DD
2. Kankó
1. Igen. 2. Menj orvoshoz, mert valami fertõzés.
1. Igen. 2. Valamilyen fertõzés. Orvoshoz menj, mert ha pisiléskor csíp, akkor már rámehetett a húgyutakraa is. 1.-2. A két pont között sajnos lehet összefüggés. Ezek a modern vécék jó célzást igényelnek.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat:)
Bakteriális hüvelyfertõzés jár szagos, bûzös folyással! Orvoshoz kell sürgõsen menni, lehetõleg már hétfõn. Nem jó, ha visszafröccsen a wc-rõl! gy lehet fertõzést kapni. Ha otthoni wc, akkor hipózzátok 2-3 naponta.
A kérdező hozzászólása: Ügyelni szoktam h ne csöppenjen fel, ha esetleg felcsöppen itthon egybõl megmosom, de suliba nincs erre lehetõségem sajnos... mindig szépen lassan engedem ki h nehogy felcsöppenjen:D

Rengetegszer kell elmennem pisilni, és nagyon fáj, amikor pisilek, sőt, legutóbb pirosas volt. Gondolom felfázás. Mi rá a legjobb?

Nagyon kellemetlenül érzem így magam. :(

Legjobb válasz: Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.

Orvos, egy gyulladás ami nem csillapodik p´´arnap alatt, azt csak gyógyszerrel tudják orvosolni, és egy akudt(remélem jól írtam) gyulladás odalent csúnya tud lenni. orvos. nödoki.
Nekem a terhesség alatt volt genny a vizeletemben. A doki azt mondta, nem ad gyógyszert. Igyak rengeteg kamillateát, a sok folyadék szinte átmossa a hólyagot, vesét, húgyvezetéket. 1 hét múlva kontroll, addigra nem volt genny a vizeletben.
A kérdező hozzászólása: De milyen gyógyszer jó erre? Szimpla gyulladáscsökkentõ? Vagy mi? MOst jelenleg nem áll módpmban orvoshoz menni, mert nem otthon vagyok, de mindenképpen szeretném orvosolni a problémámat, mert szinte elviselhetetlen.
Sajnos, ha már pirosas volt a pisid, az azt jelenti hogy vér van benne. Ezzel már ne kísérletezz otthon. Szerintem bármelyik orvos különösebb vizsgálatok nélkül felírja a gyógyszert rá. Esetleg kérdezd meg a patikában, hogy õk mit ajánlanának, de amint lehetõséged van: orvos!! Jobbulást!
Nekem is volt ilyen. Olyan durva lett hogy két hét után visszaestem. Menj el dokihoz sürgõsen!!! Antibiotikumot fogsz kapni. Ne várj addig míg begyullad más is.
Antibiotikum, de ne kísérletezz, mert komolyabb következménye lehet, rámehet a veséd, nem ijesztgetni akarlak, csak ne húzd sokáig.Meg hát nem egy kellemes dolog, értem hogy nem tudsz orvoshoz menni, de valamilyen megoldást ki kellene találnod. És nagyon sok folyadék, kamillatea is jó.Sokkal többet igyál, mint szoktál.Ülõfürdõ, nem hideg, és nem forró, kamillateás, vagy cickafarkos.Amúgy nekem a cickafarktea bevált ivásra is, de abból sokat nem szabad egy nap.

Elvesztettem a szüzességem pár napja és azóta a hüvelyben égõ érzést érzek és fáj amikor pisilek. Mi lehet ez?

Legjobb válasz: Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.

Beszakadt a szûzhártyád, így tulajdonképpen van ott egy seb. Egy hét és begyógyul.
Lehet a szextõl ha kissé feldörzsölte a hüvelyedet, de nemi betegségnek is van ilyen tünete.
Menj el a nõgyógyihoz megnézetni (ha nem múlna el)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!