Találatok a következő kifejezésre: Amikor peteérés a méhszájat (3 db)

Ha nincs peteérés, akkor is nyitott a méhszáj az adott ciklusnapon, amikor máskor szokott pé. Lenni?

Legjobb válasz: szóval.. peteérés elõtt már 2-3 nappal fokozatosan kezd nyílni a méhszáj és kezd nyúlós tojásfehérjés nyák jelentkezni ami jelzi az érkezõ peteérést jó esetben, ebbõl tudod hogy termékeny napok jönnek, na meg sok nõnek érzékeny a melle,görcsöl a hasa stb szóval lehet következtetni. a peteérés 5-6 nap között mindig befut !

szóval.. peteérés elõtt már 2-3 nappal fokozatosan kezd nyílni a méhszáj és kezd nyúlós tojásfehérjés nyák jelentkezni ami jelzi az érkezõ peteérést jó esetben, ebbõl tudod hogy termékeny napok jönnek, na meg sok nõnek érzékeny a melle, görcsöl a hasa stb szóval lehet következtetni. a peteérés 5-6 nap között mindig befut !
A kérdező hozzászólása: Akkor másképp kérdezem: ha nekem pl a 16. ciklus napon szokott pé-m lenni, de az egyik ciklusban a 16. napon (sem elõtte, sem utána, tehát abban a ciklusban egyáltalán )nincs pé-m, akkor is nyitva van annyira a méhszáj annyira, mint amikor rendesen van pé?
A kérdező hozzászólása: Méh nyakat szerettem volna írni! Bocsi!
Lágy és puha ilyenkor a méhnyak. Én a helyedben nem tapogatnám, próbáld inkább hõmérõvel az ovuteszttel belõni a peteérés idõpontját.

A méhszájam nagyon kemény, és alig érem el. Az alhasam rettenetesen érzékeny, a mensi pedig 2-3 napmúlva esedékes. Van olyan teszt, ami már most is kimutathatja a terhességet? Szerintetek terhes lehetek? Peteérésem pedig 13-án volt.

Legjobb válasz: A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.

A tesztek ilyenkor még nem mutatnak biztos eredményt, mindenképp csak akkor csinálj ha már legalább 2-3 napot késik a menzesz. Akinek a csodaszámos 28napos ciklusa van, ilyenkor már kaphatnak kedvezõ eredményt, akinek változó ciklusa van, annak további egy hetet is várnia kell sajna. Lehetsz terhes, de még ne éld bele magad, jobb kerülni a csalódást.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!