Találatok a következő kifejezésre: Amikor nem akkor (5526 db)

Melyik az a legolcsóbb telefon, amin nem akad semmilyen játék?

ármilyen márka érdekel

Legjobb válasz: Ha tényleg olyat akarsz, amin nem akad semmi, akkor az nem olyan olcsó: xperia s. Ha megelégszel kisebb akadásokkal a komoly játékoknál, akkor: xperia sola, u.

Ha tényleg olyat akarsz, amin nem akad semmi, akkor az nem olyan olcsó: xperia s. Ha megelégszel kisebb akadásokkal a komoly játékoknál, akkor: xperia sola, u.
Samsung galaxy y
galaxy y-t felejtsd el ja és ugyanazt mondom amit az elsõ

Az miért van, hogy amikor hasmenésünk van akkor "robban" a kaki és nagyon nagy a nyomás, de amikor nem, akkor meg csak akkor, ha esetleg nagyon-nagyon kell kakilni?

Legjobb válasz: Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.

Szerintem azért, mert ha észrevetted, hasmenésnél többet kell a klotyón ülni, mint mikor simán csak kakilsz. Sztem a hasmenésbõl sokkal több van. És bent azért olyan nagy a nyomás.
Ez függhet attól is, hogy mennyire vagy felfúvódva. Szerintem hasmenésnél egyértelmû, hogy az állagánál fogva csusszan ki olyan könnyen. Gondolj bele! Szerinted mit könnyebb kipréselni egy nejlon zacskóra vágott lyukból? Mondjuk tejet, vagy egy kiflit?

Hi, kicsit szégyenlem azért is írom ide a péniszemrol van szó amirol nem tudom lehúzni a bort amikor merev. Amikor nem akkor konnyen lejon de van alatta valami fehér beszáradva és 1 picit fáj amikor leszedem! Mi lehet a baj?

viszont sokmindent ki próbáltam! pl. 1 órán át huzogattam és fojton kenegettem és akkor merev helyzetben is lecsúszott. de 1 órával késobb már viszont nem !! nem értem !! thx a válaszokat :)

Legjobb válasz: Doki!

Doki!
Orvos minél elõbb! Ne szégyeld! Ez nem normális, én bármikor fel-le tudom húzogatni, ahogy kb. mindenki!
Fitymaszûkületnél te már megszüntetted az elõbõr rátapasást, viszont a gond az, hogy elõbõr emiatt kisebbre növekedett (pénisz növekedését is visszafogta), elõbõr szerencsés esetben kis kézimunkával nyújtható, nem kell lenyisszantani (metélni). Ott szokott ez elõfordulni, ahol szemérmes szülõk mosdatáskor nem mossák meg alaposan a még önállóan tisztálkodni nem tudó gyerek fütykösét (pl. vallásosoknál sokkal nagyobb az aránya), illetve nem tanítják meg arra, hogy hogyan kell majd önállóan megmosniuk.
Ne a farkadat húzogasd hanem menj el orvoshoz omg...
A kérdező hozzászólása: rákerestem a fitymaszukuletre ! és azt írták hogy ha leis jon a bor akkor fájnia kellene de amikor már nekem sikerul akkor végképp nemfáj !! és amíg foglalkozok vele akkor simán csúszik le és fel !! minden probléma nélkul csak amikor például eggy órán keresztul nem foglalkozok vele akkor már merev állapotban nemjon le mingyárt csak miután eggy ideig huzogattam !!
Azt lefelejtettem, hogy nekem is volt ilyenem, csak 6 évesen és meglett oldva a probléma egy részleges körülmetéléssel.
Gondolom fitymaszûkület, az a fehér meg túró és azért fájhat, mert rá van száradva és amikor leszeded, akkor a bõrödet is húzhatja vagy valami hasonló...Menjél el egy urulógushoz, õ többet tud mondani.
Fitymaszükület! Urológushoz nézz be ha van idõd, nagy gond lehet késõbb.
menjél el orvoshoz és jól mosd is meg minden nap. Lehet fityma szûkülüted van. Azt tessék komolyan venni.
Ez itt nem orvosi oldal..menj el urológushoz. Nem kell [email protected], nem harap...

Kislányom 1 évesen nem hajlandó rágni, milyen darabossal próbálkozzak, ami nem akad meg a torkán és hogyan csináljam?

Babapiskóta, keksz, kifli, banán, alma nagyon kizárva... Nem rág, csak egyb?l nyel. :( Túró rudi jó ötlet? Tanácstalan vagyok :S Köszönöm a segítséget. (Olyan kellene, amib?l ha egy nagyobb darabot leszakít hirtelen, akkor nem akad meg)!

Legjobb válasz: Az én lányom is egy éves. Én a banánnal kezdtem. Nem turmixoltam, hanem villával törtem össze. Darabos is így és ha nyeli nem "kaparja" a torkát, csúszik egybõl. Nálunk bejött. Aztán lehet az almával is így, nem turmixolod, hanem reszeled, majd mehet bele darabokban babapiskóta, ami végülis beleázik. Remélem tudtam kicsit segíteni.

Az én lányom is egy éves. Én a banánnal kezdtem. Nem turmixoltam, hanem villával törtem össze. Darabos is így és ha nyeli nem "kaparja" a torkát, csúszik egybõl. Nálunk bejött. Aztán lehet az almával is így, nem turmixolod, hanem reszeled, majd mehet bele darabokban babapiskóta, ami végülis beleázik. Remélem tudtam kicsit segíteni.
Hány foga van? Nekem azt mondta a védõnõ, hogy nem kell ezt erõltetni, amíg nincs õrlõfoga. Van amelyik gyerek már pár foggal rág, meg az ínyével is. Az enyém sem rágott még 1 évesen.
Kisfiam is nemsokára 1 éves lesz, de még õ sem eszik túl sok darabos ételt. Én a banánnal kezdtem, pici darabokat csipkedtem belõle és úgy adtam a szájába. A következõ ami bejött, pici kenyér vagy zsemle falatkákat megvajaztam és szintén a szájába adtam. Most már csak eléteszem és egyedül megeszegeti a tányérjáról, ügyesen felcsipegeti. Kapott már a kezébe babapiskótát, babakekszet de nem érdekli, állandóan ledobálja. A fõzelékeket még mindig turmixolom neki, nem teljesen simára, apró darabosra, de ha kicsit nagyobb darabot talál benne, meg akar tõle fulladni. Ja, még csak 2 foga van alul, most jön a felsõ kettõ. A védõnõ is azt mondta, hogy nem kell siettetni a dolgot, fõleg nem addig amíg ilyen kevés foga van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat! 2 foga van alul, ami teljesen kint van, 1 pedig félig, felül pedig 4 van, de még csak pár mm van kint belõlük :) Többek között ez a banáncsipegetés is jó ötletnek tûnik, azt hiszem ezzel kezdem, de lelkileg fel kell készülnöm, mert nagyon bennem van a félsz - egy múltkori "eset" miatt, viszont azt is tudom, hogy nem halogathatom a dolgot idõtlen - idõkig. Egyébként "darabosabbat" csak úgy eszik , pl. rizs, hogy össze van keverve gyümölcspéppel. De akkor ugye a babán biztosan lecsúszik ? Mekkora pici darab legyen? Bocsi, hogy itt akadékoskodok, de sajna nem véletlenül :S
A kérdező hozzászólása: És 2. válaszoló, Te is megnyugtattál picit: miszerint nem kell erõltetni sem, az õrlõk még nincsenek kint. Igazából az a probléma, hogy nagyon mohó, ha tudna az ínyével rágni, akkor sem tenné, csak nyelne.
van ojyn babakeksz (kicsit drága) amit ha lehap és nem rág elolvad mi azzal probálkozunk, vagy kiflit adok a kezébe azt imádja majszolgatni. a darabosat nem eszi meg a lányom sem de nem eröltetem. ha van foga akkor mindenféleképp adj a kezébe valami rágnivalot de csak felügyelet alatt.
1. vagyok. Én is próbáltam a babakekszet, szerintem a Hipp-re gondolt az elõttem szóló anyuka. Szörnyû volt...nem olvad, csak törik és éles... és fuldoklás a vége. Az enyémnek 4 foga, de szépen boldogul a kiflivel is. Amúgy persze nálunk is vannak ilyen "rágós gondok". Van még egy ötletem: a kukoricapehely, amit én csak kukónak hívok, de tudod szerintem, mire gondolok. Az tényleg elolvad a szájában , de kicsit rágcsálhatja is. Próbáld meg!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok ma adtam neki banánt, kicsi darabokra trancsírozva. Az elsõtõl köhögött, de lecsúszott neki, de a többi falatot sem rágta, csak nyelte :(((( ÁÁÁÁÁÁ

Holnap fekvenyomó verseny és ithon próbáltam a 60 kg és mikor bemelegitek akkor ki nyomom 5x és amikor nem akkor csak 1x vagy 0x . Enyit számitana valami jó tanács?

Legjobb válasz: *itthon *bemelegítek *ennyit *számítana Sajnos olyan borzasztóan fogalmaztad meg a kérdést hogy nem tudom értelmezni. Mit is akarsz kérdezni?

*itthon *bemelegítek *ennyit *számítana Sajnos olyan borzasztóan fogalmaztad meg a kérdést hogy nem tudom értelmezni. Mit is akarsz kérdezni?
Ezt ember meg nem érti.
Ha bemelegítek fekvenyomás elõtt, akkor 5x kitudom nyomni a 60kg-ot, ha nem akkor csak 1x vagy 0x.Szerintetek ennyit számít, hogy melegítek elõtte vagy sem ? Valami ilyesmit akart írni :) Erre csak azt tudom mondani, nem kell neked bemelegíteni..kérdezz csak hülyeségeket.A következõ kérdésed biztos valami sérüléssel kapcsolatos lesz.
ár? mire? esetleg márka?
Mekkora a kereted és mire szeretnéd használni ?
A kérdező hozzászólása: Az ár olyan 150 körül márka tök mindegy. Csak ne akkadjon rajta mondjuk fifa 12 ha értitek h mire gondolok.
A kérdező hozzászólása: játékra mert amira munkára kéne addigra vehetek újat

Melyek azok a tulajdonságok amikor nem akad meg a telefon intenzívebb használatnál sem?

tehát mondjuk 7-800 mega ram 1,4 giga processzor elég vagy más is közre játszik?

Legjobb válasz: Ez nem ilyen egyszerû, ez komplxebb dolog, sokmindentôl függ(ha szeretnéd bôvebben is kifejtem), de a csúcskategóriás készülékek 80e fölöttiek már nem akadnak.

Ez nem ilyen egyszerû, ez komplxebb dolog, sokmindentôl függ(ha szeretnéd bôvebben is kifejtem), de a csúcskategóriás készülékek 80e fölöttiek már nem akadnak.
sok minden közbe játszik még a képernyõ felbontás is, valamit nem minden múlik a hardvereken, a szoftver is sokat számít lásd az iphone-okat amik zökkenés mentesen mennek és nincs bennük semmi komolyon hardver pusztán nagyon stabil oprendszer. android telóból a nexus 4 talán a legstabilabb, arra nem igen panaszkodnak, akadni sem akad kb sosem a tulajok szerint.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat #1 ha rá érsz kifejthetnéd hogy mi mindent kell figyelembe venni :)
#4 Nem tudom mire gondolhatott #1, de nincs mit kifejteni, WP és iOS nem akad, Androidnál meg Nexus 4 soha, többinél meg elõfordulhat.
A kérdező hozzászólása: és mondjuk egy két magos 1.5Ghz-s Scorpiopn processzor 0, 75 Gb ram-al és egy 4 GB-s belsõ memóriával elég ahhoz hogy egy 4.3 inc-es Super LCD-t mozgasson (szinte) akadás mentesen? jelen esetben egy HTC Sensation XE-re gondoltam! :)
Látom nem értetted meg amit leírtam... na mind1. Egyszóval a sensation xe viszonylag jó telefon, (nem akad annyira), de az attól függ mennyiért kapnád meg.
#7 Olvasd már el a válaszokat, ha már a te kérdésedrõl van szó. De bemásolom, amit lusta voltál elolvasni, vagy csak nem tudtál felfogni. "Az meg hogy 1, 4 GHz processzor semmit sem mondd, nem mindegy, hogy mondjuk krait magos prociról van szó, vagy egy Cortex A9-esrõl, mert ugye nem csak a magok száma meg az órajel számít." Illetve az egész 7-es hozzászólást bemásolhatnám.

Milyen játékokat ajánlanátok xperia Tipo-ra ami nem akad rajta és szeretitek is?

Legjobb válasz: DH Texax Poker, Farming Simulator, 3D Bowling, Pool Master Pro, Speedx 3D, Szókeresõ, GTA3( Bár picit akad rajta), Truck Parking 3D.. Több nem jut eszembe (:

DH Texax Poker, Farming Simulator, 3D Bowling, Pool Master Pro, Speedx 3D, Szókeresõ, GTA3( Bár picit akad rajta), Truck Parking 3D.. Több nem jut eszembe (:
A kérdező hozzászólása: Köszi, ment a zöld kéz.
Temple Run 1, 2, Dead Trigger, asszem a Modern Combat 3 is elfut rajta, de a 2 biztosan, az összes angry birds, bad piggies, cut the rope, free heroes 2, talán asphalt 6 vagy 7.

Laptopom van és néha brutálisan akad a minecraft de vannak olyan helyek pl a sima sivatag ami nem akad a gépemen nem sok hely van a gép is régi lehet ez a baj?

Legjobb válasz: Valószínüleg igen. Elég erõs, minimum a mostani árakat nézve, egy 120-140 ezres laptop kell ahhoz hogy a minecraft simán tudjon futni. De újra rakhatnád, esetleg vírusírtóval átfuthatod a fájlokat, hátha segít pár %-ot a teljesítményén.

Valószínüleg igen. Elég erõs, minimum a mostani árakat nézve, egy 120-140 ezres laptop kell ahhoz hogy a minecraft simán tudjon futni. De újra rakhatnád, esetleg vírusírtóval átfuthatod a fájlokat, hátha segít pár %-ot a teljesítményén.
"de vannak olyan helyek pl a sima sivatag ami nem akad" ebbõl elég könnyen le lehet szûrni, hogy a grafikai teljesítmény gyenge ne tudom, mi ezen még a kérdés?
A kérdező hozzászólása: ok köszi
Próbáld meg esetleg azt, h a videóbeallitasok nál a ködöt leveszed Tiny re. Így nekem se akadt az elõzõ gépemen. Ha ez sem segít, akk az a gép hibája.
így is a gép hibája, ne tömd már ezzel a fejét

Tudtok olyan gáz-riasztó PISZTOLY-t ami nem akad el?

Szóval mondjatok olyan gázfegyvereket ami pisztoly szóval nem revolver és nem akad el és jó is, önvédelemre szándékozom használni revolverek nem tetszenek és nem is érdekel hogy az a legjobb önvédelemre mert tudom de biztos akad azért pár pisztoly is ami nem gagyi :)

Legjobb válasz: a zoraki 914/914A elég megbízhatóan mûködik,umarex tölténnyel. de nincs garancia hogy nem akad el. elõbb utóbb úgy is elakad és nem feltétlen a fegyver hibájából,elég egy gyengébb,hibás töltény és máris elakad.

a zoraki 914/914A elég megbízhatóan mûködik, umarex tölténnyel. de nincs garancia hogy nem akad el. elõbb utóbb úgy is elakad és nem feltétlen a fegyver hibájából, elég egy gyengébb, hibás töltény és máris elakad.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat és éngem is a Zoraki M 914 es fogott meg mivel török de és nem drága + nagyon kicsi az esélye hogy elakad és ha el is akad akkor töltény hibájából de annak is csekély az esélye, amúgy revolver nem tetszik elvégre ha lehet egy pisztoly csõre töltve hordani és van biztonsági állása akkor szinte olyan mitn egy revolver nem? csak meghúzod az elsütõbillentyût és kész, amúgy a revolver ilyen cowboyos nekem valahogy nem jön be de ha a boltban nem lesz ilyen akkor egy revolvert veszek :)
A kérdező hozzászólása: igen de egy jó minõségû tölténynél elég kicsi az esélye hogy másodszorra is szar a töltény és nem lövi el, amúgy igaad van mert meghúzod és jön a kövektezõ a revolvernél
A kérdező hozzászólása: hát ha ott ürited ki akkor revolvernél is lesz hüvely :D amúgy én úgy értettem hogy mikor támad akkor lépek hátra annyi idõ alatt pedig simán elõveszem és kész
Sajnos a revolver a jó, nekem keserû magnum defender lóg az oldalamon hétköznapokon
a revolver nem azért elõny mert DA elsütési mód van hanem azért mert ha valamelyik töltény be sz ar akkor ott csak meghúzod az elsütõbillentyût és máris tovább fordul a dob és lõheted a következõt. egy öntöltõnél ha nem mûködik az egyik akkor ott hiába húzod meg megint az elsütõbillentyût ugyanarra a selejt töltényre fog rácsapni az ütõszeg nem másikra és valószínû ugyan úgy nem fog elsülni másodszorra sem. tehát elakadtál, a támadó közeledik feléd te meg csak szerencsétlenkedhetsz vele. egy út van ha hozzá vágod a pisztolyt, hiába spiáter sz ar anyag de nagyot üt aztán meg futás. igaz nem nagyon éri meg eldobni mert azért annyira nem olcsó.
A kérdező hozzászólása: jah még valami nyílván ha közeledik valaki felém késsel nem ott állok és a fegyverrel szarakodok mint sok teszt videóban mert hülyeség inkább hátrább futok vagy hátrább lépek 1-2 métert és addig kiveszem a tokkbol és lövök is rá ha még közelebb jön, és ha el is akad akkor is van még idõm
az általam mondott típus gumilövedékes. Egyébként a revolver azért jó, mert nem hagy maga után töltényhüvelyt
hülye leszek ott ürítgetni

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!