Találatok a következő kifejezésre: Amikor nem állapotban van akkor (9 db)

Túl jól fog a féked. Ne erõltesd!!!:SS Menj el vele szakemberhez.
ha a makkod pereme alá le tudod húzni és onnan nem jön vissza akkor nincs gond, fõleg ha szexben nem okoz problémát, sem fájdalom sem kellemetlen feszülés a fitymafékrõl. Ha mégis van ilyen akkor kicsit "rövid" a féked vagy hamar megfog, ezen orvos tud segíteni.
ha lankadtan eltünnek a ráncok is , nem menj te ezzel sehova . Én ezzel sehova nem mennék .
Semmi bajod.

Amikor nem merev állapotban van akkor tökéletesen hátra tudom huzni a fitymam, de ha már áll, akkor csak a felélig. Legyen belőle orvos? Fitymaszűkületről van szó?

Legjobb válasz: Szerintem igen, bár elég enyhérõl. A doki ezt 5 perc alatt elintézi, és utána soha nem lesz vele gondod.

Szerintem igen, bár elég enyhérõl. A doki ezt 5 perc alatt elintézi, és utána soha nem lesz vele gondod.
Igen, ez fitymaszûkület, és minél elõbb megcsináltatod, annál jobban jársz.-) Pár nap után nem is emlékszel az egészre.-)
én nem kérdezek nekem is ugyan az és vbaj ha nem megyek el_? lehet vele bocs a szóhasználatért dugni?

14 éves fiú vagyok. Amikor merev a péniszem akkór nehezen tudom lehuzni róla a bőrt. Csak a makk alá tudom. Sima állapotban amikor nem merev akkor teljesen letudom huzni hogy a gyürödés is eltünjön. Ez mitől van? Ez súlyos? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj,mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is ,csak szorgalmas kezek kellenek hozzá,és valamilyen sikositó,ne szárazon húzkodd .

Semmit ne csinálj, mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is , csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és valamilyen sikositó, ne szárazon húzkodd .
Nem súlyos, de jó lenne ha ezentúl még fürdéskor, tisztálkodás elõtt egy kicsit áztasd magad a vízben, mert a meleg víz felpuhítja az egész testünket és ekkor könnyebb húzkodni a fitymát is, lényeg fürdés elõtt kezd el a fitymád hátrahúzkodni pár percig és ez akkor lesz igen hatásos ha már merev a péniszed és folytatod egy kicsit, hisz úgy is mereven van vele némi gondod.De igazából a fitymát a makk mögé kell tudni húzni mereven is, az a jó.
Menj el sebészetre (vizsgálatra), mert szexnél, ha fitymaszûkületed van, akkor bereped és fájni fog. és a hegek meg csúnyák is lehetnek, ha majd begyógyulnak. Egy kulturált férfi ezt megmûtteti.
Elmentél orvoshoz már, vagy otthoni módszert elkezdted kipróbálni?

Csókolózzak vele? Van egy haverom akivel elég jóban vagyunk és a multkor amikor a hverokkal lógtunk (nem mindenki volt beszámítható állapotban, volt aki eléggé bebaszott de miketten viszonylag józanok voltunk) megkért h csókolózzak vele.

(az ölében ültem egy padon szal elég intim pillanat volt). van egy kis probléma h ez a fiú az egyik legjobb barátn?mbe szerelmes és egy kicsit a barátn?mnek is tetszik a fiú.Most gondolom mindenkiben felmerül a kérdés h akk mért velem akart csókolózni.....csak úgy

Legjobb válasz: Szia! Hát szerintem le is írtad a választ. 1. Ha tényleg nem tudnál a barátnõd szemébe nézni, akkor nem érdemes szerintem. 2. Sokkal jobb az elsõ alkalom egy olyan fiúval, akibe szerelmes vagy és õ is szeret téged. Szerintem ne tedd meg! 18L

Szia! Hát szerintem le is írtad a választ. 1. Ha tényleg nem tudnál a barátnõd szemébe nézni, akkor nem érdemes szerintem. 2. Sokkal jobb az elsõ alkalom egy olyan fiúval, akibe szerelmes vagy és õ is szeret téged. Szerintem ne tedd meg! 18L
Egyszerûen megoldhatod a problémát azzal, ha segítesz a barátnõdnek meg a srácnak összejönni. Vidd el a barátnõd is a buliba és akkor nem lesz gond;) És tényleg várj inkább a szerelemre, hidd el megéri;) Elsõ voltam:)
tudod te a választ nem vagy hülye, úgyhogy tartsd is magad ahhoz amit leírtál. hidd el ez a te érdeked
Ha a barátod nem beléd szerelmes de azért csókolózni akar akkor meg szerinted minek néz téged? MADÁRNAK?!
A kérdező hozzászólása: köszi...télleg furcsa lenne és én is szerelembõl szeretném csak hnap megint összejövünk a haverokkal este és õ is ott lesz......áááááá nem tom:S:S:S
A kérdező hozzászólása: köszi tök rendesek vagytok:D
Hát igen!Érdekes dolog!Mond meg a barátnõdnek, hogy tetszik a haverotoknak!Vagy tudja?Az is lehet, hogy azért akart veled csókolózni, mert féltékennyé akarja tenni a barátnõdet!Attól pedig ne félj a csók adja majd magát!Minden csók más, mindenki másképp csókol! Na mi a helyzet azóta?
A kérdező hozzászólása: a barátnõm tudja h tetszik a haverunknak...de már elég rég óta meg elvileg barátnõmnek is tetszik a fiú de egyikük sem lép......azóta pénteken megint együtt lógtunk de szerencsére nem volt olyan pillanat hogy szóba jött volna a dolog

Hogyan tudom elkerülni hogy amikor a hangfal bekapcsolt állapotban van de nem hallgatok semmit akkor pattog néha ezeket a pattogásokat hogyan tudom elkerülni?

Legjobb válasz: csapd meg lehet koszos, vagy haldoklik de egy-két ütés nem árthat, lehet csak meg kell nevelni

csapd meg lehet koszos, vagy haldoklik de egy-két ütés nem árthat, lehet csak meg kell nevelni
ez egyébként hardver
Akkor pattan, amikor villanyt, mikrót, porszívót, páraelszívót, ventillátort stb... kapcsolnak be a lakás más pontján? Próbáld ki akkor patog-e.

Miért van az, hogyha rámjön a szapora, akkor szó szerint eufórikus állapotba kerülök, mindaddig, amíg nem távozik a csomag? Nagyon érdekes, jó érzés.

Komoly válaszokat várok!

Legjobb válasz: Ez nem valami szexuális aberráció-féleség? Egyébként elég viccesen hangzik a kérdésed. Fiú vagy lány vagy?

Ez nem valami szexuális aberráció-féleség? Egyébként elég viccesen hangzik a kérdésed. Fiú vagy lány vagy?

Budapesten hol van olyan üzlet, ahova bevihetem azokat a jó állapotban lévő, használt ruháimat, amit már nem hordok, és kapok érte pénzt? Ha van ilyen, akkor kb. mennyit fizetnek pl. egy pulcsiért?

Legjobb válasz: Turkálókban próbálkozz, hátha valahol beveszik. Amúgy Vöröskereszt szóba se jöhet? Pénzt nem kapsz érte, de sok emberrel jót tehetsz, én oda szoktam vinni...

Turkálókban próbálkozz, hátha valahol beveszik. Amúgy Vöröskereszt szóba se jöhet? Pénzt nem kapsz érte, de sok emberrel jót tehetsz, én oda szoktam vinni...
Turikba nem veszik be, már próbáltam én is.(Angol import) Szerintem vaterán, vagy jófogáson próbálj hirdetni fényképesen.
Turkálóba nem érdemes elvinni. Ott pár száz forintért árulják a ruhákat, akkor neked mennyit fizetnének érte, hogy utána még hasznuk is legyen rajta? Én is inkább a neten keresztül próbálnám meg eladni, bár ez elég macerás. Én mindig a Máltai Szeretetszolgálatnak szoktam õket adni.
Bizományi

Amikor bekapcsolom a Nokia e52 telefonomat kéri a biztonsági kódot. Ilyen állapotban ha össze dugom a számítógéppel akkor, hogyan tudom felismertetni a géppel hogy lássa? Ovi suite és driverek fent vannak, de nem látja.

Probálnék egy resetet csinálni ,de ha nem ismeri fel a gépem akkor így nem megy. Tölteni tölt a teló usb keresztül és akkor még ki is írja a gépem hogy látja. Ez kikapcsolt állapotban történik. Akkor telepít is valami illesztőt is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!