Találatok a következő kifejezésre: Amikor nem állapotban van (47 db)

szerintem mindenképp !
Fitymaszûkületed van.
Rohadt gyorsan. Még talán menthetõ.
Doki mindenképp, nagy eséllyel ez már sebészeti beavatkozás lesz. :(

Egy olyan lada ami tizenötéves és olyan jó állapotban van hogy senki nem hiszi el hogy ilyen öreg, megér 140 ezer forintot?

Az els? autóm lenne.

Legjobb válasz: Ha tényleg olyan jó állapotban van, akkor szerintem megéri.. Fõleg elsõ autónak! Sok sikert hozzá :)

Ha tényleg olyan jó állapotban van, akkor szerintem megéri.. Fõleg elsõ autónak! Sok sikert hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, tényleg nagyon szép kivül is belül is, egyébként megbízható autó a lada?Nincsenek illúzióim vele kapcsolatba tisztába vagyok vele hogy öreg, de elsõ autónak szerintem megteszi.
90-as evekbe a szuleim ladaval dongettek az utakat. 2009 van.. szerinted nem jo auto? :D hulyeskedni jarok ide de ezt komolyan mondom :D
Túl jól fog a féked. Ne erõltesd!!!:SS Menj el vele szakemberhez.
ha a makkod pereme alá le tudod húzni és onnan nem jön vissza akkor nincs gond, fõleg ha szexben nem okoz problémát, sem fájdalom sem kellemetlen feszülés a fitymafékrõl. Ha mégis van ilyen akkor kicsit "rövid" a féked vagy hamar megfog, ezen orvos tud segíteni.
ha lankadtan eltünnek a ráncok is , nem menj te ezzel sehova . Én ezzel sehova nem mennék .
Semmi bajod.

Van olyan kancsalság, amit nem lehet megműteni felnőttkorban? Aminek nem lesz tartós hatása és visszaugrik a szem a "kancsal" állapotába?

Páromnak van ilyen gondja, en nem kerdezgettem errol, mert pontosan tudom, hogy milyen erzes,amikor az embert nagyon zavarja sajat magan vmi.Annyit tudok, hogy egyszer mar megmutette meg regebben, de sajnos nem sokaig tartott a mutet hatasa.Ill.meg annyit mondott, hogy a szulei hiabaja ez,mert ezt csak gyerekkorban lehetett volna megmuteni.Tovabb nem faggattam,mert ereztem hogy rosszul esik neki,pedig elsosorban a kozos gyerekunk miatt kerdeztem csak ra, hogy nem-e fogja orokolni.Egyebkent sokszor mondja a parom, hogy faj a szeme,de soha nem megy szemesz orvoshoz....Letezik,hogy a mai vilagban ezt valoban nem tudjak megmuteni?Legyszi csak olyan irjon,akinek van ebben tapasztalata, mert oszinten segiteni szeretnek neki, de ha vmirol nem tudok pontos infot, ugy nem akarom neki felhozni.

Legjobb válasz: femina.hu-n van optometrista szakértõ, tedd fel neki a kérdést. Sajnos van olyan, hogy nem lehet mûteni.

femina.hu-n van optometrista szakértõ, tedd fel neki a kérdést. Sajnos van olyan, hogy nem lehet mûteni.
A kérdező hozzászólása: Koszi, megnezem. Csak azt nem ertem, hogy ha nem mutheto, akkor miert mutottek meg megis regebben?

Szerintetek nem szánalmas amikor valaki kiírja MSN-re, hogy ő most milyen lelki állapotban van? Vagy amikor kiír valamti, ami senki mást nem érdekel, tele smileykkal?

Legjobb válasz: Én csak olyat írok ki ami szól valakinek. Persze nem biztos, hogy ez a többieknek is leesik. Lehet azt hiszik egymagamban röhögök. :D Bár ezt kétlem. Amúgy engem az tud kiborítani, ha valaki valami nyálas, csöpögõs hülyeséget ír ki tele szívecskékkel. Meg világfájdalommal teli idézeteket, és még sajnáltatja is magát. Na szerintem ez szánalmasabb.

Én csak olyat írok ki ami szól valakinek. Persze nem biztos, hogy ez a többieknek is leesik. Lehet azt hiszik egymagamban röhögök. :D Bár ezt kétlem. Amúgy engem az tud kiborítani, ha valaki valami nyálas, csöpögõs hülyeséget ír ki tele szívecskékkel. Meg világfájdalommal teli idézeteket, és még sajnáltatja is magát. Na szerintem ez szánalmasabb.
Nem mindegy mit ír ki? De.
Én soha nem írtam ki de nem tartom szánalmasnak. Mit kellene ki írni oda? Nincs olyan dolog amire ne mondhatnánk rá hogy kitérdekel...
Utolsóval értek egyet. Eleve nem jelentkezek be, ha azt akarom, hogy ne zavarjon senki. Amúgy nekem is teljesen mind1, hogy ki mit ír ki.
Nekem Több mint 2 éve kint van, hogy imádlak kicsim. ennyi.. Más nem nagyon.
Én föl sem megyek, ha azt akarom, hogy ne zavarjanak, de egyébként meg mindenki szíve joga, hogy mit ír ki, és nem szánalmas szerintem.
Ha én kiírom, hogy rossz a kedvem ne zavarjatok, abban mi a szánalmas? Vagy hogy kiírom hogy beteg vagyok ezért nem válaszolok?! Ha meg azt írom ki, hogy szerelmes vagyok, ahhoz sincs semmi közöd. Ha nem tetszik, töröld le az illetõt/illetõket. De ha egy ember se marad az msn-eden akkor gondolkozz, hogy miért.
Dejó hogy nem live msn-em van ^.^:D
Ha nem akarjátok, hogy írjanak nektek, meg nem vagytok ott, akkor minek jelentkeztek be...? Szerintem az idézet tényleg ciki, meg a szívecske és az egyéb förmedvények is. Mondjuk az egész msn-kultusz egy szánalom, de hát ez van.
tudod az én barátaimat érdekli, hogy hogy érzem magam, mi van velem...sajnállak, amiért a te barátaid szarnak erre vagy te szarsz így azokra, akik barátjuknak hisznek...
Utolsó igazad van:) Pl én is kiírom.pl ha ne zavarj akkor azt vagy ha valami öröm ér, vizsga akármi akkor meg azt. Ennyi erõvel akármibe bele lehetne kötni, abba is h az van kinn, hogy imádlak kicsim. ennyi...
A kérdező hozzászólása: Igazából mindegy, csak saját magára hoz szégyent, amikor szánalmas dolgokat ír ki. Gondolom teis közéjük tartozol.
DE SZÁNALMAS
Szerbia nemrég háborús övzet volt, az szerintem sokat befolyásol.
Az EU tagság elnyeréséhez a politikai viszonyok fontosabbak a gazdasági helyzetnél! Szerbia nem mondható egy stabil politikai berendezkedésû országnak!
A kérdező hozzászólása: Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy Jugoszláviában a 80-as évek végére szinte NSZK-s életszínvonal lett, míg Romániában nagy pusztulás Ceausescu miatt.
Lunik 9 egy van (Kassa cigány kerülete), és mutogatják az egész világnak, hogy támogatást kapjanak. Borsod megye és Miskolc egyébként nagyob cigánypást mint a lunik 9. Budapesten csak egy 15000 lakosú cigány kerület van?

Hogy van ez a mondat angolul? (Véleményem szerint amíg a gazdaságunk rossz állapotban van és gyenge, nem kellene az eurót erőltetni. )

In my opinion until our economy is in bad condition and weak , the Euro should not be forced. A "should not be forced"-ban nem vagyok biztos:/

Legjobb válasz: Szerintem ez így helyes. Bár amíg nem láttam a mondatod, addig a mondat eleje úgy nézett volna ki, hogy "In my opinion as long as our economy..". Szerintem így szebb, de ki tudja.

Szerintem ez így helyes. Bár amíg nem láttam a mondatod, addig a mondat eleje úgy nézett volna ki, hogy "In my opinion as long as our economy..". Szerintem így szebb, de ki tudja.
Nem csak hogy szebben hangzik, de az eredeti mondatfordítás helytelen! Until=amíg nem... Véleményem szerint addig nem kellene ... erõltetni, amíg nincs rossz állapotban és nem gyenge. (= most jó állapotban van, úgyhogy még ne erõltessük, majd ha rossz állapotban lesz, akkor...) Magyar ember általában nem nagyon tud az "until"-lal megbírkózni :-) Használhatnál még "while"-t is helyette. Másik probléma a a "weak" és az "in bad condition" sorrendje: amennyiben ugyanolyan szerepet betöltõ mondatrészek között van összetett is (jelen esetben 3 szóból álló!!!), mindig az jön a végére! Helyesen: ...economy is weak and in bad condition... A should not be forced teljesen rendben van.
A kérdező hozzászólása: köszi:) Az as long as tényleg szebben hangzik
AZ 1. hozzászóló vagyok. A "while" és az "as long as" végülis ugyanazt jelenti?
Nem, de van közös metszet... Bizonyos helyzetben szinonimaként használhatóak. as long as=if while=during the time that, as long as (until=up to a specified time)

14 éves fiú vagyok. Amikor merev a péniszem akkór nehezen tudom lehuzni róla a bőrt. Csak a makk alá tudom. Sima állapotban amikor nem merev akkor teljesen letudom huzni hogy a gyürödés is eltünjön. Ez mitől van? Ez súlyos? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj,mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is ,csak szorgalmas kezek kellenek hozzá,és valamilyen sikositó,ne szárazon húzkodd .

Semmit ne csinálj, mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is , csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és valamilyen sikositó, ne szárazon húzkodd .
Nem súlyos, de jó lenne ha ezentúl még fürdéskor, tisztálkodás elõtt egy kicsit áztasd magad a vízben, mert a meleg víz felpuhítja az egész testünket és ekkor könnyebb húzkodni a fitymát is, lényeg fürdés elõtt kezd el a fitymád hátrahúzkodni pár percig és ez akkor lesz igen hatásos ha már merev a péniszed és folytatod egy kicsit, hisz úgy is mereven van vele némi gondod.De igazából a fitymát a makk mögé kell tudni húzni mereven is, az a jó.
Menj el sebészetre (vizsgálatra), mert szexnél, ha fitymaszûkületed van, akkor bereped és fájni fog. és a hegek meg csúnyák is lehetnek, ha majd begyógyulnak. Egy kulturált férfi ezt megmûtteti.
Elmentél orvoshoz már, vagy otthoni módszert elkezdted kipróbálni?

Szájsebészeten aztmondták kikell húzni mind a 4 hátsó 8as fogaimat. Látásom szerint csak az egyik van nagyon rossz állapotban. ( bal felső8as) a fogorvos is ezt mondta. Amíg nem fáj de szuvas kicsit?

(1ikre az íny is ránött kicsit) addig nem baj ugye? Vagy menthet? töméssel? Nem örülnék 4 foghúzásnak. Elég lenne 1 is!

Legjobb válasz: Amíg nem fáj addig ne szedesd ki szájsebészeten!

Amíg nem fáj addig ne szedesd ki szájsebészeten!
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom :) 1 hátsó felsö fáj, mert amikor odamegy a víz huhúúú mezsíbbad a fél fejem :D a többivel nincsen bajom még :)
Egy képet tudsz küldeni az állapotukról?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem :( szuvasok, de nincs kráter mint azon amit kihúztak most :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!