Találatok a következő kifejezésre: Amikor nem állapotban (88 db)

szerintem mindenképp !
Fitymaszûkületed van.
Rohadt gyorsan. Még talán menthetõ.
Doki mindenképp, nagy eséllyel ez már sebészeti beavatkozás lesz. :(

Az alkohollal elért állapotot lehet valamivel helyettesíteni? Ami nem káros persze.

Legjobb válasz: A nevetés. Teljesen ingyen van, ellazít, oldja a gátlásokat, ugyanolyan vagy még jobb kedvet csinál, mint az akolhol, semmi káros hatása nincs (sõt, erõsíti az immunrendszert), nins korhatárhoz kötve, és bármikor kéznél van. Ha megnézel egy, a nevetésbe teljesen belefeledkezett embert vagy csoportot, vagy voltál már olyan helyzetben, hogy nem tudtad abbahagyni a nevetést, akkor megértheted/megérezheted, milyen kellemes "önkívületi" állapotot tud okozni.

A nevetés. Teljesen ingyen van, ellazít, oldja a gátlásokat, ugyanolyan vagy még jobb kedvet csinál, mint az akolhol, semmi káros hatása nincs (sõt, erõsíti az immunrendszert), nins korhatárhoz kötve, és bármikor kéznél van. Ha megnézel egy, a nevetésbe teljesen belefeledkezett embert vagy csoportot, vagy voltál már olyan helyzetben, hogy nem tudtad abbahagyni a nevetést, akkor megértheted/megérezheted, milyen kellemes "önkívületi" állapotot tud okozni.
Az alkohol tudatmódosító szer. És káros. Bármilyen más tudatmódosító szerhez nyúlsz, az káros lesz. Persze vannak fokozatok: erõs alkoholfogyasztásba (más körülmények normálisak, azaz nem bagózol, rendesen eszel, tiszta helyen dolgozol) kb. 30-40 év alatt fogsz belehalni. (Vedd figyelembe, hogy az alkoholfogyasztás fokozódásával az életkörülmények jelentõsen és rohamosan csökkenek). Ha nõ vagy, akkor vonj ki a fentibõl akár 10 évet is. Drogok: itt is vannak fokozatok. Heroin fogyasztással általában 2-3 évet élnek. A kokain is elég hamar elviheti az életedet, egyszerûen mert túlperegsz és belerohansz az autóddal egy falba... A fû. Talán ez az egyetlen, amire azt mondom, nem fogsz belehalni (hacsak nem lassulsz le annyira, hogy, mondjuk, nem bírsz átmenni idõben egy úton) közvetlenül tõle. Ha tetszik Bob Marley... hát... te tudod. Én inkább azt kérdezném meg magamtól (tõled), hogy miért akarsz feltétlenül olyan állapotba kerülni? Mit nem tudsz megtenni józanul? Mitõl félsz, ha józan vagy és ami eltûnik, ha iszol?
A fû is elég durva kedves elsõ, mert ha a haverom nem kap el a járdáról lelépve mert én mentem mint a hülye, már halott lennék évek óta..köszönhetem az életemet neki hogy ott volt, másképp az autó alatt végeztem volna.
Hát igazából nem. A koordináció hiányt talán azzal tudod helyettesíteni nagyon rövid idõre, hogy pár percig gyorsan körbe-körbe forogsz. De az sem az igazi. De igazából olyan állapotot a nélkül, hogy nem tennél rosszat a szervezetednek, nem tudsz elérni. De egyébként, hogyha azt nézzük, hogy mi káros és mi nem, már az is elég káros, hogyha szimplán végigsétálsz a városon. De ezzel nem azt akarom mondani, hogy kezdj el piálni kétpoforá.
Sajnos minden káros, de úgyis egyszer élünk, én azt mondom, hogy még mindig az alkohollal van a legkevesebb baj, ha módjával iszod.
Egy tuti tipp. Házat vettem és felújítottam egy megyeszékhely peremkerületében. A kb 5 évvel fiatalabb szomszéddal hamar összebarátkoztunk. Amikor elõször náluk jártunk, feltûnt, hogy a 7 éves fia az ajtókeretbe csavarozott hintán szenved; már rövid volt neki. ( Mivel a szomszédék õsei korábban mezõgazdasággal is foglalkoztak, a gazdasági udvar végén volt egy pajtaszerû, de annál magasabb épület.) Másnap -vasárnap- reggelre megálmodtam a megoldást. A szomszédot kihívtam a pajtába, elmondtam, lerajzoltam neki az elképzelésemet. 10 percig gondolkodott, majd örömének adott hangot. Hétfõn délelõtt megvette az anyagot, én hegesztettem 1 nagyon biztonságos hintát és 1 biztonságos tartót, a hintát nagyszakítószilárdságú ( hegymászó ??? ) zsinórral rögzítettük a tartóhoz. Kedden délután kipróbáltuk - s csak eztán festettük. Nem bírtuk tovább, hogy ki ne próbáljuk; hihetetlen , eszméletlen érzés volt !!!!! Ahogy az a kb 11-12 méter magasra függesztett hinta süvítve lengett, az szerintem keményebb volt a drognál !! Képzeljétek el azt az örömtõl repesõ kisfiút, aki a festék teljes száradása után harmadnap kipróbálhatta. Szinte minden szabadidejét ott töltötte . . . .

14 éves fiú vagyok. Amikor merev a péniszem akkór nehezen tudom lehuzni róla a bőrt. Csak a makk alá tudom. Sima állapotban amikor nem merev akkor teljesen letudom huzni hogy a gyürödés is eltünjön. Ez mitől van? Ez súlyos? Mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Semmit ne csinálj,mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is ,csak szorgalmas kezek kellenek hozzá,és valamilyen sikositó,ne szárazon húzkodd .

Semmit ne csinálj, mert más nem is kell ! Majd fog az menni mereven is , csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és valamilyen sikositó, ne szárazon húzkodd .
Nem súlyos, de jó lenne ha ezentúl még fürdéskor, tisztálkodás elõtt egy kicsit áztasd magad a vízben, mert a meleg víz felpuhítja az egész testünket és ekkor könnyebb húzkodni a fitymát is, lényeg fürdés elõtt kezd el a fitymád hátrahúzkodni pár percig és ez akkor lesz igen hatásos ha már merev a péniszed és folytatod egy kicsit, hisz úgy is mereven van vele némi gondod.De igazából a fitymát a makk mögé kell tudni húzni mereven is, az a jó.
Menj el sebészetre (vizsgálatra), mert szexnél, ha fitymaszûkületed van, akkor bereped és fájni fog. és a hegek meg csúnyák is lehetnek, ha majd begyógyulnak. Egy kulturált férfi ezt megmûtteti.
Elmentél orvoshoz már, vagy otthoni módszert elkezdted kipróbálni?

Szájsebészeten aztmondták kikell húzni mind a 4 hátsó 8as fogaimat. Látásom szerint csak az egyik van nagyon rossz állapotban. ( bal felső8as) a fogorvos is ezt mondta. Amíg nem fáj de szuvas kicsit?

(1ikre az íny is ránött kicsit) addig nem baj ugye? Vagy menthet? töméssel? Nem örülnék 4 foghúzásnak. Elég lenne 1 is!

Legjobb válasz: Amíg nem fáj addig ne szedesd ki szájsebészeten!

Amíg nem fáj addig ne szedesd ki szájsebészeten!
A kérdező hozzászólása: én is így gondolom :) 1 hátsó felsö fáj, mert amikor odamegy a víz huhúúú mezsíbbad a fél fejem :D a többivel nincsen bajom még :)
Egy képet tudsz küldeni az állapotukról?
A kérdező hozzászólása: sajnos nem :( szuvasok, de nincs kráter mint azon amit kihúztak most :)

Van olyan kancsalság, amit nem lehet megműteni felnőttkorban? Aminek nem lesz tartós hatása és visszaugrik a szem a "kancsal" állapotába?

Páromnak van ilyen gondja, en nem kerdezgettem errol, mert pontosan tudom, hogy milyen erzes,amikor az embert nagyon zavarja sajat magan vmi.Annyit tudok, hogy egyszer mar megmutette meg regebben, de sajnos nem sokaig tartott a mutet hatasa.Ill.meg annyit mondott, hogy a szulei hiabaja ez,mert ezt csak gyerekkorban lehetett volna megmuteni.Tovabb nem faggattam,mert ereztem hogy rosszul esik neki,pedig elsosorban a kozos gyerekunk miatt kerdeztem csak ra, hogy nem-e fogja orokolni.Egyebkent sokszor mondja a parom, hogy faj a szeme,de soha nem megy szemesz orvoshoz....Letezik,hogy a mai vilagban ezt valoban nem tudjak megmuteni?Legyszi csak olyan irjon,akinek van ebben tapasztalata, mert oszinten segiteni szeretnek neki, de ha vmirol nem tudok pontos infot, ugy nem akarom neki felhozni.

Legjobb válasz: femina.hu-n van optometrista szakértõ, tedd fel neki a kérdést. Sajnos van olyan, hogy nem lehet mûteni.

femina.hu-n van optometrista szakértõ, tedd fel neki a kérdést. Sajnos van olyan, hogy nem lehet mûteni.
A kérdező hozzászólása: Koszi, megnezem. Csak azt nem ertem, hogy ha nem mutheto, akkor miert mutottek meg megis regebben?
Nem ez a nirvána?
Igen lehet, mikor halott. Amúgy kötve hiszem... Még ha te nem is gondolsz semmire, az agyad akkor is folyamatosan gondolkodik. Még álmodban is gondolkodik, feldolgozza a füledtõl érkezõ információkat, ezért ébredsz fel a zajra. Ha arra gondolsz, hogy te magad nem gondolsz semmire... hát ez lehetséges, ki is próbálhatod... :)
az ember mindig gondol valamire :D
Én néha "kikapcsolok", ami szerintem úgy mûködik, hogy gondolok valamire, aztán azt a valamit és azt a tényt, hogy gondolkodtam azonnal elfelejtem. Ezért tûnhet úgy, hogy kikapcsol az agy. :D
Lehet, hogy bambulás közben az ember nem gondol semmire, de az agya jár tovább, végzi az ingerek feldolgozását.
Úgy tudom, hogy orgazmus közben van egy ilyen pillanat. Meg mikor meditálnak az emberek, de ahhoz nagyon sok gyakorlás kell.

Melyik a gyakoribb pénisz? Amikor merev állapotban az erek eősen kidudorodnak, vagy amikor nem?

Legjobb válasz: nemszoktam figyelni, de mindkettõ általános lehet

nemszoktam figyelni, de mindkettõ általános lehet
jó kérdés, eddig szerencsére csak 1et láttamXD
Hát mikor leveszem a gumit akkor olyan eres mint egy tenyészbikának :D elõtte annyira nem :D
tökmindegy, a lányokat nem érdekli.

Ébren álmodni? Létezik technika arra, hogy például este az unalmasabb pillanatainkban, amikor nem tudunk aludni, egy olyan állapotba kerülünk, amikor mi irányítjuk az álmainkat?

Gondolok itt arra, hogy pl elképzelem magam, ahogy egy kutyát simogatok és érzem is ezt?

Legjobb válasz: hát az autogén tréning hasonlít/hasonló, ha érdekel nézz utána

hát az autogén tréning hasonlít/hasonló, ha érdekel nézz utána

Miért vágyik az ember olyan szexuális élményre amit nem felhevült állapotban elítél, illetve butaságnak, undorítónak, ijesztőnek tart?

Nincs kivétel. Mindenhonnan visszaköszön ez a probléma, mind a fiúknál, mind a lányoknál. Számtalan féle képpen lehetséges, pl.: a partner szexuálisan kivan szolgáltatva a másiknak, tömegeknek ( meger?szakolás, kukkolás) stb. Nemrég néztem pornót a neten én is, és tudatosult bennem, hogy elvesztettem az önkontrollt magam felett. Leginkáb ez az oka hogy nem vagyok hajlandó az életben sem kinyílni szexuális tekintetben. Természetesen ezzel végtelen sok ember van így, és ?rülten foglalkoztat már a téma. Nagyon kérlek titeket, segítsetek, írjátok le a véleményeteket ezzel kapcsolatban, illetve az hogy Ti hogy vagytok ezzel, azis nagyon érdekelne!!

Legjobb válasz: Én nem vágyom arra, hogy megerõszakoljanak, vagy tömegek elõtt szexeljek. Nem hinném, hogy azért, mert még nem történt meg velem. Hülyeségeket beszélsz.

Én nem vágyom arra, hogy megerõszakoljanak, vagy tömegek elõtt szexeljek. Nem hinném, hogy azért, mert még nem történt meg velem. Hülyeségeket beszélsz.
Inkább másként értelmezném a dolgot: Az ember ezeket is kívánja, csak nem akarja vállalni a társadalom elõtt, ezért ítéli el ezeket a dolgokat.
A kérdező hozzászólása: Akkor megpróbálom kifejteni a problémám tárgyát: Amikor pornót nézek, egy idõ után eljutok arra a pontra amikor az izgat hogy a ellenkezõ nem nem tud mozogni, illetve szexuális izgatással az õrületbe kergetik. Józanul ezt elutasítom, lévén az alapelvem: senkinek ne ártson senki! Nálam a szabadság korlátozása, illetve az hogy olyan dolog történik az illetõvel amit nem akar esetleg kellemetlen már ide tartozik!!! De ettõl függetlenül tartom izgatónak. Ez a bajom, nem tudom segített e a megértésében..:P
Nem nagyon értem a problémát. Ha azzal vagy, akit szeretsz, akkor természetes, hogy olyan dolgokra vágysz, amiket lehet, hogy mások elõtt szégyellsz, fõleg, ha azok elítélik. És pornó alapján semmit nem szabad megítélni. Viszont, ha megnézel egy pornót, azzal semmi rosszat nem teszel.
A kérdező hozzászólása: Mellesleg nem azt írtam hogy ennek kell történnie hogy vággyál rá, hanem azt hogy történhet olyan hogy vágysz rá!:D:D
A kérdező hozzászólása: Létezik olyan ember, nem tagadom aki le tud kezelni egy ilyen problémát. De aki ilyen választ ír az nem tartozik ezek közé:P Nem bántani akarlak, de ne a problémám nem létezését akard bizonyítani, és ez szól mindenkinek. Ne abba kössetek bele amit az ember leír mer ez nem más mint okoskodás.:) Segítséget kértem. Ne lökd vissza a fuldoklót a vízbe, hanem segítsd kihúzni.:P
A kérdező hozzászólása: Az elsõ válaszolónak pedig. Én nem a társadalom véleménye miatt ítélem el ezt a dolgot. Ugyan nagyon jó tükör a társadalom, hogy lássam minek kéne jónak lenni, de mindent a saját értékrendem alapján ítélek meg. Az önkontroll elvesztése miatt ijesztõ a dolog, ha ilyesmiben nem tudod magadat uralni, akkor miben tudod?
A kérdező hozzászólása: Azért beszélek általánosságról mert aki szembesül ilyen problémával az mind így van vele, az hogy valaki nem érez ilyet, inkább arra utal, hogy még nem sodorta oda az élet. Körülbelül úgy értem, hogy addig hülyének tartja az ember a vízparton levegõ után kapkodókat amíg õ sem kerül be a vízbe és kezd el fuldokolni.
Szerintem ne általánosságban beszélj errõl, mert nem hiszem, hogy olyan sokan így vannak ezzel.
Az én apám azt mondta: Tudod az embernek kb. 4-5 liter vére van. Ez látja el az agyat is, ami legfelül helyezkedik el az emberen. Na most, ha a cerka feláll, akkor megtelik vérrel. Honnan jön a vér? Hát legfelülrõl. Ettõl kezdve nem mûködik az agy úgy ahogy kellene. Ekkor kell vigyáznod fiam!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!