Találatok a következő kifejezésre: Amikor nő baba és (6 db)

Nagyon feszül a hasam, főleg a köldököm felett, olyan mintha felfújták volna! Okozhatja ezt a baba növése? Normális, hogy feszülök, mint egy lufi, amikor nő a pocakom? Vagy esetleg megfordulhatott és ott van a feje?

Voltam WC-én is, semmi változás, azt hittem attól van, aztán meg a csuklását eddig mindig lenn éreztem, tegnap óta pedig a köldököm felett. Lehet, hogy megfordult és farfekvés? lett vagy nem törvényszer? lenn érezni mindig a csuklását???

Legjobb válasz: Mg van helye fordolódni,ne aggódj,ezerszer visszafordul,ha megfordult. a köldök feszülése pedig nekem is megvolt,amikor éppen rájött babára hogy nagyot kell nõnie,majd idomul hozzá a bõröd is,és 1-2 nap múlva nem fog fájni.

Mg van helye fordolódni, ne aggódj, ezerszer visszafordul, ha megfordult. a köldök feszülése pedig nekem is megvolt, amikor éppen rájött babára hogy nagyot kell nõnie, majd idomul hozzá a bõröd is, és 1-2 nap múlva nem fog fájni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszod! Múltkorában is, amikor nõtt, akkor nagyon kellemetlen volt, mindenre keményedett a pocakom, aztán abbamaradt. Most meg ez a feszítés is jelen van, és ha mozgok, akkor megint keményedik a hasam, de most általában a köldök magasságában, ritkábban alul. Magnéziumot eszek, holnap meg rákérdezek a dokinál, azért egy méhszáj vizsgálat nem árt, bár egy hete voltam nála, akkor minden ok volt, mondjuk panaszom sem volt! Boldog babavárást!
szia, Teljesen normális amit érzel. Nem a baba fekvése miatt van, hanem mert nõ a pocid, tágul a bõröd. Kenegesd a hasad. Van még helye forgolódni, ez még nem a végleges pozíciója.:) Garatula a babához.
Szia !Nekem is így van a köldök felett a mellem alatti résznél néha nagyon húzódik a bõröm, fõleg esténként.Valószínû a baba növése miatt.És most fog csak igazán elkezdeni nõni.Amúgy én szezám olajjal kenegetem, eddig nagyon bevállt.Tök természetes és tele van vitaminnal-nem is repedtem még meg sehol, remélem nem is fogok.Bio boltban tudsz venni.Csak arra ügyelj, hogy a polód olajos lesz-de kijön a mosásnál, csak ezt akkor használd mikor otthon vagy.30hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszotokat! De nekem nem csak a bõröm feszül, hanem a hasfalam is, mint ha tele lenne levegõvel ill. szinte kitölti a méhem azt a részt is, mivel persze, hogy megnõtt. De nektek is feszült a hasfalatok is belülrõl a bõrötökön kívül és olyan feltûnõen feszes a méhem is!

Amikor a számítógépet bekapcsolom a monitor az írja ki, hogy no signal és kikapcsol, mi lehet a baja és mit tudok csinálni?

A kábelt és a monitort kicseréltem úgy hogy a gép a ludas.

Legjobb válasz: Ha a dedikált kariba van dugva a monitor,tedd az alaplapi integrált kimenetre,vagy fordítva. Így mûködik-e?

Ha a dedikált kariba van dugva a monitor, tedd az alaplapi integrált kimenetre, vagy fordítva. Így mûködik-e?
A kérdező hozzászólása: Már ezt is próbáltam de nem segített.
Próbálj meg egy bios resetet. Elem ki majd be.
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem lehet megtalálni az elemet az alaplapon. Többen is megnéztük.
Az alaplap típusát add meg.

Amikor nő a baba és emiatt nyúlnak a méhszalagok, az olyan érzés, mintha meg akarna jönni? 21 hetesen ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Elképzelhetõ,hogy van olyan nap.Nekem is szokott lenni ilyen,de persze nem tart végig és nem minden nap.Sõt nekem a gerincem is fáj ahol a farkcsontba kapcsolódik:állítólag ez is amiatt van.Ha huzamosabb ideig tartana a mensi szerû érzés azért kérdezd meg a dokidat,nehogy más legyen a baj.Ha begörcsölsz vagy vérzel azonnal menj kórházba!Boldog babavárást.25hetes kismama

Szia! Elképzelhetõ, hogy van olyan nap.Nekem is szokott lenni ilyen, de persze nem tart végig és nem minden nap.Sõt nekem a gerincem is fáj ahol a farkcsontba kapcsolódik:állítólag ez is amiatt van.Ha huzamosabb ideig tartana a mensi szerû érzés azért kérdezd meg a dokidat, nehogy más legyen a baj.Ha begörcsölsz vagy vérzel azonnal menj kórházba!Boldog babavárást.25hetes kismama
az én védõnõm azt mondta, hogy akár a kilenc hónap alatt minden hónapban, mikor mensid lenne, lehetnek mensis érzéseid. 22hetes kimama, boldog babavárást
Igen, normális, minden jót!


Ha a nőbe nem tud megfoganni a gyerek, akkor van amikor a másik nőbe fogan meg és beleteszik abba, aki kihordja majd, és ilyenkor ugye 2 anyja van. Melyik dns-ét örökli ilyenkor a baba?

Lehet, h rossz kategória, akkor lécci jelezzetek.

Legjobb válasz: Hát ha arra gondolsz, amire én, akkor a másik anya csak kihordja a babát, de a megtermékenyítés laboratóriumban történik, az igazi anya és apa sejtjeivel, és majd ezt ültetik a kihordó nõsténybe.

Hát ha arra gondolsz, amire én, akkor a másik anya csak kihordja a babát, de a megtermékenyítés laboratóriumban történik, az igazi anya és apa sejtjeivel, és majd ezt ültetik a kihordó nõsténybe.
Biológia 8. osztály... Azét, aki a petesejt örökítõanyagát adta. Akiben megfogant. A másik "csak" kihordja a "kész génállományú" babát.
A béranya méhe mióta szólhat bele a génállományba?
A kérdező hozzászólása: "A béranya méhe mióta szólhat bele a génállományba?" Azért kérdeztem, mert nem tudtam... De ez esetben szerintem hülyeség.

Miért van az, hogy a nő mindig mondja mi a baja, de a férfi nem figyel oda és amikor a nő már megunta hajtogatni, kezdi el kérdezgetni a férfi, hogy mi a baj?

Ekkor következik az a rész , hogy a férfiak értetlenül néznek és azt mondják, hogy a n?kön nem lehet kiigazodni...

Legjobb válasz: most mi a baj? egyébként mindegy, a nõkön nem lehet kiigazodni.

most mi a baj? egyébként mindegy, a nõkön nem lehet kiigazodni.
Sajnos a legtöbb nõ ezzel idegesíti a pasiját (sajnos én is), hogy ha már nem úgy néznek rögtön megkérdezik hogy mi a baj vagy esetleg elkezdik nyaggatni. Ez persze a pasiknak nem is jön be. Elég sokszor mondják, hogy a nõkön nem lehet kiigazodni, bár szerintem az egy dolog hogy õk nem tudnak (természetesen õk a racionalitás képviselõi). Szóval próbáld korlátozni az ilyen kérdéseket. :-)
szerintem félreértetted, elsõ :) pont hogy a pasi kezdi el kérdezgetni a nõt, hogy mi a baj, mikor látja, hogy mufurc (mert hát hiába mondta el 50x, hogy mi a gond, a ffi meg sem hallotta) :) Hálistennek az én párom nem ilyen :)
A kérdező hozzászólása: Az utolsó hozzászóló értelmezte jól a kérdésem:)
A kérdező hozzászólása: Igen igen, hálás vagyok, nagyon szépen köszönöm :) )))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!