Találatok a következő kifejezésre: Amikor nézem evm (26 db)

Amikor nézem az evm weboldalát akkor látom, hogy egy csomó játék nincs fent amit ők forgalmaznak, miért?

Legjobb válasz: Azért mert az oldalukon csak azok a játékok vannak fent, amiket jelenleg is forgalmaznak. De nagyon sok boltban van olyan EVM játék, amit nagyon régen rendeltek, csak még megvan, viszont az evm már nem forgalmazza (vagyis ha elfogyna a boltból, akkor nem tudnak újat rendelni).

Azért mert az oldalukon csak azok a játékok vannak fent, amiket jelenleg is forgalmaznak. De nagyon sok boltban van olyan EVM játék, amit nagyon régen rendeltek, csak még megvan, viszont az evm már nem forgalmazza (vagyis ha elfogyna a boltból, akkor nem tudnak újat rendelni).
A kérdező hozzászólása: jah értem

Június végén érettségiztem, most szeptemberben elkezdtem egy okj-s képzést, ami két évig tart. Viszont most úgy néz ki, hogy terhes vagyok. Ilyenkor mi a teendő?

Arra gondoltam, hogy átíratkozom esti tagozatra, és akkor csak péntek este és szombaton kéne bejárni. De valahogy sehogy se tűnik jónak ez a kettő együtt.

Legjobb válasz: Megkérdezhetem, hogy mi alapján gondolod, hogy babát vársz? Pozitív lett a teszted, vagy voltál orvosnál? Az a véleményem, hogy a gyerek megszületése után az elsõ fél évben nem jó ötlet az esti iskola sem, mert szüksége lesz rád a babának, hiszen csak szopizik és nem nagyon eszik még szilárd táplálékot. Ha esetleg van segítséged, akkor talán két hónap múlva már visszamehetnél estire, mert mondjuk ha elfogadja a baba a cumisüveget, akkor más is megetetheti, de tudod, az mégsem olyan, mintha szopizna. Ráadásul nem biztos, hogy a cicin kívül mást elfogad. Fél év után már azért jobb a helyzet, de csak akkor, ha valaki be tudja vállalni a gyereket még Te suliban vagy. Gondolom a párodat kellene erre befogni. :) A terhesség alatt, ha nem leszel veszélyeztetett, akkor végig járhatsz suliba. Én mindenképpen egy év halasztást javasolnék amúgy a fentiek miatt. Jó babavárást! :)

Megkérdezhetem, hogy mi alapján gondolod, hogy babát vársz? Pozitív lett a teszted, vagy voltál orvosnál? Az a véleményem, hogy a gyerek megszületése után az elsõ fél évben nem jó ötlet az esti iskola sem, mert szüksége lesz rád a babának, hiszen csak szopizik és nem nagyon eszik még szilárd táplálékot. Ha esetleg van segítséged, akkor talán két hónap múlva már visszamehetnél estire, mert mondjuk ha elfogadja a baba a cumisüveget, akkor más is megetetheti, de tudod, az mégsem olyan, mintha szopizna. Ráadásul nem biztos, hogy a cicin kívül mást elfogad. Fél év után már azért jobb a helyzet, de csak akkor, ha valaki be tudja vállalni a gyereket még Te suliban vagy. Gondolom a párodat kellene erre befogni. :) A terhesség alatt, ha nem leszel veszélyeztetett, akkor végig járhatsz suliba. Én mindenképpen egy év halasztást javasolnék amúgy a fentiek miatt. Jó babavárást! :)
Hát én ennyi idõsen be nem vállaltam volna a kettõt együtt.Milyen OKJ-s képzés, mert azt sem mindegy ha gyakorlatra kell menned, az miféle gyakorlat.Én inkább halasztanám egy évig a dolgot, és ha van segítség, akkor egy év múlva gyerek mellett bevállalnám.De ez így nem lesz leányálom.Az apa dolgozik?Mert mivel munkaviszonyod nincs, így nem sok pénzt fogsz kapni.
A kérdező hozzászólása: igen, pozitívat teszteltem. én is a halasztásra gondoltam, mert sehogyse lehet majd szerintem megoldani... idegenvezetõi okj-re járok, nyáron kell majd egy hónap gyakorlat. apuka dolgozik és viszonylag jól is keres, külön albérletben is lakunk, anyukám ad havi 60 ezret, hogy minden meglegyen, ami csak kell, meg ugye azért is, mert mèg tanulok és addig eltart. szóval anyagi gondjaink nincsenek, viszont ez a tanulós dolog aggaszt...
Hát nyáron necces lenne a gyakorlat, mert elég pici lenne a baba.Szerintem halassz legalább egy évet.
A kérdező hozzászólása: Igen, valószínûleg így is lesz.
Szia. Én is OKJ-ra jártam mikor terhes lettem csak én már a végén. Én a helyedben járnék a terhességem 7-8ik hónapjáig, mert itthon nagyon unalmas!!!!!! Mert ugye nálam az volt hogy terhes lettem márciusban és júniusban levizsgáztam és azóta itthon vagyok mert hát ki venne fel terhesen dolgozni. Ja, és nem tudom, hogy érdekel e, de nem fog sok pénz járni nekünk, mivel eddig iskolába jártunk. Remélem segítettem picit. Üdv.: 31 hkm
Én Fõsulira jártam terhesen, és most két kicsi gyerek mellett csinálom, és még otthonról dolgozom. Hát... Kb élõ halott vagyok néha, mert nappal csak a gyerekekkel vagyok, amikor nincs suli, mert részidõs képzésre járok, így csak pénteken és szombaton van suli nekem is. Akkor Anyukám vagy Férjem vigyáz a gyerekekre. Éjjel és amikor napközben alszanak akkor dolgozom. Pihenni csak esetleg vasárnap tudnék, de akkor takarítás stb. Szóval nem könnyû. Éjjel tanulok, volt, hogy nem is aludtam, mert tanultam egy vizsgára. Én ha tehettem volna halasztottam volna, de nem tart el engem senki. Szóval nekem kell a gyerekek miatt dolgozni is, így már más a helyzet. De a suli pedig a munkám miatt kell, így bezárult nekem a kör. Csinálni lehet, ha van segítséged. De nem ajánlom.... Hulla leszel, és ha elsõ gyerek még nehezebb....
A kérdező hozzászólása: hát igen, nem is gondoltam, hogy könnyû lesz.. ha most nem csúszik ve, nem vàllaltam volna 24-25 éves korom elõtt. de most meg már biztosan megtartom, az abortusznak nem vagyok a híve.

Az idösebb férfiakat a 38-47 év közöttieket vonza ha egy fiatal lány amikor alkalma van rá nézi? Egymás szemébe is néznek, ha alkalmom nyilik rá?

Abbol levágja a férfi hogy tetszik nekem ha "folyton" a mélyen a szemébe nézek?

Legjobb válasz: Amíg huszonéves voltam, nem foglalkoztam a korral. Most, kevéssel 30 felett viszont kezdem azt hinni, hogy az 5-10-15 évvel ezelõtti mentalitásunk (nekem is, fiatalként) egészen egyszerûen nonszensz - az idõsebb korosztályt illetõen. Se a 30 felettiek, se a 40, se az 50 felettiek nem lesznek debilek, nem lesznek hombárok és nem lesznek frigidek vagy impotensek, pontosan ugyanolyan emberek, mint 10-20 évvel azelõtt, csak tapasztaltabbak. Ugyanúgy szépnek találunk egy fiatal lányt, csak nem fogjuk a fülébe súgni az utcán, hogy egyem a szép szádat, megdughatlak?

Amíg huszonéves voltam, nem foglalkoztam a korral. Most, kevéssel 30 felett viszont kezdem azt hinni, hogy az 5-10-15 évvel ezelõtti mentalitásunk (nekem is, fiatalként) egészen egyszerûen nonszensz - az idõsebb korosztályt illetõen. Se a 30 felettiek, se a 40, se az 50 felettiek nem lesznek debilek, nem lesznek hombárok és nem lesznek frigidek vagy impotensek, pontosan ugyanolyan emberek, mint 10-20 évvel azelõtt, csak tapasztaltabbak. Ugyanúgy szépnek találunk egy fiatal lányt, csak nem fogjuk a fülébe súgni az utcán, hogy egyem a szép szádat, megdughatlak?
Utolsó: Nem súgod a fülébe, hanem odakiabálsz neki?:)
jaja :D
Igen vonza.Én abba a korosztályba tartozok és tudom hogy csábító ha egy fiatalabb lány tartósan a szemembe néz, de én nem lépek erre semmit mert nem lehet annál rosszabb mint amikor az ember pofára esik.
Biztos tudja mit akarsz
A kérdező hozzászólása: ......ha alakalom....
Te hülye vagy :D
Igen, képzeld a 38-47 év közti férfiak azért még a koruk ellenére sem hülyültek el, és mentálisan beszámíthatók.
A kérdező hozzászólása: :) jól van ez nem jött össze!
Szerintem zavarba ejted ezzel a többségüket, mert túlnyomó hányaduk "foglalt" már, - és ez az a korosztály, amelyik "már nem ficánkol", - nem vadászik, nem keresgél, kiélte magát, nem keres kalandokat, ha úgy tetszik "lehiggadt". Képtelen helyzetként, ill. leendõ csapdaként fogja értékelni azt, ha egy tizen-huszon évvel fiatalabb ellentétes nemû ember méregeti személyét. -Persze van, aki egybõl "eszét veszíti", - de ez ritkán végzõdik "happy end" -del, - ha be is adja a derekát az ilyen korú férfi, eleinte "úgy lépked, mintha aknamezõn járna". Hihetõ, hogy éretlen hozzád a korosztályodbeli fiúk többsége, - Te vagy túl érett hozzájuk, - de azért mégiscsak az lenne a természetes, ha közöttük keresgélnél (egy hasomlóan túl érettet)! -Persze ez csak jó tanács.


A kérdező hozzászólása: A Sherlockot kifelejtettem. Azt is nézem.
Az Arrow-ot ajánlom.Szerintem elég jó sorozat. (Amúgy a Dextert nem nézem, de elvileg jó sorozat.)
Én megnéztem az összes Dextert, nagyon jó! Nagyon beteg! :-) Az elsõ évad kicsit lapos, de a második évadtól magas szinvonalú. Sajnos tavaj befejezték, de 7 évad egy jó darabig elszórakoztat :-)
A kérdező hozzászólása: Na tegnap elkezdtem a Dextert, eddig megnéztem 6 részt. Nekem tetszik, sztem végignézem. Köszi a válaszokat!
Én ezek közül nézem az összeset, amiket ajánlottak azt is kivéve a true detectivet de szerintem a dexter az egyik legjobb :D
Nekem a Dexterbõl pont, hogy az elsõ évad volt a kedvencem. A második sem volt rossz, de azután fokozatosan romlott a minõsége, egyre kiszámíthatóbb, laposabb lett, érezni lehetett, hogy az egész már csak a pénz csinálásról szól. Ami szomorú, hogy egy csomóan meg is ették. Én a magam részérõl a 6. évad után abba is hagytam. De az eleje tényleg jó.
A kérdező hozzászólása: És persze a tanárnõmrõl beszéltem.
A kérdező hozzászólása: De hisz nem is beszél akkor minek nézzek rá:) , csak úgy szimplán néz.. Lehet hogy tud valamit rólam, sose tettem semmit amiért olyan más lehetek mind a többi
Nézz rá vissza! Õ a tanár nem illetlenség nézni ha beszél, csak figyelsz az órán. Majd csak megunja, vagy majd farkasszemet néztek. De hogy néz? Utálatosan? Valószínüleg eléggé utál, vagy tudd rólad valamit.
A kérdező hozzászólása: De néha volt olyan érzésem mint ha azt akarta volna hogy rá nézzek, de én nem tettem, mert tiszteletlenség lenne részemrõl.
A kérdező hozzászólása: Mert nem tudom mire gondoljak, miért nem jön oda és kérdezi meg tõlem.
Nézd meg a Pöttyös Túró Rudinak a csomagolását, amit reggel megeszel az oviban. Valószinûleg azt hiszi hogy célozgatsz.
A kérdező hozzászólása: Én most komolyan kérdezem , ez nem az elsõ eset hogy ez történt, lécci segitsetek.
A kérdező hozzászólása: honnan veszed hogy csináltam valamit a pad alatt?:D a koromat nem mondom bocs
Neked kell tudnod, szerinted viszonyt akar veled? Szexet? Vagy közelmúltban esetleg elaludtál egy házibuliban, és a homlokodra szõrõs brét rajzoltak? :-)
Azt nézi, hogy mit csinálsz a pad alatt. Amúgy mennyi idõs vagy?
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, de eleinte még csak nem is kedvelt, sõt nem is segített matekban, fura a hirtelen változása.
biztos feleltetni akar
A kérdező hozzászólása: Nem tudom elmagyarázni, szóval nézése nem utálatos, olyan normális, de mivel miket egy ember választ el hogy teljesen lássuk egymást, direkt azt a fiút küldte a táblához , aki pont eltakar minket egymástól, és hát így nagyon feltûnõ volt hogy néz, én meg nem tudtam kínomban hova nézzek.

Van egy srác, aki a suliban mindig néz. ő egy évvel felettem jár. A buszmegállóban is nézett, amikor lejött. Szóval ha néz engem a folyosón, akkor mindig arrébb megy egy 3-4 métert és onnan bámul rám a barátjával. Szóval tetszem neki szerintetek?

u.i.:nem a barátja néz csak egy kicsit,és közbe látom h dumálnak.de közbe engem néznek.amúgy a buszmegállóban egyszer volt ott,de akkor szinte le sem vette rólam a szemét.13/L

Legjobb válasz: Igen tetszel neki!!!

Igen tetszel neki!!!
nem tetszel neki csak egy pszihopata
"3-4 métert arrébb megy és onnan bámul a barátjával." 1. sztem a barátjának tetszel 2. minden adat megvan (3-4 méter), számold ki!
Nem ettszel neki haverjával szórakoznak veled!!! 14/f
Egyetértek az elõzõvel hülyítenek vagy azért bámul mert nioncs jobb dolga:) vagy tipikus strici aki magába akar csábítani..NEm tetszel neki tuti

25 hetesen szeretnék táppénzre menni. A fizetésem br.131 000ft, most lesz 1 éve, hogy van bejelentett munkám. Mennyire befolyásolja a GYEDE-t ill. a TGYÁS-t, az utolsó hónapok átlag jövedelmét nézik, ami a táppénz miatt kevesebb, vagy a munkabéremet?

Korai elmennem táppénzre ha egyszer? irodai munkát végzek? De nem tudok már a munkámra koncentrálni, és a kolegák sem megért?ek.

Legjobb válasz: Úgy tudom,hogy a bejelentett éves átlagjövedelmedet nézik. Tehát mindegy hogy táppénzen voltál-e vagy nem. Menj táppénzre mindenképpen ha megteheted, én a 14. héttõl otthon voltam pedig a munkám nem indokolta volna, csak így nyugodtabb voltam.

Úgy tudom, hogy a bejelentett éves átlagjövedelmedet nézik. Tehát mindegy hogy táppénzen voltál-e vagy nem. Menj táppénzre mindenképpen ha megteheted, én a 14. héttõl otthon voltam pedig a munkám nem indokolta volna, csak így nyugodtabb voltam.
Nem korai elmenned, a sok ülés is kényelmetlen. A munkabéred 60 %-át fogod kapni, mert 2 év folyamatos munkaviszony kell a 70%-hoz. Én 140.000. bruttóból 70.000-t kaptam, amíg nem volt meg a két évem. Bár én 11 hetesen mentem táppénzre, mert sok veszélynem voltam kitéve a munkahelyemen. Üdv szintén 25 hetes kismama
Szia! A bruttót veszik alapul. Az, hogy táppénzt kapsz, nem befolyásolja. Mikorra várod a babát? Csak azért, mert én szept.-re, és nekem a tavalyi év fog számítani, mivel lezárt évet néznek. Én így tudom. Minden jót.

Melyik az a rész aki nézi a Jóbarátokat, amikor Monica lefogyasztja Chandlert . Még az elején van csak annyit kerestem és nem találom sehol . Hanyadik évad hanyadik rész?

Melyik az a rész aki nézi a Jóbarátokat, amikor Monica lefogyasztja Chandlert . Még az elején van csak annyit kerestem és nem találom sehol . Hanyadik évad hanyadik rész?

Legjobb válasz: 2. évad, 7. rész Itt találtam meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_J%C3%B3bar%C3%A1tok_epiz%C3%B.. "edzés" keresõkifejezéssel. :)

2. évad, 7. rész Itt találtam meg: http://hu.wikipedia.org/wiki/A_J%C3%B3bar%C3%A1tok_epiz%C3%B.. "edzés" keresõkifejezéssel. :)
Nem, két évad után kaszálták.
Most készítik a 3. évadot. Itt van a trailer: http://www.youtube.com/watch?v=M8LUCscrTNA
Én is úgy tudom, hogy nem lesz több évad. Amit linkelt a második válaszoló, az az elõzõ 2 évadból lett kivágva, emlékszem belõle részekre.
Ha készítenének 3. évadot akkor nem jutna több pénz és mûsoridõ olyan nagyszerû sorozatokra mint a Vad angyal, Perla, Rosalinda, Cassandra, Gazdagok és szépek, Esmeralda, Marimar, Édes dundi Valentina, Celest, Csábítás, Bûntársak, Lucecita, Esperanza, Ramona, Veled álmodom, Paula és Paulina, Gyagyás család, Vad szenvedélyek, Milliomosra vadászva, Titkok és szerelmek, Ros Marina, Isaura, Kachorra, Lorenzo asszonya, Élet 30-on túl, A vipera, A klón, Csacska angyal, Marichuy, Betty a csúnya lány és a Popey a tengerész!
Most néztem meg az 1. 2 évadot. én régebben is néztem a Cool Tv - n akkor volt benne más is. Nem csak ezek amiket most láttam. Pl.: Kahlan a rabszolgája lesz egy csajnak a saját ereje miatt amit feléfordítottak. Richard megvakul. Végül mégis elviszik a követ a hejére és nyernek :) VIszoont most én sem tudom megnézni.....
Szia! Lehet hogy késõn írok, de idén a SMOGO.TV indított egy szavazást a 3. évadról, és mivel a szavazás elérte a 100 szavazatot, sõt még többet is, ezért készítenek egy prezentációt amit a Disney-nek fognak bemutatni. Ha a Disney belemegy, akkor a sorozatra gyûjtést szerveznek, ami azt jelenti hogy azt az összeget amit 2010-2011-ben nem tudtak kifizetni, a rajongók által szednék össze. Kb. pár millió forintot. Hogy lehetséges-e? Ami azt illeti igen, de ha kevesebb összeg gyûlik össze mint amennyi kellene, vagy mini sorozatot vagy filmet készítenek belõle. Ez lehetséges, mivel egy másik sorozatra nemrég 30 nap alatt gyûjtöttek össze pénzt arra, hogy egy filmbeli folytatást véghez vigyenek. Mindenesetre aki még nem szavazott, az most tegye, mert szükség van rá, hogy a Disney a sok rajongót látva belemenjen a folytatásba! Itt tudsz szavazni: http://www.smgo.tv/shows/legend-of-the-seeker

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondj

Tisztelt Doktor Úr! Állandóan sok éve fáj a hüvelyem körül, amikor pisilek és amikor végzek és le akarok hajolni, mintha kést szúrkálnának a hüvelyembe. Rendszeresen járok szűrésekre, a vizeletem mindig negatív, a nőgyógyász szinte meg sem nézi, azt mondja hüvelyfertőzés. De így nem lehet élni. Ön szerint mi ez? Köszönöm, hogy elolvasta, tisztelettel K.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Javaslom, hogy keressen fel egy nőgyógyászt, aki megvizsgálja Önt. Enélkül valóban nem lehet tanácsot adni… Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!