Találatok a következő kifejezésre: Amikor mozog baba, az olyan mintha (2 db)

Amikor mozog a baba, az olyan mintha lüktetne a hasam? 21 hetes vagyok

Legjobb válasz: Igen!!!!!! Vagy olyan, mint ha kaparaszna belulrol, vagy olyan, mint amikor pockolgetne. Kesobb, aztan mar siman erzed, hogy ez a baba, mert sokkal erosebb az erzes :-) Boldog babavarast neked!

Igen!!!!!! Vagy olyan, mint ha kaparaszna belulrol, vagy olyan, mint amikor pockolgetne. Kesobb, aztan mar siman erzed, hogy ez a baba, mert sokkal erosebb az erzes :-) Boldog babavarast neked!
Igen én is érzem néha szabálytatlanul lüktetni, de inkább olyasmi érzés mintha a hasamban csuklanék. Többször elõfordult már, hogy látszott is a hasamon kívülrõl is.
Szia! Én úgy tudom, hogy az egyenletes lüktetés az inkább a hasi fõütõér. A babát nem egyenletesen, hanem egyenetlenül :-) lehet érezni. Nekem olyan érzés volt eleinte, mintha apró buborék pukkanna ki a hasamban. Most már érzek erõsebb lökéseket is :-). Boldog babavárást! 21 hetes kismama
Igen! Én minden esetben lüktetést érzek, amikor mocorog. Kicsit fura, de amikor így "lejelentkezik", legalább tudom, hogy minden oké:)
Igen, lehet. Mennyi idõs a baba?
A kérdező hozzászólása: 15 hetes
Gratulálok! Valószínûleg Õ volt :)
szerintem a babád volt.az én kisfiam is így kezdte, bökdösött belülrõl.
A kérdező hozzászólása: Aléig akartam elhinni:$. MIndenütt azt olvastam, hogy még nagyon korai..meg, hogy buborék meg pillangó...Pedig ez nem bélmozgás meg semmi olyasmi nem volt. Ezek szerint Ficánka tologatja a bútorokat odabent:) Köszi
Én is ilyen bökdöséseket érzek a 16.hét óta. Gratula.
Gratula! Ez tuti a baba! :) ) Én 14 hetesen éreztem, és elsõ baba. Semmi fura nincs ebben. A te babád a te babád, nem baj, ha nem a nagy átlagba tartozik, akit a 18. hét után érezni csak. :) Figyeld kitartóan, mert mostantól akkor 2-3-4 naponta bejelentkezik majd, vagyis olyan sûrûn érzed kb, de egyre gyakrabban és egyre erõsebben... 30 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Az anyásodás miatt vanlehet, de a kismamák olyan jófejek:D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!