Találatok a következő kifejezésre: Amikor menstruálok tampon (4 db)

Azért mert a teli tampon nyomja a húgycsövet. Vedd ki, és utána pisilj!
Úgy látszik, hogy a tampon összenyomja a húgycsövedet és ez gátolja a hólyag ürülését.
éjjel ne használj tampont.
Maximálisan egyetértek Ági8405 nevû Kedves Válaszolóval! Éjjelre semmiképpen ne használj tampont! Legalább akkor hadd tisztuljon ki rendesen a hüvelyed!

Amikor menstruálok és tampon van bennem, gyakran kell pisilnem. Ez azért lehet, mert a tampon nyomja a húgycsővem?

Legjobb válasz: Igen, attól lehet. Nem tudom, hogy milyen méretet használsz, de lehet, hogy ha kisebbet vennél, akkor megszûnne ez az érzés. Egy próbát megér...

Igen, attól lehet. Nem tudom, hogy milyen méretet használsz, de lehet, hogy ha kisebbet vennél, akkor megszûnne ez az érzés. Egy próbát megér...
VAGY ROSSZUL HELYEZTED FEL.UGYANIS HA NEM NYOMOD ELÉG MÉLYRE ÚGY AHOGYAN A HASZNÁLATI UTASÍTÁSBAN VAN AKKOR ILYEN KELLEMETLENSÉGET MÛVEL
így vagyok énis...de nekem csak inger van, ugy érzem mintha kéne pisilni, de mégse... Ha kisebbet próbálsz tényleg elmúllik ez;)

Milyen betegségeket tud egy nő elkapni, ha tampon nélkül megy a balatonba amikor menstruál?

Legjobb válasz: Gyulladással járó fertõzéseket. De ez kb bármelyik vízre igaz. A veszélye mindnek ugyanaz: a meddõség lehetõsége.

Gyulladással járó fertõzéseket. De ez kb bármelyik vízre igaz. A veszélye mindnek ugyanaz: a meddõség lehetõsége.
Hozzátenném hogy tamponnal is el lehet ezeket kapni, sõt, azzal még könnyebb, mert megszívhatja magát vízzel és áll a hüvelyedben... Menszesz alatt vigyázni kell a strandolással.
13:54 igy van, igazad van, a tampon jól megszívja magát, és a gyulladás létre is jön:( Menzi idején kerülni kellene minden ilyen vizet, mert a fertõzésveszély nagy. Ha mindenáron fürödni akarsz, vagy a nyaralásodra "jött meg"épp, akkor tanácsos uszás, fürdés után jól letusolni, intim mosakodót használni. Viszont ne irrigálj, mert az ront a helyzeten.
Ha úgy mész a Balatonba, hogy menstruálsz, nem csak Te kaphatsz fertõzést, hanem más is.
Az egész tested nyitva áll a kórokozók elõtt a természet lágy ölén. Csábító lehet, de ne menj be. A mensen megszüntével zárdik be a méhszáj-ezért pl. a terhes anyukák is bemehetnek. Az elsõként szólóval egyetértve: súlyos lehet az ár...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!