Találatok a következő kifejezésre: Amikor menstruálok, megjelenik (2 db)

Amikor menstruálok, mindig megjelenik egy kis csomó a méhszájamon. Mi lehet ez?

Ez a kis csomócska eléggé kemény, akkora mint egy fél borsó. A menszesz utolsó napján fél nap alatt teljesen elt?nik, és nem is lehet kitapintani a következ? menszeszig. Mi lehet ez?

Ma van tízedik napja az első inszeminációmnak. Én nem bírtam ki és a nyolcadik nap vettem egy tesztet, amin a második csík nagyon haloványan megjelent. Az inszeminációm óta egyfolytában görcsöl a hasam mintha menstruálnék. Lehetek terhes?

Kérdésem: lehetséges, hogy sikerült az inszemem? És mit?l lehet az az írtózatos hasgörcsöm?

Legjobb válasz: Szia! Ha az a csík idõn belül lett, minden szögbõl jól látszik, akkor bizony babát vársz :)) Mihelyst nõ a hcg a szervezetedben, erõsebb lesz :):) A mindjárt megjön érzés a terhesség egyik tünete. Gratulálok a babához :)

Szia! Ha az a csík idõn belül lett, minden szögbõl jól látszik, akkor bizony babát vársz :) ) Mihelyst nõ a hcg a szervezetedben, erõsebb lesz :) :) A mindjárt megjön érzés a terhesség egyik tünete. Gratulálok a babához :)
Szia Nekem is volt, már inszeminációm, ami sajnos nem sikerült. Mivel, én is elég sûrûn teszteltem, így az én tapasztalatom a következõ: Kaptál, gondolom tüszõrepesztõt? Én, igen ovrill-et, ami kb. 10 napig benne volt a szervezetemben mert ez egy hcg-hormont tartalmaz. Én, is teszteltem és tudom tapasztalatból a 10. napon még pozi volt a tesztem, aztán sajnos napról-napra halványodott, és sajnos megjött. Nem akarlak elkeseríteni, csak leírtam az én tapasztalatomat!!! Erre, vigyázz ne hogy korán örülj. Ha, rám hallgatsz "régi motorosra" akkor csak a 12. napon csináljál tesztet. Akkor már tuti a baba rajzolja azt a bizonyos második csíkocskát, amire már mi is 2 éve várunk:(
Terhes biztosan lehetsz. A kérdésedre a választ nem tudom de én nagyon szurkolok neked, biztos nagyon vágysz már babára!
Ha biztosan ott van a 2. csík is, akkor az már nem fog eltünni. nekem is így volt, vagyis már a nem várt elõtt ott volt a csík. késõbb erõsödni fog, tesztelj majd még! drukkolok! 11hkm
nekem nem idõn belül volt ott a 2.csík. bõven megvolt az fél óra is. 3. voltam
Ha ott van a második csík akkor valószínûleg baba. Halvány csík is csík.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!