Találatok a következő kifejezésre: Amikor megvan mensim a (9 db)

Amikor megvan a mensim a barátommal mindig szeretkezünk. Õt nem zavarja hogy ha olyan lesz a f... a. Miért jó az neki ha akkor is velem van? Mert megőrül akkor, mert mikor megvan nagyon szexelhetnékem van, és ezt ő is érzi. Élvezné a dolgot?

Én is élvezem de valahol ciki,és kellemetlen.De másrészt meg jó....:S

Legjobb válasz: Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!

Ha élvezitek mindketten, akkor nem baj! Levezetésképpen pedig elmehettek együtt zuhanyozni!
piroska a mi farkasunk Ha nem élvezné nem csinálná. Egyébként amikor megvan nekem is mindig dughatnékom van:$
Neki teljesen mindegegy hogy mikor van veled, mindig élvezi nem azért szexel veled mert pont menszeszelsz, viszont szerintem az tetszik neki ha nagyon kívánod a szekszet
élvezi.azért akarja csinálni.ha nem élvezné nem akarná.ha jó, csináljátok.az én párom kifejezetten szereti olyankor.és engem sem zavar, igaz olyankor húzunk óvszert mert nagyobb a fertõzésveszély és higiénikusabb is.én is jobban kívánom olyankor a szexet.a hormonok teszik... milyen jó, mindent rájuk foghatunk! :-D

Miért van az, hogy amikor megvan a mensim, akkor mindennél jobban kívánom a barátomat; de amikor nincs meg, akkor meg nem annyira?

annyira bánt a dolog ://

Legjobb válasz: te sem hallottàl mèg a hormonokròl, ugye? bezzeg bszni van eszed...

te sem hallottàl mèg a hormonokròl, ugye? bezzeg bszni van eszed...
hormonok...
Hormonok játéka. Én mensi elöttii pár napban vagyok igy de nem minden ciklusnál.
Mégis mi a faszom az a mensi? Csak mert olyan nincs.

Mit szoktál csinálni amikor megvan a mensid és NAGYON görcsölsz?

Nekem már meg van egy idege a mensim és eddig éppenhogy fájt,rendesen tudtam mindent csinálni 2.,3. napon észre sem vettem,hogy megvan,tegnap este kicsit fájt a hasam ahogy lefeküdtem és hányingerem volt...mondom majd elmúlik..aztán reggelre... és kb. egy fél óra múlva ahogy felkeltem úgy elkezdett görcsölni,hogy fel sem tudtam kelni,soha nem fájt még így,gyógyszert sem szedtem ma viszont kell! :/ Miért van ez? Te miket csinálsz,hogy enyhítsd a fájdalmad?

Legjobb válasz: Van akinek meg sem kottyan, és van aki borzasztóan szenved tõle. Ez mindenkinél más.

Van akinek meg sem kottyan, és van aki borzasztóan szenved tõle. Ez mindenkinél más.
nospa, alvás. Amikor megelõzésképp Aviva tornázok, akkor nem szokott begörcsölni, csak mostanában mindig elfelejtem :( Amikor görcsölök, akkor már rég rossz...
ilyenkor a meleg nagyon jó rá. egy törölközöt vasalj át hogy jó meleg legyen és azt rakd a hasadra.
Algoflex-M és lefekszem aludni, ha tehetem.
Nospa, ha meg nem segít, alkoholizálok... Biztonságiból azért érdemes nõgyógyászhoz is elmenni, nincs-e komolyabb baj (pl. endometrózis) a háttérben ill. vérképet "csináltatni" a háziorvossal, mert - úgy tudom -, vashiány is okozhatja.
én beveszek egy fájdalom csillapítót, ha nagyon rossz egyszerûen nem gondolok rá vagy lefekszek a földre hogy feszüljön a hasam, attól nagyából elmúlik.: )
Nekem ma jött meg (annyira szoktam görcsölni, hogy nem tudok felállni) napi 3 gyógyszer, masszírozom, forró tusolás, borogatás melegvízzel, hasgyakorlatok (egyik sem hat nekem, a gyógyszerre azért vagyok ideges, mert ha csak picit enyhülne, de sajnos azt sem, nagy a fájdalomkübszöböm, mindent kibirok, de valahogy a mensi mindig levesz a lábamról...) Próbáld ki ezek közül valamelyiket, néha nekem az segít, ha összegömbölyödve fekszek és masszírozom a hasam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)

Ma vagyok 42.napon elmentem ma orvoshoz csinált egy ultrahangot és annyit mondott megvan vastagodva a méhnyálkahártyám ami lehet beágyazódás de lehet mensi jele is.elképzelhető hogy ilyen későn lenne beágyazódás?

Legjobb válasz: igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb

igen lehet...korán mentél nagyon....7 hetesen bõven ráér az ember ha nincs baj...képzeld, nekem 42 naposan teszt se mutatta ki...csak tíz nappal késõbb
én is így jártam majd jan. 5.-én megyek legközelebb
A kérdező hozzászólása: nektek milyen hosszú a ciklusotok?
Ez attól függ hány naposak a ciklusaid. Mert ha 28 körül akkor már 6 hetes körül lennél, és már petezsákot látott volna a doki, Így valószínûbb hogy mensi közeleg. Ha hosszabbak a ciklusaid, akkor lehet még baba is belõle.
ja nekem olyan 32 napos volt.nekem nem mutatta teszt 42 naposan:) de volt h 35-36 napra jött meg...így van én 6 hetesen voltam csak petezsák volt....s 8-9 hetesen szívhang
A kérdező hozzászólása: nekem ált.32-35 naposak a ciklusaim.
akkor olyan vagy mint én...én vagyok 42 napos...ne aggódj s igan most elégedj meg ennyivel hamar mentél....majd januárban menj megint olyan 10 -15 e felé sztem

A Pharmatex hüvelykúpot akkor is lehet használni amikor megvan a mensi?

Ha már a mensi végén járok amikor már barnás a nedv, akkor már lehet használni?

Legjobb válasz: Használhatod, persze!

Használhatod, persze!
A kérdező hozzászólása: akkor nem lesz semmilyen "bajom"?
Használhatod nyugodtan, nem lesz semmi bajod tõle.
A kérdező hozzászólása: okés, köszi
Ha megvan a mensi, NEM TUDSZ TEHERBE ESNI kb. a 8-13. napig. Minek használod akkor????
Elöttem szólóhoz: teherbe lehet attól még esni, egy kósza petesejt elõfordulhat... Amúgy semmi baj nem lehet tõle. A használati utasításon olvastam, hogy pluszban jó hatással van a hüvelyflórára.
A kérdező hozzászólása: Köszi
A petesejt megtermékenyülhet, de az endometrium még nincs olyan állapotban, hogy a petesejt beágyazódhasson. A petesejt pedig néhány nap alatt el fog pusztulni. (A tegnapi "Nem lehet teherbe esni... Akkor meg minek..." választ én írtam)

Nagyon görcsölök minden hónapban, amikor megvan a mensim. Kinek milyen módszer segít?

Természetesen fájdalomcsillapítón, görcsoldón élek ilyenkor és ha megtehetem lefekszem egy kicsit vagy csak összegömbölyödök egy fotelban, olyankor mintha jobb lenne, de ez sajnos nem mindig megoldható. Nekem a meleg italok szoktam segíteni, legalább annyira, hogy elviselhet?bbé teszik és csak félig halok meg a munkahelyemen:)

Legjobb válasz: http://wellnesskincs.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=203215& Bàr én anno a cickàt ittam csak, de nem is voltak akkor fàjdalmaim mint neked!

http://wellnesskincs.lapunk.hu/?modul=oldal&tartalom=203215& Bàr én anno a cickàt ittam csak, de nem is voltak akkor fàjdalmaim mint neked!
szia! nekem az egy meristin-két nospa egy ideig bevált, amióta pedig fogamzásgátlót szedek, semmi bajom, pedig elõtte fetrengtem és hánytam az elsõ napokon. de persze jobb lenne, ha gyógyszermentesen tudnád megoldani.
Hmm, hát nekem az elsõ nap mindig kegyetlen, szinte csak pihenés és folyamatosan be vagyok gyógyszerezve. Olvastam egyszer egy természetes gyógymódot, hogy feküdj le hanyatt és tegyél egy párnát a hátad alá. Ez nekem is szokott segíteni. Munkahelyen el sem tudom képzelni, hogy bírnám ki... De segít, ha eltereled a figyelmed, vagy kipróbálsz több természetes gyógymódot. (gyógyfüvek, gyakorlatok..) Igazából mással nem tudok róla, hogy lehetne enyhíteni a panaszokat.
Én is ilyen vagyok én citromfû teát szoktam inni és az szerintem jó, és hogyha olyan munkahelyen vagy akkor meg is tudod fõzni a teát, vagy ilye ntermálba vagy mibe rakod.Én nem szívesen szedek gyogyszert.
Én Cataflamot szedek. Menzi elõtti nap beszedek egyet, kb 10 perc és nincs semmi bajom. :) Aztán ha kell menzis napokra is, napi 1 szem bõven elég. :) Slygirl (18)
Nekem a forroviz segitett
A kérdező hozzászólása: Algoflex M-et szedek, napi 2-3 szemet. Nálam nem ez a végsõ eset, hanem az elsõ lépés:( A No-Spatól hányok, a Meristintõl meg olyan kába leszek, hogy azzal nem lehet dolgozni. (Állítólag a No-Spa és az Algflex hatóanyaga ugyanaz, de az biztos, hogy nálam az Algoflex az életmentõ.)
Amikor gimibe jártam, akkor kettessével kellett szednem a Meristint, és a Nos-pa-t (mert ugye ott lefeküdni, öszzegörnyedni, borogatni nem lehet). Aztán ahogy elkezdtem szedni a fogamzásgátlót, enyhültek a görcsök, kevesebb lett a vérzés mennyisége is. Majd szülés után is enyhe maradt, már csak az elsõ nap kell 1, max. 2*1 szem (már nem szedek fog. gátlót). Ha otthon vagy, és megteheted, pihenj le, tenyél a hasadra langyos vizes törölközõt. Van görcsoldó tornagyakorlat is, de azokra nem emlékszem már. Végsõ esetben marad a gyógyszer, az pedig egyénfüggõ, hogy mi válik be.
Nekem az elsõ gyermekem születése után teljesen elmúlt a görcsölés. Elõtte volt, hogy mielõtt megjött egy nappal már hasogatott, aztán 2-3 napig erõsen kínzott. Így 10 év után, hogy a legkissebbem elmúl 3 éves és már nem szopizik, kezd visszatérni a görcs. :( Remélem csak átmeneti 1-2 hónap.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy természetesen voltam orvosnál is és minden rendben van. (Nem vagyok már tini, szóval ez sem lehet az oka.) A doki szerint szülés után ez változhat, de azért ez gyenge vígasz...:( Van valaki, aki ilyen görcsölõs volt és szülés után jobb lett a helyzet? Csak valami távolabbi remény:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a tippet. Régebben próbáltam, nem segített sajnos, de megpróbálom újra, vesztenivaló nincsen.
-akkora fàjdalmaim-, bocsi elirtam :)
nekem régen a melegített fedõ suliban a sószsák segített.meg olyankor mindig be volt tekerve a derekam valamivel.na persze egy nospa mellett. aztán szednem kellett fogamzásgátlót hogy rendbe jöjjön a ciklusom attól nem fájt.mivel az nem természetes hanem egy mesterséges menstruációt okoz. persze nem muszáj így segíteni rajta, de ha nagyon nem bírod a fájdalmat érdemes megpróbálni.

Mit tegyek, ha megy a hasam, amikor megvan a mensim?

Értem én, hogy a hasi vérb?ség miatt van így. De kissé kellemetlen amikor meló közben fél óránként rohangálok a wc-re. Már próbáltam, hogy nem eszek olyan ételt, ami akár csak egy kicsit is hashajtó hatású lehet, de nem ért semmit. Azt meg nem akarom, hogy minden hónapban gyógyszerekkel tömjem magam. Valami ötlet?

Legjobb válasz: A fekete csoki megfogja- nálam, legalább is.:)

A fekete csoki megfogja- nálam, legalább is.:)
Én szintén a fekete csokit ajánlanám, de ha van türelmed, akkor a ajánlom, hogy keverd ki a kólából a bubikat és fogyaszd buborékmentesen, az is használ. És még a széntabletta sem ártalmas.
A LIDL-ben kapható J.D.GROSS étcsokoládé 70%-75%-os kakaóval.Nekem ez használ és gyümölcsben a banán.
Fketekáve égy kiskanállal.a port lenyeled igya´l rá folyadékot nem lessz annyira rossz. Nálam ez válik be. -Széntbletta. -Van a normaflore is de nekem nem ér semmit.
elsõ vagyok. érdekes, a kávé engem inkább tovább hajt...:)
Engem is hajt a kávé, menzeszkor aztán még inkább. Olyankor naponta 100x elmegyek vc-re a végén már csak inger van, mert egészen kiürülök. És fáj a lyukam (elnézést, de így van). Nekem a görcsoldó annyira levesz a székelési ingerbõl, hogy nem 200x, hanem CSAK 100x megyek :-D. Nem tudom, mit tehetsz ellene.
Az örölt kávé meghajt??Még nem hallottam.. De hát kinek hogyan reagál a szervezete..

Bocsi ha nagyon nincs értelme a kérdésnek. Amikor megvan és pl. a 45 perces óra után felállok szó szerint zudul nem elönt de zudul a mensi ez normális dolog? Már teljesen beállt szinte napra pontosan azzal nincs bajom kb.1 éve menstruálok.13/L

menstruáció,tanóra,er?s vérzés

Legjobb válasz: A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.

A menstruációd bõven változhat. Az meg természetes, hogy nyugalom után hirtelen felállsz, akkor megerõsödik a vérzés.
Ugye ülõ vagy fekvõ helyzetben nem függõleges irányban van a hüvelyed, így felgyülemlika vér a méhedben, hüvelyben, amikor felállsz akkor meg ez kifolyik. Ha tampont használsz, sokkal higiénikusabb és kényelmesebb a dolog. Szûz lányok is használhatják a mini tamponokat.
Jaj de utáltam ezt régen fõleg ennyi idõs korban mint te. Mióta fogamzásgátlót szedek kevesebb a vér és csak ritkán járok így mint te. Volt hogy az erõs napokon mini tampont és betétet is használtam a biztonság kedvéért.Tamponnál meg nincs ez az érzés.
Ez normális.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen azeddigi válaszokat tamponnal is pròbálkoztam már de suliba nem merem használni nem tudnám esetleg cserèlni rendesen kezt mosni ilyesmi stb. stb.
A Rossmannban, DM-ben lehet venni kis mini kézfertõtlenítõket, csak bedörzsölöd, vársz egy kicsit és kész is, máris cserélhetsz tampont tiszta kézzel. Vigyél magaddal mindig zsepit, hogyha véres lesz az ujjad, le tudd törölni, amíg elmész a csapig, hogy megmosd, és tegyél be alá betétet, hogyha mégse tudsz valamiért cserélni, vagy jobban megvan, mint hitted, akkor ne legyen baleset. Azért cseréld 3-4 óránként :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm :)
Milyen jelek vannak? Lehet hogy a nincs elég hcg a szervezetedbe! Szoritok:DD!
A kérdező hozzászólása: Reggeli émelygés, bizonyos kajákól való undor, hõhullámok és , ha rámjön össze eszem mindent:)
Ha rendszeres a mensid akkor lehet, de mindenképp meg kell várd az orvos , mert lehet még alacsony a hcg-d. Sajnos más okok is lehetnek ezért jó az orvosi válasz, de remélem úgy alakul ahogy szeretnéd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!