Találatok a következő kifejezésre: Amikor megmozdul baba akkor olyan mintha (1 db)

Amikor megmozdul a baba akkor olyan mintha morogna a gyomrom?

Márhogy ad ki"hangot" is?? vagy csak az érzés olyan mintha a belek mozognának.Köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Mindenki írja,hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom,hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam,hogy Ö.De másnap megint éreztem,"akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam,hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.

Szia. Mindenki írja, hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom, hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam, hogy Ö.De másnap megint éreztem, "akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam, hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.
Hangot nem ad ki (még). Az érzés a belek mozgásánál finomabb, legalábbis ennyi idõsen. Inkább kis buborék mászkálásához hasonlítható.
Én tegnap elõtt este, mikor fekve tanultam.Olyan volt mintha kopogtatnának belülrõl.Meg egyszer korábban is, de akkor meg reggel felriagtam a telefoncsörgésre, és nagyon megijedtem.Szegény nagyon megijedhetett velem együtt:( Nagyon finom érzés, és én is csak sokadik kopogásra jöttem rá, h õ az:)


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Pénteken lesz terhességi cukorterhelésem. Mit szabad ilyenkor?

Az lenne a kérdésem, hogy pénteken lesz a terhességi cukorterhelésem. Inni mit ihatok? És enni egyáltalán nem lehet? Félek, hogy nem fogom kibírni evés nélkül, mert többször volt már olyan hogyha nem ettem elszédültem.

7

Ti is túlhordtátok a fiatokat?

Kisfiam lesz,26+5 hetes.A környezetemben szinte mindenki,akinek kisfia van pár nappal a kiírt időpont után szült.

17

3 gyermekem van, úgy néz ki megint terhes vagyok, de a dokim külföldre ment dolgozni. A Margitba szeretnék menni, de eddig nem oda jártam. Fogadnak így is? Amúgy területileg oda tartozok.

4

Milyen teendők vannak terhesen amivel felkészülhetünk a gyerek várására?

kezdő vagyok, enm értek a babákhoz, kislányt várok, segítsetek!

10

Az baj ha csak 9-10hetesen jutok először dokihoz?

6

Ugye nincs baj, ha nem fáj minden nap a mellem?

5 hetes múltam, a múlt héten 3 napot fájt a mellem, 2-őt nem, utána megint fájt, ma pedig nem. Ez bajt jelent?

6

Ha nincs fogadott orvosom, es a megyei korhazhoz tartozom, mehetek szulni a Semmelweisbe?

6

Mitől lehet az hogy pár napja néha hányingerem van, sőt alhasi fájdalmak is vannak, mintha megakarna jönni, de még volna időm, valamint ma már a derekam is elkezdett fájni? .

5

Ez jósló, vagy keményedés?

Az alhasamban érzek időközönként fájdalmat. Olyan szorító fájdalom,ami elég erős,ilyenkor nem tudok továbblépni. Vannak napok,mikor többször van,de ha nem jövök-megyek sokat,akkor csak néhányszor fordul elő.
Keményedéskor nem az egész has keményedne? Vagy olyankor melyik részen keményedik?
Köszönöm,24 hkm

2

Mit vegyek fel szulinapra, 4hónapos terhesként?

Október végén hivatalossak vagyunk 30személyes szulinapra ami éterembe lesz tartva.Addigra 4hónapos terhes leszek.Ti mit vennétek fel?Direkt valami kismamás ruhát?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!