Találatok a következő kifejezésre: Amikor megmozdul baba akkor (2 db)

Amikor megmozdul a baba akkor olyan mintha morogna a gyomrom?

Márhogy ad ki"hangot" is?? vagy csak az érzés olyan mintha a belek mozognának.Köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Mindenki írja,hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom,hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam,hogy Ö.De másnap megint éreztem,"akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam,hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.

Szia. Mindenki írja, hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom, hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam, hogy Ö.De másnap megint éreztem, "akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam, hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.
Hangot nem ad ki (még). Az érzés a belek mozgásánál finomabb, legalábbis ennyi idõsen. Inkább kis buborék mászkálásához hasonlítható.
Én tegnap elõtt este, mikor fekve tanultam.Olyan volt mintha kopogtatnának belülrõl.Meg egyszer korábban is, de akkor meg reggel felriagtam a telefoncsörgésre, és nagyon megijedtem.Szegény nagyon megijedhetett velem együtt:( Nagyon finom érzés, és én is csak sokadik kopogásra jöttem rá, h õ az:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!