Találatok a következő kifejezésre: Amikor megmozdul baba (11 db)

Milyen erzes az amikor megmozdul a baba a pocakban? Amikor mocorog

Legjobb válasz: Sokféle lehet az érzés amikor megmozdul.Amikor elõször megmozdul,akkor apró kis rebegésszerû finom érintései vannak,vagy olyanok mint amikor ugrál benned egy apró idegszál.Késõbb mikor már konkrétan érzed akkor a rúgások,bokszolások igen viccesek,és azt hiszem a világ legszebb mozdulatai ezek. :D Ha már elég nagy akkor szinte az összes fordulását érzed,és már látod is hogy megy egy dudor a pocidon.Én most itt tartok a 30-ik héten. :)

Sokféle lehet az érzés amikor megmozdul.Amikor elõször megmozdul, akkor apró kis rebegésszerû finom érintései vannak, vagy olyanok mint amikor ugrál benned egy apró idegszál.Késõbb mikor már konkrétan érzed akkor a rúgások, bokszolások igen viccesek, és azt hiszem a világ legszebb mozdulatai ezek. :D Ha már elég nagy akkor szinte az összes fordulását érzed, és már látod is hogy megy egy dudor a pocidon.Én most itt tartok a 30-ik héten. :)
Eleinte azt hittem, hogy a beleimben pici levegõbuborékok mocorognak. Kis rezdülések voltak, reszketés-szerû érzés, mintha beremegett volna egy szerv odabent. Lehet h hülyén hangzik, de így tudom legjobban leírni. Aztán késõbb persze már egész másmilyen volt :) De azt olvadtam, hogy a lepény helyzetétõl is függ az érzés, mert akinek hasi oldalon tapad, az kevésbé intenzíven érzi a baba mocorgását, mert a lepény tompítja - így viszont kifelé jobban érzõdik és látszódik a hancúrozása.
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat, ahogy leirtatok, az mind ismeros erzes, en is ugyanezeket erzem, de nem tudtam mik ezek az apro rezdulesek. lehetseges h.alig 13 hetesen ezt erzem?
szia!en is 13hetes voltam amikor elöször ereztem valamit, mintha ici-pici rugäs lett volna, de a mai napig nem tudom, hogy az most tenyleg a baba volt, vagy nem.nekem viszont tenyleg rugässal jelzett elöször.en is ugy tudnäm leirni a mozgolodäsät, mintha hasmeneskor (bocsi)a beled mozogna.legaläbbis ha nem rugdos, csak mozgolodik, akkor nekem ilyen erzesem van. :) boldog babaväräst!22hetes
Én nem igazán éreztem a pillangószerû, rebegõ, bugyborékoló mocorgását. 17 hetesen éreztem elõször és én már határozott rúgást. Fõleg amikor úgy ültem, ami neki kényelmetlen volt és reklamált. Azóta már persze nagyon sokat érzem mocorogni. Mindig tudom, hogy mikor hogy fekszik, mikor fordul át... Most fejvégû. Amúgy írta az egyik válaszoló, hogy nehezebben érezhetõ a babó, ha mellsõfali a méhlepény. Én is hallottam ezt. Nos nekem az, mégis határozottan érzem a 18. héttõl minden rezdülését. :) Most vagy 13 hetes? Van olyan, aki már ilyenkor érzi. Akár az is lehet, de én ilyenkor még csak a bélmozgásaim éreztem max. Nem a babót. Azért figyelgesd, mert már lehet, hogy õ jelez neked. :) 23 hetes kismami
Szia! Hát nekem teljesen más tapasztalatom van. Nekem a 16. hét végén kezdett el mocorogni, de eléggé meglepõdtem. Akiktõl érdeklõdtem azt mondták, olyan érzés mintha csiklandoznának. Hát nekem tök nem olyan volt. Azt hittem ki akar bújni a hasfalamon keresztül. Ez a gyerek nem rugdos hanem fejel! Azóta is minden reggel érzem, hogy ki akarja fejelni a hasfalam. :D Érdekes érzés, még nem éreztem ilyesmit.
Szia!14 hetes voltam amikor mar en is ereztem buborek szeru mozgasokat amik egyre erosebbek lettek.A 19 hetes uh-t vegig rugdosta, mocorogta csoda h az uh-s doki megtudta mondani h kislany lesz annyit mozgolodott.Szegeny doki, nem tudta sirjon vagy nevessen.Most mar Apuka is boven erzi es nagyon boldog tole.Orulok h ilyen sokat mozog, meg sosem eltem at ilyen csodalatos erzest.Az elso igazi rugasanal elsirtam magam az oromtol:) . Jo babavarast.20 hetes kismami
Én most vagyok 13+5 hetes, és néhány napja már érzem a "pattogó buborékokat"...igazából csak sejtettem, hogy Õ az, de nem tudtam biztosan...azonban miután elolvastam a tapasztalataitokat, nagyon boldog lettem, hisz ezek szerint nagyon kis aktív, egészséges babócát hordok a szívem alatt...:) Én is fõleg akkor érzem, amikor hanyatt fekszem nyugiban, vagy miután tüsszentek...:)

Milyen érzés, amikor megmozdul a baba? Mire kell figyelnem?

Legjobb válasz: nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul,nekem sosem volt az a "buborek" erzes.

nekem is elso baba de rogton tudtam amikor ot ereztem 18 hetesen. olyan mintha egy kis gorcsos osszerandulas lenne belul, nekem sosem volt az a "buborek" erzes.
A kérdező hozzászólása: Görcsszerû érzés nálam is van.
Szia!Nálam sem repkedtek pillangók, meg ilyenek, ez hülyeség, én olyat éreztem, mintha belülrõl egy ideg rángatózna, vagy olyan, mintha belülrõl valami lüktetne♥
én sem éreztem pillangókat! egyértelmûen éreztem 17 hetesen hogy belém rugott. olyan volt mintha hirtelen görcsbe rándult volna a pocakom alja. furcsáltam is, de aztán a 3.4. rugásnál már rájöttem hogy ez már a baba lesz. és tényleg, azóta minden nap jelentkezik :)
Elsõ alkalom egy simítás szerû volt. Hirtelen álltam fel fekvõ helyzetbõl és indultam el, és olyan volt, mintha Õ ott maradt volna az eredeti helyén, ezáltal hozzáért a méh oldalához. Utána szintén az apró görcsökként éltem meg. Aztán rájöttem, ez nem görcs. :)
Nekem is elsõ baba 18+5 naposan éreztem elõszõr, bal oldalt , mintha az izmom rándult volna össze, aztán egyre többet éreztem és általában mindig ugyanott.
Szia! Nekem olyan érzés volt eleinte, mintha egy piha szivacslabdával megdobták volna a hasam, csak belülrõl. Lehet, hülye hasonlat, de nekem egyáltalán nem görcsszerû érzés volt. Inkább vmi kellemes kis rebbenés. (17+0-nál éreztem elõször, fekve)
Elnézést, "puha"... :-)

Milyen érzés, amikor megmozdul a baba?

Tegnap olyan kis kaparászós érzést éreztem a köldökömt?l kicsit jobbra. Most pedig mintha a "szél" csikarná a hasam, de nem jön semmi. Aztán most hirtelen elmúlt. Ez a baba lehet vagy csak bebeszélem magamnak? 18. hétben járok.

Legjobb válasz: Ez a baba. Az elején azt hiszed a beleid, de mégse :) Lehet már régebben is érezted, csak ne gondoltad hogy Õ az.

Ez a baba. Az elején azt hiszed a beleid, de mégse :) Lehet már régebben is érezted, csak ne gondoltad hogy Õ az.
A kérdező hozzászólása: Igazából azért is nehéz különbséget tennem, mert eléggé puffadós vagyok, amióta terhes vagyok.
Én is azt hittem hogy a szél szívat, de vártam pár napot és minden nap éreztem, ebbõl tudtam, hogy a baba. Kicsit kellemetlenül éreztem magam, hogy nem vettem egybõl észre, de rájöttem, hogy más is volt már így. Késõbb majd sokkal jobb lesz, hidd el. Most 31 hetes vagyok és nem gyõzöm csodálni a pocakom, ahogy hullámzik. IMÁDOM:)
igen , elõször ilyen rezgés, meg mintha a szél mocorogna a hasadban. utána meg már mikor jobban érzed olyasmi, mintha itt ott belül spontán izomrángás lenne. aztán meg mikor még jobban, akkor olyan mintha rugdalnának belülrõl, mint ahogy valójában teszik is. :)


Milyen érzés, amikor a baba megmozdul? Egyértelmű és nem lehet mással összetéveszteni?

Legjobb válasz: Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:)) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)

Sztem ha valaki még terhessége elõtt is figyelt a belõle érkezõ mozgásokra:) ) Úgy értem tudja milyen mikor a belei mozognak meg ilyesmi, az nem keveri össze azzal a baba mozgást. Én ahhoz tudnám hasonlitani az elsõ mozgást mintha vki belülrõl megpöckölné a hasam vagy megbökné de csak nagyon finoman:)
Nekem olyan érzés volt, mintha icipicit remegne a pocakom:) Nem hasonlít semmi másra, bár az elsõ babánál én is elgondolkodtam, hogy mi lehet ez a szinte lepkeszárny-rezgésû furcsa érzés, kellett kis idõ, mire biztosan rájöttem:)
Nekem egyértelmû volt. Olyan simogatás szerû, néha kaparászós! :) aztán úgy másfél-2 hét alatt egyértelmû rúgásokba ment át! De van, aki azt hiszi bélmozgás! Figyelj magadra és észre fogod venni mikor Õ mozdul meg! :)

Milyen erzes amikor a baba megmozdul? Mit es milyen mozgast lehet erezni a hasban?

Meddig lesznek ezek a buborekszeru pattogasok/

Legjobb válasz: Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.

Amíg pici, addig ilyen remegés, pillangó repkedés érezhetõ. Ha már nagyobb akkor rendes mozgás, rúgás érezhetõ.
Érdekes, hogy én soha nem éreztem se remegést, se buborékokat. Csak pillangót. Vajon ez mitõl függ?
A kérdező hozzászólása: Nemregtol erzem azokat a kis lufiszeru pukkanasokat, meg pattogasokat a hasban. En meg pillangomozgast nem erztem eddig. Tobbszor olvastam mar ezt is azt is. Miutan a baba megmozdul, ezek a pukkanasok megszunnek?
én meg pillangót nem éreztem soha.én inkább olyanhoz tudnám hasonlitani mint eg idegrángás amit nem tudsz szabályozni.most már rug nagyokat, 24 hetes kismami
A lufipukkanásszerû nálam ha csuklik :) ha mocorog az egyre erõsebb lesz, pillangót soha nem éreztem. Nekem kb 2 hete mozdult meg, azóta is nagyon sokat erõsödött! már tényleg úgy érzem, hogy a lábával rúg, nem csak az "ujjbegyével bökdös" 21h

Milyen érzés amikor megmozdul a baba, lehetséges hogy már a 12. hétben éreztem valamit, vagy az valami más volt?

Legjobb válasz: Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:). Szerintem még korai a 12 héten.

Én ahhoz tudtam hasonlítani, mint amikor fel vagy puffadva, és érzed, hogy haladnak a gázok lefelé. Nem fáj, csak érzel valami mocorgást (mármint eleinte, késõbb persze nyom, feszül, fáj, stb:) . Szerintem még korai a 12 héten.
12 hetesen inkább még csak bélmozgás volt. én 19. héttõl érzem, nehéz leírni, hogy milyen, az biztos hogy nagyon jó érzés :) legalábbis még most 26 hetesen, késõbb biztos fájdalmasabb is lesz.
Tényleg bélmozgáshoz hasonlít, de azért más. Néha meg olyan, mintha belülrõl kapirgálna valaki. Érezheted a 12. héten, ha vékony a hasfalad. Én pl éreztem.

Mit érezhetek amikor megmozdul a baba? Milyen amikor mocorog odabent?

Legjobb válasz: Kis buborék jön-megy... én legalábbis ilyesminek éreztem.

Kis buborék jön-megy... én legalábbis ilyesminek éreztem.
Mintha apró buborékok szállnának fel, nagyon finom mozgás. Ha elsõ baba, akkor jobban kell koncentrálnod nehogy összetéveszd a bélmozgással.
Én apró, finom pöckölés-szerû mozgást éreztem elõször, ami aztán hétrõl hétre erõsödött.
Én a 18.héten egy bugyikában tévéztem és olyan furcsa érzés fogott el lenéztem és rendesen látni lehetett az apró nagyon pici kidudorodásokat a hasamon.Sosem felejtem el repültem az anyukám karjaiba, hogy neki is megmutassam.

18. hetesen nagyon viszket a pocim, főleg köldök alatt. Mit lehet tenni? A baba mozgását mikor lehet érezni, és milyen érzés amikor megmozdul?

Legjobb válasz: A viszketéssel vigyázz, nekem mikor viszketett, akkor jöttek ki a striák. Kenegesd vastagon krémmel. Azt, h mikor mozdult meg, pontosan nem tudom, valamikor ilyenkor, olyan volt, mikor teleeszed magad, és morog a hasad:) Ilyen kis pici csiklandós érzés.

A viszketéssel vigyázz, nekem mikor viszketett, akkor jöttek ki a striák. Kenegesd vastagon krémmel. Azt, h mikor mozdult meg, pontosan nem tudom, valamikor ilyenkor, olyan volt, mikor teleeszed magad, és morog a hasad:) Ilyen kis pici csiklandós érzés.
Hát igen...Ahogy elõttem írták.Kenni kell, de rendesen.Zuhany után babaolajjal kentem be, majd még pluszban a dm-es mamaolajjal.Reggel szintén az utóbbival.Nem is lett egy csíkom sem.
Használj krémet, nekem pl. a Babylove mama krémje nagyon bevált.Ikreket vártam, a végén nekem már vigyázni kellett h ne vakarjam véresre:S Valóban, a bõr szakad ilyenkor, azért viszket, striák várhatóak.A baba mozgása nem rúgás, meg dübögés, mint ahogyan sokan várják, hanem apró rebbenések, elég sûrûn.Mint amikor picike izomrángásod van valahol a testedben, itt épp a hasadban.Eleinte borzasztóan tudnak mocorogni, egy percre meg nem állnak:) Jó egészséget:)
Én simán Niveával kentem, de nem lettek csíkok. Igaz, csak 6 kilót híztam, mert a cukorbetegség miatt diétáznom kellett. (Azért a baba 3 kg lett.) Mozdulni ha jól emlékszem, a 19. héten kezdett, és aztán abba se hagyta. Nem igazán lehet leírni, milyen érzés. Olyasmi, mint amikor a beleid dolgoznak. Nem is tudtam az elsõnél, hogy ez tényleg a baba-e. Késõbb már erõteljesebb volt, és fantasztikus. Én imádtam, amikor kevert a pocakomban, pedig néha jól odarúgott.
A nagyon erõs viszketésre jó a mandula olaj. Bio boltban lehet kapni.

Amikor megmozdul a baba akkor olyan mintha morogna a gyomrom?

Márhogy ad ki"hangot" is?? vagy csak az érzés olyan mintha a belek mozognának.Köszike a válaszokat

Legjobb válasz: Szia. Mindenki írja,hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom,hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam,hogy Ö.De másnap megint éreztem,"akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam,hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.

Szia. Mindenki írja, hogy olyan mint a buborék.Èn azt mondom, hogy nem.E`n is mindíg vártam a "bubore´kokat". Aztán a 16.héten eggyik este éreztem két kis "bökést".Akkor mág nem tudtam, hogy Ö.De másnap megint éreztem, "akor is csak este lefekvéskor."Ugyan úgy kis lökéseket.de akkor már tudtam, hogy a pocaklakó. Gratula a babához. 33hetes kismama.
Hangot nem ad ki (még). Az érzés a belek mozgásánál finomabb, legalábbis ennyi idõsen. Inkább kis buborék mászkálásához hasonlítható.
Én tegnap elõtt este, mikor fekve tanultam.Olyan volt mintha kopogtatnának belülrõl.Meg egyszer korábban is, de akkor meg reggel felriagtam a telefoncsörgésre, és nagyon megijedtem.Szegény nagyon megijedhetett velem együtt:( Nagyon finom érzés, és én is csak sokadik kopogásra jöttem rá, h õ az:)

Milyen érzés amikor megmozdul a baba? Honnan ismerem fel? Hányadik héttől számíthatok rá?

Most 15 hetes vagyok.

Legjobb válasz: SZia! 14-15. héttõl már számíthatsz rá bármikor:) Ez egy olyan érzés mintha kis buborékok pukkadnának szét a pocakodba:)

SZia! 14-15. héttõl már számíthatsz rá bármikor:) Ez egy olyan érzés mintha kis buborékok pukkadnának szét a pocakodba:)
Szia! Ezek szerint neked is ez az elsõ babád. Nekem is az és én mindig figyeltem, de csak a 20. hét után tudtam biztosan, hogy Õt érzem. Az ultrahangon mindig mozgékony volt, de nem éreztem olyan kicsi volt. Apró bökdösést éreztem akkor, mivel én késõn tudtam, hogy valóban Õt érzem. Aztán ezt követõen már egyre intenzívebb lett. Tényleg olyan mint az enyhe bélmozgás. A 20. hét után már biztos voltam benne, hogy Õ mocorog. Bár az én kislányom nem egy rugdosós baba.
Szia.Nekem a 16.héten mozdult meg.Igen érdekes érze´s, e´s kellemes.Mindenki mondja, olyan mint a bubore´k pukkanás.Tényleg olyan, kis löke´seket e´rezni a hasadban.ennek ma´r két hete, pl.ma este igen mozge´kony, nagyon jó e´rzés, hogy tudod, a babád az.
Én most járok a 17.-dik hétben, nekem is már a múlt héten megmozdult a babám!Nagyon jó érzés, sokat mozog a pindurka!Lassan a tied is megmozdul! Sok sikert!
második terhességnél a 15iken érezni fogod, most nem baj ha nem érzed. én is 17 hetes vagyok, és engem ma rugott meg elöször, és nagyon jó érzés.gratulálok!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!