Találatok a következő kifejezésre: Amikor méritek hőt, a (5 db)

AMD FX-6300-hot milyen hűtőt ajánlotok? Lehetőleg minél olcsóbbat, mert szűkös a keret.

Legjobb válasz: Mivel árat nem írtál,a következõket ajánlom: Arctic INTEL / AMD Freezer 13 kb 8000 Ft vagy Scythe Grand Kama Cross SCKC-2100 kb 12000 Mind a kettõ bõven elegendõ még ebben a nagy forróságban is.

Mivel árat nem írtál, a következõket ajánlom: Arctic INTEL / AMD Freezer 13 kb 8000 Ft vagy Scythe Grand Kama Cross SCKC-2100 kb 12000 Mind a kettõ bõven elegendõ még ebben a nagy forróságban is.
Hát azért a T4 nem olyan mint a gyári nekem pl olyan van és a fx6100esemet ami 3.8on megy 830as fordulaton tartja 40 fokon mikor csak játék van ilyen melegbe is játéknál olyan 48fokig engedi de azt is 1050-1100as fordulaton
Erõs tuninghoz Brocken-t ajánlanék inkébb.
Ter azt a Hyper t4-gyel vagy a tx3-mal keverheted, a 212 egy nagy teljesítményû 12 cm-es hûtõ. Én szíven szerint Alpenföhn Brocken-t ajánlanék 12-ért. de mindekettõnek nagyon jó ár-érték aránya van.
A kérdező hozzászólása: Cooler master hyper 212 evo-rol meg olyat olvastam hogy majdnem olyan mint a gyári hûtõ csak halkabb? Ez igaz? Megéri megvenni, ha erõsen tuningolni akarom késõbb, akkor is?
New freezr 13-at vegyél, hanem Cooler Master Hyper 212 EVO-t ebben az ákategóriában. http://www.argep.hu/product_1807224.html
Igen elegendõ.
A kérdező hozzászólása: Valószínûleg 8 ezresre lesz csak pénz. Köszönöm :) amúgy ha késõbb komolyabban tuningolni akarom, akkor is elég lesz?
6100-nál 3, 8 ghz egyáltalán nem sok mondjuk.....
igen,
Szia! Igen, a ciklus elsõ napjától kell mérni. Minden nap jegyezd fel az értékeket.
hát persze, hogy mérni kell, mert másaképp nem tudsz következtetéseket levonni azzal kapcsiban, hogy mensi alatt mennyire megy le a hõd.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Sokat segítettetek! :)
Ha megveszed nem fog kidobni szerintem.
A kérdező hozzászólása: még jó hogy megvettem! ugyanúgy kidob appcrash hibával. tehát valami az én gépemmel nem stimmel, csak azt nem tudom, hogy mi.


A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat!
nem.Vagy szájban nyelv alatt vagy hüvelyt(nagyon körültekintõen a fertõzésveszély miatt), vagy végbelet ajánlanak. A végbélben mért hõ ált 2-3 fokkal magasabb. Az a lényeg, hogy mindig egy helyen, lehetõleg egyidõben. Állítólag a hónaljban mért hõ azért nem jó, mert nem ad olyan pontos értékeket, ezért a pé. nem mindig látható a görbén. Maghõmérséklet kell
A kérdező hozzászólása: A kérdés inkább úgy hangzik, hogy hogy lehetne mégis angolra állítani a nyelvet?
Tölts le egy másikat, ezúttal rendesen elolvasva, hogy milyen nyelvû :)
Hajjaj. Én is oroszul szedtem le, semmi pánik, át lehet magyarra is állítani, csak a rendszerleíró adatbázis-szerkesztõt kell megnyitni (Start-->Futtatás-->regedit), de csak óvatosan, nehogy elnyomj valamit. Szóval a következõ szerint kell lépkedned a regedit-ben: HKEY_LOCAL_MACHINE/SOFTWARE/Electronic Arts/Need for Speed(TM) Hot Pursuit Locale Itt át kell írni a ru -t hu -ra és már magyar is! Csak óvatosan, nehogy mást írj át, mert akkor baj lehet!
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/110722/ASD_www.kepfeltoltes.hu_.png Sajnos nekem Electronic Arts nincs.. :( Csak ezek :(((
A kérdező hozzászólása: Am a játék D-n van. :D
A kérdező hozzászólása: Már sikerült megoldani!! Köszönöm szépen!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!