Találatok a következő kifejezésre: Amikor még nem látszik semmi, de (3 db)

Szia.Pozitív teszt, kb.3-4 hetes terhese´g.
Szerintem is úgy 3-4 hetes lehetsz.
Nekem az elõzõ terhességemnél úgy számolták, hogy uccsó mesi volt a 0.nap.
Szia!Utolsó mensitõl számítva kb.5-6 hetes terhes lehetsz, megtermékenyüléstõl számítottan max.3 hetes, ezért nem látszódik.Persze az is lehet, hogy csak egyszerûen nem szakszerûen néztek meg, nekem speciel 3 doki nem vette észre a méhen kívülimet, pedig én már láttam, amikor õk még nem, a 4.doki tapintott rá a 8 hetes babura.Várj egy kicsit, aztán úgyis behívnak új UH-ra, vagy keress fel egy másik dokit.De egyébként könnyû kiszámolni, az utolsó mensid mikor volt, ez a számítás alapja, ha már 2-3 hete késik, az esetek 90%-ban látszani kell babónak, ha minden ok.Sok szerencsét.Egy öreg róka
Szerintem habra gondolsz. Beszárítva tartós és nem látszik.
szerintem meg a "matt hatású wax"
A kérdező hozzászólása: aha, inkább ez lesz az, ahogy utána olvastam egy pár termék jellemzõnél :) nem is tudtam róla, hogy van ilyen. köszi szépen!

1 hete bringázok napi 2-3 órát, s eddig 4 kg fogytam (167 magas vagyok s, 69 kg s ez elég sok :/ ). De eddig nem nagyon vettem észre semmi változást, pedig diétázok is. Mennyit kellene még bringáznom h legyen valami eredménye ami látszik is? :S 16/L

Legjobb válasz: Már megint te? Egyszer már leírtam a véleményemet, meg hogy nem kéne koplalni. Egy hét alatt nem lehet leadni a felesleget, fizikalilag lehetetlen. Valószínûleg nem pár nap alatt híztál meg, leadni sem ennyi idõ alatt kell. Ha nem vagy türelmes, nem fogadod meg a jótanácsot, akkor dundika maradsz vagy belehalsz. Ennyi.

Már megint te? Egyszer már leírtam a véleményemet, meg hogy nem kéne koplalni. Egy hét alatt nem lehet leadni a felesleget, fizikalilag lehetetlen. Valószínûleg nem pár nap alatt híztál meg, leadni sem ennyi idõ alatt kell. Ha nem vagy türelmes, nem fogadod meg a jótanácsot, akkor dundika maradsz vagy belehalsz. Ennyi.
már feltetted egyszer a kérdést, nem? A napi 2-3 óra amúgy rengeteg... mit értesz a diéta alatt? leírnád a napi étrended?
A 4 kg nagyja víz. Szerintem 2-3 óra bringázás egyáltalán nem sok, pláne 16 évesen. A valódi változást akkor fogod észrevenni, amikor megizmosodsz, és hirtelen egy számmal csökken a ruhaméreted úgy, hogy a súlyod gyakorlatilag stagnál. Ahhoz, hogy eredményt láss, várj még egy hónapot, ez nem megy ilyen gyorsan.
meg ez a hozzáálás is rossz. nem csak addig kell sportolni és odafigyelni az evésre ameddig le nem adsz x kilót, hanem egész életen át. ne 1 hét alatt várj csodát. legyen a sport az életed mindennapi része és akkor nem lesz gond a súlyoddal.
Szerintem nem csak bringázni kell. Napi 1 óra futás sem árt, az minden izmot megmozgat, így nagyobb területekre kihat a dolog.(mint például csípõ, kar, hát, láb, mell, váll stb)
Hová lett a kérdezõ? Csak nem elment, hogy elgondolkozzon a hülyeségén? Remélem... -.-'


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!