Találatok a következő kifejezésre: Amikor még nem látszik (46 db)

Az én Kis fiamnak, a ball karján, van egy piros folt, hemangioma, amikor megszületett akor még nem látszot, rá kettö hétre vetünk észre, ha valakinek, Volt ijen, Az hova fordult? Vagy Mijen kezelést kapot?

A Kis fiam, Most juliusban lesz 8 hònapos, és nem tudom mit csináljak, vagy hogy hova forduljak,gyogyszeres kezelést kap, Február ota szedi, és Augusztusig kell, javult neki, de félek hogy,Augusztusig, nem fog neki eltüni a kicsi karjárol, akinek Volt ijen, vagy valami hasonlo, az kérem irja le,hogy mit csinált, vagy hogy Mijen kezelést kapot, hogy elmuljon

Legjobb válasz: a kisfiam egyben van, bal és nem ball és a kapott két t, de ami a legjobban szúrja a szemem hogy miLYEn. Bocs de hihetetlen hogy ilyen helyesirású embereknek van gyereke. Remélem eltünik a kisfiad karjáról.

a kisfiam egyben van, bal és nem ball és a kapott két t, de ami a legjobban szúrja a szemem hogy miLYEn. Bocs de hihetetlen hogy ilyen helyesirású embereknek van gyereke. Remélem eltünik a kisfiad karjáról.
A kérdező hozzászólása: Tudom, csak nagyon ideges Voltam, és ezért irtam igy.

Ha hüvelyi ultrahangon még nem látszik semmi, miket mérnek? A petefészek nagyságát meg mit? A petefészken jol látszott, hogy volt p. érésem, egyik 5 és 6cm, a mási amit mért az meg 9cm. Ez mi lehetett?

Legjobb válasz: A petefészek nagyságát, a méh nagyságát, a méhnyálkahártya vastagságát mérik.Na meg sokmindent mérhetnek, ha baj van pl: a ciszta méretét.

A petefészek nagyságát, a méh nagyságát, a méhnyálkahártya vastagságát mérik.Na meg sokmindent mérhetnek, ha baj van pl: a ciszta méretét.

12 hetesen még nem látszik semmi a hasamon (puffadást leszámitva), ami a babára utalna. Ennyi idős babának már látszódnia kéne?

Jöv? héten megyek orvoshoz, de nagyon félek, hogy van valami baj.

Legjobb válasz: Szia! Minden terhesség más, van akinél 5 hónaposan sem látszodik hogy babát vár. Ha nincs semmi panaszod nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Szóval ne stresszeld magadat minden rendben lesz.

Szia! Minden terhesség más, van akinél 5 hónaposan sem látszodik hogy babát vár. Ha nincs semmi panaszod nem hiszem, hogy aggódnod kellene. Szóval ne stresszeld magadat minden rendben lesz.
Énis láttam 160 centis 50 kilós nõt szülés elõtt és nem mondtam meg, hogy szül.. A védõnõnél is volt egy fiatal csaj szülés elõtt 2 héttel, de nem volt nagyobb hasa, mint nekem 10 hetesen... Szóval ez teljesen egyéni, ne félj, ilyenkor még nem feltétlen látszik... A könyvek is a 20. hétre írják, hogy már nem lehet titkolni. De ugye nem vgyunk egyformák...Mekem sem nõtt a pocim az elmúlt 6 hétben, centivel mérve, de nincs baj!! 21 hetes kismami
Szia! Az, hogy mikor fog látszani rajtad a terhesség teljesen alkatfüggõ, nekem a 20. hétig semmi nem látszott, majd 5 hét alatt annyit nõtt a pocim, hogy le sem tagadhatom a várandósságomat! Ne aggódj ezen, lesz majd neked is szép nagy kerek pocakod! Boldog babavárást!
Szia!!!Én a második babámat várom, és a két terhesség különbözõ.Az elsõnél 15 hetessen már elég jól láttható volt, most visszont a másodikkal 21 hettessen alig láttni valamit.Ne aggódj emiatt, nincs semmi baja a babának, függ az alakodtól is, hogy mikkor lessz látható a pocakod!!!!!
Szia én elsõ babás vagyok és kb a 15dik héttõl kezdett nagyon látszani, mondjuk mindig is volt egy kis pocim, de kb már egy hónapja az látszik, hogy gömbölyûbb, kisimult.Most 16hetes vagyok és épp ma döbbentem mennyit nõtt egy pár nap alatt.Szval sztem 12hetesen még annyira nem látszik de 4 hét mulva már fog, ne aggódj!Gratula a picihez


Amíg nem igazol vissza, addig csak az látszik, hogy kapcsolatban vagy.
Szerintem habra gondolsz. Beszárítva tartós és nem látszik.
szerintem meg a "matt hatású wax"
A kérdező hozzászólása: aha, inkább ez lesz az, ahogy utána olvastam egy pár termék jellemzõnél :) nem is tudtam róla, hogy van ilyen. köszi szépen!

Mit csináljak? A bal oldali -orromtól a szám sarkáig futó -nevetőráncom eléggé látszik, még ha nem is mosolygok, sajnos akkor is. Sajnos nincs olyan kép rólam, amin meg tudnám mutatni mire is gondolok. 16/L

Legjobb válasz: Kép nélkül ezt esélytelen meglátni. Ha annyira nem feltûnõ, hogy nem látszik a képeken, akkor csak te túlzod el. Nézz bele a kamerába/tükörbe, vigyorogj és rakj fel egy képet.

Kép nélkül ezt esélytelen meglátni. Ha annyira nem feltûnõ, hogy nem látszik a képeken, akkor csak te túlzod el. Nézz bele a kamerába/tükörbe, vigyorogj és rakj fel egy képet.
Az enyém is pont ilyen.Pedíg kozmetikus vagyok, de még nem találtam meg rá a megoldást:(.Pedíg ezt a részt ránctalanítóval kezelem, de semmi.szerintem jobban bevésõdött.
Elsõ vagyok. Nagyon rendben van a pofid és nem kell hozzányúlni. Az nem ránc, hanem az arcod természetes íve és egyáltalán nem durva. Aranyos a pofid, teljesen rendben van. Valódi nevetõráncot (a tied nem ilyen) feltöltéssel vagy botx-szal lehet kezelni, de nálad ez két ok miatt nem mûködik: egyrészt nagyon fiatal vagy, másrészt semmi szükséged rá. Ismétlem: amit te hibának látsz az az arcod természetes ívelése és egyáltalán nem gáz. Bájossá tesz.

Hogy lehet olyan videókat készíteni youtube-ra, amik nem telefonnal és nem is kamerával vannak csinálva? (az ember nem látszik csak maga a játék, és még is tud beszélni hozzá? )

pl. Keressetek rá a the i of the dragon-re és ott is:nem látszik az ember,még is beszélhet hozzá és csak a teljesképerny?s játék látszik,olyan mint amikor a telefonok lefényképezik a saját hátterüket,csak ez videó. Hogy lehet ilyet csinálni??

Legjobb válasz: Felveszed hozzá a hangot külön :D Elsõnek is kell egy videó felvevõ program, mondjuk a Fraps tökéletes arra a célra, h vegye a hangod és a játék hangját is, csak gyakran hangosabb a játék és hang nélkül meg nem élvezetes annyira :D Második lépésnek egy hangrögzítõ megfelelhet az alap windowsos is :D tudod az ami xp-n a "szorakozás"-nál volt található. 3. lépés kell egy videó szerkesztõ program, nem kell bonyolult :D amire neked kell még a movie maker is megfelel :D (ezt kombinálhatod úgy, h felveszed a vidit, elmented és utána alászinkronizálod hangfelvevõbe felmondod és utána meg csak vágdosni kell) ui.: 1 embernek megfelelõ megoldás 2nek bonyolultabb, de megkérheted a másikat, h õ vegye a 2õtök beszélgetését és küldje át,, mi szomszéddal csináltunk ilyet, csak õ pendriven hozta át és mi sony vegasoztunk, h menõbnek tûnjünk :D

Felveszed hozzá a hangot külön :D Elsõnek is kell egy videó felvevõ program, mondjuk a Fraps tökéletes arra a célra, h vegye a hangod és a játék hangját is, csak gyakran hangosabb a játék és hang nélkül meg nem élvezetes annyira :D Második lépésnek egy hangrögzítõ megfelelhet az alap windowsos is :D tudod az ami xp-n a "szorakozás"-nál volt található. 3. lépés kell egy videó szerkesztõ program, nem kell bonyolult :D amire neked kell még a movie maker is megfelel :D (ezt kombinálhatod úgy, h felveszed a vidit, elmented és utána alászinkronizálod hangfelvevõbe felmondod és utána meg csak vágdosni kell) ui.: 1 embernek megfelelõ megoldás 2nek bonyolultabb, de megkérheted a másikat, h õ vegye a 2õtök beszélgetését és küldje át, , mi szomszéddal csináltunk ilyet, csak õ pendriven hozta át és mi sony vegasoztunk, h menõbnek tûnjünk :D
A kérdező hozzászólása: és a movie maker az milyen?

Ismertek valami jó alapozót, ami nem látszik meg? A dermablend alapozók és egyebek, pl: Leg and Body Tatto Primer, Loose setting Powder és Vichy Idéaia pro, mennyire hatásosak?

Mennyire látszanak meg? Mennyire látszik meg, hogy rajta van a b?römön? És hol lehet megvenni ?ket? Megérik az árukat?

Legjobb válasz: Dermablendet évek óta használok, ha nagyon erõs fedés kell sok a bõrhibád akkor ez jó, nekem nem okozott pattikat májdoltok miatt kell nekem. Ecsettel vidd fel úgy nagyon szépen el lehet oszlatni. Állítólag most valami újabb kadás van azt még nem tudom milyen. Ezen kívül ismerem a leg perfectort na az nagyon tömény nehez eloszlatni és még a sötétebb színek is világosak nekem pedig nem vagyok baran. És olyan púderes hatasa van mintha matt harisnyat viselnék. Jó alapozó sztem a bourjoais helathy mix ez szépen fed és friss üde arcot ad, erre szoktam még maxfactor creme puff púdert tenni ez pedig a legjobb puder a világon sztem.

Dermablendet évek óta használok, ha nagyon erõs fedés kell sok a bõrhibád akkor ez jó, nekem nem okozott pattikat májdoltok miatt kell nekem. Ecsettel vidd fel úgy nagyon szépen el lehet oszlatni. Állítólag most valami újabb kadás van azt még nem tudom milyen. Ezen kívül ismerem a leg perfectort na az nagyon tömény nehez eloszlatni és még a sötétebb színek is világosak nekem pedig nem vagyok baran. És olyan púderes hatasa van mintha matt harisnyat viselnék. Jó alapozó sztem a bourjoais helathy mix ez szépen fed és friss üde arcot ad, erre szoktam még maxfactor creme puff púdert tenni ez pedig a legjobb puder a világon sztem.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi.de ha azt felkened magadra, és rá a mâsikat, akkor az úgy egyáltalán nem látszik, hogy rajtad van?
Nem, mert a bõrszínemmel jól harmozinál, csak oda teszek többet ahol jobban kell fedni pl szem alá. Én mindig alapozóecsetet haszálnak azzal nagyon profin lehet sminkelni, a púderhez is ecsetet veszek es leheletvekonyan viszem fel, de van sima átlátszó fixáló púder is, pl essencetõl na az tényleg nem látszik viszont tartóssá mattá teszi az alapozót. De ha nem ismered próbald ki a krémmánia. hu t ott rengeteg termekrõl találsz hasznos infókat és vasarlói értékelést.
A kérdező hozzászólása: éértem, köszi :) )

SIMS3! Amikor átköltörtem egy másik házba eltünt a simem. Vagyis lehet vele játszani meg ott a feje fölött a kristály csak nem látszik és egy másik simmel sem tudok vele pölö beszélgetni. Miért van ez és hogy csinálhatnám vissza?

A válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: nyisd meg a kód ablakot (ctrl shift C) Írd be hogy resetsim és ide a simed nevét. Tehát pl: Resetsim Eva Patterson Ha ezek után se látható (ami valószínû mert velem is volt ilyen, pont tegnap) akkor újra kell indítanod a játékot

nyisd meg a kód ablakot (ctrl shift C) Írd be hogy resetsim és ide a simed nevét. Tehát pl: Resetsim Eva Patterson Ha ezek után se látható (ami valószínû mert velem is volt ilyen, pont tegnap) akkor újra kell indítanod a játékot
A kérdező hozzászólása: Köszi mindkét hozzászólónak! megmentettetek egy sim-et :D

Amikor az Assasin's Creed Brotherhood-ot elindítom nem látszódnak az opciók, amiket ki lehet választani, se a HUD, csak szaggatottan jelennek meg. Mi lehet az oka?

Tehát, amikor elindítom, akkor jön a logó, aztán meg az a fehéres szürke háttér ami eddig is volt, de nem látszódik ezen kív?l semmi. Pl. az elején ki szokta írni, hogy nem vagyok bejelentkezve, meg ilyenek, de nem látom, de viszont ugyanúgy hallom, ha a gombokkal járkálok az opciók között. Ugyanúgy ki birom választani, csak nem látom... Tegnap még m?ködött. (Mondjuk tegnap is telepítettem fel.)

Legjobb válasz: vedd meg sztem és úgy hátha jó lesz

vedd meg sztem és úgy hátha jó lesz
A kérdező hozzászólása: Nem, nem az volt a baja. Csak újra kellett telepíteni. Biztos valamit el*****-tam véletlenül benne.
akkor mind1.jó játékot!
A kérdező hozzászólása: Köszi! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!