Találatok a következő kifejezésre: Amikor kicsit van, akkor a (111 db)

Amikor kicsit hidegebb van, akkor a kutyámnak és a macskámnak meg szoktam melegíteni a reggeli tejet, de most hogy meleg van, nem melegítem meg, és ez baj e?

Én úgy gondolom, hogy az állatnak is jól esik ha valami hideget ihat, és lehül kicsit a szervezete. Nem?

Legjobb válasz: egy bunkóságot kérdezek. megrágni is megrágod helyetük a csontot? nem kell hidegben sem melegíteni a tejet. de igen a hideg ilyenkor kell nekik, ami mindig friss hideg vizet jelentsen. (nem jéghideget) a tejet is ha megszokták akkor nyugottan adhatod hidegen. de télen sem kell megmelegíteni nekik.

egy bunkóságot kérdezek. megrágni is megrágod helyetük a csontot? nem kell hidegben sem melegíteni a tejet. de igen a hideg ilyenkor kell nekik, ami mindig friss hideg vizet jelentsen. (nem jéghideget) a tejet is ha megszokták akkor nyugottan adhatod hidegen. de télen sem kell megmelegíteni nekik.
Adjneki maradékot! lényeg az: falusi vagy vagy kertesházba laksz és eleget vagy otthon? Én falusi vagyok és a kutyum szereti azt amit (mint minden ember) én is szeretek. nemhiszem hogy olyan gazdag vagy h mindig konzervet adj neki! Am nem jó az a kutyunak(konzerv) és mégis: mit csinálsz a kajamaradékkal???? kidobod?
Talán vehetnél nekik konzerveket, száraztápot, vagy húst fõzöl nekik az is jó, csontokat is szeretik még a macskák is rágni, levesbe áztatott kenyérdarabok, bármit megesznek szinte.
A kérdező hozzászólása: Akkor mit adjak nekik enni? nem minden nap marad kaja maradék amit meg tudnának enni..
Egyáltalán mindek kell a kutyát/macskát minden nap tejjel tömni? Egyiknek se tesz jót a sok tejfogyasztás...
Az elso valaszolonak. Sot, meg a allatot is leoli helyettuk. (Gyk: nem kell vadaszniuk) Amugy en ilyen melegben vizes rongyos simoagattasal hutom a macskakat. ( Szkepticizmus: draga az allatorvos, es ha felfordulnak, kinek van kedve ilyen melegben asni? Anelkul meg percek alatt budos lesz...)
A kutya kevésbé érzékeny az ilyesmire, de a macskának nem ajánlatos bármit is jéghidegen adni, vagyis közvetlenül hûtõbõl kivéve, akkor sem ha meleg van. Kicsit hagyd elöl, mielõtt odaadod neki.
Miért lenne baj? Ha választanod kéne ebben a melegben egy forró és egy jeges ea aközt te mit választaná? Amúgy téle azért nem árt megmelegíteni, mivel -5 fokban a hûtõbõl kiett tejet odaadni, nem a legjobb. De ha az idõ 15 fok fölött van már fölösleges...
Nem kell megmelegíteni. A lényeg hogy friss víz mindig legyen elõttük mivel a tej a macskáknál ételnek számít, és nem is ajánlatos belõle sokat adni.
ne melegítsd télen a tejet mert attól még rosszabb lesz nekik!(az elõbbi író vagyok!) azért rosszabb mert pár másodpercig jó neki a meleg tej és megszokja! utána rossz lesz nekik újra hideget innipl vizet!
csávó énekli és angel van benne? nekem a morandi-angels jutott hirtelen az eszembe http://www.youtube.com/watch?v=P94hxfJEw-o
A kérdező hozzászólása: Nem ez az , ennek az eleje nem karácsonyi:// de köszi a segítséget:)


Kicsit gyorsan elforgatom a fejem vagy elakarok érni valamit ami magasan van akkor olyan mintha megrándulna egy ér a fejemben vagy nemtudom, mi lehet ez?

Legjobb válasz: És egy ideig forró lesz, néha el is szédülsz... ezt én is szoktam hozni. :) Én azt gondoltam eddig, hogy normális. Majd visszanézek, hátha kapsz ennél jobb választ is.

És egy ideig forró lesz, néha el is szédülsz... ezt én is szoktam hozni. :) Én azt gondoltam eddig, hogy normális. Majd visszanézek, hátha kapsz ennél jobb választ is.
A kérdező hozzászólása: igen még forrô is egy ideig, köszönöm a kiegészítést :)
Egyszerû velem is volt de már elmúlt! A probléma az hogy nem vagytok levegõn és nem isztok sokat!Ilyenkor a fejetekbe vér kerül és pl.:Tv elöl feláltok akkor szokott történi meg fekvõ állapotból felkelésbõl!Szóval levegõre menjetek és igyatok sokat meg C vitaminozzatok és nyoma se lesz! Remélem segítettem! :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszod :)
Természetes, elkezdett nõni a cicid! Nekem legalább is így kezdõdött. 25/N
Nem tudom, a mai hormontúltengéses fiataloknál ez hogy van, de a mi idõnkben ilyenkor kezdett el nõni a lányok cicije... És ettõl bizony húzódik.
Anyukádnak szólj azért.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszadóknak!

Egy olyan problémám van hogy, minden játék ami kicsit jobban kihasználná a rendszeremet akad Pl: Cod2, Most wanted, Wow stb, mi lehet a probléma?

Egy 2.4-es celeron procim van ami valamiért mindig 70 fok körüli h?mérsékleten van, 128as radeon 9250-em, és 1 giga ramom, nem a legjobb de azért ezeknek a játékoknak ha minimumom is de futniuk kéne szerintem.

Van itt olyan anyuka, akinek a mostmár iskolás gyermeke anno amikor kicsi volt kihagyta a mászást a mozgásfejlődése során?

Gondolom sjthet?, hogy az érdekelne, hogy lett-e valami tanulási nehézsége emiatt, vagy bármi utóhatása...

Legjobb válasz: Fiamnak kúszás is és a mászás is kimaradt. Már 12 éves, nagyon okos. Hatodik osztályos, mert évvesztes. Végig ötös volt eddig a bizonyítványa. Versmondó versenyeken is részt vesz. Pont most akarja a magyar tanár nyelvtan versenyre küldeni. Három iskolás gyerköcöm van és hiába mászott a másik kettõ, semmiben sem másabb a fiam. Ja színjátszóra és atlétikára is jár. Versenyekre viszi a tesi tanár.

Fiamnak kúszás is és a mászás is kimaradt. Már 12 éves, nagyon okos. Hatodik osztályos, mert évvesztes. Végig ötös volt eddig a bizonyítványa. Versmondó versenyeken is részt vesz. Pont most akarja a magyar tanár nyelvtan versenyre küldeni. Három iskolás gyerköcöm van és hiába mászott a másik kettõ, semmiben sem másabb a fiam. Ja színjátszóra és atlétikára is jár. Versenyekre viszi a tesi tanár.
Unokahugomnak teljesen kimaradt a mászás. Diszlexiás, diszgráfiás sajnos. A nevelési tanácsadó szerint erre vezethetõ vissza.
Tesóm kisfia. A mászás teljesen kimaradt neki sajnos. Most kezdte a 3. osztályt. Az írás nem megy neki túl szépen és sajnos a matek, pedig amúgy eszes, okos kisfiú, mindent elsõre megért, megjegyez, de a szorzótáblák nem a haverjai. :( Olvasni viszont órákig képes és nagyon szereti a tudományokat is.
Én nem másztam. Tudok írni ( még helyesírási versenyekre is vitt a tanító néni), kitûnõen olvasok (imádok olvasni), és számolni is tudok. Sose volt gondom semmivel, pedig nem masztam egy métert se.
Szia igen a babó csinálja, késõbbiekben még mást is fog.Nekem a bordámos zongorázik.Boldog babavárást.36 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ.
Szia, igen az a babód lehet
Szia, igen az a babód lehet, én is szoktam érezni néha mikor ülök és kezd mocorogni.Boldog babavárást:) 34 hetes kismama

Kedves szülők, milyen nehézségekbe ütköztetek (ütköztök) a gyerek nevelése közben? Akik a jó oldaláról áradoznak, ők is gondolkodjanak kicsit el, mi az, ami mégis gond (volt)? Van olyan probléma, amit nem sikerült megoldani? És amit igen, hogyan?

Legjobb válasz: szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek,vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng,hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget ,hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal,hogy vannak rosszabb gyerekek is.

szia.4 éves a kislányom na nála mindent elrontottam.nagyon el lett kényeztetve.vissza beszél nem fogad szót.egész nap rosszalkodik és csak akkor van állj ha kap egy taslit.addig csak üvöltök és semmi nem válik be.vele elég nehéz de imádom.de pl.vagyunk az orvosnál és rá szólok viselkedj létszíves erre le veszi a cipõjét nem hadja a doktornõt dolgozni énekel meg ilyenek, vagy itthon nem eszik és az utcán õrjöng, hogy õ éhes mire én nem bírom és bemegyek valahova kaját venni mire õ leéget , hogy otthon nem kap kaját.van amikor rendesen agyamra megy.de majd ki növi.a kicsi is el lett kényeztetve de õ szófogadóbb.de az vigasztal, hogy vannak rosszabb gyerekek is.
Az elején nekünk is nagyon nehéz volt, az én fiam is nagyon hisztis volt. Aztán elkezdtük következetesebben nevelni. Nem érdekelt, hogy földhöz vágja magát az utcán vagy õrjöng. Bármit csinált, nem kapta meg azt amiért hisztizett, de még csak fel sem idegesített (legalábbis nagyon igyekeztem úgy tenni mintha). Mosolyogtam rá és továbbra is kedves, nyugodt hangon beszéltem vele. Az elején pokoli nehéz volt, de aztán a gyerek leszokott a hisztirõl. Kb. 2-3 hét alatt rájött, hogy hiába hisztizik, nem ér el vele semmit és nem rólam fognak rosszat gondolni az emberek az utcán, hanem róla. Most már teljesen elmúltak a hisztik és mindenhol tud megfelelõen viselkedni. Most 4 éves az én fiam is. :-)
mijen idõs gyerekek érdekelnek???
A kérdező hozzászólása: Teljesen mindegy.
A kérdező hozzászólása: 22:45 - Beszéltél már valakivel errõl a nehézségrõl? Ötlet, hogy más hogy csinálja, csinálta?

Mit gondoltok ha olyan tenyésztőtől veszek beaglet ahol már az előző generáció sem ásta a kertet akkor a "kicsi" sem fogja? Tarthatnám kint? Persze télen egy melegebb ki ház félében lenne ami a házhoz van kapcsolva.

Legjobb válasz: Annak,hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz,hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva,játszol vele,tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni,ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint,csak fontos,hogy legyen neki egy kutyaháza,hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.

Annak, hogy a szülei ásták-e a kertet semmi köze nincsen ahhoz, hogy a kölyök is ásni fog-e.Ha rendesen le van mozgatva, játszol vele, tanítod akkor nem fog unatkozni és nem fog rombolni, ásni.Ha télen amikor hideg van bemehet meleg helyre akkor szerintem nyugodtan tarthatod kint, csak fontos, hogy legyen neki egy kutyaháza, hogy amikor esik az esõ vagy nagyon meleg van akkor be tudjon valahova húzódni.
Az ásásra való hajlam, nem örökölhetõ. Az elsõ válaszoló leírta. Csak attól függ, hogy mennyit foglalkozol a kutyával, és hogy mennyire van megnevelve.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon a válaszokat
Hm. Ez egy érdekes kérdés. Tény és való, hogy ha kellõképp van vele foglalkozva nem fog ásni, de lehet ez szimpla ösztön is és mégis fogja. Inkább attól függ milyen az idegrendszere jó helyrõl lett e hozva. Ha jó helyrõl hozod, szerintem nem fog elõfordulni
Ez nem örökletes. ha unatkozik ásni fog.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!