Találatok a következő kifejezésre: Amikor köhögök belenyílal az (3 db)

Árthat a picimnek? 5+4 hetes vagyok, erősen köhögök és az orrom is folyik. Az előbb amikor köhögtem belenyilalt a fájdalom a hasamba.

Legjobb válasz: Semi baj, fog még "bekeményedni, begörcsölni" is. Amit tehetsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, akkor összehúzod magad, megfogod a pocidat és kiengeded a tüsszentést. Tudod, nem fojtod el, mert az nyomást eredményez nem csak a fejben, hanem ott lent is. Nem lesz baj, kihaltunk volna már ha ez gondot okozna. Mellesleg múlt héten voltam megfázva és feltettem ugyen ezt a kérdést. :)

Semi baj, fog még "bekeményedni, begörcsölni" is. Amit tehetsz, amikor köhögsz, tüsszentesz, akkor összehúzod magad, megfogod a pocidat és kiengeded a tüsszentést. Tudod, nem fojtod el, mert az nyomást eredményez nem csak a fejben, hanem ott lent is. Nem lesz baj, kihaltunk volna már ha ez gondot okozna. Mellesleg múlt héten voltam megfázva és feltettem ugyen ezt a kérdést. :)
A baba könnyedén átvészeli a fertõzést, nem lesz tõle baja. Amitõl óvakodni kell, az a tartós, magas láz. Egy napnál tovább tartó, 38 fok feletti láz fejlõdési rendellenességet, vetélést okozhat, ezért mindenáron, akár gyógyszeresen is le kell nyomni.

Baj -e, ha hirtelen belenyilal a pocimba, amikor felkelek, kifújom az orrom vagy köhögök? Kellemetlen nyilalást érzek ilyenkor pár másodpercig.2 hónapos kismama vagyok.

Legjobb válasz: Ilyenkor megfeszülnek a méh izmai,ami elég kellemetlen tud lenni.Sajnos nem tudjuk elkerülni a tüsszentést,köhögést,orrfújást,próbálj ilyenkor kicsit elõre dõlni,hogy ne feszüljön a hasad annyira,mást nem tehetsz.A magnézium egyébként kiváló feszülés oldó,beszéld meg a dokiddal legközelebb,hogy nem feszes -e túlzotan a méhed,hátha ezért ennyire kellemetlen ez a dolog és a magnéziummmal orvosolható.

Ilyenkor megfeszülnek a méh izmai, ami elég kellemetlen tud lenni.Sajnos nem tudjuk elkerülni a tüsszentést, köhögést, orrfújást, próbálj ilyenkor kicsit elõre dõlni, hogy ne feszüljön a hasad annyira, mást nem tehetsz.A magnézium egyébként kiváló feszülés oldó, beszéld meg a dokiddal legközelebb, hogy nem feszes -e túlzotan a méhed, hátha ezért ennyire kellemetlen ez a dolog és a magnéziummmal orvosolható.
Szia Ez a terhességgel együtt jár, elég kellemetlen tud lenni. Nekem akkor is belenyilal ha lehajolok vagy cipekedek. El lehet viselni, szerintem nem olyan vészes. Ha nagyon érzékeny vagy ezekre a nyilalgatásokra akkor szedj magnéziumot azt mondják az nagyon jó rá. :) Minden jót! 23 hetes kismama
nekem is vannak, magnesi citricill segít, ijesztõ, de ártalmatlan az elõzõ gyereknél is volt!

Amikor köhögök nagyon belenyílal az alhasam jobb vagy bal oldalára. Ez méhösszehúzódás? Vagy más?

Legjobb válasz: nekem hányásnál szokott huzodni az egész pocim alja...18.hetes

nekem hányásnál szokott huzodni az egész pocim alja...18.hetes


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!