Találatok a következő kifejezésre: Amikor felállok egyet (43 db)

Fitymaszükületed van valoszinüleg. Doki megoldja seperc...
Fityma szûkület, menj orvoshoz, 2 kicsi metszés és megoldva, de mindenképpen szólj a szüleidnek!!!
Fitymaszükületed van.Meleg vízben, esténként merev állapotban kezd el rendszeresen a péniszedrõl a fitymád ameddig csak tudod hátrahúzni, de nem rángatva és pár hét alatt már kevésbbé fog fájni és mindig tovább hátrább tudod majd húzni.
Azért kell meleg vízben, esténként, fürdéskor csinálni mert pár perc alatt a meleg víztõl megpuhul a bõrünk is és könnyebb ilyenkor a fitymát is hátrahúzkodni.Ha nem válik be akkor urolgoshoz kell menned.

A múltkor amikor egy lánnyal csókolóztam felállt a péniszem, de szoros nadrágban voltam és így visszafogta. Közben nagyon fájt. Azóta nincs reggeli merevedésem és amikor feláll akkor is csak kb 30%-os a keménysége. Mit tegyek? 18/F

Legjobb válasz: Nyugodj meg, nem lettél impotens, azért van ez mert foglalkozol vele. Nekem is volt ilyen érzésem, amikor a fitymámat odacsípte a sliccem...

Nyugodj meg, nem lettél impotens, azért van ez mert foglalkozol vele. Nekem is volt ilyen érzésem, amikor a fitymámat odacsípte a sliccem...
30%? ÓÓÓÓÓÓó nekem 500% FULL ERECTION AHEAD BICCS
AMPUTÁLD bocs, ez a biztos megoldás a nemibajok elkerülésére
NE hallgass rá impotens vagy.

Az mitől van hogy amikor nézem a pornót feláll és nagyon kívánok valakit aztán amikor matyiztam egyet akkor már nem tetszik annyira?

Legjobb válasz: Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.

Ez természetes, mindenkinél így van. Kanos vagy, s ha elmúlik, már egy ideig nem érdekel annyira.
mindenkinek így van. ha 2 hétig nem vered, még kiszel tündét is megkívánnád.
Na azért Kiszel Tündét nem!! Egyébként ez éppen így van a szexben is, mert a második kör néha a fiúnak már csak önfeláldozás. :)
Ez nálam is így van -épp nemrég beszéltünk egy haverommal róla, hogy õ is így van ezzel. Ezt persze nem a bi filmes válaszra értem. Azthiszem ez a "vadászösztön" ami miatt tulképp szinte minden férfi megd.gná legalább az ismeretségikörében levõ hölgyek hetven százalékát -max nem szeretné, hogy ezt más is tudja. üdv: 24f
Kiszel Tündéhez olyan 40 évi veretlenségre van szükség. :)
Milyen filmet nézel?
Nálam is ez van:) )
Nálam is de csak ha BI filmet nézek.
Kézzel stimulálni, eléggé gyenge érzés, az agyi fantázia teszi hozzá a szükséges 70-80% -ot. Ha a fantáziád csõdöt mond, akkor nem fog jól menni! Ez így mûködik.
Én nem gondolnám , hogy ez így normális ...
Kedves Kérdezõ! Példát mutattál mindenkinek, hogyan kell egy kérdést feltenni. Ha mindenki így tenne, sokkal egyszerûbb lenne válaszolni a kérdésekre. Neked fitymaszûkületed van, sajnos abból a fajtából, amit ráolvasással, kenegetéssel, húzogatással nem lehet gyógyítani. Ehhez orvos kell, egy rutin mûtét, mellyel a fitymád felesleges részét eltávolítják. Ha így marad, a szexuális életed nagyon megnehezül, mert a fityma elszorítja a makkod, vagy nem csúszik le róla, ezzel akadályozva a pénisz szabad mozgását szex közben. Annyi a szerencséd, hogy nem kell a teljes fitymát eltávolítani, mert csak a legvégén van a szûkület, így maradhat valamekkora elõbõr.
Érdekes, de akkor miért van az, hogy nem kevés embert ismerek, aki húzogatással javított, sõt megoldotta a problémát, mi több néhány olyat is, akinek ezt az orvosa ajánlotta. A fitymaszûkület nem feltétlenül heges, lehet szimplán a hátrahúzás elhanyagolása az oka, ekkor pedig nincs heg, nem beszélhetünk kóros elváltozásról.
A kenõcsöt valószínûleg a gyulladás csökkentésére kapták. Sokan írnak itt arról, hogy a fitymaszûkület tágítással orvosolható, de ez az esetek többségében nem segít. Az óvatos "mozgatást" a fityma letapadásakor szokták javasolni. Itt van néhány példa orvosi oldalakról. "A fitymaszûkület csak mûtéttel kezelhetõ - a fityma egy része, a beteg, szûk, sokszor heges rész eltávolításra kerül. Tágítás nem segít mert tágításkor a szûk rész berepedezik és egyre jobban visszaszûkül, illetve nem marad tág" "Enyhe szûkületek esetén meg lehet próbálni hátrahúzva tartani a fitymát, hogy táguljon, de ez csak keveseknek sikerül, ráadásul a makk duzzanata miatt a feszülés fájdalmas lehet, a szûkebb fityma hátraszorulhat. Ha a tágítást abbahagyják, a szûk gyûrû valamennyire biztosan összehúzódik. Komolyabb szûkületek tágítási kísérletei során a szûkületnél berepedezik a bõr és mikor gyógyul hegesedik és egyre inkább beszûkül. Krémek a közhiedelemmel ellentétben nem tágítják a bõrt." "Fontos tudni, hogy a szûk elõbõrt húzogatással tágítani nem lehet. " Kedves kérdezõ! A fitymaszûkület végleges megoldása a részleges vagy teljes körülmetélés. Kellemetlen, de hosszú távon megéri!
Bocs , elõttem válaszolók , kicsit túl lihegitek a dolgot, fõleg a 2 es.Még megtévesztõt is ír, ami a mûtét idõtartamát jelenti .Nagyon sok olyan fiú van, aki ide írt, és átesett ilyen mûtéten.Talán jó lett volna párat megkérdezni, hogy is történnek ezek, és milyen volt a nemi szervük, milyen megoldást alkalmaztak a dokik. Mivel nagyon fiatal fiúról lehet itt szó, nála könnyen tágul még a bõr, hisz ezután "lendül" bele a dolgokba . Akinek lankadt állapotban gond nélkül hátra megy, annak mereven is hátra kell menni, csak szorgalmas kezek kellenek hozzá, és némi baba olaj.Olvasom egy urológus válaszát ilyen kérdésre . Néhány fiútól megkérdeztem privátban, mit mondott a doki, mert õk elmentek megnézetni .Ilyen fokú szûkülettel egyiknél sem a mûtét volt az azonnali megoldás . Kenõcsöt kaptak a tágításhoz .
Szia.keress fel egy urológust.Neked fitymaszûkületed van.Circumcisio mûtét lesz belõlle. Azaz fityma részleges, vagy teljes eltávolítása.Ami magyarul körülmetélést jelent. Ne csggedj sok ember van igy és ennek ez az egy megoldása van.15 perces beavatkozás, melyet álltalában helyi érzéstelenítéssel, de ha jol megfizeted a dokit, akkor altatásban is megcsinálja
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat sokat segit :)
rendben hármas, ezentul ha gyikon teszek fel kérdést, én is azzal nyitok hogy megmutatom a gyikomat
A kérdező hozzászólása: Azt nem tudom pontosan nem arról van szó hogy sose húztam hátra csak hát a kelleténél jóval kevesebbet.
Akkor már csak merõ kíváncsiságból, hány éves korodtól hány éves korodig nem húztad hátra?
A kérdező hozzászólása: Nõtt közben
Lehet, fõleg ha közben eltelt annyi idõ hogy nõjön a péniszed
A kérdező hozzászólása: Volt egy idõszak amikor hát igen csal elhanyagoltam.Lehet hogy ezért alakult ki?
Tipikus fitymaszûkület. Keress fel egy orvost!
Tisztelt 5-ös, én a 2-es vagyok Másfél évtized alatt legalább 1000 ilyen esetet láttam. A mûtét menetét kitéve betéve tudom. :)
Kedves 6 os Meg kell hogy cáfoljalak, illetve azok, akinek ezt sikerült babaolaj használatával ezt megoldani . Számos fiú írta nekem, így kerülte el a mûtétet.
Hány éves vagy??
Valószínûleg ott raktak valahol fészket. Nézz körül a kertben, fõleg olyan helyeket nézz, ami magasan van és sûrûek az ágak.
Fehér pávagalamb. Anno mi is tartottunk, lehet valaki most vett és elszabadultak. Vagy nem most vett és elszabadultak. Vagy kiengedte õket. Nem hiszem hogy lenne bármilyen ezoterikus vonatkoztatása.
Nálunk is van csomó. Szomszéd tart, és elengedi õket.
Nem sok. Maximum akkor ha te tulajdonítasz neki valamit.
A kérdező hozzászólása: hm hát kár :(
Van egy régi babona , amit kislány koromba megjegyeztem. Fehér galambok , ahol sokan leszállnak, nagy háború kezdetét jelzik. De ez tudod régi és az a két galamb ... tudod nem biztos.
néger gyerek elõjele.

Mitől van az amikor ránézek egy jó csajra és rögtön feláll a farkam, amikor meg nézem a pornófilmet akkor meg alig akar felállni?

mit?l van az amikor ránézek egy jó csajra és rögtön feláll a farkam?

Legjobb válasz: Pár szó: szaporodási öztön/vágy.

Pár szó: szaporodási öztön/vágy.
szerintem azér mert ha csak a csajt látod akk nincs ott egy pasi. és a pornófilmben "gusztustalannak találod hogy ott egy pasi.szerintem.
A kérdező hozzászólása: hát igen fiatal vagyok 17 éves
Talán azért , mert a fantáziád jobban dolgozik egy felötözött csinos nõnél , és el tudod képzelni mi történne . A pornónál meg kapsz egy készterméket . Egyébként gondolom fiatal vagy és a hormonoknak is sok köze lehet a dologhoz .
Hát attól függ, milyen pornót nézel. Nekem se állna fel arra, ahogy pl kutyák dugnak:) Nézd ezt: http://www.boysfood.com nálam bevált;)
hormonok
Én sokféle pornófilmet letöltöttem már, van közöttük lankasztó hatású, van felállító is. Tehát attól is függ, hogy ki, mire gerjed, vagy épp mennyire kifacsart vagy "tele". Utóbbi esetben persze jobban beállok olyanra is, ami máskor lankaszt. Aki szerint a videózás nem egészséges, arra annyit tudok mondani, ennek nincs feltétlenül köze a nõvel való szexhez. Bár hallani olyat, hogy egyeseknél problémát okoz, õket legfeljebb sajnálom, meg nem is nagyon értem, de az én partnereim legalábbis nem szoktak panaszkodni, sõt... Hogy a fölös energiát, még külön is levezetem, a tárat naponta ürítem, az számomra nem azt jelzi, hogy nem vagyok egészséges...
A mai pornóra annyit tudok mondani: bruáf! Semmi más, mint monoton dugattyúzás meg hülye nyögések. Haver, erre nekem sem áll fel...
A kérdező hozzászólása: hát igen köszönöm de azért kiverem a pornófilmnél is:)
Igen....még annyit tennék hozzá, hogy szerencsés is vagy, hogy nem az idióta porno filmre izgulsz. Ebbõl is látszik, hogy egeszséges vagy.
látom témánál vagyunk... xD

Mikor feláll 2-3 mm híján nem tudom teljesen hátrahúzni de viszont ha egy kicsit erõsebben húzom akkor felmegy teljesen ami csak egy kicsit fáj de aztán minden jó szerintetek ez nagy gond?

Szóval amint láttam ehhez hasonló kérdések hangzottak már el itt de az enyém kicsit másabb. mikor merevedésem van a fitymámat 2-3 mm híján nem tudom hátrahúzni. Viszont ha egy kicsit erõsebben meghúzom vagy megnyomom akkor sikerül teljesen hátrahúzni minimális fájdalom árán. Mikor alap helyzetben van ezzel nincs gond zökkenõ mentesen fellehet húzni sõt még kicsit tovább is megy. Szerintetek ez még nem vészes?

Legjobb válasz: Nem vészes, takarítsd rendesen. De figyeld, mert ha picit súlyosbodik, rögtön vidd el orvoshoz, mert a fitymaszûkülettel borzalmas fertõzéseket kaphatsz. Nem beszélve a szexuális teljesítményedrõl...

Nem vészes, takarítsd rendesen. De figyeld, mert ha picit súlyosbodik, rögtön vidd el orvoshoz, mert a fitymaszûkülettel borzalmas fertõzéseket kaphatsz. Nem beszélve a szexuális teljesítményedrõl...
A kérdező hozzászólása: Rendben köszönöm a válaszod nézd rendszeresen tudom takarítani tehát fürdésnél nincs olyan gondom h ne tudnám felhúzni szóval ez csak akkor nehézkesebb teljesen felhúzni mikor már feláll de reménykedem h akkor nincs semmi komoly bajom maximum síkosítóra lehet szükségem a továbbiakban.
Hát, ez kicsit gond. Itt a fitymád szûk és a makk peremén azért nehéz átbuktatni, vagy alul a fitymafék feszül túlságosan ebben az állapotban?
A kérdező hozzászólása: Hát inkább az h egy kicsit nehezebb átbuktatni de nem jár fájdalommal vagy akármi. De ha valakinek szûk a fitymája az nem bírja teljesen hátrahúzni vagy csak nagy fájdalmak árán és ez nálam nincs.
Inkább fogalmaznék úgy, hogy ha valakinek nem szûk a fitymája és nem rövid a fékje az könnyen hátra tudja húzni. Szóval azért van egy kis baj nálad, bár tény hogy semmi komoly. A bõr edzhetõ és nyújtható, sõt, akár használattól is javulhat a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Igen valóban, remélem azért javulni fog a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod megnyugtatott!
Szia! Nagyon fontos tényezõ, hogy hány éves vagy? Csak, mert tinikoromban nekem is nehezen ment hátra, aztán kb 15 lehettem mikor a pereméig már sikerült, de a fitymafék még fájt. Most elmúltam 20 éves és már semmi problémám nincs ezzel, abszolút nem tartja vissza a fék sem. Azt tudom neked javasolni, hogy masztizz mindennap legalább egyszer, óvatosan próbálgasd hátrahúzogatni, de semmiképp ne tegyél hirtelen mozdulatokat. Nekem bevállt, ne ess kétségbe :)
Elvileg , de a további csak rajtad múlik .
A kérdező hozzászólása: eztHogy értsem?
egyik ismerosomnek is ez volt, vegul valami nagy baja lett utana impotens lett!
A kérdező hozzászólása: Ahan gondolom...
Gyakorlat teszi a mestert.
huzigáld sokat

Amikor felállok roppan egyet a derekam. Nagy baj ez?

Fájdalommal nem jár, csak egy picit idegesít.

Legjobb válasz: Szerintem egy kis gyógytorna jót tenne!

Szerintem egy kis gyógytorna jót tenne!
Nekem akkor szokott hatalmasat, ha fordulok az ágyban, igazán félemetes hangja van, igaz nekem 4 csigolyám el van repedve, 10 éve fáj a hátam..(amúgy 28 hets vagyok) De bajnak amúgy nem baj, de nem árt, ha kérsz egy beutalót az ortopédiára, és igen, a torna jó, de ilyen esetben inkább szakember mondja meg, hgy mit csinálhatsz, és mit nem.
Baj lehet de nem a babának! Menj el tornázni mert mikor nagy pocid lesz jobban fog fájni. 24.hetes kismami

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!