Találatok a következő kifejezésre: Amikor fekszem az ágyra, olyan (2 db)

Fiúk! Ti is olyan nehezen rakjátok be a péniszt mint én? A csajom mindig azt mondja amikor fekszik az ágyon hogy lejebb van a luk, de én kicsit föntebröl akarom berakni!

Legjobb válasz: A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.

A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.
És mi lenne ha segítene, de nem csak szóban, hanem kézzel is? :) Kellemes és finom érintések kíséretében. Hmm :)
Hy! Nem szerei megfogni??? az meg milyen? Ha szeretem a páromat, kívánom, szeretkezünk, akkor megfogom neki, az a legkisebb dolog amit megteszek neki.... mindegy. hát emelje fel addig a derekát amíg beteszed neki, vagy próbáljátok már pózban elsõnek. Szerintem egy kicsit hülye felfogás, hogy akkor nem fogja meg... akkor te sem érsz hozzá szex közben, csak nyomod...? mindegy. szerintem az a legélvezetesebb mikor a pasinak teljesen áll, merev, és akkor hatalmas, nagyon jó érzés szerintem. Üdv. Edina , remélem tudtam segíteni.
bocsi más pózban... javítottam, az elõzõ hozzászóló voltam.
Nem a csiklónál van a luk. Majdnem a fenéknél.
hat hallord, a baratnod meg csak fekszik ott es varja a csodat??? Mi ketten szoktuk, vagy a parom, vagy en....amugy igen, elegge hatul van.
A kérdező hozzászólása: hú köszi a gyors választ !! probáltuk már ugy és tényleg kényelmessem ugy behatolni !!!
A kérdező hozzászólása: ö nem szereti megfogni olyankor a szerszámomat! azt mondja nekem kell berakni ! az az én feladatom
A kérdező hozzászólása: hozzáérek simogatom szex közben !! ha behatoltam akkor ö egyböl elkezdi a csipöjét mozgatni !! engem ez zavar mert nem én irányithatok !!meg félek hogy kicsúszik !! erre valami tanács ??? köszi

Amikor fekszem le az ágyra, olyan mintha húzódna lefelé a hasam, nem fáj de kellemetlen. Normális ez?

A méh nagyobb volta miatt lehet? A hüvelynél érzem ezt az érzést,nem kív?lr?l.

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonlót érzek...bár az enyém inkább olyan, mintha ki akarna jönni az alhasam a hüvelyemen keresztül.

Szia!Én is hasonlót érzek...bár az enyém inkább olyan, mintha ki akarna jönni az alhasam a hüvelyemen keresztül.
A kérdező hozzászólása: Igen valami ilyesmi, csak nehéz megfogalmazni.Köszi
normális, nekem is szokott ilyen kellemetlen érzésem lennni, amikor kelek fel is érzem, ezért elöbb mindig az oldalamra fekszek, aztán ülök fel.27 hetes kismama.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!