Találatok a következő kifejezésre: Amikor fekszem az ágyra, (11 db)

Fiúk! Ti is olyan nehezen rakjátok be a péniszt mint én? A csajom mindig azt mondja amikor fekszik az ágyon hogy lejebb van a luk, de én kicsit föntebröl akarom berakni!

Legjobb válasz: A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.

A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.
És mi lenne ha segítene, de nem csak szóban, hanem kézzel is? :) Kellemes és finom érintések kíséretében. Hmm :)
Hy! Nem szerei megfogni??? az meg milyen? Ha szeretem a páromat, kívánom, szeretkezünk, akkor megfogom neki, az a legkisebb dolog amit megteszek neki.... mindegy. hát emelje fel addig a derekát amíg beteszed neki, vagy próbáljátok már pózban elsõnek. Szerintem egy kicsit hülye felfogás, hogy akkor nem fogja meg... akkor te sem érsz hozzá szex közben, csak nyomod...? mindegy. szerintem az a legélvezetesebb mikor a pasinak teljesen áll, merev, és akkor hatalmas, nagyon jó érzés szerintem. Üdv. Edina , remélem tudtam segíteni.
bocsi más pózban... javítottam, az elõzõ hozzászóló voltam.
Nem a csiklónál van a luk. Majdnem a fenéknél.
hat hallord, a baratnod meg csak fekszik ott es varja a csodat??? Mi ketten szoktuk, vagy a parom, vagy en....amugy igen, elegge hatul van.
A kérdező hozzászólása: hú köszi a gyors választ !! probáltuk már ugy és tényleg kényelmessem ugy behatolni !!!
A kérdező hozzászólása: ö nem szereti megfogni olyankor a szerszámomat! azt mondja nekem kell berakni ! az az én feladatom
A kérdező hozzászólása: hozzáérek simogatom szex közben !! ha behatoltam akkor ö egyböl elkezdi a csipöjét mozgatni !! engem ez zavar mert nem én irányithatok !!meg félek hogy kicsúszik !! erre valami tanács ??? köszi

Rendszeresen maszturbálok és van, hogy naponta többször is feláll olyankor is amikor nem kellene . Ez menyire gáz? Illetve ha barátnőmmel ha már csak fekszünk az ágyban és csókolózunk már akkor is feláll rögtön és kő keményen Ez lehet túlérzékenység?

Legjobb válasz: "Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik." De az alsonadragodon még van egy bõvebb nadrag is, az eltakarja.:) Kényelmetlen, hát istenem, ha nem szoritja le, akkor meg látszik.:) Milyen szögben áll a fütyid?

"Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik." De az alsonadragodon még van egy bõvebb nadrag is, az eltakarja.:) Kényelmetlen, hát istenem, ha nem szoritja le, akkor meg látszik.:) Milyen szögben áll a fütyid?
Bocsánat, de nagyon nem tudod mirõl beszélsz. Milyen egy szoros alsógatya? Eleve ezek pamutból vannak, ami nyúlik. A fecske, meg a testhez simuló boxer sem tudja leszorítani, hát hogy? Ha meg valami krumplis zsákból, vagy vászonból lenne az alsógatya, eleve nem állna fenn(állna fenn :D) az erekció veszélye, lévén hogy mozogni alig bírna benne az ember fia. Szûk nadrág alatt mondjuk egy szûk farmer ugrik be nekem. Kérdés, hogy mennyire legyen szûk. Ha még az erekciót is leszorítja, akkor már menni sem lehet benne egyáltalán, nemhogy emberek közé.
"z normális lenne, hogy nagyon sokszor feláll oktalanul is pl.: munkahelyen naponta többször is, mikor meg barátnõmmel hevesebben csókolózunk már rendesen elõ nedvek jönnek ..." Igen, normális. Miert ne lenne az? Milyen félelmed van? Melyik részlet a nemnormális Szerinted?
Nem, ez nem gáz. És nem, ez nem túlérzékenység. Erre van az az orvosi szakkifejezés, hogy normális.
Az az igazság, hogy sosem oktalanul ácsingózik. Csak nem vagy tisztában az okával, mert a figyelmed nem arra összpontosul. De a kis szemfüles semmilyen ingert nem vét el, hidd el.
Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik. Ráadásul kényelmetlen, mivel leszorítja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes és segítõ válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Az normális lenne, hogy nagyon sokszor feláll oktalanul is pl.: munkahelyen naponta többször is, mikor meg barátnõmmel hevesebben csókolózunk már rendesen elõ nedvek jönnek ...
Nem, nem TÚL! Ugy van kitalalva, hogy ha valakihez vonzodol, és akár csak rá gondolsz, vagy meglátod, akkor megmerevedjen. Fiatalabb korban ez nem biztos, hogy még egyértelmuen koveti a vonzodast, tehat lehet varatlan helyzetekben, strandon, ebedeles kozben, postán, stb. Ez ellen azt lehet tenni, hogy szoros nadragot viselsz akkor, amikor emberek koze mesz, és nem akarod, hogy észrevegyék. De csak Téged izgat ennyitre, mert Neked még uj, meg mert Veled tortenik, de senki nem vizslatja a nap 20 orajaban az osszes szembejovo ember ágyékát, hidd el.:)
ne törõdj ezzel

Az normális, hogy egy átlagos napon, ahhoz, hogy elaludjak kell minimum egy óra, de van amikor órákig csak ott fekszek az ágyamban?

Legjobb válasz: Normális. Neked ilyen az alvókád. Nekem is ilyen. Pl. ha nagy ritkán délután is ledõlünk a férjemmel, akkor mindig megnézem, hogy van-e rá legalább másfél, két óránk, mert nekem eleve kell negyven perc, hogy elaludjak. Õ meg becsukja a szemét és már alszik is. Mondjuk estére általában annyire elfáradok, hogy könnyebben elalszom

Normális. Neked ilyen az alvókád. Nekem is ilyen. Pl. ha nagy ritkán délután is ledõlünk a férjemmel, akkor mindig megnézem, hogy van-e rá legalább másfél, két óránk, mert nekem eleve kell negyven perc, hogy elaludjak. Õ meg becsukja a szemét és már alszik is. Mondjuk estére általában annyire elfáradok, hogy könnyebben elalszom
Mit jelent neked az átlag nap?
Én is hasonlóan vagyok vele.
Én ilyenkor elszámolok kettõig és már alszom is. (Néha fél háromig.)

Az ilyen pasiszerző megmozdulás, hogy a csaj kirak Facebookra reggel egy képet, amin az ágyába fekszik bugyiban, és nézi a TVt?

Ismerősöm kirakott reggel egy képet, amin a saját szemszögéből van lefotózva, hogy fekszik az ágyában, bugyiban, és nézi a tv-t. És odaírta, hogy "felébredtem... :)". Nincs barátja, innen feltételezem, hogy ez ilyen nyálcsorgatás gyanánt nyomta fel. Így lehet pasit szerezni? Most sokan fogják erre a képre rángatni?

Legjobb válasz: ha nem jó csaj akkor ezzel kompenzál hogy a testére hátha ráharap vmelyik kan

ha nem jó csaj akkor ezzel kompenzál hogy a testére hátha ráharap vmelyik kan
Link nincs? xD
A kérdező hozzászólása: Áhh, annyira nem jó kép, nem sok látszik beleõle. Meg a csaj se jó egyáltalán!
Ha olyasmit írt volna, hogy "sajnos megint egyedül ébredtem" akkor tuti írt volna a kép alá a kiéhezett falka :)
A kérdező hozzászólása: Jahh! értem! Ezért a bugyis kép :) Szép próbálkozás!
Airplane
A kérdező hozzászólása: kösziköszi :) én a Nagy Durranásra emlékeztem, esetleg csupasz pisztoly.. véééégre tudom :) kössz

Amikor fekszem le az ágyra, olyan mintha húzódna lefelé a hasam, nem fáj de kellemetlen. Normális ez?

A méh nagyobb volta miatt lehet? A hüvelynél érzem ezt az érzést,nem kív?lr?l.

Legjobb válasz: Szia!Én is hasonlót érzek...bár az enyém inkább olyan, mintha ki akarna jönni az alhasam a hüvelyemen keresztül.

Szia!Én is hasonlót érzek...bár az enyém inkább olyan, mintha ki akarna jönni az alhasam a hüvelyemen keresztül.
A kérdező hozzászólása: Igen valami ilyesmi, csak nehéz megfogalmazni.Köszi
normális, nekem is szokott ilyen kellemetlen érzésem lennni, amikor kelek fel is érzem, ezért elöbb mindig az oldalamra fekszek, aztán ülök fel.27 hetes kismama.

Amikor a kozmetikus házhoz jön: hoz magával valami ágyat, vagy hova fekszik le az ember pl. egy arctisztításnál?

Csak azért kérdezem,mert ágyra nem tudnék feküdni,mert egy alacsony matracom van,illetve a kanapém is elég alacsony.Vagy hogy működik ez ?

Legjobb válasz: Ha a kozmetikus házhoz megy és van rá lehetõsége-na meg a derekát sem akarja még jobban tönkretenni-akkor visz ágyat, gõzölõt, steril tût, tisztítókendõt, professzionális eszközöket, vio-t stb-t.

Ha a kozmetikus házhoz megy és van rá lehetõsége-na meg a derekát sem akarja még jobban tönkretenni-akkor visz ágyat, gõzölõt, steril tût, tisztítókendõt, professzionális eszközöket, vio-t stb-t.
Miért nem te mész hozzá?
Nálunk nem.az ágy nem kevés kg.Talál magának megfelelõ helyet.
A kérdező hozzászólása: Oké, megpróbálom :)

Jó, értem hogy nem akárkivel bújnak ágyba a lányok és persze mi pasik se fekszünk le az első vagy a sokadik szembejövő lánnyal addig amíg meg nem ismerjük?

De hova pillantson az ember ha beszél egy lánnyal és a pillantását elakarja fordítani egy kicsit?Bevallom,én ma hülyeséget csináltam egy lánynál és egyb?l éreztem a lány hangulat változásának okát.Ha nem írom le ki volt az,még lehet nálam esélyem?

Legjobb válasz: ezért kell napszemüvegben lenni és akkor egész beszélgetés alatt stírölheted a csöcseit :D

ezért kell napszemüvegben lenni és akkor egész beszélgetés alatt stírölheted a csöcseit :D
Ki tudja? Lehet, hogy igen, lehet, hogy nem. Legközelebb figyelj oda mit csinálsz! Beszélgetés közben amúgy is a másik szemébe nézünk. Nem? 21/L
Másodiknak: kivéve ha hihetetlen dekoltázst mutatsz. Mert az bizony vonzza a tekintetet. :D:D De a legtöbb esetben azért van ott nem?? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!