Találatok a következő kifejezésre: Amikor fekszem az (69 db)

Fiúk! Ti is olyan nehezen rakjátok be a péniszt mint én? A csajom mindig azt mondja amikor fekszik az ágyon hogy lejebb van a luk, de én kicsit föntebröl akarom berakni!

Legjobb válasz: A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.

A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.
És mi lenne ha segítene, de nem csak szóban, hanem kézzel is? :) Kellemes és finom érintések kíséretében. Hmm :)
Hy! Nem szerei megfogni??? az meg milyen? Ha szeretem a páromat, kívánom, szeretkezünk, akkor megfogom neki, az a legkisebb dolog amit megteszek neki.... mindegy. hát emelje fel addig a derekát amíg beteszed neki, vagy próbáljátok már pózban elsõnek. Szerintem egy kicsit hülye felfogás, hogy akkor nem fogja meg... akkor te sem érsz hozzá szex közben, csak nyomod...? mindegy. szerintem az a legélvezetesebb mikor a pasinak teljesen áll, merev, és akkor hatalmas, nagyon jó érzés szerintem. Üdv. Edina , remélem tudtam segíteni.
bocsi más pózban... javítottam, az elõzõ hozzászóló voltam.
Nem a csiklónál van a luk. Majdnem a fenéknél.
hat hallord, a baratnod meg csak fekszik ott es varja a csodat??? Mi ketten szoktuk, vagy a parom, vagy en....amugy igen, elegge hatul van.
A kérdező hozzászólása: hú köszi a gyors választ !! probáltuk már ugy és tényleg kényelmessem ugy behatolni !!!
A kérdező hozzászólása: ö nem szereti megfogni olyankor a szerszámomat! azt mondja nekem kell berakni ! az az én feladatom
A kérdező hozzászólása: hozzáérek simogatom szex közben !! ha behatoltam akkor ö egyböl elkezdi a csipöjét mozgatni !! engem ez zavar mert nem én irányithatok !!meg félek hogy kicsúszik !! erre valami tanács ??? köszi

A 4 és 1/2 hónapos kisfiam az egyik fülét a matrachoz dörzsölve vakarja amikor fekszik. Pár napja csinálja, mi lehet ez?

Nem fáj neki ha hozzáérek, nem piros a füle körül.

Legjobb válasz: Mindíg csinálja, amikor fekszik? vagy csak ha fáradt? az én kisfickóm, akkor babrálja a fülét, ha izgatott v. fáradt...Ha sûrûn csinálja érdemes lenne orvosnak megmutatni, lehet h vmi ingerli belül..nem fáj neki , lehet h csak csikizi. Érdemes lenne belekokkantani szakembernek, ez Téged is megnyugtatna.

Mindíg csinálja, amikor fekszik? vagy csak ha fáradt? az én kisfickóm, akkor babrálja a fülét, ha izgatott v. fáradt...Ha sûrûn csinálja érdemes lenne orvosnak megmutatni, lehet h vmi ingerli belül..nem fáj neki , lehet h csak csikizi. Érdemes lenne belekokkantani szakembernek, ez Téged is megnyugtatna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Mutasd meg orvosnak, mert ez gyulladás lesz. Belül olyan, mintha viszketne neki, és próbálná a drágád megvakarni, de nem tudja. De ne nyúlj a fülébe, mert akkor rosszabb lesz neki. Sajnos kicsi korom óta fülgyulladós vagyok, ezért tudom. Esetleg orsprayt fújsz az orrába, lehet az orrjárat eltömödése okozza a tünetet. Sokszor emiatt gyullad be a fül is, ha mélyen eldugul az orrjárat.Fújd be neki és jól porszívózd ki. Ha nem javul, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Hétfõn elmegyünk az orvoshoz mindenképpen!
Írd majd meg a fejleményeket!:) második válaszoló
A kérdező hozzászólása: Voltunk orvosnál, azt mondta hogy mivel nem lát pirosságot, duzzanatot, és nyomásra sem érzékeny nincs semmi teendõ. Valószínû valami belül csiklandozhatta a fülét ezért dörzsölte a matrachoz.
Tervezõprogramoknál olyannyira mindegy, hogy Intel vagy AMD.
Én nem vennék AMD-s laptopot.
A kérdező hozzászólása: Miért is nem?

Reggelente, amikor felkelek az ágyból, nagyon fáj a szeméremcsontom. Éjszaka többször felébredtem rá, főleg ha oldalt fekszem, hogy a combcsontom is fáj. Mitől lehet ez?

Arra gondoltam, hogy tágul a medencém. De még csak 20 hetes vagyok, nem korai még ez?

Legjobb válasz: Szia! Ugyanezzel a problémával küzdök, igaz a 27. hétben járok. Az orvosom szerint teljesen normális, mert tágul a medencém, és a szemérem csontnál lévõ symphisis, ami a medencém két oldalát köti össze az egy picit mozog, és ez nagyon fájdalmas. Kérdeztem, hogy nem korai ez még, de szerinte egyátalán. Szerintem nálad ez még korábban jelentkezett. Boldog babavárást!

Szia! Ugyanezzel a problémával küzdök, igaz a 27. hétben járok. Az orvosom szerint teljesen normális, mert tágul a medencém, és a szemérem csontnál lévõ symphisis, ami a medencém két oldalát köti össze az egy picit mozog, és ez nagyon fájdalmas. Kérdeztem, hogy nem korai ez még, de szerinte egyátalán. Szerintem nálad ez még korábban jelentkezett. Boldog babavárást!
Szia! Én is ezzel a problémával küzdök, már vagy 2-3 hete. Reggeltõl estig. Fõleg este. Borzasztó, mert mozogni is alig bírok-merek. Állítólag elmúlik a szülés elõtt 1-2 héttel. Remélem így lesz. :-) 22 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Hát én is remélem. Mert eléggé ijesztõ.

3 hónapos terhes vagyok és 2 hónapja fekszem az erős hányinger és a hányás miatt ( ami már picit csökken). Sokat fogytam és nagyon fáradt vagyok egyfolytában. Lehet, hogy valami baj van a babával és azért van ez az erős tünetegyüttes?

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj,a babád jól van.A rosszulléted egy hormontól van,amire sokan érzékenyek,és a szerencsésebbek nem.te pont az ellenkezö csoporthoz tartozol.Valószinü,hogy elmúlik a hányingered,de lehet az is,hogy ve´gig kíséri a terhességedet. gratula a babához.

Szia.Ne aggódj, a babád jól van.A rosszulléted egy hormontól van, amire sokan érzékenyek, és a szerencsésebbek nem.te pont az ellenkezö csoporthoz tartozol.Valószinü, hogy elmúlik a hányingered, de lehet az is, hogy ve´gig kíséri a terhességedet. gratula a babához.
Igyál nagyon sok folyadékot, hogy ki ne száradj.Ha kijön belõled minden, azonnal menj orvoshoz.Gratulálok a kis pocaklakódhoz.17 hetes kismama
Nyugi, a kicsivel minden oké. Én az elsõ babámmal a 4. hónapig majdnem 15 kg-t fogytam hasonló tünetekkel, de a babám rendesen fejlõdött.
Ja, és a következõ gyerekeknél már nem volt ennyire drasztikus. Ezt az elõbb el felejtettem írni.
Szia! Ne aggódj, 13 hetes terhes múltam (8 hetesen kezdõdött a rosszullétem napi 8-10x hánytam)-4 hét alatt 5 kg-ot fogytam, megjártam a kórházat.... Én is csak fekszek, fekszek és fekszek...-így enyhültek egy cseppet a tünetek, de járni v. állni alig tudok. Még fogmosáskor, zuhanyzáskos is ülnöm kell. Mostmár egy keveset enni is tudok. A babádnak nem lesz tõle baja, ne félj. Csak ígyál eleget-bár néha nehéz..(v. esetleg leves levét egyed, nekem ez segített) Én átérzem a próblámád (én most csinálom végig másodjára-a fiammal is így voltam) Ne ess kétségbe az a lényeg, pihenj sokat és gondolj arra, hogy mostmár csak jobb lesz.
Szia! Arra vigyázz, nehogy kiszáradj.

Mitől lehet az, h egy 6hónapos kicsbabának, amikor fekszik háton, a lábai ki vannak picit fordúlva?

Legjobb válasz: Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.

Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.
Szia, az én lányom is 6 hós. Õ is így alszik, sõt még hason is, olyan mint egy kis béka. :)

21 hetes terhesen éjjel arra kelek, hogy fáj az a lábam, amin fekszem (oldalt fekvés). Ha megfordulok, elmúlik, de a másik kezd fájni. Néha csak vádliig, máskor combig. Mi lehet a baj? Nem görcsöl, hanem nagyon fáj.

Legjobb válasz: De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.

De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.
Üdv., nekem is ez van azóta, 1-2 körül kezdõdik, aztán hajnalra 10percenként kell forogni. Semmi sem segít rajta. 29hetes
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kérdezted esetleg a dokit, mitõl lehet? Én majd csak hetek múlva megyek hozzá. Az elsõ gyereknél görcsölt, de csak a terhesség végén, és magnéziumtól elmúlt. De ez nem görcs...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, akkor nem izgulok rajta. Én is a pisiléssel oldom meg, meg a forgással...
Ne is izgulj. Én is a csillagokat látom, de minden 5. éjjelt a fáradtságtól nagyjából végig tudom aludni :-) na meg a picurkámért szívesen elviselem! És ha felébredek, akkor szoktunk játszani, sokszor akkor Õ is felébred és én simogatom, Õ meg cserébe ficánkol, szóval még jó is :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, az enyém is felébred olyankor. Van, hogy órákig nem alszom vissza és akkor én is csak vele foglalkozom. a kislányom éjjelente mindig aludt a pocimban. Aztán olyan rossz alvó lett idekint, hogy csak na! Õ most kisfiú, és nem alszik éjjel...:) :) .

Miért van ez az érzés amikor fekszem?

Az az érzés, amikor esek, és kinyitom a szemem kiderül, hogy az ágyamba vagyok ? Mással is szokott ez lenni? És mitől van ? :)) Az értelmes válaszokat köszönöm!

Legjobb válasz: Nálam volt már ilyen. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de állítólag ha nem ébredsz fel közbe bele is halhatsz.

Nálam volt már ilyen. Azt nem tudom, hogy mitõl van, de állítólag ha nem ébredsz fel közbe bele is halhatsz.
Vérnyomásprobléma okozhatja.(már nem emlékszem, hogy magas vagy alacsony:/) Amit elsõ mondott már nekem is próbálták beadni, de logikusan: hogy a fenébe tudjuk, hogy ugyanezt álmodta az az illetõ aki belehalt a "zuhanásba"?
szerintem a DMT van a háttérben, és a tobozmirigy termeli
A kérdező hozzászólása: Megkérdezhetem mi az a DMT ? :) )
dimetil-triptamin. van egy olyan elmélet, hogy az felelõs az álmokért, és nekem elég hihetõ.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, Kellemes karácsonyt! :)
Nekem szinte mindig ez van, mielõtt mélyen elalszom. Vagy elesek, vagy zuhanok. Míg emeletes ágyon aludtam, akkor mindig zuhantam. Én szeretem:D
Én olyasmit olvastam, hogy nagyon lelassul a szívverésed, és így ráz fel a szervezeted. Így értelemszerû, hogy miért lehet akár belehalni is. Viszont, ha gyakran van ilyen, gyanítom, hogy nem egészséges, utalhat szívproblémára. Nekem kb. 3-4 havonta fordul elõ egyszer.

Rendszeresen maszturbálok és van, hogy naponta többször is feláll olyankor is amikor nem kellene . Ez menyire gáz? Illetve ha barátnőmmel ha már csak fekszünk az ágyban és csókolózunk már akkor is feláll rögtön és kő keményen Ez lehet túlérzékenység?

Legjobb válasz: "Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik." De az alsonadragodon még van egy bõvebb nadrag is, az eltakarja.:) Kényelmetlen, hát istenem, ha nem szoritja le, akkor meg látszik.:) Milyen szögben áll a fütyid?

"Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik." De az alsonadragodon még van egy bõvebb nadrag is, az eltakarja.:) Kényelmetlen, hát istenem, ha nem szoritja le, akkor meg látszik.:) Milyen szögben áll a fütyid?
Bocsánat, de nagyon nem tudod mirõl beszélsz. Milyen egy szoros alsógatya? Eleve ezek pamutból vannak, ami nyúlik. A fecske, meg a testhez simuló boxer sem tudja leszorítani, hát hogy? Ha meg valami krumplis zsákból, vagy vászonból lenne az alsógatya, eleve nem állna fenn(állna fenn :D) az erekció veszélye, lévén hogy mozogni alig bírna benne az ember fia. Szûk nadrág alatt mondjuk egy szûk farmer ugrik be nekem. Kérdés, hogy mennyire legyen szûk. Ha még az erekciót is leszorítja, akkor már menni sem lehet benne egyáltalán, nemhogy emberek közé.
"z normális lenne, hogy nagyon sokszor feláll oktalanul is pl.: munkahelyen naponta többször is, mikor meg barátnõmmel hevesebben csókolózunk már rendesen elõ nedvek jönnek ..." Igen, normális. Miert ne lenne az? Milyen félelmed van? Melyik részlet a nemnormális Szerinted?
Nem, ez nem gáz. És nem, ez nem túlérzékenység. Erre van az az orvosi szakkifejezés, hogy normális.
Az az igazság, hogy sosem oktalanul ácsingózik. Csak nem vagy tisztában az okával, mert a figyelmed nem arra összpontosul. De a kis szemfüles semmilyen ingert nem vét el, hidd el.
Szoros nadrág? Ez komoly? Abban pont, hogy jobban látszik. Ráadásul kényelmetlen, mivel leszorítja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a rendes és segítõ válaszokat!!!
A kérdező hozzászólása: Az normális lenne, hogy nagyon sokszor feláll oktalanul is pl.: munkahelyen naponta többször is, mikor meg barátnõmmel hevesebben csókolózunk már rendesen elõ nedvek jönnek ...
Nem, nem TÚL! Ugy van kitalalva, hogy ha valakihez vonzodol, és akár csak rá gondolsz, vagy meglátod, akkor megmerevedjen. Fiatalabb korban ez nem biztos, hogy még egyértelmuen koveti a vonzodast, tehat lehet varatlan helyzetekben, strandon, ebedeles kozben, postán, stb. Ez ellen azt lehet tenni, hogy szoros nadragot viselsz akkor, amikor emberek koze mesz, és nem akarod, hogy észrevegyék. De csak Téged izgat ennyitre, mert Neked még uj, meg mert Veled tortenik, de senki nem vizslatja a nap 20 orajaban az osszes szembejovo ember ágyékát, hidd el.:)
ne törõdj ezzel

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!