Találatok a következő kifejezésre: Amikor fekszem az (76 db)

Fiúk! Ti is olyan nehezen rakjátok be a péniszt mint én? A csajom mindig azt mondja amikor fekszik az ágyon hogy lejebb van a luk, de én kicsit föntebröl akarom berakni!

Legjobb válasz: A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.

A pénisz merev állapotában felfelé görbül. Kis könnyebbség, ha a barátnõd(nem csajod, barátnõd!!) dereka alá(dereka alá, de kicsit lejjebb, inkább a fenékhez közel) egy kispárnát teszel.
És mi lenne ha segítene, de nem csak szóban, hanem kézzel is? :) Kellemes és finom érintések kíséretében. Hmm :)
Hy! Nem szerei megfogni??? az meg milyen? Ha szeretem a páromat, kívánom, szeretkezünk, akkor megfogom neki, az a legkisebb dolog amit megteszek neki.... mindegy. hát emelje fel addig a derekát amíg beteszed neki, vagy próbáljátok már pózban elsõnek. Szerintem egy kicsit hülye felfogás, hogy akkor nem fogja meg... akkor te sem érsz hozzá szex közben, csak nyomod...? mindegy. szerintem az a legélvezetesebb mikor a pasinak teljesen áll, merev, és akkor hatalmas, nagyon jó érzés szerintem. Üdv. Edina , remélem tudtam segíteni.
bocsi más pózban... javítottam, az elõzõ hozzászóló voltam.
Nem a csiklónál van a luk. Majdnem a fenéknél.
hat hallord, a baratnod meg csak fekszik ott es varja a csodat??? Mi ketten szoktuk, vagy a parom, vagy en....amugy igen, elegge hatul van.
A kérdező hozzászólása: hú köszi a gyors választ !! probáltuk már ugy és tényleg kényelmessem ugy behatolni !!!
A kérdező hozzászólása: ö nem szereti megfogni olyankor a szerszámomat! azt mondja nekem kell berakni ! az az én feladatom
A kérdező hozzászólása: hozzáérek simogatom szex közben !! ha behatoltam akkor ö egyböl elkezdi a csipöjét mozgatni !! engem ez zavar mert nem én irányithatok !!meg félek hogy kicsúszik !! erre valami tanács ??? köszi

A 4 és 1/2 hónapos kisfiam az egyik fülét a matrachoz dörzsölve vakarja amikor fekszik. Pár napja csinálja, mi lehet ez?

Nem fáj neki ha hozzáérek, nem piros a füle körül.

Legjobb válasz: Mindíg csinálja, amikor fekszik? vagy csak ha fáradt? az én kisfickóm, akkor babrálja a fülét, ha izgatott v. fáradt...Ha sûrûn csinálja érdemes lenne orvosnak megmutatni, lehet h vmi ingerli belül..nem fáj neki , lehet h csak csikizi. Érdemes lenne belekokkantani szakembernek, ez Téged is megnyugtatna.

Mindíg csinálja, amikor fekszik? vagy csak ha fáradt? az én kisfickóm, akkor babrálja a fülét, ha izgatott v. fáradt...Ha sûrûn csinálja érdemes lenne orvosnak megmutatni, lehet h vmi ingerli belül..nem fáj neki , lehet h csak csikizi. Érdemes lenne belekokkantani szakembernek, ez Téged is megnyugtatna.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!
Mutasd meg orvosnak, mert ez gyulladás lesz. Belül olyan, mintha viszketne neki, és próbálná a drágád megvakarni, de nem tudja. De ne nyúlj a fülébe, mert akkor rosszabb lesz neki. Sajnos kicsi korom óta fülgyulladós vagyok, ezért tudom. Esetleg orsprayt fújsz az orrába, lehet az orrjárat eltömödése okozza a tünetet. Sokszor emiatt gyullad be a fül is, ha mélyen eldugul az orrjárat.Fújd be neki és jól porszívózd ki. Ha nem javul, akkor orvos.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ! Hétfõn elmegyünk az orvoshoz mindenképpen!
Írd majd meg a fejleményeket!:) második válaszoló
A kérdező hozzászólása: Voltunk orvosnál, azt mondta hogy mivel nem lát pirosságot, duzzanatot, és nyomásra sem érzékeny nincs semmi teendõ. Valószínû valami belül csiklandozhatta a fülét ezért dörzsölte a matrachoz.
Tervezõprogramoknál olyannyira mindegy, hogy Intel vagy AMD.
Én nem vennék AMD-s laptopot.
A kérdező hozzászólása: Miért is nem?

3 hónapos terhes vagyok és 2 hónapja fekszem az erős hányinger és a hányás miatt ( ami már picit csökken). Sokat fogytam és nagyon fáradt vagyok egyfolytában. Lehet, hogy valami baj van a babával és azért van ez az erős tünetegyüttes?

Legjobb válasz: Szia.Ne aggódj,a babád jól van.A rosszulléted egy hormontól van,amire sokan érzékenyek,és a szerencsésebbek nem.te pont az ellenkezö csoporthoz tartozol.Valószinü,hogy elmúlik a hányingered,de lehet az is,hogy ve´gig kíséri a terhességedet. gratula a babához.

Szia.Ne aggódj, a babád jól van.A rosszulléted egy hormontól van, amire sokan érzékenyek, és a szerencsésebbek nem.te pont az ellenkezö csoporthoz tartozol.Valószinü, hogy elmúlik a hányingered, de lehet az is, hogy ve´gig kíséri a terhességedet. gratula a babához.
Igyál nagyon sok folyadékot, hogy ki ne száradj.Ha kijön belõled minden, azonnal menj orvoshoz.Gratulálok a kis pocaklakódhoz.17 hetes kismama
Nyugi, a kicsivel minden oké. Én az elsõ babámmal a 4. hónapig majdnem 15 kg-t fogytam hasonló tünetekkel, de a babám rendesen fejlõdött.
Ja, és a következõ gyerekeknél már nem volt ennyire drasztikus. Ezt az elõbb el felejtettem írni.
Szia! Ne aggódj, 13 hetes terhes múltam (8 hetesen kezdõdött a rosszullétem napi 8-10x hánytam)-4 hét alatt 5 kg-ot fogytam, megjártam a kórházat.... Én is csak fekszek, fekszek és fekszek...-így enyhültek egy cseppet a tünetek, de járni v. állni alig tudok. Még fogmosáskor, zuhanyzáskos is ülnöm kell. Mostmár egy keveset enni is tudok. A babádnak nem lesz tõle baja, ne félj. Csak ígyál eleget-bár néha nehéz..(v. esetleg leves levét egyed, nekem ez segített) Én átérzem a próblámád (én most csinálom végig másodjára-a fiammal is így voltam) Ne ess kétségbe az a lényeg, pihenj sokat és gondolj arra, hogy mostmár csak jobb lesz.
Szia! Arra vigyázz, nehogy kiszáradj.

Reggelente, amikor felkelek az ágyból, nagyon fáj a szeméremcsontom. Éjszaka többször felébredtem rá, főleg ha oldalt fekszem, hogy a combcsontom is fáj. Mitől lehet ez?

Arra gondoltam, hogy tágul a medencém. De még csak 20 hetes vagyok, nem korai még ez?

Legjobb válasz: Szia! Ugyanezzel a problémával küzdök, igaz a 27. hétben járok. Az orvosom szerint teljesen normális, mert tágul a medencém, és a szemérem csontnál lévõ symphisis, ami a medencém két oldalát köti össze az egy picit mozog, és ez nagyon fájdalmas. Kérdeztem, hogy nem korai ez még, de szerinte egyátalán. Szerintem nálad ez még korábban jelentkezett. Boldog babavárást!

Szia! Ugyanezzel a problémával küzdök, igaz a 27. hétben járok. Az orvosom szerint teljesen normális, mert tágul a medencém, és a szemérem csontnál lévõ symphisis, ami a medencém két oldalát köti össze az egy picit mozog, és ez nagyon fájdalmas. Kérdeztem, hogy nem korai ez még, de szerinte egyátalán. Szerintem nálad ez még korábban jelentkezett. Boldog babavárást!
Szia! Én is ezzel a problémával küzdök, már vagy 2-3 hete. Reggeltõl estig. Fõleg este. Borzasztó, mert mozogni is alig bírok-merek. Állítólag elmúlik a szülés elõtt 1-2 héttel. Remélem így lesz. :-) 22 hetes kismama.
A kérdező hozzászólása: Hát én is remélem. Mert eléggé ijesztõ.

Mitõl van, hogy éjjel, amikor fekszem a sötétben, egy bizonyos idõtájban valami koppan az ablaküvegen?

A redõny le van húzva, nem fér oda semmi. Belül nem röpködnek bogarak. Régebben nem koppant, de mostanában minden egyes nap. Jól hallható, mintha valaki az ujjával ráütne. És abban az idõszakaszban sokszor az asztalnak is van valami pattanó hangja, vagy ilyesmi. Mitõl lehet?

Legjobb válasz: szerintem hõtágulás új az ablak?

szerintem hõtágulás új az ablak?
A kérdező hozzászólása: Nem új. Lehet mondjuk 10-15 éves. De érthetetlen, mert eddig nem csinálta. És a hõtágulástól inkább pattanó hangot adna. Így meg olyan, mintha egy dongó lendületbõl beleütközne. Meg lehet hallani, mintha mondjuk rákoppintanék. Nem éles (mint mondjuk egy fém tárgytól) és nem is mély, mint valami puhától. Inkább mint egy bogár ütközése. Csak a bogarak nem férnek az ablakhoz a redõnytõl és ha mégis, inkább kopácsolnának rajta (de nem mindennap).
elsõ vagyok: csak azért gondoltam ezt, mert ugyebár napközben meleg, este hideg van, de most rá is jöttem, hogy ez ablaknál hülyeség lenne :D egyébként nekem párévig a szobaajtóm csinálta ezt, minden este 23:11 perckor szintén ilyen hangot adott ki magából, mióta át lett rendezve a szobám azóta nem hallom
A kérdező hozzászólása: Lehet, hogy berakok egy infra kamerát az ablakra fókuszálva, és egész éjszaka veszi, mi történik. Kíváncsi lennék, mi történik :) .
Nappal is koppanhat, csak nem figyelsz fel rá. Éjszaka a csendben jobban hallani minden apró neszt.
Nézz már ki olyankor, nem véletlenül állok kint órák hosszát!
Néha ki szoktam menni hétvégére a megörökölt falu széli szülõi házba. Ott is koppan éjjelente hol az ablak, hol valami bútor. Aminek oka az, hogy napokig állandó fûtetlen volt a ház belsõ hõmérséklete, mivel nem lakott, én meg fatüzelésû kandallóval jól befûtöttem. Akár nõ, akár csökken a hõmérséklet, koppanás hallható az eltérõ hõtágulású alkatrészek egymásba illesztése miatt. Vagyis éjfél körül már kezd leégni a fa, ezért csökken a hõmérséklet.

Minek nevezik amikor fekszek a pasin és neki feláll és én dörgölöm az én nemiszervem az övéhez?

Közben neki is jó ez meg nekem is.pettinghez hasonló

Legjobb válasz: Súrlódás.

Súrlódás.
dörgölõzés :-)
[link]
hergelés...
Nincs külön neve. Mivel nincs behatolás, ez is petting. Illetve van a pornóban egy angol szakszó a f_sz punciajkakkal való dörzsölésének egy speciális fajtájára, ez a cameltoe slide. [link]
csúszka
! ;)
A kérdező hozzászólása: Ez?
Ha utána nem történik semmi, akkor szexuális zaklatás. Ha utána megtörténik aminek meg kell történnie, akkor elõjáték.

Mitől lehet az, h egy 6hónapos kicsbabának, amikor fekszik háton, a lábai ki vannak picit fordúlva?

Legjobb válasz: Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.

Úgy kényelmes neki, az én lányomnak is úgy van..magamba csak Chaplinnek hívom:) fiamnál is így volt, még is normális lábai lettek, szépen jár , nem kacsázik. Nekik még nem olyan kötöttek az izmaik , a lábukat is bekapják..legalább is az enyém állandóan a lábujjait harapdálja(hat hós) igaz a fogai nyoma mindig ott marad..szóval ne aggódj.
Szia, az én lányom is 6 hós. Õ is így alszik, sõt még hason is, olyan mint egy kis béka. :)

21 hetes terhesen éjjel arra kelek, hogy fáj az a lábam, amin fekszem (oldalt fekvés). Ha megfordulok, elmúlik, de a másik kezd fájni. Néha csak vádliig, máskor combig. Mi lehet a baj? Nem görcsöl, hanem nagyon fáj.

Legjobb válasz: De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.

De kérdeztem, ez teljesen normális. Van egy könyvem is, abban is olvastam errõl, tágul a csípõ, talán azért. De nem lehet kezelni, a magnézium ezen nem segít én csomót szedek, de erre nem hat. El kell viselni-egyébként pár hete volt már ilyen kérdés, nem egyedi probléma. Mikor már nagyon fáj én lótuszülést váltogatok v kisétálok pisilni, az segít.
Üdv., nekem is ez van azóta, 1-2 körül kezdõdik, aztán hajnalra 10percenként kell forogni. Semmi sem segít rajta. 29hetes
A kérdező hozzászólása: Szia! Nem kérdezted esetleg a dokit, mitõl lehet? Én majd csak hetek múlva megyek hozzá. Az elsõ gyereknél görcsölt, de csak a terhesség végén, és magnéziumtól elmúlt. De ez nem görcs...
A kérdező hozzászólása: Szia! Köszi, akkor nem izgulok rajta. Én is a pisiléssel oldom meg, meg a forgással...
Ne is izgulj. Én is a csillagokat látom, de minden 5. éjjelt a fáradtságtól nagyjából végig tudom aludni :-) na meg a picurkámért szívesen elviselem! És ha felébredek, akkor szoktunk játszani, sokszor akkor Õ is felébred és én simogatom, Õ meg cserébe ficánkol, szóval még jó is :-)
A kérdező hozzászólása: Igen, az enyém is felébred olyankor. Van, hogy órákig nem alszom vissza és akkor én is csak vele foglalkozom. a kislányom éjjelente mindig aludt a pocimban. Aztán olyan rossz alvó lett idekint, hogy csak na! Õ most kisfiú, és nem alszik éjjel...:) :) .

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!