Találatok a következő kifejezésre: Amikor elmegyek legalább (3 db)

Amikor elmegyek utána legalább 10 percet kell várni h újra el tudjak menni, miért van ez? Mi a megoldás?

Legjobb válasz: grat az elsõnek. am attól függ h fiú vagy e vagy lány. ha fiú akkor ez van nem tudsz rajta változtatni mert minenkivel így van. ha lány akkor lehet h el tudsz menni sorozatban de ügyes pasi kel hozzá.

grat az elsõnek. am attól függ h fiú vagy e vagy lány. ha fiú akkor ez van nem tudsz rajta változtatni mert minenkivel így van. ha lány akkor lehet h el tudsz menni sorozatban de ügyes pasi kel hozzá.
Hát ha fiú vagy, akkor tényleg örülj neki hogy csak 10perc pihenés kell. Barátom van úgy hogy 10percre rá újra akció képes, van hogy fél, egy óra is kell mire újra lehet szexelni. Ha lány vagy, akkor szintén nem baj, bár én pl olyan vagyok hogy ha barátom jól teljesít akkor akár percenként elmegyek, de van hogy az elsõ után már semmi.
Erre nem kell megoldás, ez abszolút normális dolog! Örülj neki, hogy csak 10perc kell a 2.hoz! :)
Fiúknál ez a természetes. De állítólag tantra jóga segítségével többször is el lehet sülni egymás után.

A nyár végén, Augusztusban megyünk nyaralni s lesz egy olyan napunk amikor elmegyünk lovagolni de én meg életemben nem ültem lovon! Aki már lovagolt az elmesélné vagy legalább tanácsot adna hogy mire figyeljek?

Életemben nem ültem még lovon de szeretnénk elmenni a nyaraláson lovagolni.. mire figyeljek??? Hogy kell ülni hogy kell vezetni illetve irányítani?? Meg ami vele jár ..gondolom érzik ha fél az ember olyankor mit kellene csinálni???

Legjobb válasz: Nem fogsz se vezetni, se irányítani, ha normális helyen vagy. A lovon való biztonságos ülés és a határozott irányítás képessége hónapok gyakorlása után alakul ki. Addig balesetveszélyes rád bízni a lovat! Két megoldást tudok elképzelni: A) futószáraztok egy jót, körbe-körbe, ehhez semmiféle készülés vagy elõképzettség nem kell, mindent mondani fognak. Vagy B) elvisznek egy sétaterepre, de akkor tudd, hogy nem vagy jó helyen. Az ilyen baromi veszélyes. Ha a ló megijed - bármitõl, egy madártól, nyúltól, nejlonzacskótól - és megugrik, akkor nem fogsz tudni fennmaradni.

Nem fogsz se vezetni, se irányítani, ha normális helyen vagy. A lovon való biztonságos ülés és a határozott irányítás képessége hónapok gyakorlása után alakul ki. Addig balesetveszélyes rád bízni a lovat! Két megoldást tudok elképzelni: A) futószáraztok egy jót, körbe-körbe, ehhez semmiféle készülés vagy elõképzettség nem kell, mindent mondani fognak. Vagy B) elvisznek egy sétaterepre, de akkor tudd, hogy nem vagy jó helyen. Az ilyen baromi veszélyes. Ha a ló megijed - bármitõl, egy madártól, nyúltól, nejlonzacskótól - és megugrik, akkor nem fogsz tudni fennmaradni.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen...akkor gondolom inkább vezessenek vele csak ne körbe körbe mert elszédülök.. de szeretnék is megtanulni majd az ilyen órák drágák rendesen megtanítanak??
A kérdező hozzászólása: Kicsim na azt nem garantálhatom!!!!!!
Körbe-körbe sem fogsz elszédülni, sose félj :D Elég nagy kör az. A lovaglástanulásnak amúgy éppen ez a fajta oktatás az alapja. Amíg futószáron van a ló, és fixen egyfelé megy, addig van idõd hozzászokni a mozgáshoz és megtanulni a helyes ülést a mozgás minden stádiuma közben. Ügyességi gyakorlatokat is szoktak végeztetni, hogy fejlõdjön az egyensúlyod. Rendes helyen csak ez után, minimum néhány hétnyi gyakorlás után adnak szárat a kezedbe. A lovaglóórák sajna többnyire nem túl olcsók - helytõl függõen mondjuk 500-6000ft/félóra. (Az alsó határ sajno igen ritka, többnyire csak nagyon vidéken, picike magánhelyeken fordul elõ.)
A kérdező hozzászólása: Az számít amúgy hogy milyen nemû a ló??? Vagyis hogy vadabb a csõdõr vagy ugyanúgy viselkedik mint a kanca???
Amire ráültetnek, az tuti hogy szelíd lesz. Többnyire heréltek vagy kancák, de vannak nagyon-nagyon szelíd mének is.
A kérdező hozzászólása: Aha akkor nem kell félnem!!!
A kérdező hozzászólása: Jó beszólalással kezdõdött!!!köszi
A lényeg, hogy ülj nyugodtan és lazán a nyeregben, bízz meg a lovadban. Bármi történik dõlj hátra a nyeregben és engedd el magad, vedd fel a ló mozgását. Akkor persze ne dõlj hátra, ha a ló felágaskodik, hanem minél elõbbre, kapaszkodj meg a sörényében.

Augusztusban megyünk nyaralni s lesz egy olyan napunk amikor elmegyünk lovagolni de én meg életemben nem ültem lovon! Aki már lovagolt az elmesélné vagy legalább tanácsot adna hogy mire figyeljek?

Életemben nem ültem még lovon de szeretnénk elmenni a nyaraláson lovagolni.. mire figyeljek???

Legjobb válasz: Hogy ne álljon fel a kukid

Hogy ne álljon fel a kukid
A kérdező hozzászólása: Köszi kicsim de ezt nem garantálom!!!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Mindenképpen olyan lovat kérj, ami nagyon nyugodt, és nem rohan el veled, viszont könnyû irányítani. A nyeregben mindig ülj egyenesen (a vállad a csípõd, és a bokád legyen kb egy vonalban) a kezedet lazán az elülsõ nyeregkápa felett tartsd úgy, ahogy megmutatják a szár fogását. A ló száját sose rángasd, finoman irányítsd, és ne a szárba kapaszkodj, hanem a lábaddal tartsd meg magad. A sarkadat tartsd lenyomva, és mindenképp vigyél olyan öltözetet, ami kényelmes a lovaglásra, különben feltöri a combodat. (vagy cicanaci, lovaglónadrág, csõfarmer, cipõnek pedig olyat, amelyiknek nem annyira recés a talpa)Ha a ló nagyon elkezd figyelni valamerre (azaz arra fordítja a fejét és a fülét) akkor picit húzd meg elõbb a bal, majd a jobb szárat hogy újra rád figyeljen. Remélem segítettem, de ha van még kérdésed, írhatsz nyugodtan privátban is, szívesen válaszolok :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen!!
A kérdező hozzászólása: Jó beszólalással kezdõdött!!!
Nincsmit :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!