Találatok a következő kifejezésre: Amikor elmegy rám néz, amikor egy (3 db)

Van egy srác aki mindig elmegy mellettem és rám néz, és ha elmegy melletem, van amikor vissza néz rám. Tetszek neki?

Legjobb válasz: Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó,adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját,hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!

Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó, adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját, hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!
Valószínû, hogy tetszel neki! :) Csak az a kérdés, hogy neked tetszik-e... :D Ha igen akkor esetleg ha ismered egy jóhaverját akkor megkérdezheted tõle :) hátha lessz valami a dologból! ;) Hajrá! Sok sikert ;)
A figyelmét az felkeltetted, hisz visszanézett, egy olyan lányért nem szoktak visszanézni a fiúk, aki nem tetszik nekik. Ez tény, legalábbis nagyon ritkán. Próbáld ki, hogy egyszer rámosolyogsz (de ne vigyorogj!! attól megijednek) és ha õ is visszamosolyog (de nem röhög) akkor nyert ügyed van nála :) ha viszont elkapja a fejét vagy elfordítja, akkor az tudod mit jelent ..... :( Viszont az az ejtõs trükk nem is olyan rossz, csak arra vigyázz hogy ne legyél ideges, ne remegjél és ne dadogj!! Márpedig ha tetszik a fiú, akkor ez elõ szokott fordulni. Sok sikert!
Ebben annyira biztos lehetsz, mint a szándékaiban nem. Nézz rá szépen, ha tetszik, s hátha lesz a srác olyan bátor, hogy odamenjen hozzád...
IGEN!!!!! tetszel neki! mosolyogj! ...már ha tetszik

Amikor elmegy mellettem, rám néz, amikor egy kicsit meszebb van, a szeme sarkából figyel. Tetszek neki vagy csak be képzelem, mert nekem is tetszik?

Legjobb válasz: Mindenképpen fontos vagy neki, ha örökké téged néz. Adj neki lehetõséget a közeledésre. Ha van jó alkalom (valami közös program), és mégsem közeledik, akkor tényleg nem jöttél be neki.

Mindenképpen fontos vagy neki, ha örökké téged néz. Adj neki lehetõséget a közeledésre. Ha van jó alkalom (valami közös program), és mégsem közeledik, akkor tényleg nem jöttél be neki.
nem.
Mert az ismerõseid nem akarnak bunkók lenni hozzád.
küldj képet privibe . :PP
Küldj egy képet és megmondom, hogy nekem bejösz-e.
nyomulj arra aki 10est adott rád, ne arra aki azt mondja h 'elmegy' vagy.az ismerõsök ISMERNEK, és ezek szerint a jellemed, megjelenésed, humorod stb. felfelé változtatják a pontozást.
Én pl ismerõsöknek mindig jobbat mondok, mert nem akarom megsérteni Õket :$ Ismeretlennek meg az igazat, fõleg itt GYK-n :D De azért ha valami nem tetszik az ismerõsön finoman megjegyzem és aztán eldönti van-e benne igazság.
A kérdező hozzászólása: 7-es veled egyet értek, szerintem én is ezekkel tudok jobb hatást elérni és nem a kinézettel :)
A kérdező hozzászólása: 6-os, semmi bõrproblémám nincs , ezt nemtom mibõl gondoltad? :O egyszerûen csak v az arcom v a testem (v mind2 :D ) nem jön be a csajoknak úgy formára, de nem bõrminõségre :D ja és pattanásaim sincsenek :)
Szerintem a nõk nem teljesen olyanok mint mi. Egy pasi nem csak egy fényképbõl áll, kell hozzá: duma, fellépés, kisugárzás, humor, valamennyi pénz. Ha nem vagy über helyes próbálkozz élõben.
egyszerü!nagyon rendesek veled hiszen a barátaid és úgy szeretnek ahogy vagy! csajozni szeretnél, de átlagos kinézeted van vagy esetleg átlag alatti??!!!manapság a bõrgyógyászok nagyon ügyesen helyre tudnak hozni...kozmetikussal ne is próbálkozz!/L
nekem pont fordítva van :D
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam, h vagy szebbnek látnak, v csak rendesek akarnak lenni, de h melyik az igaz az érdekelne mert ha meg tudok szépülni akk jobb esélyeim lennének a csajozásban :D
Szerintem meg azért, mert az ismerõseid tudják h milyen vagy és a jó tulajdonságok megszépítenek. Pl volt 1srác akit nem ismertem, mondtam is h milyen csúnya, úúúristen sose kéne. Erre késõbb megismertem és megtetszett, össze is jöttünk. A személyisége megszépítette. Vagy hogy is magyarázzam. :-D
Mert az idegen csaj gondolom fullos lehet, ha képet küldesz neki. Na most ha neked fullos, valszeg másnak is és õ is "zaklatja", mivel nem ismer le akar rázni, ez ösztön a nõknél :D
Ha nekem küldesz képet, én mondok neked egy õszinte véleményt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!