Találatok a következő kifejezésre: Amikor elmegy rám (19 db)

Már hetek óta tetszik egy lány és az a terv h odamegyek hozzá de hogy szólítsam le? Amikor elmegyek mellette akkor mindig mosolygok rá és ő is rám, de nem tudom hogy kezdjem el. 16f

Legjobb válasz: Hogy érted, hogy "elmegyek mellette"? Milyen helyzet teremtõdik ilyenkor? Hol történik ez? Milyen sûrûn látjátok egymást?

Hogy érted, hogy "elmegyek mellette"? Milyen helyzet teremtõdik ilyenkor? Hol történik ez? Milyen sûrûn látjátok egymást?
Hány éves a lány?
A kérdező hozzászólása: A suliban
A kérdező hozzászólása: 16
A kérdező hozzászólása: 2 naponta kb de van amikor csak egymásra nézünk aztán le is hajtja a fejét. Mit tegyek? légyszi segítsetek :)
Menj oda hozzá és kérdezd meg, hogy mikor végez (ma) a suliban. Erre õ mond valamit. Erre te: én is akkor... volna kedved velem ebédelni az órák után? Erre õ igent mond. Erre te bemutatkozol. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Szolitsd le es hivd el egy setara vagy valamire szukkozasra es beszelgess vele de dobj be egyszzer-egyszer egy bokot is de ne tul sokat vagy vagy 2-3 egy talalka alatt mond neki h mijen szep stb gondolom ezeket tudod.. es ember hajra! kis batorsag!!!.
szia!öööööö..leégett a házunk.nem aludhatnék ma nálatok?
A kérdező hozzászólása: játék nevet kértem nem pedig oktatás ugy hogyy kocc
Baldur's Gate 2 Planescape: Torment Icewind Dale Neverwinter Nights Arcanum
A kérdező hozzászólása: köszi szépen de ha tutok akor léci irjatok méggg még ecer kösz !!!!!! :D
Helyesírási gyakorló program 0.6
Gta 3, Gta Vice City, Mdk 2
A kérdező hozzászólása: köszi ezeket megis nézem mégecer kösz de ha tutok még akor lécives irjatok
ide már az 1.0 kell


Milyen játékot ismertek ami elmegy ezen? 1, 4GHZ 1Gb ram 32MB vidi akció, stratégia (:

Legjobb válasz: Age of Empires 2, Starcraft, Total Annihilation, Unreal (nem a tournament), Kingpin, Quake 2 (esetleg 3 is talán), Pharaoh, esetleg talán még a Stronghold bár az eléggé akadni fog. Ezek azok, amik így hirtelen eszembe jutottak.

Age of Empires 2, Starcraft, Total Annihilation, Unreal (nem a tournament), Kingpin, Quake 2 (esetleg 3 is talán), Pharaoh, esetleg talán még a Stronghold bár az eléggé akadni fog. Ezek azok, amik így hirtelen eszembe jutottak.
Diablo I, talán a II is.

Amikor elmegy mellettem, rám néz, amikor egy kicsit meszebb van, a szeme sarkából figyel. Tetszek neki vagy csak be képzelem, mert nekem is tetszik?

Legjobb válasz: Mindenképpen fontos vagy neki, ha örökké téged néz. Adj neki lehetõséget a közeledésre. Ha van jó alkalom (valami közös program), és mégsem közeledik, akkor tényleg nem jöttél be neki.

Mindenképpen fontos vagy neki, ha örökké téged néz. Adj neki lehetõséget a közeledésre. Ha van jó alkalom (valami közös program), és mégsem közeledik, akkor tényleg nem jöttél be neki.
nem.

Létezik olyan traktoros játék ami elmegy 3. 00Ghz-val? (1mag) és 2GB ram 256MB vidókártya

Legjobb válasz: Nézd meg a kicsit régebbi farmszimulátorokat, mondjuk a 2010est.

Nézd meg a kicsit régebbi farmszimulátorokat, mondjuk a 2010est.
A kérdező hozzászólása: és tudnál egy játéknevet irni?

Van egy srác aki mindig elmegy mellettem és rám néz, és ha elmegy melletem, van amikor vissza néz rám. Tetszek neki?

Legjobb válasz: Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó,adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját,hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!

Hát, mi van ha nem is rád néz vissza? Na, nem leszek lelombozó, adok tippeket! Kérdezd meg az egyik haverját, hogy mi a véleménye rólad Vagy: Elõször is vagy próbáld meg leszólítani vagy vess be taktikákat:ejts el valamit pont mellette, igy beszélhettek is, utána meg kiderül hogy tényleg tetszel-e neki! Sok sikert, szurkolok nektek!
Valószínû, hogy tetszel neki! :) Csak az a kérdés, hogy neked tetszik-e... :D Ha igen akkor esetleg ha ismered egy jóhaverját akkor megkérdezheted tõle :) hátha lessz valami a dologból! ;) Hajrá! Sok sikert ;)
A figyelmét az felkeltetted, hisz visszanézett, egy olyan lányért nem szoktak visszanézni a fiúk, aki nem tetszik nekik. Ez tény, legalábbis nagyon ritkán. Próbáld ki, hogy egyszer rámosolyogsz (de ne vigyorogj!! attól megijednek) és ha õ is visszamosolyog (de nem röhög) akkor nyert ügyed van nála :) ha viszont elkapja a fejét vagy elfordítja, akkor az tudod mit jelent ..... :( Viszont az az ejtõs trükk nem is olyan rossz, csak arra vigyázz hogy ne legyél ideges, ne remegjél és ne dadogj!! Márpedig ha tetszik a fiú, akkor ez elõ szokott fordulni. Sok sikert!
Ebben annyira biztos lehetsz, mint a szándékaiban nem. Nézz rá szépen, ha tetszik, s hátha lesz a srác olyan bátor, hogy odamenjen hozzád...
IGEN!!!!! tetszel neki! mosolyogj! ...már ha tetszik
Elmegy a gépeden, de idõnként lassú lehet, például töltéseknél akár 3-4 perc is lehet. Jó játékot!
Itt le van írva minden: http://hu.thesims3.com/game/systemreq Ez még növekedhet (a betöltés) ha sok letöltött tartalommal rendelkezel. Nekem a sims2 mindig lassabban töltött be amikor több cuccot töltöttem le.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Mibe kerül megnézni a gépigényét?
Csak a leglényegesebb dolog hiányzik: a pontos videókárty típus. A többi alapján simán elmegy. A videókártya memóriamérete lényegében a textúrák minõségét befolyásolhatja. Full felbontás mellett többet kell töltögetnie, ha kisebb. De inkább veszek egy 128 MB-os bika chipsetes videókarit, mint egy szar 512-est. Nekem egy 3.5MHz-es celeronom van, meg egy 128 MB-os Radeon 9600XT-m. Nagyon frankón megy, csak idõnként megakad a textúratöltögetés (kis memória) miatt.
Hehe, természetesen 3.5 GHz és nem 3.5 MHz a procim... :)

Elmenne a gta IV ezen? AMD Athlon 64 3500+ 2200Mhz amd radeon hd 6450 1204mb=1GB 2gb ram mert a dead island riptide elmegy rajta meg a crysis 2 akkor ez elmegy?

Legjobb válasz: Nagyon döcögõsen talán. A Crysis 2 -vel ne érvelj, mert DirectX 9-es módban meglepõen kicsi a gépigénye és jól van optimalizálva.

Nagyon döcögõsen talán. A Crysis 2 -vel ne érvelj, mert DirectX 9-es módban meglepõen kicsi a gépigénye és jól van optimalizálva.
A kérdező hozzászólása: nekem nincs HD monitorom csak 1280szor1024 a max meg a gta4 menne mediumon vagy lowon? és hány fps-em lenne?
akkor fog maxon futni ha stabil 30 FPS-ed van legalább, és nem 4:3-as felbontáson hanem 16:9 és legalább HD ready
A kérdező hozzászólása: igaz hogy néha a grafikát lejebb kellett venni mert a gépem kicsit szarakodott de mindig maxon ment :D
A kérdező hozzászólása: igaz hogy frapsel 5fps-em volt videó közbe de elment nem laggolt max grafikán vagyis minden maxon a képernyõ 1280szor1204 laggmentesen igaz nem játcottam ki de elment :D meg a battlefield bad company 2 is maxxon van és nem laggolok
ezzel a géppel elment a prototype 2 max grafikán? mesélj még!
A kérdező hozzászólása: hát én 1280szor720 ba de ha alggol akkor 800szor600 ba és nagyon nagyon lebutitott ba akarok játszani hogy ne laggoljak amúgy bocs a szor ért nem tudok szorzás jelet kirakni
Nem vagyok jövõbe látó, a GTA 4 elég gépigényes. Ennél sokkal komolyabb gépeken is szokott laggolni. Elmegy, de csak erõsen visszabutított grafikával. Amúgy meg a felbontás se mindegy.
A kérdező hozzászólása: meg a prototype 2 is elment nem szaggatott max grafikán elment a prototype 2 amúgy windows vistám van DirectX10 el
A kérdező hozzászólása: és elmegy akkor?
Mert az ismerõseid nem akarnak bunkók lenni hozzád.
küldj képet privibe . :PP
Küldj egy képet és megmondom, hogy nekem bejösz-e.
nyomulj arra aki 10est adott rád, ne arra aki azt mondja h 'elmegy' vagy.az ismerõsök ISMERNEK, és ezek szerint a jellemed, megjelenésed, humorod stb. felfelé változtatják a pontozást.
Én pl ismerõsöknek mindig jobbat mondok, mert nem akarom megsérteni Õket :$ Ismeretlennek meg az igazat, fõleg itt GYK-n :D De azért ha valami nem tetszik az ismerõsön finoman megjegyzem és aztán eldönti van-e benne igazság.
A kérdező hozzászólása: 7-es veled egyet értek, szerintem én is ezekkel tudok jobb hatást elérni és nem a kinézettel :)
A kérdező hozzászólása: 6-os, semmi bõrproblémám nincs , ezt nemtom mibõl gondoltad? :O egyszerûen csak v az arcom v a testem (v mind2 :D ) nem jön be a csajoknak úgy formára, de nem bõrminõségre :D ja és pattanásaim sincsenek :)
Szerintem a nõk nem teljesen olyanok mint mi. Egy pasi nem csak egy fényképbõl áll, kell hozzá: duma, fellépés, kisugárzás, humor, valamennyi pénz. Ha nem vagy über helyes próbálkozz élõben.
egyszerü!nagyon rendesek veled hiszen a barátaid és úgy szeretnek ahogy vagy! csajozni szeretnél, de átlagos kinézeted van vagy esetleg átlag alatti??!!!manapság a bõrgyógyászok nagyon ügyesen helyre tudnak hozni...kozmetikussal ne is próbálkozz!/L
nekem pont fordítva van :D
A kérdező hozzászólása: én is erre gondoltam, h vagy szebbnek látnak, v csak rendesek akarnak lenni, de h melyik az igaz az érdekelne mert ha meg tudok szépülni akk jobb esélyeim lennének a csajozásban :D
Szerintem meg azért, mert az ismerõseid tudják h milyen vagy és a jó tulajdonságok megszépítenek. Pl volt 1srác akit nem ismertem, mondtam is h milyen csúnya, úúúristen sose kéne. Erre késõbb megismertem és megtetszett, össze is jöttünk. A személyisége megszépítette. Vagy hogy is magyarázzam. :-D
Mert az idegen csaj gondolom fullos lehet, ha képet küldesz neki. Na most ha neked fullos, valszeg másnak is és õ is "zaklatja", mivel nem ismer le akar rázni, ez ösztön a nõknél :D
Ha nekem küldesz képet, én mondok neked egy õszinte véleményt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!