Találatok a következő kifejezésre: Amikor elkezdek mindig (41 db)

Miért van az, hogy amint elkezdeném a sexet a barátnőmmel kb 1 perc és megszűnik a merevedésem? !? Addig minden oké, akkor is amikor orálisan csinálja csak amikor berakom utána egy perc és nem áll fel! Meg mondjuk egy kicsit fáj is amikor elkezdem.

Legjobb válasz: Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.

Én elsõre arra tudok gondolni, hogy nem elég nedved a barátnõd. Nekem is volt már ilyen h behatolásnál nem volt annyira nedves és picit kellemetlen volt viszont nálam ez kb 2 lökés:) Használjatok esetleg sikosítót. És ezért múlhat el a merevedés mert kellemetlennek érzed:) Remélem segítettem.
*nedves
A kérdező hozzászólása: Lehet hogy igazad van! DE lehet hogy az is közrejátszik hogy még csak most veszítettem el a szüzességem s még csak egyszer voltam nõvel, akkor is hüvelykúppal ami nagyon csípett... Ez pszichés nem lehet??
Attól nem lehet h elõször voltál nõvel sztem. Igen lehet pszichés ha annyira rossz volt az elsõ, de ahogy majd jó lesz akkor ezt el fogod felejteni:D Elsõ voltam

Miért van az, hogy amikor elkezdünk szeretkezni és a barátom belémhatol, akkor az mindig fáj, és csak egy kis idő után, amikor már elkezd mozogni, csak akkor tudok feloldódni és élvezni az együttlétet? Mi baj lehet velem?

lehet az az oka, hogy végülis nemrég vesztettem el a szüzességemet, (de azóta már kb. 8-szor voltunk együtt)!

Legjobb válasz: Nem az lehet az ok,hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.

Nem az lehet az ok, hogy mikor belédhatol a partnered nem vagy nedves és azért fáj?És mikor már mozog benned akkor már nedves vagy ezért nem fáj.Szerintem csak ez lehet a gond.
Próbáljátok húzni az elõjátékot, hogy Te is teljesen felizgulj, ne csak a szex legyen maga a lényeg, hanem hogy érezzétek egymás vágyait, szeressétek egymást úgy igazán, és nem lesz gond, mond el neki nyugodtan neked mi a jó, mit szeretnél hogy csináljon, és nem lesz gond.Ehhez is türelem kell, mert ha elõre félsz hohgy fájno fog, csak elmegy a kedved, és utába már ez lesz az oka a nedvesség hiányának.
Valamint használhattok síkosítót is, ami megkönnyíti a behatolást. De lehet hogy már eleve félsz tõle, hogy fájni fog a behatolás, és lehet hiogy ez is oka annak, hogy nem tudsz teljesen felizgulni.
Én is hasonló problémákkal küszködöm. Tisztában vagyok már vele, hogy az okozza, hogy félek attól, hogy fájni fog, attól, hogy a barátom nem is talál igazán vonzónak, s hogy nem tudom megadni neki azt, amire vágyik. :S Szerintem te is a fájdalomtól félsz. Elõször rá kell jönnöd, hogy mi az, ami korlátoz, és meg kell próbálnod leküzdeni. CSak hát ez nem könnyû. :( De nyugi, nem vagy egyedül a problémáddal, ha ez vigasztal . :) Nincs baj veled, csak még tapasztalatlan vagy. Lesz ez jobb is. :)
profi válaszok "lessz ez jobb is" és ezt ki vitatja XD am tényleg bizonyára még nem vagy ELÉGGÉ nedves XD (am csak sztem hülye érzés még névtelenül is írkálni ide?) *rem nem raktam publikusra a mailem :D*
Az iparban úgy hívják ezt , hogy "gépzsír" használata nélkül berág, a persely mert száraz a csapszeg és a hüvely, nincs kenése, utána meg lehet menni az esztergályoshoz , hogy perselyezze újra a lyukat. :) Így van ez fogaskerekeknél is ha nincs kenés nem bírja sokáig pl.: a kocsi váltója motorja. Ezért kell ellenõrizni az olajszintet ebben az esetben. Barátodnak mondd meg , hogy addig amíg nem megfelelõ a kenés a hüvelyben addig ne köszörûltessen az önindítóval mert csak lemerül az akumlátor. Kenés midig kell ezt ne feledd el! :D

Letöltöttem egy 3D HD filmet csak az a gondom amikor elkezdem lejátszani KMplayerel akkor középen elvan felezve a képernyõ és külön külön 2 részre ossza és mind kettõn ugyanaz megy csak nem 3D-ben mit tegyek?

Laptopon nézem:Lenovo G500

Legjobb válasz: Ahhoz még kellene minimum egy 3D képes kijelzõ. A laptopod nem alkalmas erre. Talán egy 3D tévére kötve, de még az sem biztos.

Ahhoz még kellene minimum egy 3D képes kijelzõ. A laptopod nem alkalmas erre. Talán egy 3D tévére kötve, de még az sem biztos.
Igen, tényleg valami 3d megjelenítésre alkalmas kijelzõre van szükséged, ami összeilleszti a két képet és úgy lesz belõle 3D. Te max a piros-kék anaglyph 3D-t tudod használni.
A kérdező hozzászólása: értem de én így tudtam csak a filmnek kell 3D-nek lennie
Valaki atvert...3d-t tudo kijelzo nelkul sajnos nem fogod 3d-ben nezni.
A kérdező hozzászólása: 3D-s tévére rákötötem a gépet ugy müködne?
3D tv már lejátsza ezt a formátumot. Nem kell gép sem.

A Fallout3 mindig amikor elkezdem lefagy mit tegyek?

A laptopom egy Acer Aspire E1-570 es Steam-en megvettem

Legjobb válasz: lassan fél éves kérdés...megoldást találtál rá?

lassan fél éves kérdés...megoldást találtál rá?
Megtáltosodott! Van ilyen. Enyémnek meg fordítva, megy el az ereje!
Mit tankoltál? Lehet jobb minõségû az üzemanyagod.
A kérdező hozzászólása: Én is úgy gondolom, hogy baja talán nem lehet mert megy rendesen csak gázhúzásnál állóhelyzetbõl alig lehet megtartani. Régen tankoltam már bele szinte üres a tankja.
Én arra szavazok hogy most megy normálisan, és elõtte volt valami baja. Talán valami el lehetett dugulva most meg spontán megszûnt a dugulás.
A kérdező hozzászólása: Hát lehet csak én úgy veszem észre, hogy egy kicsi tényleg kicsi 50ccm3-es ez a robogó és ahhoz képest nagyon nagyot ugrik a gázhúzásnál.
mai 50es kis motorok lazán mennek 90el, szóval ne csodálkozz ha gázadásnál húznak rendesen. lehetséges hogy tényleg most mûködik normálisan, és eddig valami baja volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Maximális sebesség hogyan változott? Ha csökkent, lehet variátorral történt valami.
A kérdező hozzászólása: Valamennyire csökkent. Még valamilyen jele lehet ha variátor a hibás dologért?
Mert ha nem egy idõben szeded, akkor nem hat rendesen...
Érdekes eset... Rossz a verzió szerintem, csak a razor1911 a jó!

Mért forog a Turok nevű játék mint az őrült, amikor elkezdek vele játszani?

Feltelepítettem, el is indult, új játékra kattintok, végig fut a bemutatóvideó..., és amikor ténylegesen a játék lenne, el kezd forogni a játékosom, és szinte lehetetlen irányítani :S. Pedig a gép komfigom is 100%-ban megfelel neki.

Legjobb válasz: Eredeti?

Eredeti?
A kérdező hozzászólása: Nem, a netrõl töltöttem le.
Akkor valószínûleg a crack rossz, szedj le hozzá egy másikat.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!