Találatok a következő kifejezésre: Amikor elkezd a hajam, elkezd (3 db)

Hajmosás után a 3. 4. napon, amikor már elkezd \'jól\' állni a hajam, kialakul egy jellegzetes szaga, ami nem túl kellemes és hajhab, hajlakk használata sem \'tünteti\' el. Mi ez? Miért ilyen szagú a hajam?

Egyébként szokott lenni hüvelygombám is és a b?römön is van néha felületi gomba. (gondoltam már candidára is) Mi az oka és mi ez?

Legjobb válasz: nemtudom, de örülj, mert az én hajamon már hajmosás után néhány órával lehet érezni... minden sampont kipróbáltam, már balzsamot, még gyógysamponokat is, mégsem tûnt el... talán ha leborotválnánk a fejünket, utána egy nedves tisztítókendõ eltüntetné ezt a szagot, v. egy kis testápoló...

nemtudom, de örülj, mert az én hajamon már hajmosás után néhány órával lehet érezni... minden sampont kipróbáltam, már balzsamot, még gyógysamponokat is, mégsem tûnt el... talán ha leborotválnánk a fejünket, utána egy nedves tisztítókendõ eltüntetné ezt a szagot, v. egy kis testápoló...
ja, és gombásodás elleni samponokat is kipróbáltam már...
Nekem van egy férfi ismerõsöm, akinek 1-2 nappal a hajmosás után már nagyon kellemetlen szagú a fejbõre, és ez attól van, hogy fõként ott izzad. Szerinte csak a gyakori hajmosás a megoldás.

Amikor elkezd zsírosodni a hajam, elkezd viszketni is a fejbőröm. Miért viszket? Gomba lenne?

De annyira hogy érzem ilyen kis puklis lesz de szinte mindenhol. Olyan érzés mintha szúnyog csípte volna meg. És néha még ilyen korpás is jön le róla. Már komolyan rémiszt? a helyzet.És ha elkezdem vakarni elég nehéz abbahagyni,mert annyira viszket!

Legjobb válasz: ahogy ezt leirtad,ugy tünik mintha gomba lenne,de az is lehet hogy csak sok por meg szennyezödés rakodik le,te kaparod,és ez àrt a fejbörnek.menj el börgyogyàszhoz,mutasd meg neki.majd ö ir speciàlis sampont,akàr gomba,akàr csak gyors zsirosodàs.

ahogy ezt leirtad, ugy tünik mintha gomba lenne, de az is lehet hogy csak sok por meg szennyezödés rakodik le, te kaparod, és ez àrt a fejbörnek.menj el börgyogyàszhoz, mutasd meg neki.majd ö ir speciàlis sampont, akàr gomba, akàr csak gyors zsirosodàs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket!
En meg nem hallottam a somorrol! de ha csak akor kezd el viszketni a fejborod mikor mar zsiros akkor most at alaposan a fejborod es gyogyszertarban kerj erre a problemara valami gyogyszert. amugy szerintem a fejborod ekkor nem kap eleg oxigent mivel a zsir es a lerakodasok nem engedik lelegezni a fejbort.
sömör...mondom nekem is az van..menj bõrgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Igen! Akkor ez most mi?
tudom..ilyen kiálló darabok vannak a fejeden és lejön ha vakarod..am vérzik ha nagyon vakarod...és felázik ha mosod, nem?
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon érdekes hogy pszihés jön ez ki. De szerintem nem az? Neked is ilyen gumós meg nagyon nagyon viszket? Sokszor ha már tényleg sokáig vakarom, akkor még nedv is jön belõle. Nem büdös egyáltalán.
ez sömör...nekem is az van a tarkómon, a hajam alatt...megvastagszik a fejbõröd és viszketés kíséretében lehámlik, mint a korpa...én voltam vele bõrgyógyásznál, diprosalic oldatot írt fel, de ezt úgy kéne használni, hogy minden reggel sima vízzel hajat mosok és utána rákenem, ezért ritkán használom csak...egyébként a sömör kijöhet pszichés okokból is, és nem fog megszûnni elvileg, csak max nem viszket néha, amikor nem vagy stresszes...
szivesen

Mi volt annak a számnak a címe amit a Titanic c. filmben akkor kezdenek eljátszani amikor elkezd dölni a hajó?

Legjobb válasz: hát nem tudom most pontosan, mert nagyon régen és egyszer láttam csak. de ami rémlik, hogy Titanic zene az Celine Dion - My heart will go on. aztán ha nem akkor bocsi, csak tipp volt :)

hát nem tudom most pontosan, mert nagyon régen és egyszer láttam csak. de ami rémlik, hogy Titanic zene az Celine Dion - My heart will go on. aztán ha nem akkor bocsi, csak tipp volt :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat de nem erre gondoltam hanem amikor a zenekar azthiszem, hogy a 3 tagja hegedûn elkezdenek játszani egy elég szép számot amikor kezd kettétörni a Titanic...
igen, ez a My Heart Will Go On..:)
Nekem rá van téve a telefonomra még nagyon régrõl (évekkel ezelõtt töltöttem le valahonnan), és a telefonomba ez van beírva címnek: Titanic Soundtrack, Nearer My God To Thee full orchestra Esetleg keress rá így, hátha ez az, ami kell Neked! Remélem segíthettem. Üdv
22:11 vagyok :D 1 perc különbséggel ugyanazt ajánlottuk Neked :) ))
:D:D
A kérdező hozzászólása: 22:10-es ez volt az köszönöm
Amit a zenészek játszottak, az 521. dicséret az Evangélikus/Református énekeskönyvben. A szövege természetesen passzol az aktuális történéshez: http://enekeskonyv.lutheran.hu/enek521.htm


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!