Találatok a következő kifejezésre: Amikor elkezd a (326 db)

2000 évjáratú vizes fekvõ minarelli aprilia sr50-nek hány literes a tankja? és hány liter a tartalék? Amikor elkezd világítani a lámpa a müszerfalon

Legjobb válasz: hát nekem 97-es van amit 97-tõl 2000-ig gyártottak azaz Stealth,na de én 7,5 litert tudtam bele tankolni, hogy még volt benne pici, de ha jól tudom 6liter a tank és 2 liter a tartalék, amikor nekem elkezd világítani több 60 km-ért még letudtam menni azaz kb 65km-ert de lehet több is lett volna ha nem húzom neki mindig annyira:)

hát nekem 97-es van amit 97-tõl 2000-ig gyártottak azaz Stealth, na de én 7, 5 litert tudtam bele tankolni, hogy még volt benne pici, de ha jól tudom 6liter a tank és 2 liter a tartalék, amikor nekem elkezd világítani több 60 km-ért még letudtam menni azaz kb 65km-ert de lehet több is lett volna ha nem húzom neki mindig annyira:)

24hetes vagyok miért van az hogy sétálok és elkezd szúrni a oldalam van amikor mind a kettő?

Legjobb válasz: Szió.Én 31hetes vagyok és nekem is szokott szúrni.Valószínû a babád nyom vmit,vagy gyorsan mész.Nekem nagyon lassan kell sétálnom,mert egybõl elkezt szúrni,úgy,hogy moccani sem tudok.Épp ezért ahova csak lehet kocsival megyek,habár olyankor meg rugdos a drága:)Ilyenek Õk,kis terroristák.Ha pihensz akkor elmúlik?Ha még is nagyon aggaszt kérdezd meg az orvosod,õ azért jobban tudja.Amit írtam az az én saját tapasztalatom,de mindenkinél más.

Szió.Én 31hetes vagyok és nekem is szokott szúrni.Valószínû a babád nyom vmit, vagy gyorsan mész.Nekem nagyon lassan kell sétálnom, mert egybõl elkezt szúrni, úgy, hogy moccani sem tudok.Épp ezért ahova csak lehet kocsival megyek, habár olyankor meg rugdos a drága:) Ilyenek Õk, kis terroristák.Ha pihensz akkor elmúlik?Ha még is nagyon aggaszt kérdezd meg az orvosod, õ azért jobban tudja.Amit írtam az az én saját tapasztalatom, de mindenkinél más.
Nekem is ezt csinálja, szerintem csak le kell lassítani, gondolom a méhünk és nõ stb. Ha lelassítasz elmúlik? nekem segít. Ne aggódj szerintem ez normális. Minden jót Neked! 23.hetes mami


Van egy keverék kutyám. Amikor meglátja a család valamelyik tagját, úgy megörül hogy elkezd ugrálni, és nem nagyon lehet a közelébe menni az eső után, mert összesároz mindent. Hogyan tudnám leszoktatni az ugrálásról?

Legjobb válasz: Ugrálásról úgy is le lehet szoktatni, hogy pórázon van a kutya, és valaki fogja a pórázt. Majd jön ez egyik családtag, és amikor elkezd örömködni és gügyögni a kutyának, a kutya meg örömébe ugrálni kezd. Ekkor aki a pórázt tartja, határozott éles rántás közben mondja neki : Nem! Nem szabad ! Vagy Ne ugrálj! A lényeg hogy mindig ugyanaz legyen a tiltó szó, ugyanolyan kemény hangsúllyal.

Ugrálásról úgy is le lehet szoktatni, hogy pórázon van a kutya, és valaki fogja a pórázt. Majd jön ez egyik családtag, és amikor elkezd örömködni és gügyögni a kutyának, a kutya meg örömébe ugrálni kezd. Ekkor aki a pórázt tartja, határozott éles rántás közben mondja neki : Nem! Nem szabad ! Vagy Ne ugrálj! A lényeg hogy mindig ugyanaz legyen a tiltó szó, ugyanolyan kemény hangsúllyal.
ha mindenki következetesen figyelmen kívül hagyná (nincs beszéd, érintés, szemkontaktus) mindig ezt a fajta izgatott viselkedést úgy , hogy nem kerülitek ki, nem hátráltok meg akkor hamar megtanulná a kutya, hogy csak akkor kap figyelmet, csak akkor foglalkoznak vele ha nyugodt elveszítené az értelmét számára az ugrálás...

Hogyan néz ki a gyerek ínye amikor elkezd jönni a foga és mik a fogzás össze nem keverhető tünetei?

A fogzás legelejére gondolok.

Legjobb válasz: Egy kicsit elhalványul az ínye, ahol jön a fog, és elkezd kidomborodni.

Egy kicsit elhalványul az ínye, ahol jön a fog, és elkezd kidomborodni.
a fogzás tünete, hogy rágcsál ami a keze ügyébe kerül(öklét is)és folyik a nyála, nyûgösködik.mielõtt áttöri az ínyét a fog, egészen mély lila színû dudort látsz azon a helyen :)
Nálunk az elsõ két fogánál dagadt volt az ínye és vörös. Ezen kívül a popsiján piros pöttyök jöttek ki és folyamatosan volt valami a szájában, amit rágott. Az estéink pár napig fél órás sírás-nyugtatás-altatásból álltak. A felsõ kettõ most jön, kirajzolódik a felsõ ínyén a két fogacska és fehér ott az ínye.
A kérdező hozzászólása: köszönöm! akkor úgy néz ki hozzánk is eljött a fogtündér :) )

Amikor elkezd zsírosodni a hajam, elkezd viszketni is a fejbőröm. Miért viszket? Gomba lenne?

De annyira hogy érzem ilyen kis puklis lesz de szinte mindenhol. Olyan érzés mintha szúnyog csípte volna meg. És néha még ilyen korpás is jön le róla. Már komolyan rémiszt? a helyzet.És ha elkezdem vakarni elég nehéz abbahagyni,mert annyira viszket!

Legjobb válasz: ahogy ezt leirtad,ugy tünik mintha gomba lenne,de az is lehet hogy csak sok por meg szennyezödés rakodik le,te kaparod,és ez àrt a fejbörnek.menj el börgyogyàszhoz,mutasd meg neki.majd ö ir speciàlis sampont,akàr gomba,akàr csak gyors zsirosodàs.

ahogy ezt leirtad, ugy tünik mintha gomba lenne, de az is lehet hogy csak sok por meg szennyezödés rakodik le, te kaparod, és ez àrt a fejbörnek.menj el börgyogyàszhoz, mutasd meg neki.majd ö ir speciàlis sampont, akàr gomba, akàr csak gyors zsirosodàs.
A kérdező hozzászólása: Köszi a linket!
En meg nem hallottam a somorrol! de ha csak akor kezd el viszketni a fejborod mikor mar zsiros akkor most at alaposan a fejborod es gyogyszertarban kerj erre a problemara valami gyogyszert. amugy szerintem a fejborod ekkor nem kap eleg oxigent mivel a zsir es a lerakodasok nem engedik lelegezni a fejbort.
sömör...mondom nekem is az van..menj bõrgyógyászhoz
A kérdező hozzászólása: Igen! Akkor ez most mi?
tudom..ilyen kiálló darabok vannak a fejeden és lejön ha vakarod..am vérzik ha nagyon vakarod...és felázik ha mosod, nem?
A kérdező hozzászólása: Ez nagyon érdekes hogy pszihés jön ez ki. De szerintem nem az? Neked is ilyen gumós meg nagyon nagyon viszket? Sokszor ha már tényleg sokáig vakarom, akkor még nedv is jön belõle. Nem büdös egyáltalán.
ez sömör...nekem is az van a tarkómon, a hajam alatt...megvastagszik a fejbõröd és viszketés kíséretében lehámlik, mint a korpa...én voltam vele bõrgyógyásznál, diprosalic oldatot írt fel, de ezt úgy kéne használni, hogy minden reggel sima vízzel hajat mosok és utána rákenem, ezért ritkán használom csak...egyébként a sömör kijöhet pszichés okokból is, és nem fog megszûnni elvileg, csak max nem viszket néha, amikor nem vagy stresszes...
szivesen
Igen, le kell cserélni egy minõségi modellre. Az AMD gyári hûtõ sajnos ilyenek, hangosak és gagyik.
A kérdező hozzászólása: pl? milyen márka jó?
A kérdező hozzászólása: http://www.pcenter.sk/predaj/557017/AKASA-AK-CCE-7101CP-pre-.. ez passzolna rá és jólenne?
Ez Intel LGA775 -ös foglalatra való, tehát nem! Amúgy se ezt az árkategóriát nézd, mert az nem lesz nagy elõrelépés a gyárihoz képest. Valahol itt kezdõdik CPU hûtõ fogalma: http://www.pcx.hu/termek/cooler-master-hyper-tx3-evo-rr-tx3e.. http://www.pcx.hu/?action=termekOldal&azonosito=74655

A barátnőm amikor itt van nálam és tudja nincs itthon senki elkezd simogatni stb akkor egyből feláll de amire eljutunk a sex-ig lelankad és nagyon nehezen áll fel! Ez mitől van?

Legjobb válasz: Hülye vagy elsö:D:D nincs itt merevedési zavar:)....szüz vagy am?? ugyanilyen volt nekem....amikor mr szex lett volna...mint akit lelöttek..és mentünk csucsulni:D nyugi haver....idö..idö....és elne menj orvoshoz:)

Hülye vagy elsö:D:D nincs itt merevedési zavar:) ....szüz vagy am?? ugyanilyen volt nekem....amikor mr szex lett volna...mint akit lelöttek..és mentünk csucsulni:D nyugi haver....idö..idö....és elne menj orvoshoz:)
Merevedési zavar??? Szerintem menj orvoshoz, itt nem hiszem, hogy sok értelmeset tudunk mondani látatlanba!
nem lesz semmi gond, nem te vagy az elsõ aki így járt. idõvel és türelemmel minden rendbejön és aztán nem kell az éjszakákat alvással tölteni. tudom ajánlani az orális szexet és a pettinget. sok esetben segíthet : ) tapasztalatból beszélek. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat amugy az elsõ válaszolónak irnám hogy merevedési zavar az biztos nincs nálam mer ugy áll mint egy oszlop valamikor órákig is....:D amugy nem vagyok már szûz sem
kinézetre tök átlagos ... amugy meg sztem is szánalmas ez a "telefonnal fotozgatjuk magunkat a fürdõszobatükröben és felbasszuk egy közösségi portálra hogy midnenki lássa milyen szexik vunk"

Amikor PS3-mon bemegyek a játékba és amikor elkezd tölteni ÁLTALÁBAN lefagy?

PS3-minden játéknál leszokott fagyni kb 5-böl 3szor lefagy

Legjobb válasz: ÁLTALÁBAN nem fagy le...

ÁLTALÁBAN nem fagy le...
Az nem normalis.Nekem 1 jatekom van, ami enyhen karcos, csak annal szokott lefagyni, osszes tobbit viszi.Neha elofordult, hogy jatek kozben lefagyott, 1 ev alatt talan 5x osszesen, de ha rendszeresen, akkor ott gond lesz.Ha meg garancias akkor gyors vidd szervizbe, ha nem, akkor formazd ujra a vinyot, es utana probald meg.Ha akkor is rossz, akkor mindenkepp szerviz.

Amikor elkezd szúrkálódni a hasam, tüszőrepedés esetén, utánna hány napig normális ez az érzés? Amíg szúr, addig lehet baba?

Legjobb válasz: Ezt így nem lehet megmondani. Mindenki szervezete más. Nekem van mikor menziig megmarad, és ha megjön elmúlik. Legyetek együtt sokat, akkor biztos nem maradtok le róla. Hajrá!

Ezt így nem lehet megmondani. Mindenki szervezete más. Nekem van mikor menziig megmarad, és ha megjön elmúlik. Legyetek együtt sokat, akkor biztos nem maradtok le róla. Hajrá!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. Nekem ilyen szúrások eddig még soha sem voltak. Nem is tudtam mire vélni, amíg itt utánna nem olvastam. Mielõtt megjött, akkor sem éreztem soha semmilyen tünetet.
A kérdező hozzászólása: E hónap 27-én kezdtem érzni.
Szia!Nekem peteérés után 7 nappal kezdett szúrni a hasam, sokat pisilek, fáradékony vagyok, és negatívak a tesztek.:(
Éppen ki akartam írni egy kérdést errõl. Nekem elvileg tegnap hajnalban volt tüszõrepedésem, doki uh-n nézett elötte és utána. Azóta is szurkál a petefészkem. Én sem tudom, hogy ilyenkor még sikerülhet? Mert ugye mindenhol azt olvasni, hogy tüszõrepedés után 6-12óráig megtermékenyíthetõ a petesejt. Szóval nem tudom. Várom én is válaszokat! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!