Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy sms-ezek és azt irja, (2 db)

Amikor egy fiuval sms-ezek és azt irja, hogy reméli hogy minden rendben velem, az mogott lehet még érzelem, ha a fiú a volt párom?

Legjobb válasz: lehet, h még van benne érzelem. vagy csak aggódik, hogy ne legyen semmi bajod. érezhet még vmit irántad, lehet hogy ki akar békülni. mondjuk az elõzményeket nem ismerem így nemtudok konkrét dolgot mondani. (PL.: ki veszett össze kivel, miért dobta az egyik a másikat stb.)

lehet, h még van benne érzelem. vagy csak aggódik, hogy ne legyen semmi bajod. érezhet még vmit irántad, lehet hogy ki akar békülni. mondjuk az elõzményeket nem ismerem így nemtudok konkrét dolgot mondani. (PL.: ki veszett össze kivel, miért dobta az egyik a másikat stb.)
A kérdező hozzászólása: Azért pihentetünk mert külföldre men dolgozni!
Serintem nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy érzelem van benne, lehet egy sablon szöveg is, remélem, jól vagy, minden rendben, vigyázz magadra, stb.
sztem siman bir teged...de azert...sztem vedd a lapod es kerdezz vissza, akkor megbizonyosodhatsz rola, h mit is akar...;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha már nincs mögötte érzelem akkor még az sms-resem válaszolna!Gondolná magában had irogasson!Nem de?Álltalában ilyenek a pasik!
Nem azért de barátot, volt barátnõt, ismerösöket annyira azért nem szarunk le hogy ne válaszoljunk... Érzelem van... aggódik érted... de ez nem azt jelenti hogy szerelmes beléd... én is aggódok néha volt barátnõkért de attól még páromat szeretem...
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam volt barátaim miatt aggodni!Nem foglalkozom velük!
A kérdező hozzászólása: Pld volt olyan szitu, hogy irtam neki smst, szombaton délután ki volt kapcsolva a telcsije!Nagyon aggodom érte!Atz gondoltam tuti valami történt vele!Ilyen sokáig nem szokta kikapcsolni!Aztán vasárnap sem volt bekapcsolva!Hétfön reggel amint bekapcsolta a telcsit egyböl felhivott!Jol vagyok drágám!És sokat beszéltünk!Ha nincs érzelem akkor nem csinálna ilyet nem de?Segitsetek!
A kérdező hozzászólása: Ja csak a telcsije volt rossz!

Van egy srác, aki mindig akkor tűnik fel pont az életemben, amikor nagyon szomorú vagyok, pl szakítás miatt. Most megint szakítottak velem, és padlón vagyok, erre tök véletlenül ír egy sms-t. Mit jelent ez?

Nem tudhat a dolgaimról, mert nem tartjuk a kapcsolatot, nem vagyok fent közösségi oldalakon sem, nincsenek közös ismer?seink, és már nem is egy városban lakunk, így tényleg semmit nem tudhat rólam. Fura kérdés, de tényleg érdekes dolog, nem?

Legjobb válasz: De.

De.
de a gyakorikérdéseken fenn vagy az a lényeg :D am igen furcsa vagy csak véletlen...
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Igen, itt fent vagyok. :D
hát ez még mindig jobb eset, az én nagy plátói szerelmem mindig akkor jelent meg mikor midnen jóra akart forudlni másik pasikkal, csak hogy elbizonytalanítson és otthagyjam a másikat:DD egyébként vszeg véletlen, vagy megjelenik máskor is, de neked ez szúr mindig szemet...
Nem nagyon hiszek, az ilyen asztro dolgokban, de én ezeket jeleknek venném, valamit üzenni akar az univerzum. :)
Egyértelmû hogy pszihopata, és õ intézi a szakításokat.
megakar dugni


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!