Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy sms-ezek (15 db)

Kaptam egy SMS-t a Samsung SGH-D900i telefonomra majd amikor meg akarom nyitni akkor ezt az üzenetet kapom sms Megnyitáskor Hozzáférési pont beállítási hiba és így sajnos nem tudom megnézni, mi lehet a hiba vajon mit állítsak stb?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg nem SMS-t, hanem MMS-t kaptál: hozzáférési pont beállítás MMS-használatkor kell. Kérd le a szolgáltatódtól a helyes MMS beállításokat, ellenõriztesd, hogy aktív-e az MMS szolgáltatás és késõbb nem lesz ilyen gondod. Ha ezek nem oldják meg, akkor az telefon/SIM-kártya hiba. :-(

Szia! Valószínûleg nem SMS-t, hanem MMS-t kaptál: hozzáférési pont beállítás MMS-használatkor kell. Kérd le a szolgáltatódtól a helyes MMS beállításokat, ellenõriztesd, hogy aktív-e az MMS szolgáltatás és késõbb nem lesz ilyen gondod. Ha ezek nem oldják meg, akkor az telefon/SIM-kártya hiba. :-(
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen az MMS nem volt jól beállítva.

Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj sms-t ir. Butasag ezen fenn akadni?

Nezegettem a parom telefonjat, csak marhasagbol olvastam az 1000 eves neki kuldott sms-eimet. Abszolut nem gyanakvasbol vagy valami. Nemreg volt a parom szulinapja, talaltam egy olyan sms-t amiben egy csaj (aki regebb, s szerintem most is szerelmes a paromba) sms-t ir, hogy Boldog szulinapot, meg valami csopogos idezet a baratsagrol...

Legjobb válasz: Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)

Butaság ezen fenn akadni igen. Fõleg ha már régen volt. Ne tartsd "fogságban", attól csak jobban eltávolodik, csak kérd meg, hogyha legközelebb valaki így felköszönti, akkor szóljon, vagy valami. És te is azt mondod, hogy semmiség, akkor nem mindegy? Most lehet, hogy ennyi idõ után rosszul esik, de szerintem felesleges aggódnod miatta. Inkább beszélgessetek errõl többet. És neki is hadd legyen egy kis magánszférája, az mindenkinek kell, mint ahogy neked is. Gondolkodj, van olyan másodperc, perc, ora, amirõl nem tud a párod? Biztos, hogy van. Szóval ne akadj ezen fent, lépj rajta tól, és felejtsd el:)
Lehet, nem akarja megbántani a csajt azzal, hogy erõteljesen jelzi neki, hogy ne írjon neki. Téged meg nem akar vele idegelni, hogy már megint írt. Az elõzõ elhallgatott esetben is ez a lány szerepel?
Kérdezted tõle? Mert ha nem akkor azt se várd el, hogy minden nap beszámoljon neked mindenrõl ami vele történt.
Jaj hát ez tényleg csacsiság volt, szerencsétlen sztem nem tartja fejben egész nap, hogy be kell jelentenie, szülinapi smst kapott valakitõl:-) Azért hallgathatott el, mikor szemrehányást tettél neki, mert nem akart iylen hülyeségen veszekedni, ne telepedj rá ennyire mert megunja egy idõ után és otthagy.
én megértelek. én is igy éreznék, akár jogos, akár nem, én képes voltam olyan e-mail miatt kiakadni, amit a barátom elõttem több évvel irt... nem leht megmagyarázni az ilyesmit, szerintem a fiúk ezeket sohasem fogják megérteni. én is elvárom, (sajnos vagy nem) , hogy beszámoljon ilyen dolgokról... az az smst nem akárki irta... ha csak egy lány lenne a sok közül, akkor is gyanus lenne, ha nem mondta volna el... bár én mindig kérdezgetem és én is elmesélek mindent, de tudod, hogy neki sokminden nem fontos és sokszor neki vna igaza, majd máskor megbezsélitek, szerintem is mondd el neki, hogy kicsit félsz a régi lánytól. ha szerencséd van, majd mosolyog egyet és ad egy puszit. L19
Elhallgatott dolog? Egy szülinapi sms?? Bocs, dse szerintem ez tényleg butaság! Az meg még nagyobb, hogy azzal mentél neki, "hány ilyen van még a kapcsolatotokban". Nem sok titkolnivalója lehet, ha még a telóját is nézegetheted. Szerintem mondd el neki, hogy szerinted a csaj hajt rá, és ezért reagáltad túl a dolgot és kérj bocsánatot.
Szerintem is butaság, fõleg, hogy semmi "olyan" nem volt az sms-ben! ennyi szabadság mindenkinek jár!Ne féltékenykedj, mert a féltékenység egy idõ után szakításhoz vezet!
Butaság szerintem fennakadni ezen. Szerintem azért nem mondta el, mert nem akart felkavarni téged. 25/f
Az jó :) De máskor azért számolj el 10ig, mielõtt mondasz valamit, amit esetleg késõbb bánnál! Minden jót!
A kérdező hozzászólása: Hat ha hiszitek ha nem csak hulyesegbol neztem, ezelott egy evveli sms-ek vannak, jo volt vigyorogni azon, hogy miket irtam akkor neki, o is ott volt, szoval nem titokban nezelodtem...letezik ilyen kepzeljetek el. erre meg veletlenul akadtam ra, es nem az a bajom, hogy irt a csaj hanem az h tudja h utalom, es mindig megbeszeltuk es most nem. De mar lenyegtelen tisztaztuk a dolgokat. Na Udv
igen betegesen féltékeny vagy hallod...hagyd már szerencsétlent levegõhöz jutni..:S
na persze. "marhaságból" és nem féltékenységbõl nyálaztad végig a párod telefonját. miközben van 1 csaj, aki be akar kavarni. hihetõ. nagyon úgy tûnik, hogy végigtúrtad a telefonját, és amikor valami kicsit gyanús dolgot találtál, már vontad is egybõl felelõsségre. lehet azért nem mondta el, mert sejtette, hogy mekkora jelenet lesz belõle. a másik, amiért nem mondhatta el, hogy tényleg simán leszarja a csajt.
Mégis mit mondott volna? Kaptamm egy sms-t attól a bizonyos csajtól? Azért mert egy szülinapi sms-t kapott még ne légy rá mérges.egyébként is régi
Ez tipikus nõi dolog :) ) nem érdemes ezen fennakadni. Azért nem szólt róla, mert nem is érdekli. Nem tartotta fontosnak, valószínûleg fél perc alatt elolvasta, nyugtázta. Lehet, hogy még választ sem írt rá, vagy ha mégis gyorsan beírt valamit és rányomott a küldés gombra. És ennyi, nem több. Megértem, hogy mindent megbeszéltek egymással, de értsd meg, hogy ennyire mindent nem lehet. Mindig lesz olyan, ami kimarad. Nem csodálom, hogy a barátod nem adott választ és elment. Erre nem lehet mit reagálni. Ne nyaggasd õt ilyenekkel. Veled van, téged szeret. A pasik sem hülyék, õ is látja hogy az a másik csaj csak egy értéktelen nyomulós kis ribi. De ha féltékenykedsz akkor a karjaiba fogod üldözni. Felejtsd ezt az egészet el. A barátodtól kérj elnézést, amiért így viselkedtél, de mondd el, hogy azért volt, mert nagyon szereted és nem akarod elveszíteni. Majd csókold meg. És kész :)
Teljesen megértelek! Megértem, ha szarul esik... Én a kapcsolat elején közöltem az akkori barátommal, hogy ne hazudjunk, ne tikolozzunk egymás elõtt, mindent mondjunk el, mert a kapcsolatban alap a bizalom és az õszinteség. De õ nem így tette, tehát 8hónap után szakítottunk... Bár nálunk kicsivel komolyabb volt, nem csalt meg, csak e-mailezgetett egy lánnyal a kapcsolatunk legelején és 7hónap mulva tudtam meg. Ez volt az utolsó csepp a pohárban! Szóval megértelek.
A kérdező hozzászólása: pont ez a bajom, hogy tudja mennyire ruhhellem a csajt, eppen ezert mindig megbeszeltuk a dolgot. Persze a parom is beismerte, hogy a csaj nyomul ra, tudja is, meg nyilvanvalo is, de olyan jeleneteket rendezett regebb a csaj, hogy szerintem akarki megtepte volna...en csendben turtem, aztan elegem lett... Azert akadtam ki, mert eddig megbeszeltuk a hasonlo dolgokat, most meg hallgatott...pedig tudni kellett volna, hogyha elmondja nem csapok hisztit... Nem, elozo elhallgatas mas volt...es azt en is tulreagaltam kicsit...(ment valahova es nem szolt)
A kérdező hozzászólása: Nem az a bajom, hogy kapta, hanem hogy nagyon jol tudja, hogy megszoktuk beszelni az ilyensmit, plane mert attol a csajtol kapta aki regebb sokszor bekavart nekunk... tenyleg semmi titkunk nincs, lehet azert esik rosszul:( azt hogy "hany ilyen van meg a kapcsolatunkban" azt arra irtam, hogy eddig megtudtuk beselni az ilyensmit, ebben a honapban pedig mar ez a masodik amit elhallgatott:( Nem az a bajom, hogy mit, hanem hogy miert hallgatott rola:( Mindegy... koszi a valaszokat
A kérdező hozzászólása: jogosnak ereztem azt, hogy beragtam mert szandekosan elhallgatta, es rosszul esett nekem, ezt o is tudja es belatta. koszi a valaszokat, igyekszem szamolni ha nem is 10 ig de legalabb 5 ig:D

". " ez mit jelent egy sms üzenetben amit az exem küldött?

Összefutottam a volt pasimmal (teljesen véletlenül) és utána kb. fél óra múlva kaptam egy ilyen smst..csak ennyi volt benne..3 pont..ez mit jelent szerintetek?hogy még gondol rám vagy mi??áá..nem értem.

Legjobb válasz: szerintem jót jelent, hamár sms-t küldött.. szerintem tuti érdekled még ;)

szerintem jót jelent, hamár sms-t küldött.. szerintem tuti érdekled még ;)
rád bízza a döntést... ha te is akarsz tõle valamit, õ nyitott rá...
írjál vissza 3 kérdõjelet :D:D
Ha már SMS-t küldött az jót jelent. Beszélj vele, Kérdezz rá or whatever. De még érdekled :)
A kérdező hozzászólása: :) igazad lehet.. na majd lesz ami lesz..
sztem olyasmi lehet h meglepõdött és örül h látott mást sztem ne képzelj bele.. ha értelmes lenne és akarna vmit akkor leírni. ha így rejtjelezik akkor kb 16 éve slehet vagy olyan szinten van. hagyd a csudába
talán halmozott mondatvégi írásjelek?
pont azt akarta hogy gondolkozz azon hogy ez most mi és hívd vissza vagy írj neki
A kérdező hozzászólása: Ja és úgy lett vége a kapcsolatnak, hogy egyik nap még együtt aztán többet nem beszéltünk..Mostmeg 3 pont...pff..vicc:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ!:) De ennyi erõvel azt is írhatta volna, hogy "hiányzol" ..akkor egybõl érteném..:D Vagy az túl logikus lenne?
3. válaszoló vagyok... Kreatív vagyok... jobb napokon a három kettõskereszt-et is megmagyarázom... :D
Szerintem azt jelenti, hogy pontot tett a dolog végére. Nem is egyet, hármat!
Második 19:11 vagyok. Nézzétek meg, ezek könnyezõ szemek!
3. válaszoló. te ennyi mindent ki tudtál ebbõl szedni?:D Könnyezõ szemek.
kérdezd meg tõle, h mire gondolt, mert nem érted!
Mondom hogy könnyezõ szemek ti butákok:)


Mar egy eve van parkapcsolatom ami mostanaig nagyon jol mukodott. En 17 vagyok a baratom 18. egy par napja rajottem hogy mas csajjal sms ezik es beszelnek eleg gyakran vagyis a baratom hivogatja. Mit tegyek?

amikor rajottem szakitottam vele mert hazudott amikor rakerdeztem h mi van koztuk azt mondta h o nem is beszelt vele. Es egy par oraval kesobb felhivott es kibekultunk mert alitolag nemvolt semi es hogy nem is talakoztak de azota semi sem a regi . Fojton csak veszekszunk.meg rendbe hozhatom ezt?

Legjobb válasz: ...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.

...háááááát egy kapcsolat alapja a bizalom...azt meg már csak te tudhatod, ezek után meg tudsz -e benne bízni, na és hogy mennyire lett ezzel az egész dologgal megmérgezve a kettõtök viszonya. Próbálj túllépni rajta, ha nem megy, akkr vess véget a kapcsnak.
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszod az a gond hogy nagyon szeretem es ki is mutattam mindig is az erzeseimet... es tudja h ha megbant is megbocsajtok neki es kihasznalja ezt...vagyis en igy erzem mostanaban..en tul tudnek lepni ezen de nem ccsakk rajtam mulik...
Csak akkor lépj túl ezen, ha õ kezdeményezi a kapcsolatotok helyre rakását. Itt nincs rendben valami, a srác nagyon átver, szóval el kéne vele beszélgetned. Amúgy meg még fiatal vagy, elõtted az élet, ott a fõiskola, majd találsz magadnak olyan férfit aki nem ver át folyton.
A kérdező hozzászólása: amikor szakitotunk sirt es este ki is bekultunk mert eljottt hozzam es akk nagyon kedves volt.en sosem csaltam meg pedig volt ra alkalmam es ezt o is tudja.szerintetek aval hibaztam h kimutatam mit erzek?es h barmit megtennek erte?v mar nem vagyok eleg neki...
Hazudott, másik csajjal beszélget, hívogatja, stb... kidobnám és ennyi és akkor nyugodtan beszlégessen vele. Nem hiszem h szeret ha ilyet csinál.Bár lehet ettõl most h megérezte h elveszíthet megjön az esze, de úgyis meglátod majd.

Van egy olyan telefon szám aminek a száma 116-111 ez egy nemzetközi hívoszám. Ingyenes-e? . Én már kérdezetem az embereket és azt mondták az de beszéltem velük és katam egy sms hogy 31000 forinttal tülléptem az összeget.

Tehát valaki megtudná mondani hogy tényleg ingyenes-e vagy valami más ugrasztotta meg a számlám.

Legjobb válasz: ez a kék vonal, és igen, elvileg ingyenes.:)

ez a kék vonal, és igen, elvileg ingyenes.:)
nekem mindig azt írja hogy foglalt!!

Samsung s5620 Monte telefonomra (ami előfizetéses) most raktunk mobilinternetet. Jött egy sms melyben ez állt: Vodamail felhasználóneve: 707702168, jelszava:. Megnéztem hogy mi ez, és valami levelezőprogram. Mi lehet a baj? Többi lent.

És persze nem m?ködött.Aztán néztem a vodafone honlapján, hátha írnak valamit.Találtam olyat hogy távbeállítás,ami azt jelenti hogy küldenek egy konfigurációs smst a telefonomra és ha azt megnyitom akkor automatikusan beállítódik minden.És láss csodát az internet wifi nélkül még mindig nem m?ködik.Mikor belépek az internetbe egyb?l felugrik egy kis ablak és azt írja ki hogy váratlan hiba. Remélem tudtok segíteni a válaszokat el?re is köszi!

Legjobb válasz: https://cp.vodamail.hu/Default.aspx?pid=Login&ReturnUrl=/def..

Ezért havonta 600 forintot fizetsz akkor is ha nem használod.
A kérdező hozzászólása: igen tudom...azóta már kismilliószor próbálkoztam és semmi...

Van egy srác, aki mindig akkor tűnik fel pont az életemben, amikor nagyon szomorú vagyok, pl szakítás miatt. Most megint szakítottak velem, és padlón vagyok, erre tök véletlenül ír egy sms-t. Mit jelent ez?

Nem tudhat a dolgaimról, mert nem tartjuk a kapcsolatot, nem vagyok fent közösségi oldalakon sem, nincsenek közös ismer?seink, és már nem is egy városban lakunk, így tényleg semmit nem tudhat rólam. Fura kérdés, de tényleg érdekes dolog, nem?

Legjobb válasz: De.

De.
de a gyakorikérdéseken fenn vagy az a lényeg :D am igen furcsa vagy csak véletlen...
A kérdező hozzászólása: :D
A kérdező hozzászólása: Igen, itt fent vagyok. :D
hát ez még mindig jobb eset, az én nagy plátói szerelmem mindig akkor jelent meg mikor midnen jóra akart forudlni másik pasikkal, csak hogy elbizonytalanítson és otthagyjam a másikat:DD egyébként vszeg véletlen, vagy megjelenik máskor is, de neked ez szúr mindig szemet...
Nem nagyon hiszek, az ilyen asztro dolgokban, de én ezeket jeleknek venném, valamit üzenni akar az univerzum. :)
Egyértelmû hogy pszihopata, és õ intézi a szakításokat.
megakar dugni

Amikor egy fiuval sms-ezek és azt irja, hogy reméli hogy minden rendben velem, az mogott lehet még érzelem, ha a fiú a volt párom?

Legjobb válasz: lehet, h még van benne érzelem. vagy csak aggódik, hogy ne legyen semmi bajod. érezhet még vmit irántad, lehet hogy ki akar békülni. mondjuk az elõzményeket nem ismerem így nemtudok konkrét dolgot mondani. (PL.: ki veszett össze kivel, miért dobta az egyik a másikat stb.)

lehet, h még van benne érzelem. vagy csak aggódik, hogy ne legyen semmi bajod. érezhet még vmit irántad, lehet hogy ki akar békülni. mondjuk az elõzményeket nem ismerem így nemtudok konkrét dolgot mondani. (PL.: ki veszett össze kivel, miért dobta az egyik a másikat stb.)
A kérdező hozzászólása: Azért pihentetünk mert külföldre men dolgozni!
Serintem nem biztos, hogy ez azt jelenti, hogy érzelem van benne, lehet egy sablon szöveg is, remélem, jól vagy, minden rendben, vigyázz magadra, stb.
sztem siman bir teged...de azert...sztem vedd a lapod es kerdezz vissza, akkor megbizonyosodhatsz rola, h mit is akar...;)
A kérdező hozzászólása: Szerintem, ha már nincs mögötte érzelem akkor még az sms-resem válaszolna!Gondolná magában had irogasson!Nem de?Álltalában ilyenek a pasik!
Nem azért de barátot, volt barátnõt, ismerösöket annyira azért nem szarunk le hogy ne válaszoljunk... Érzelem van... aggódik érted... de ez nem azt jelenti hogy szerelmes beléd... én is aggódok néha volt barátnõkért de attól még páromat szeretem...
A kérdező hozzászólása: Én nem szoktam volt barátaim miatt aggodni!Nem foglalkozom velük!
A kérdező hozzászólása: Pld volt olyan szitu, hogy irtam neki smst, szombaton délután ki volt kapcsolva a telcsije!Nagyon aggodom érte!Atz gondoltam tuti valami történt vele!Ilyen sokáig nem szokta kikapcsolni!Aztán vasárnap sem volt bekapcsolva!Hétfön reggel amint bekapcsolta a telcsit egyböl felhivott!Jol vagyok drágám!És sokat beszéltünk!Ha nincs érzelem akkor nem csinálna ilyet nem de?Segitsetek!
A kérdező hozzászólása: Ja csak a telcsije volt rossz!

Külföldi vásárlás esetén miért von a bank többet, mint amit SMS-ben értesítőként küldött, továbbá miért váltja át az USD-ét Euróra, majd ezt Forintra és miért nem egy lépcsőben?

Külföldr?l vásároltam interneten USD-ben, amir?l jött 27700Ft-os értesít? a telefonomra. Majd rá pár napra megnéztem az egyenlegem és ott már 28830Ft szerepel. 1., Miért küldenek 27700 Ft-ról értesít?t, ha egyszer többet vonnak le?! 2., Miért nem egy lépcs?ben váltják forintra a dollárt? Köszönöm el?re is!

Legjobb válasz: Az értesítõ az alapvetõen hülyeség, hogy 27700 Ft-ról jón, ha egyszer x USD-t fizettél. Az sms-ben az x USD-nek kellene szerepelnie. A lényeg: A bankkártya használata ebben az esetben két lépcsõs. A vásárláskor a tranzakció csak elõkészül, valójában nem történik meg. Ekkor a kártyához tartozó számlán zárolásra kerül az összeg. Esetedben az x USD [de mivel HUF számlát vezetsz, ezért ezt forintban realizálódik]. Ezt követõen napok múlva a tranzakciót könyvelik. Viszont a könyveléskor a könyvelés idõpontjában érvényes árfolyamon tranzaktálnak, tehát ha közben az adott deviza erõsödött akkor több forintot fog beterhelni. Az EUR-USD konverziónak pedig az az oka, hogy ECMC kártyát használsz. Az ECMC kártyák EUR elszámolásúak, ezért van kettõs konverzió, ha nem EUR-ban fizetsz.

Az értesítõ az alapvetõen hülyeség, hogy 27700 Ft-ról jón, ha egyszer x USD-t fizettél. Az sms-ben az x USD-nek kellene szerepelnie. A lényeg: A bankkártya használata ebben az esetben két lépcsõs. A vásárláskor a tranzakció csak elõkészül, valójában nem történik meg. Ekkor a kártyához tartozó számlán zárolásra kerül az összeg. Esetedben az x USD [de mivel HUF számlát vezetsz, ezért ezt forintban realizálódik]. Ezt követõen napok múlva a tranzakciót könyvelik. Viszont a könyveléskor a könyvelés idõpontjában érvényes árfolyamon tranzaktálnak, tehát ha közben az adott deviza erõsödött akkor több forintot fog beterhelni. Az EUR-USD konverziónak pedig az az oka, hogy ECMC kártyát használsz. Az ECMC kártyák EUR elszámolásúak, ezért van kettõs konverzió, ha nem EUR-ban fizetsz.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm. Gondoltam, hogy az átfutási idõvel lesz gond, de ekkor is érthetetlen és felháborító a 27700Ft-os SMS értesítõ ha egyszer többet vonnak.
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy direkt megnéztem a tranzakció és a terhelés napján az USD és az EUR árfolyamát HUF-hoz képest és amx. 1-2 egység lehetett az eltérés. Tehát az elviekben nem indokolhatta az 1130 Ft-os többletet. Mondjuk az USD/EUR váltást nem néztem.
Az árfolyam miatt van. Amúgy nem tudom, hogy milyen árfolyamot néztél meg, az USD-EUR árfolyam bankközi nem publikus árfolyamon történik (ez elviekben kedvezõbb számodra mint a publikus árfolyam), tehát ennek mértékét majd a bankszámlakivonatodon fogod látni, hogy mennyiért váltották.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!