Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy reszeg akkor igazat mond (2 db)

Amikor egy fiu reszeg akkor igazat mond?

Az en baratom szokta mondani hogy szeret meg ilyenek.De most eletemben eloszor lattam reszegnek es olyanokat mondott hogy menyire szeret nincs parom a vilagon olyan szep vagyok ,orul hogy engem valasztott(sokan akartak vele jarni,en is csak en nem mondtam meg neki es egyiket sem valasztotta hanem megkerdezte tolem).Es amikor reszeg vagy csak ivott akkor ojanokat mond hogy tiszta szivebol szeret meg nagyon sokat mondja.Nem zavar ,sot orulok neki csak erdekel hogy az emberek reszegen igazat mondanak?Koszi elore is!:*

Legjobb válasz: Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)

Igen igen lehet hazudni is, de azt inkabb poenbol. az erzelmeket a reszeg az jobban el tudja mondani foleg ha gatlasos. Szerintem igazat mondott... En sokat jarok konferenciakra es igencsak van am pialas es nagyon sok midnen kiderul a ferfi kollegaimrol h jol megy a kapcsolatuk de az is h nem mukodik egyaltalan a hazassaguk amirol a civil eletben nem beszelnek... talan az ember ilyenkor elveszti az onkontrollt es jobban megnyilik... Erdekes nagyon...
Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)
nem minden reszeg ember mond igazat ezt tom biztosra mert fiu vok s resszegen is azt mondom amit a csaj halani akkar. En akkor mondok igazat miko akkarok resszegen is jozonon is
nos, nem. a részegség a gátlásokat lazítja. ha meg akarná mondani, csak valamiért nem meri, akkor a pia kihozhatja belõle. Viszont, ha át akar verni, de némi erkölcsi aggály ezt megakadályozza, akkor a pia elõhozhatja belõle.
Ebben az esetben szerintem is igazat mond. De azért nem minden részeg ember õszinte. Én pl. részegen akkorákat hazudok, mint egy ház, egyszer egy buliban bemagyaráztam két srácnak, hogy agysebész vagyok, a barátnõm meg szívspecialista :) ))))) Erre haver odaszólt, hogy "Lányok, mikor is fogtok érettségizni, jövõre?"
Van egy mondás, hogy a picigyerek és a részeg ember mindig megmondja az igazat :)
Szerintem igen
Na persze, in vino veritas... Nekem józanul is mondják néha. ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! :)
Szerintem is igazat mondanak!Az én párom is gátlásos kicsit ha iszik kkor bátrabb és jobban megnyilik!De nekem jozanul is ugyanazt elmonta!
Akkor 100%-an igazat mond a reszeg ember mindig az igazat mondja akarcsak a gyerekek!
Sajnos az én tapasztalataim azt mutatják, hogy nem mond igazat a részeg ember.De lehet, hogy embere válogatja, csak én még nem találkoztam olyannal aki igazat mondott volna.
A kérdező hozzászólása: Most akkor igazat mond hat vagy sem?
Lehet h igazat mond de nem biztos mert pl miután a barátom szakított velem azt mondta a voltbarátnöjének részegen h még midig szereti , nem tud nélküle élni és ezért szakított velem, ennek ellenére most megint nekem mondta h szeret és meg is csalta a barátnöjét. Ha szeretné nem csalta volna meg sztem.
Nem mond igazat!!!!Nem szabad elhinni azt amit mond, ha részeg! Tapasztalat!
Igaz, hogy van olyan mondás, hogy a részeg igazat mond!De várjunk csak...ha részeg az ember azt se tudja, hogy mi folyik vele, sõt még abba se biztos, hogy emlékezni fog az aznapi történtekre.Lehet, hogy igazat mond, de azért gondolkoznék......
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!:*:*:*:*:*
Persze, hogy igazat mond! HIszen akkor nincs magánál és még a legféltettebb titkait is kifecsegi akkor az ember :) )
Szerintem , nem tudom:D:D A válaszokat olvasva nem tudom! de szerintem ez eset kérdése, attol függ miröl van szo, és hoyg az a pasi vagy nö milyen! Hogyha jozanon nem mondja vagy éppen azt mondja hoyg nem szeret, mert nem akarja elmélyiteni a kapcsolatot, sok okbol kifolyolag, de nem azért mert nem akarja....(minden agyban döl el szindroma) ...aztán ittas állapotban nem gondolja végig hoyg mit kérdeznek és hoyg mit válaszoljon, tehát, jozanon nem szeretlek, mire ittasan megkérdezem, ezt szereted bennem mi? --és közben a számban van a finomsága, a válasza erre :igen, ezt is, de nem csak ezt...stb...tehát jönni kell "hátulrol ", és ugy kérdezni! egy részeget jobban össze lehet zavarni mint egy jozant! igy hát igazat mondanak! de ha pl be akar széditeni egy pasi egy nöt akkor kamuzhat csak hoyg megkaphassa...de egy gátlásos visszahuzodo nem tesz ilyet!csak egy nagypofáju, forrovérü, stb ember!

Amikor egy fiú részeg akkor igazat mond? Vagy úgy viselkedik ahogy józanul tenné de esetleg nem mer?

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok de van barátnője..A farsangi buliba egész este engem nézett és mikor elmentem a mosdóba akkor utánam jött,lekapcsolta a villanyt és azt mondta hogy ilyenkor szokták mondani hogy szabad a csók. Meg mindenki előtt olyan közel hajolt hozzám hogy 1cm se kellett volna hogy össze érjen a szánk..De ezeket a dolgokat észrevette az osztálytársa és mikor alkalma volt rá akkor megcsókolta (részeg volt a csaj is) és a srác pedig vissza csókolt aztán hazakísérte a lányt meg a barátnőjét aki az unokatestvére.. Egy másik buliba is nézett engem meg aranyos volt nagyon de nagyon leitta magát és rosszul lett úgyhogy kiment az udvarra. Mikor szóltak hogy menni kéne neki segíteni akkor kimentem én is és a haverja ott ápolgatta a hintaszékben de ő folyamatosan nézett a szemembe és mosolygott de olyan szerelmesen aztán mikor vitték haza akkor csak nekem köszönt és egész végig csak nézett a szemembe..:) Csak az a baj hogy barátnője van és nem tudom hogy most tényleg tetszem neki vagy valami azért viselkedik így (mert azt mondják hogy a részeg ember mindig igazat mond) csak nem meri megmondani vagy ilyesmi..De más ilyen rendezvényen is így viselkedik velem.. Nem tudom és teljesen össze vagyok zavarodva..

Legjobb válasz: Ja, látom te beleszerettlé, gondoom egy jóképû, magas szuper fiúról van szó, mert, ha ronda lenne egy lánynak sem kéne, hiába is mosolyogna oylan szépen, akkor lenyomiznátok meg kigúnyolnátok, megaláznátok, ahhoz úgyis értetek ti kegyetlen, szívtelen lányok. Csak, megakar dugni, ahogy a többi csajt is, de meg is érdemlegd, hgoy kihasználjon.

Ja, látom te beleszerettlé, gondoom egy jóképû, magas szuper fiúról van szó, mert, ha ronda lenne egy lánynak sem kéne, hiába is mosolyogna oylan szépen, akkor lenyomiznátok meg kigúnyolnátok, megaláznátok, ahhoz úgyis értetek ti kegyetlen, szívtelen lányok. Csak, megakar dugni, ahogy a többi csajt is, de meg is érdemlegd, hgoy kihasználjon.
Én részegen irtó nagy hülyeségeket beszélek.Avagy lehet, hogy tényleg szuperhõs vagyok aki tud ugrálni a padokról... Ezen még nem is gondolkodtam.
Szerintem ez a "részeg ember az õszinte ember" elég nagy butaság. A részeg ember inkább csak az érzelmileg jobban felfokozott állapotban lévõ, szókimondó, hülyeségekre jobban kapható, szexuálisan túlfûtött ember :D Ahogy látom a srác nem egy fõnyeremény, van barátnõje de mellette többeknek udvarolgat... szóval szerintem jobban jársz nélküle. 22N
A részegség az úgymond vfeloldja a gátlásokat :) szal lehet benne valami, mondjuk ha én iszok (ami nagyon ritka) akkoris ugyanúgy viselkedek csak jobban kezelem a stresszheyzeteket, meg lazább vagyok, de nemigazán tántorgok stb.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszíró na õ is ilyen hogy nem tántorog, nem bunkóskodik sõt amikor rosszul volt még elnézést is kért hogy egy kicsit kimegy vagy amikor elfordult..Szóval nem az a bunkó tipus meg el lehet vele nagyon jól beszélgetni akármikor...Ezért is nem tudom hogy mi is van..
van barátnõje, így aztán ezt el lehet felejteni nem tudom hány éves vagy, de keressél már egyet akivel lehetsz, mert ez messze van az igazitól, amit úgy bele is képzelsz, mert Te bele estél N
A kérdező hozzászólása: 19:28 Egyáltalán nem az a nagyon jó pasi engem nem az érdekel egy srácban és tudd meg hogy én még egy srácot nem gúnyoltam ki azért mert nem néz ki jól..Mert nem tehet róla..Szóval elõbb ismerj meg aztán ítélkezz..Semmit sem tudsz róla úgy hogy inkább fogd be a szád...És felõlem lehet akármilyen jó pasi ha olyan bunkó mint te!!
Azt is nézd meg hogy józanon hogy viselkedik. nemtom aszem a 3. 4. voltam a tántorgós. Am ha vki részegen jól tud viselkedni az nagy önkontrollra ad példát szerintem. és ez jó csak ne igyon sokszor
A kérdező hozzászólása: Józanon is nagyon rendes, szemembe néz, mosolyog, mesél..:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!