Találatok a következő kifejezésre: Amikor egy reszeg akkor (9 db)

Van egy srác, aki régóta bejön nekem, sőt szeretem. Amikor részeg volt többször is táncoltunk, megfogta a kezem, átkarolt. De amikor józan, akkor csak beszélget velem. Bejövök neki vagy nem?

A haverjai szerint a srác is nyomul rám, meg én is a srácra. De mikor utoljára beszéltem vele, nem úgy vettem észre, mintha érdekelném. Most akkor mi van? Bejövök neki? Én nem merek lépni:S (? 20, én 16 éves)

Legjobb válasz: Vagy annyira részeg volt,hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk,mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi,akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek,aztán meglátod,hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda,mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra,hogy tetszenél neki,akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.

Vagy annyira részeg volt, hogy "nem tudta mit csinál" vagy pedig félénk, mikor józan és azért nem mer kezdeményezni.Ha ez utóbbi, akkor az ugyis kiderül.Próbáld meg elhívni valahová sétálni vagy egy üdítõre stb.Beszélgessetek, aztán meglátod, hogyan viselkedik veled szemben.Mennyire figyel rád oda, mennyire figyelmes stb.Ha ott sem mutat semmilyen érdeklõdést arra, hogy tetszenél neki, akkor hagyd a kezdeményezést szerintem.
Szia! Szerintem is hívd el valahova.. És tudni fogod, hogy hogy is álltok.. Mutasd ki neki hogy bejön.. de ne nagyon.. csak add meg neki a kezdõ lökést;) (De ha erre sem lép akkor talán tényleg jobb ha tovább lépsz!) De semmit sem vesztehtsz ha megpróbálod.. Sok szerencsét!;) Puszih...
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek.
Szerintem meg NE kezdj italos sráccal, jó vége nem lehet. Az italból késõbb problémáitok lehetnek: pl a srác megver, te vakarhatod ki a kocsmából, stb, stb.
Szia én is pont ilyen vagyok! (20F) véletlenül nem én voltam?:D Melyik városban történt veled ez az affér? Mostanság már nem iszok olyan sokat egy buli alkalmával mint régebben mert rájöttem , hogy úgy táncolni meg beszélni se tudok. :) Csak dülöngélek, meg dadogok meg makogok. Szerintem meg az utolsó hozzászóló aki azt mondja , hogy hanyagold a srácot szerintem nincs igazuk. Mert valószínû azért iszik , hogy feloldódjon merjen ismerkedni beszélgetni, táncolni. Nem mindenki tud úgy bulizni , hogy full józan. Vagyis biztos tudna csak fél mert nincs elég önbizalma. Magamból kiindulva én attól félek , hogy mindenki engem néz , hogy hogy táncolok (szerintem szarul) de már beszéltem egyik csaj ismerõsömmel akivel táncoltam buliba azt mondta , hogy jól táncolnék csak néha rángattam. (mert részeg voltam) Nekem legutóbbi barátnõmmel mikor együtt voltam és jól éreztem magam vele nem ittam eggyel talán, és bulizni is félévbe max ha 2-3X voltam. Én ahogy észrevettem családapákon, a környezetembe olyan ember akinek nincsen semmi baja otthon vagy munkahelyen és letudja foglalni magát valamivel az nem jár minden nap a kocsmába.Ha meg nem akkor ott hagyod és vége. Egy próbát megér sztem nagy veszteni valód nincs:)

Amikor egy fiu reszeg akkor igazat mond?

Az en baratom szokta mondani hogy szeret meg ilyenek.De most eletemben eloszor lattam reszegnek es olyanokat mondott hogy menyire szeret nincs parom a vilagon olyan szep vagyok ,orul hogy engem valasztott(sokan akartak vele jarni,en is csak en nem mondtam meg neki es egyiket sem valasztotta hanem megkerdezte tolem).Es amikor reszeg vagy csak ivott akkor ojanokat mond hogy tiszta szivebol szeret meg nagyon sokat mondja.Nem zavar ,sot orulok neki csak erdekel hogy az emberek reszegen igazat mondanak?Koszi elore is!:*

Legjobb válasz: Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)

Igen igen lehet hazudni is, de azt inkabb poenbol. az erzelmeket a reszeg az jobban el tudja mondani foleg ha gatlasos. Szerintem igazat mondott... En sokat jarok konferenciakra es igencsak van am pialas es nagyon sok midnen kiderul a ferfi kollegaimrol h jol megy a kapcsolatuk de az is h nem mukodik egyaltalan a hazassaguk amirol a civil eletben nem beszelnek... talan az ember ilyenkor elveszti az onkontrollt es jobban megnyilik... Erdekes nagyon...
Szia! Igen részeg ember mndig igazat mond! :) És részegen vallottam be a kedvesemnek, hogy szeretem, mert józanul olyan gátlásos voltam, hogy nem mertem! :)
nem minden reszeg ember mond igazat ezt tom biztosra mert fiu vok s resszegen is azt mondom amit a csaj halani akkar. En akkor mondok igazat miko akkarok resszegen is jozonon is
nos, nem. a részegség a gátlásokat lazítja. ha meg akarná mondani, csak valamiért nem meri, akkor a pia kihozhatja belõle. Viszont, ha át akar verni, de némi erkölcsi aggály ezt megakadályozza, akkor a pia elõhozhatja belõle.
Ebben az esetben szerintem is igazat mond. De azért nem minden részeg ember õszinte. Én pl. részegen akkorákat hazudok, mint egy ház, egyszer egy buliban bemagyaráztam két srácnak, hogy agysebész vagyok, a barátnõm meg szívspecialista :) ))))) Erre haver odaszólt, hogy "Lányok, mikor is fogtok érettségizni, jövõre?"
Van egy mondás, hogy a picigyerek és a részeg ember mindig megmondja az igazat :)
Szerintem igen
Na persze, in vino veritas... Nekem józanul is mondják néha. ;)
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen a valaszokat! :)
Szerintem is igazat mondanak!Az én párom is gátlásos kicsit ha iszik kkor bátrabb és jobban megnyilik!De nekem jozanul is ugyanazt elmonta!
Akkor 100%-an igazat mond a reszeg ember mindig az igazat mondja akarcsak a gyerekek!
Sajnos az én tapasztalataim azt mutatják, hogy nem mond igazat a részeg ember.De lehet, hogy embere válogatja, csak én még nem találkoztam olyannal aki igazat mondott volna.
A kérdező hozzászólása: Most akkor igazat mond hat vagy sem?
Lehet h igazat mond de nem biztos mert pl miután a barátom szakított velem azt mondta a voltbarátnöjének részegen h még midig szereti , nem tud nélküle élni és ezért szakított velem, ennek ellenére most megint nekem mondta h szeret és meg is csalta a barátnöjét. Ha szeretné nem csalta volna meg sztem.
Nem mond igazat!!!!Nem szabad elhinni azt amit mond, ha részeg! Tapasztalat!
Igaz, hogy van olyan mondás, hogy a részeg igazat mond!De várjunk csak...ha részeg az ember azt se tudja, hogy mi folyik vele, sõt még abba se biztos, hogy emlékezni fog az aznapi történtekre.Lehet, hogy igazat mond, de azért gondolkoznék......
A kérdező hozzászólása: koszonom a valaszokat
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom a valaszokat!:*:*:*:*:*
Persze, hogy igazat mond! HIszen akkor nincs magánál és még a legféltettebb titkait is kifecsegi akkor az ember :) )
Szerintem , nem tudom:D:D A válaszokat olvasva nem tudom! de szerintem ez eset kérdése, attol függ miröl van szo, és hoyg az a pasi vagy nö milyen! Hogyha jozanon nem mondja vagy éppen azt mondja hoyg nem szeret, mert nem akarja elmélyiteni a kapcsolatot, sok okbol kifolyolag, de nem azért mert nem akarja....(minden agyban döl el szindroma) ...aztán ittas állapotban nem gondolja végig hoyg mit kérdeznek és hoyg mit válaszoljon, tehát, jozanon nem szeretlek, mire ittasan megkérdezem, ezt szereted bennem mi? --és közben a számban van a finomsága, a válasza erre :igen, ezt is, de nem csak ezt...stb...tehát jönni kell "hátulrol ", és ugy kérdezni! egy részeget jobban össze lehet zavarni mint egy jozant! igy hát igazat mondanak! de ha pl be akar széditeni egy pasi egy nöt akkor kamuzhat csak hoyg megkaphassa...de egy gátlásos visszahuzodo nem tesz ilyet!csak egy nagypofáju, forrovérü, stb ember!
Kérdezd meg hogy nem e kell egy kísérõ?
Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd, hogy annyit igyon, mert tudod, hogy ha valamit részegen csinál, azt esetleg késõbb megbánja. Vagy ha lehet kísérd el, de ne apáshodj, engedd, hogy bulizzon :) Hány évesen vagytok? Mióta vagytok együtt?
A kérdező hozzászólása: Az a helyzet h nem tudok vele menni most :( pedig jó lenne 2 hónapja vagyunk együtt. 17/F 16/L
16évesen biszex.xDDD jó vicc
A kérdező hozzászólása: az.. nemtom min nevetsz...

Amikor egy fiú részeg akkor igazat mond? Vagy úgy viselkedik ahogy józanul tenné de esetleg nem mer?

Van egy fiú akibe szerelmes vagyok de van barátnője..A farsangi buliba egész este engem nézett és mikor elmentem a mosdóba akkor utánam jött,lekapcsolta a villanyt és azt mondta hogy ilyenkor szokták mondani hogy szabad a csók. Meg mindenki előtt olyan közel hajolt hozzám hogy 1cm se kellett volna hogy össze érjen a szánk..De ezeket a dolgokat észrevette az osztálytársa és mikor alkalma volt rá akkor megcsókolta (részeg volt a csaj is) és a srác pedig vissza csókolt aztán hazakísérte a lányt meg a barátnőjét aki az unokatestvére.. Egy másik buliba is nézett engem meg aranyos volt nagyon de nagyon leitta magát és rosszul lett úgyhogy kiment az udvarra. Mikor szóltak hogy menni kéne neki segíteni akkor kimentem én is és a haverja ott ápolgatta a hintaszékben de ő folyamatosan nézett a szemembe és mosolygott de olyan szerelmesen aztán mikor vitték haza akkor csak nekem köszönt és egész végig csak nézett a szemembe..:) Csak az a baj hogy barátnője van és nem tudom hogy most tényleg tetszem neki vagy valami azért viselkedik így (mert azt mondják hogy a részeg ember mindig igazat mond) csak nem meri megmondani vagy ilyesmi..De más ilyen rendezvényen is így viselkedik velem.. Nem tudom és teljesen össze vagyok zavarodva..

Legjobb válasz: Ja, látom te beleszerettlé, gondoom egy jóképû, magas szuper fiúról van szó, mert, ha ronda lenne egy lánynak sem kéne, hiába is mosolyogna oylan szépen, akkor lenyomiznátok meg kigúnyolnátok, megaláznátok, ahhoz úgyis értetek ti kegyetlen, szívtelen lányok. Csak, megakar dugni, ahogy a többi csajt is, de meg is érdemlegd, hgoy kihasználjon.

Ja, látom te beleszerettlé, gondoom egy jóképû, magas szuper fiúról van szó, mert, ha ronda lenne egy lánynak sem kéne, hiába is mosolyogna oylan szépen, akkor lenyomiznátok meg kigúnyolnátok, megaláznátok, ahhoz úgyis értetek ti kegyetlen, szívtelen lányok. Csak, megakar dugni, ahogy a többi csajt is, de meg is érdemlegd, hgoy kihasználjon.
Én részegen irtó nagy hülyeségeket beszélek.Avagy lehet, hogy tényleg szuperhõs vagyok aki tud ugrálni a padokról... Ezen még nem is gondolkodtam.
Szerintem ez a "részeg ember az õszinte ember" elég nagy butaság. A részeg ember inkább csak az érzelmileg jobban felfokozott állapotban lévõ, szókimondó, hülyeségekre jobban kapható, szexuálisan túlfûtött ember :D Ahogy látom a srác nem egy fõnyeremény, van barátnõje de mellette többeknek udvarolgat... szóval szerintem jobban jársz nélküle. 22N
A részegség az úgymond vfeloldja a gátlásokat :) szal lehet benne valami, mondjuk ha én iszok (ami nagyon ritka) akkoris ugyanúgy viselkedek csak jobban kezelem a stresszheyzeteket, meg lazább vagyok, de nemigazán tántorgok stb.
A kérdező hozzászólása: 3. válaszíró na õ is ilyen hogy nem tántorog, nem bunkóskodik sõt amikor rosszul volt még elnézést is kért hogy egy kicsit kimegy vagy amikor elfordult..Szóval nem az a bunkó tipus meg el lehet vele nagyon jól beszélgetni akármikor...Ezért is nem tudom hogy mi is van..
van barátnõje, így aztán ezt el lehet felejteni nem tudom hány éves vagy, de keressél már egyet akivel lehetsz, mert ez messze van az igazitól, amit úgy bele is képzelsz, mert Te bele estél N
A kérdező hozzászólása: 19:28 Egyáltalán nem az a nagyon jó pasi engem nem az érdekel egy srácban és tudd meg hogy én még egy srácot nem gúnyoltam ki azért mert nem néz ki jól..Mert nem tehet róla..Szóval elõbb ismerj meg aztán ítélkezz..Semmit sem tudsz róla úgy hogy inkább fogd be a szád...És felõlem lehet akármilyen jó pasi ha olyan bunkó mint te!!
Azt is nézd meg hogy józanon hogy viselkedik. nemtom aszem a 3. 4. voltam a tántorgós. Am ha vki részegen jól tud viselkedni az nagy önkontrollra ad példát szerintem. és ez jó csak ne igyon sokszor
A kérdező hozzászólása: Józanon is nagyon rendes, szemembe néz, mosolyog, mesél..:)

Ha egyik osztálytársamat megujjazták amikor részeg volt, akkor elvesztette a szüzességét?

14/L

Legjobb válasz: Nagyon ügyes az osztálytársad, hogy 14 évesen leissza magát annyira, hogy nagyjából arról sincs fogalma, mi történik vele. Egyébként a szûzhártya némelyeknél elég rugalmas, gyakran a pénisz behatolásakor sem szakad. Ha át is szakadt a szûzhártyája, akkor is szûz, mert onnantól veszünk egy lányt nem szûznek, hogy járt a hüvelyében pénisz.

Nagyon ügyes az osztálytársad, hogy 14 évesen leissza magát annyira, hogy nagyjából arról sincs fogalma, mi történik vele. Egyébként a szûzhártya némelyeknél elég rugalmas, gyakran a pénisz behatolásakor sem szakad. Ha át is szakadt a szûzhártyája, akkor is szûz, mert onnantól veszünk egy lányt nem szûznek, hogy járt a hüvelyében pénisz.
Ha jól felpumpálta utána a fél osztály - ami szinte biztos - akkor igen.
A szüzességét akkor veszti el valaki ha a pasi mászik bele farokkal! Ha csak ujjal, vagy mûbrokival, egyébb dolgokkal még szûz marad. Olvass utána bogaram, millió hasonló kérdés van :) L/17
am ha már megvan a csajnak akkor sincs már meg teljesen a szûzhártya de np XD és csak a farokkkal behaolás számít szüzesség elvesztésnek és am az eröszakolással mi van??
te vagy az az osztálytárs xD csak sûlyednél szégyenedben mekkora k*rva vagy:D
prooostiiii:D
Bocs de nagyon gyengeelméjû vagy. A bnõd nyugodtan ribancozzák de azért kiirod ide a kérdést h most szûze vagy miwan vele. Ha annyira nem érdekel akkor mi a [email protected] teszed ki a kérdést??? Pedig inkább tényleg a biosz könyveket olvashatnád vagy legalább neten utána nézhetnél mert, tényleg abba a korban vagy, hogy ezek iránt érdeklõdik a mai fiatalság. Nem vagyok tõled sokkal idõsebb, mégis képben vagyok a dolgokkal. Ja és nyugodtan most engem ribancozz mert õszinte woltam :) L/17
A kérdező hozzászólása: mit akarsz te feldugni??????bocs nem értem!
és nem csak az ügyet hanem a "barátnödet is" de majd rájösz ha kijártad az elemit a bioszkönyveket nem feldugni kel hanem olvasni
A kérdező hozzászólása: és télll felpumpálhatták az ügyet mert énis az osztályban keringõ pletykaként hallottam ezt...xD
A kérdező hozzászólása: nem én vagyok az...-, - ott kezdõdik h nem iszok...xD.....nem járok kocsmába...annyira meg nem érdekel h mivan vele h még utánna is olvassak!! és engem ne ribancozzatok le úgy h nem is ismertek...légyszi....(a részeges osztálytársamat meg nyugodtan XD...monyguk õ sem az {teljesen}) kíváncsiságból... : ) Kösz a normális választ/okat!
A kérdező hozzászólása: nem ribancozlak le téged, de nemakarok mindenféle ilyen dolgot össze vissza olvasni, csak barátnömmel kiírtuk a kérdést mert kiványcsiak voltunk...inkább ez minth odamenjünk osztáyltársunkhoz azt megkérdezzük h -bocsi szûz vagy még? de am bocs

Van egy cicám ami épp most fogzik (fogváltás) és e mellé egy olyan személynek a macskájától van aki mindig részeg cigizik és bántja néha-néha az állatokat is. Mit tegyek? (a cicát nem lehet még elvinni épp váltja a fogát)

Legjobb válasz: Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?

Ezt most írd le még egyszer, érthetõen, ha választ szeretnél kapni rá. A fogváltás miért zárja ki, hogy elvigyétek? Nem mindegy hol esnek ki a tejfogai?
Ha a cica mar nem szopik, tehat olyan 8 hetes korul van, akkor elviheted.
A kérdező hozzászólása: a cica jól van és kiderült hogy a körülötte lévõ kutyák bántották a testvéreivel együtt szerencsére mind a 3 cica épségben gazdira lelt de még ott kell maradniuk az anyjuknál.
Nem
nem
Ilyenekbõl lesznek az alkoholisták.
Nem.
Nem! Inkább egyedül maradok, sajnos rám mindig az ilyenek hajtanak.
Hétközben szexre jó lenne egyeseknek, de hétvégén nem szedném ki az árokból, oldja meg maga.. tehát sokra ne számíts így. :)
Nem.
nem.
Nem lennék együtt. Én a lányokat szeretem.
Álomcsávó. A legjobb nõk pont az ilyenekre buknak. Csak így tovább!
nem!
Nem.
Nem.
Ne mert egy éretlen suttyó nem hiányzik az életembe még hétvégén sem
Tipikus "rosszfiú". :D Lehet használni dolgokra, csak tudni kell, mire és hogyan érdemes. ;D
gyenge pia, zsíros kaja, kokain:)
A kérdező hozzászólása: Nem, nem volt kokain :D és a pia sem volt gyenge.
Több minden közre játszhat, hogy hogyan hat az alkohol. Engem volt, hogy 1-2 sör is kicsit fejbe vágott, amikor olyan állapotban voltam, kicsit álmosan stb. Máskor meg meg se érzi az ember.
Ha pl. egesz nap tobbet ettel, mint maskor, vagy zsirosabb, nehezebb kajat, akkor az felszivja az alkoholt, nehezebb berugni tole. Vagy, mar kezdesz jobban hozzaszokni a piahoz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!